2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

arkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum

hasta adı merkezin adi hersey dahıl fıyat sonuc
nazayse ivi 4500 ?
ayduman ege tup 4400 pozitif
dekopa umut 5000 ?
ayse url bursa art 5000 ?
ankara_06 erdem 3.500 pozitif
hlycn konya kızılay 4700 negatif
lahor umut 5600 ?
mersenem konyaeurofertil 4500 ?
sılanaz int hosp. 8000 negatif

Canim hastane harika, harika mazarasi muhtesem odalrin ama bunlar karin duyurmuyor, cok umitlendirdiler beni sadece 21 yasindaydim o zaman olcak olcak, hersey mukememl filan ama olmadi benim ilk doktor adini unuttum vallahi, ordan ayrildi kendi ozelini acti, uzman tv'de hep videolari var unlu birisi, adi dilim ucunda ama cikmiyor, dosyay bakar yazarim sonra, ikinci donmuslarla ismail diye bir doktordu sanirsam, onada cok kizdim guzeim cunku ben donmuslaral hamile kaldim ama Canada'ya geldimde degerim dustu aradim doktoru enden boyle oldu diye bilmiyorum dedi, bana deseydi git hemen bir ultrasound yapsinalr en azindan sebebini bilcektim
Pahalilar canim haklisin, ben burdan doktorum tavsiyesi ile gittim, benimki boyle oldu diye sizinkide olcak diye bir kanun yok... tavsiye edermiyim bilmem

geldi doktorun adi ENGIN ORAL olmasi lazim

kıslarrrr ya ben napım yumurtalarım ıcınnnn reservvlerım içinn bılen bura yazsınn noluyyyyyyy..ne olursa kabulummmmm........plsssssss:96:

Kizlar uluslararasi iletims diye buna diyorum ben vallahi, ben gidiyorum test alamaya anam olum yok ya sonunda, alistirim kendimi hemde, dua edin bana , ben hemencecik gidip alam gleem, yapam bak ne olcak anam kopsun koptu yerden

Gidiyorum vallahi, ama sabah ilk idrarla yapmak lazim aslind amaan
herneyse alip geliyom

hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoz canim

cnm o erken donemlerd ılk ıdrar senın gunun doldu kısssss cıkarrr...........

hlycn durumuna üzüldüm dilerim bundan sonraki tedavinde bebeğini kucağına alırsın

sılanaz umarım sende pozitif haberlerle dönersin:))

çok sağol canım darısı sizlerin başına

ayduman tebrik ederim değerin yükselmiş ne güzel özel ege tüp bebekte yaptırdın sanırım tedavini bende orada yaptırdım çarşamba transferim oldu doktorum kaaaan beydi bende çok memnun kaldım...

ayduman tebrik ederim değerin yükselmiş ne güzel özel ege tüp bebekte yaptırdın sanırım tedavini bende orada yaptırdım çarşamba transferim oldu doktorum kaaaan beydi bende çok memnun kaldım...

cnm sen kaca yaptın yaz senı de ekleyelım lıstemıze..ayy ben de persembe ck heyecanlıyım cuma yapcam testıııı

tebrik ederim tabiiki hamilesin sadece çok heyecanlı olduğun için bu durum:)) bende daha önceki tedavide öncesinde görmüştüm idrarda pozitifi sağlıkla kucağına al inşallah bebişini:))

sagol pinarcim allah razi olsun ama ben emin degilim ya cok silik bi cizgi
yanlis olabilirmi acaba???

Kzilar idrar testine gerek kalmadi, simdi telefon geldi, Titriyom kizlar titriyorum, 424 cikmis degerim kizlar hamileyim, ins. kat kat kaltlansin ins. cok mutluyum iananmiyorum, hala kayinvaldem ehrkes agliyo vallahii

Selam Arkadaslar

Benim opu islemim olmadan tup bebek girisimim iptal edildi(yumurta yetersizliginden) Bu surecten ne zaman sonra regl oluyosun?Bilen var mi acaba?

Kzilar idrar testine gerek kalmadi, simdi telefon geldi, Titriyom kizlar titriyorum, 424 cikmis degerim kizlar hamileyim, ins. kat kat kaltlansin ins. cok mutluyum iananmiyorum, hala kayinvaldem ehrkes agliyo vallahii

ayhhhh kocakafalıı sılacımmmmm cok sevındımmmmm..korkutmustun benıı bnle aynıymıs ya belırtılerın ama dıememmeıstımmm..kısıımmmmm ınanamıomm cnmsın yaa annelık hamıslık cok yakıscak sana...hayrlıı olsun sılcaımmmmm...topııc actınn anne oluosunnnnn.tebrıkler allah analı babalı saglıklıı bytsnnn dogsunnn..cok sevındımm.bgun aldıgım ılk gusel haberr..cok sevındım ıann cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdarısıı olmaynklaraaa dua etttttt annecıkkk

Selam Arkadaslar

Benim opu islemim olmadan tup bebek girisimim iptal edildi(yumurta yetersizliginden) Bu surecten ne zaman sonra regl oluyosun?Bilen var mi acaba?

cnmm bılmıommm.hayrlsıı olsunn bebeişşşşş.zmnı deıllmıs annesııı..bu aradaaaaaaa sıla ikiss demkkı bu kdr yuksekseeeeeeeeeeeee

Sagol akrdesim sagol rabbims eninde yuzunu gulduru ins. benden ornek al guzelim benim imkansiz gozu ile bakiyolardi doktorlar, canim esimin durumundan dolayi ama rabbimden hic umit kesmedim, simdi sonuc aldim ama hala cok korkuyorum, ins. degerim katlanir, hastaneye gel dedi, yeni ialc vercekler cnaim simdi cikcam ben, dualariniz icin allahr azi olsun, sakin yilma imkansiz diye birsey yok sebredip bekliycez ben agrilardan dolayi hepten umudum kesmistim hamileyim bile demeye korkuyorum cnaim, dualarinizi eksik etmeyin......... dualarim hep sizinle kardeslerim rabbim isteyen istemyen hic bir kadini anne olamamakla sinamasin... hepinize nasip olsun,,,,

Canalrim benim ya degeri yanlismi duydum hala emin degilim 424 iyi cok iyi deger, ama donmuslarla yuksek cikar diyolar onceki donmuslaral hamile kaldimda degerim 50 idi bu ona oranla cok yuksek dilerim bunu kaybetmem, 9 ay aypisik kalir orda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…