2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Kzilar idrar testine gerek kalmadi, simdi telefon geldi, Titriyom kizlar titriyorum, 424 cikmis degerim kizlar hamileyim, ins. kat kat kaltlansin ins. cok mutluyum iananmiyorum, hala kayinvaldem ehrkes agliyo vallahii

CNMMMMMM allahimmm cok sevindimmmmm hadi gozun aydinnnnn ayyy cok da yuksek kız degerınnn kesın tuttuuuu kac taneyseeee ohhhhhhhhhhhh darısı hepimize insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim seni sevindrdii gbi bizi de sevindirsin insallahh....

cnmm agrın neydı kı belrtılerını yazsanaaa....esının sorunu nasıldı ya bnm de esımın fena 10 yumostan 1ını dolleyebıldı korkuyorum yaaaaa

ayduman tebrik ederim değerin yükselmiş ne güzel özel ege tüp bebekte yaptırdın sanırım tedavini bende orada yaptırdım çarşamba transferim oldu doktorum kaaaan beydi bende çok memnun kaldım...

tşkr ederim canım benim doktorumda kaan beydi balıkesirdeki doktorumunda yakın arkadaşı oluyomuş çok güzel ilgilendi suratsız flan diolar ama adamın işlevi önemli benim için napim suratını ben çok memnun kaldım sonuç pozitif olunda 2 ye katlandı memnuniyetim umarım seninde pozitif olur tatlım

Kzilar idrar testine gerek kalmadi, simdi telefon geldi, Titriyom kizlar titriyorum, 424 cikmis degerim kizlar hamileyim, ins. kat kat kaltlansin ins. cok mutluyum iananmiyorum, hala kayinvaldem ehrkes agliyo vallahii

tebrik ederimmmm süper yaa hylc bizi üzdü bugün ama sen sevindirdin hamişler 4 olduuuu yaşasınnnn gitgide çoğalıcaz inşallah allah nazarlardan korusun bu kadar olduya geriside olur ben buna inanıyorumm

cnmm agrın neydı kı belrtılerını yazsanaaa....esının sorunu nasıldı ya bnm de esımın fena 10 yumostan 1ını dolleyebıldı korkuyorum yaaaaa

nazayse hiç korkma rabbim vericek oldumu 1 yumurtadanda veriyo benim 2 yumurta vardı 1 tanesi döllendi ve tuttu sakın aklına kötü şeyler getirme sende hamişsinnnn içime doğdu

SILANAZ CIMM,ZEYNEBİMMMM CANIM NE ÇOK SVEİNDİM MAAŞALLAH DEĞERİN NE GÜZEL ÖYLE
OH OH GELSİN İKİZ BEBİŞLER
CANIM İNAN ÇOK SEVİNDİM ZİRA SENİNDE 4.DENEMENDİ DİMİ YANLŞ HATRLAMIYORSAM..
INŞ BERABER BÜYÜTCEZ BEBİŞLERİ..GERÇİ BENİM KORKULARIM VAR AMA INŞ BİŞEY OLMAZ

ne güzel darısı başıma olsun inşallah valla ben çoksevmiştim kkan bey, transferden sonra bana at binmek yok ralli yok demişti çok gülmüştük eşimle:))

sagol pinarcim allah razi olsun ama ben emin degilim ya cok silik bi cizgi
yanlis olabilirmi acaba???

sen içini ferah tut talım hayırlısı ile hamişsin işte tadını çıksar sağlıkla kucağına al inşallah...

tebrik edrim tatlım çok sevindim değerin maaşallah çok güzel sağlıkla kucağına al inşallah darısı bize olsun dualarını eksik etme:))

cnm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.. sağ sağlim kucağına almak nasip olsun...

kıslarr slmm benm testtt olmaddııı..şimdii vaktı deıl demkkiiii.inşaallah dıger herkesın olur hepınıse bol şans Allah hep yanınızda olsun ve önce o istesıbn...
ya algılayamadım biden şoka girdim.... bitanem ne dcemi bilemiyroum

nasıl üzüldüm anlatmam mideme ağğrılar girdi... ltfn çabuk toparlan ve pes etme doktorun ne diosa dinle devam devam çookkk çalıcz..

bnm için de rüya gibi geçti bugün çok iyidim ama şuan birden fenalaştım zor yazıorum midem bulandı... çok yumurtadan karında sıvı toplanması mı ne olabilirmiş.. 31 yumurta topladılar.. başım dönyo ben çıktım

QUOTE=Silanaz;18753863]Kizlar uluslararasi iletims diye buna diyorum ben vallahi, ben gidiyorum test alamaya anam olum yok ya sonunda, alistirim kendimi hemde, dua edin bana , ben hemencecik gidip alam gleem, yapam bak ne olcak anam kopsun koptu yerden

Gidiyorum vallahi, ama sabah ilk idrarla yapmak lazim aslind amaan
herneyse alip geliyom[/QUOTE]

haberiyle gelirsin insallah

benim elimde 1 kutu daha önceden gonal f vardı. kalanlar 600 tuttu sanırım

Arkadaslar topigimiz costu masallahhhh.

Darisi olmayan anne adaylarinin basina

arkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum

hasta adı merkezin adi hersey dahıl fıyat sonuc
nazayse ivi 4500 ?
ayduman ege tup 4400 pozitif
dekopa umut 5000 ?
ayse url bursa art 5000 ?
ankara_06 erdem 3.500 pozitif
hlycn konya kızılay 4700 negatif
lahor umut 5600 ?
mersenem konyaeurofertil 4500 ?
sılanaz int hosp. 8000 negatif
pinar1202 ege tup 4300 ?

KIZLAR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM.... koskoca 8yıl ve 4kez denedikten sonra rabbim hamile olmayı nasip etti deger biraz düşükmüş inş oda yükselirmiş dua eden arkadaşlarıma binlerce teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına rabbim kucagımıza almayı nasip etsin..

cnmmm maşaallah ne gusel cokcok yumoşların omuşşş.casimmmmm bısımkı bu ay deılmıs be cnmm..bı yndan soukkanlı davranıomm hayrlısıı tabııı ama bıtrftan tutamıom kndımıı farkında olmdan gzlerımden yaşlar süzülüyorr...bnmkı olmadıysaa da son deıl cnmmm umarım hepınısınkıı olurrr..bnmkıde vaktı gelınce allahım ıstersee olacakkkk.......senı cok sevıorummm üzülme sakın

sılacımmm koykma bişi omass..ikiz mi dedım ama 3 taneydı dımı cnm senın bebişlerr..oyhh 3 taneeee..hadı bakalımmm hayrlsıı cnmmm hıc korkmaaaaa sakın bol dua et cnmmmm..kendıne dıkkat et hıcbıiişiii omıjakkk allahın iznşyleeeeee......duaların için de amin cnmm kımseyı sınamasın allahımmmmmmm...köttüü cok köttüü bişii.amma sımdııı sevınme zamanı kzuuların annesiii

kızlar topik coşmuş yafffff... biraz uyumuşum şimdi kendime geldimmm neler olmuş burdaaaa..
Silanaz canım çok sevindim .allah nazardan saklasın. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip estin..
Rana85 aynı şekilde hayırlı uğurlu olsunnnnn..

Mersenem canım sana da çok sevindim yumoşların bebiş olsun kucağına inşallahhh..

Ay heyecan bastı beee sırada biz varız galibaaa test günü yklaşan.. Rabbim evlat hasretimizi dindirrrr hepimizin.. maşallahhhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…