kizlar ya bugun transferden sonra 6 gunum
az once dayanamayip test yaptim ikinci cizgiyi cok silikte olsa gorebiliyom
eger negatif olsaydi hic gorunmezdi degildi
sizce bu ne anlama geliyo ya ben cok heyecanlandim
cnmsın saolasınn.gectıı bnmkı negatıflerı bsverrr pozitiflere gel bebeımmmm.once rana hber vercekk senınkı daha gecmıss cnmmm olsun .....haydı bakalım hayrlııı olsunnnhuhuu kizlar ben geldim, kan verdim geldim kizlar benim sonuc Turkiye sati ile kasam 8'de filan cikar. Ins. ciktimi yazcam, yada kaccam
Hlycn sabah kan vermeye giteden once sonucuna bakm, sayiden cok uzuldum kardesim, ilk ler hele birde bambasak oluyor, o zonuc zarfini banada verdiklerinde acamamistim, yesilkoy sahilinde deli danalar gibi donmustum, actimda da hickira hickira saatlerce agladim, gelen gecen bana bakiyoddu, ne bakiyonuz diye bide ne kiziyodum, off off cok zor guzelim, ins. bundan sonraki denemednde rabbim yuzunu gulduru ins. donmus varmiydi sende canim? Bak benim 4. uncu hicde yilmiycam ne olursa olsun, neylerse mevlam guzel eyler diyip yoluma devam etcem kardesim sende sakin yilma
sen brak lısteyı senı beklıyoruz degerın kacccccccccccccccccccccccccccccccccccc
Vallahi kardelen cok erken yani han gi testi kullnadin anam soyle bende yapam 12.gun LOL
hadi hayirlisi guzelim, umarim hayirlara vesile olur
AYDUMAN değerin artmış canım tekrar hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallahh
ben hollandada yasiyom burda oyle kan veremiyosunkiayhh kardelen hadı gt kan ver gelll ya ne duruonnn hayrlsıı olsunn annesiii
canım sana bir şey sorabilir miyim? sen sanko hastanesine gidiyorsun değil mi?listede görmüştüm, dikkatimi çekti.Ben de oraya gidiyorum, doktorun kim? Memnun musun? Ben Ali beye gidiyorum.Ben henüz tüp bebek denemedim ama tavsiye eder misin? Tüp bebek için oraya gideyim mi?Bir de ücret ne kadar aldılar canım.
ay canim valla saka olsun negatifleri gormeye alisayim diye yapmistim
ama cok silikte olsa ikinci cizgiyi gorebiliyorum
su anda sadece progestran fitil kullaniyorum ilacla bi alakasi yoktur degilmi
hem ne oldu biliyomusun once en kalitelisini alcaktim ama korktum negatif cikarsa ne yapcam diye
en adisini aldim ama cok silik cikti ayy sizce ben hamilemiyim ya benim transfer sali gun olmustu
ayhh kardelen hadı gt kan ver gelll ya ne duruonnn hayrlsıı olsunn annesiii
Ayduman canim tebrikler bak degerin artmis cok sevindim, cok sukur
Ya kizlar bendemi gidip bir test alip gelsem ne etsem ben nasil bekleyip, laptopun sarzi bitine kadar burdayim bittimi sonuc gelene kadar uyumaya calsicam, dun geceden duzgun uymadim vallahi
Aliyimmi kizlar test?hamilelik
yes cnmm...inşaallahh hamışşsındır demktr cnmmmben hollandada yasiyom burda oyle kan veremiyosunki
hem korkarim ya negatif olursa diye sizce bu ne anlama geliyo ya
ayrica sen konyalisin heralde bende konyaliyim
Anam bilmiyorumki yazayim, kizlar ben sabaha karsi bir ruya gordum allah ahyra cikarsin gulmeyin bak, hadi sizinle paylasam LOL, beni burdaki PSikiyatri profesor'um okulda gire benim doktor, bana sonuc verdi... evet acikliyorum sonuc 83.6 yanlis hatirlamiyosamYnai pozitif, ay kizlar ruyalarin tersi cikar ama ins. bunun duzu cikcak... daha saat burda saban 9:43 saat 8:30 civari kan verdim, sonuc olarak bura saati ile oglen 12 ile 1 arasi sonuc belli olur, turkiye saati ile 8 gibi diyelim ins. hayirli haberler veririm, hlycn'le belirtilerimiz hep ani gidiyodu bilemiyorum kizlar/// dua edin yapcak birsey yok
bebeim oncekı sayflarda da yasdımmm...ınan bende ne karın agrsıı ne ıgne yerı agrısı ne baska bısııı..hıcbısey sabah kalktıgınmdnn berııı yoktuuuHlycn benim karnim cok agiriyor, acayip gaz var anam ne oluyor bana yoksa anmak istemedimmi geliyo, senin agrilar gittimi? ne alemdesin
ben vitaminimi bile almadim, kahvaltida yapmadim, sonuc bi gelsin oyle bogazimdan bisey gemiycek gibi sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?