sılacım bız canadaya gelemeyıs cnmmm ama ınt hosp alalım bız fıkır olması acısından benım de drum var orda ama cok pahalı tupu orda yaptıramadım sormadım bıle muayene 300 gbı olunca tahır aslan benım drummm
Allah tamamına erdirsinGözün aydın canım..
Kizlar uluslararasi iletims diye buna diyorum ben vallahi, ben gidiyorum test alamaya anam olum yok ya sonunda, alistirim kendimi hemde, dua edin bana , ben hemencecik gidip alam gleem, yapam bak ne olcak anam kopsun koptu yerden
Gidiyorum vallahi, ama sabah ilk idrarla yapmak lazim aslind amaan
herneyse alip geliyom
yawrummm sılaaaa negatıfff deıllllll DEILLLLLLL düselt onuuu pls
Kizlar uluslararasi iletims diye buna diyorum ben vallahi, ben gidiyorum test alamaya anam olum yok ya sonunda, alistirim kendimi hemde, dua edin bana , ben hemencecik gidip alam gleem, yapam bak ne olcak anam kopsun koptu yerden
Gidiyorum vallahi, ama sabah ilk idrarla yapmak lazim aslind amaan
herneyse alip geliyom
çok sağol canım darısı sizlerin başına
allah razi olsun ama hamilemiyimdir acaba bilmiyom
ayduman tebrik ederim değerin yükselmiş ne güzel özel ege tüp bebekte yaptırdın sanırım tedavini bende orada yaptırdım çarşamba transferim oldu doktorum kaaaan beydi bende çok memnun kaldım...
tebrik ederim tabiiki hamilesin sadece çok heyecanlı olduğun için bu durum:)) bende daha önceki tedavide öncesinde görmüştüm idrarda pozitifi sağlıkla kucağına al inşallah bebişini:))
cnm ıstanbuldakı denemsı negatıftı ya onu yazıyorum hayatım sımdı poıtıf olduunu bılıorummmmmmmmm
Kzilar idrar testine gerek kalmadi, simdi telefon geldi, Titriyom kizlar titriyorum, 424 cikmis degerim kizlar hamileyim, ins. kat kat kaltlansin ins. cok mutluyum iananmiyorum, hala kayinvaldem ehrkes agliyo vallahii
Selam Arkadaslar
Benim opu islemim olmadan tup bebek girisimim iptal edildi(yumurta yetersizliginden) Bu surecten ne zaman sonra regl oluyosun?Bilen var mi acaba?
ayhhhh kocakafalıı sılacımmmmm cok sevındımmmmm..korkutmustun benıı bnle aynıymıs ya belırtılerın ama dıememmeıstımmm..kısıımmmmm ınanamıomm cnmsın yaa annelık hamıslık cok yakıscak sana...hayrlıı olsun sılcaımmmmm...topııc actınn anne oluosunnnnn.tebrıkler allah analı babalı saglıklıı bytsnnn dogsunnn..cok sevındımm.bgun aldıgım ılk gusel haberr..cok sevındım ıann cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdarısıı olmaynklaraaa dua etttttt annecıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?