3900 mu dıyelım genelde ılacı odemıyo ya devlet ole yazıım o zaman hlycncım
arkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum
hasta adı merkezin adi hersey dahıl fıyat sonuc
nazayse ivi 4500 ?
ayduman ege tup 4400 pozitif
dekopa umut tüp bebek 5000 ?
innnşallah hepiciği döllenir, 1. sınıf olurlar da boy boy kardeş yaparsın onlarla...
arkadaşlar hemşire bu gün duş alma dedi diğerlerinde dememişti siz naaptınız bütün namazlarım geçecek abdest almamm gerekiyorr:18::79:
Aysecim inatlasipta buuymeyen yumurtalarimiza doktorun ne onerdi.Benimde transferim iptal oldu bu yuizden simsi baska protokol uygulanacak?Bide sag taraftan yumurtalamam olmadi ilerde olma ihtimali varmi bir bilgin varmi?
canım benim ben artık tecrübeli oldum diyebilirm 4 günün bittikten sonra duş alıcaksın malesef hepsi kalıyor bende aynı şeylerden yakındım ama rabbim görüyor keyfi durum değil ilerleyen zamanda kaza yapıcaz hemşiren sölemediyse büyük hatası olmuş
canım benim yumurta toplandı bu gün ,transfer deil hemşire yarın duş al dedi, sanırım transferden bahsediosn teşekkür ederim yinede sein durum ne?
AYŞEURL,NAZAYSE,ANKARA 06 VE DİĞER arkadaşlar saolun teşekkür ederim iyi temennileriniz için inşallahhh sağlıklı embriyolar olurlar da anneside onları 9 ay taşırcümle MUHAMMED ÜMMETİNE nasip et rabbim senden istiyoruzz hepsi doktor ilaç birer bahane sebep onlar yeterki SEN OL de oluverir...........
kızlar çok şükür 3 tane embriomda ii gidiyo.yarın transferim var 10:30 da.bana dua edin lütfen.çok üzülmüştüm sadece 3 tane döllenen var deyince ama allahtan 3ü de ii gitti.hangisi daha iyiyse onu koymak için beklediler bu güne kadar.yarın 5.günüm inşallah hepsi blast olur da dondurulacak embriolarda kalır.
arkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum
hasta adı merkezin adi hersey dahıl fıyat sonuc
nazayse ivi 4500 ?
ayduman ege tup 4400 pozitif
dekopa umut 5000 ?
ayse url bursa art 5000 ?
ankara_06 erdem 3.500 pozitif
hlycn konya kızılay 4700 negatif
lahor umut 5600 ?
mersenem konyaeurofertil 4500 ?
Nazayse liste fikri harika olmus, ben hic demeyim istersen ama yinede, Ottawa Fertility center'da sifirdan basladinmi 25 milyari buluyor, donmuslarla simdiye kadar 3 bin canada dolari yani turk parasi 4 yada 4.5 milyar harcamisimdir
Turkiye'de International Hospital'de ilk denmeye ilaclar filan 8 bin harcamistim, donmuslaralaki deneme kac harcamistim hatirlamiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?