Kzilar idrar testine gerek kalmadi, simdi telefon geldi, Titriyom kizlar titriyorum, 424 cikmis degerim kizlar hamileyim, ins. kat kat kaltlansin ins. cok mutluyum iananmiyorum, hala kayinvaldem ehrkes agliyo vallahii
Sagol akrdesim sagol rabbims eninde yuzunu gulduru ins. benden ornek al guzelim benim imkansiz gozu ile bakiyolardi doktorlar, canim esimin durumundan dolayi ama rabbimden hic umit kesmedim, simdi sonuc aldim ama hala cok korkuyorum, ins. degerim katlanir, hastaneye gel dedi, yeni ialc vercekler cnaim simdi cikcam ben, dualariniz icin allahr azi olsun, sakin yilma imkansiz diye birsey yok sebredip bekliycez ben agrilardan dolayi hepten umudum kesmistim hamileyim bile demeye korkuyorum cnaim, dualarinizi eksik etmeyin......... dualarim hep sizinle kardeslerim rabbim isteyen istemyen hic bir kadini anne olamamakla sinamasin... hepinize nasip olsun,,,,
Canalrim benim ya degeri yanlismi duydum hala emin degilim 424 iyi cok iyi deger, ama donmuslarla yuksek cikar diyolar onceki donmuslaral hamile kaldimda degerim 50 idi bu ona oranla cok yuksek dilerim bunu kaybetmem, 9 ay aypisik kalir orda....
ayduman tebrik ederim değerin yükselmiş ne güzel özel ege tüp bebekte yaptırdın sanırım tedavini bende orada yaptırdım çarşamba transferim oldu doktorum kaaaan beydi bende çok memnun kaldım...
Kzilar idrar testine gerek kalmadi, simdi telefon geldi, Titriyom kizlar titriyorum, 424 cikmis degerim kizlar hamileyim, ins. kat kat kaltlansin ins. cok mutluyum iananmiyorum, hala kayinvaldem ehrkes agliyo vallahii
cnmm agrın neydı kı belrtılerını yazsanaaa....esının sorunu nasıldı ya bnm de esımın fena 10 yumostan 1ını dolleyebıldı korkuyorum yaaaaa
tşkr ederim canım benim doktorumda kaan beydi balıkesirdeki doktorumunda yakın arkadaşı oluyomuş çok güzel ilgilendi suratsız flan diolar ama adamın işlevi önemli benim için napim suratını ben çok memnun kaldım sonuç pozitif olunda 2 ye katlandı memnuniyetim umarım seninde pozitif olur tatlım
sagol pinarcim allah razi olsun ama ben emin degilim ya cok silik bi cizgi
yanlis olabilirmi acaba???
Sagol akrdesim sagol rabbims eninde yuzunu gulduru ins. benden ornek al guzelim benim imkansiz gozu ile bakiyolardi doktorlar, canim esimin durumundan dolayi ama rabbimden hic umit kesmedim, simdi sonuc aldim ama hala cok korkuyorum, ins. degerim katlanir, hastaneye gel dedi, yeni ialc vercekler cnaim simdi cikcam ben, dualariniz icin allahr azi olsun, sakin yilma imkansiz diye birsey yok sebredip bekliycez ben agrilardan dolayi hepten umudum kesmistim hamileyim bile demeye korkuyorum cnaim, dualarinizi eksik etmeyin......... dualarim hep sizinle kardeslerim rabbim isteyen istemyen hic bir kadini anne olamamakla sinamasin... hepinize nasip olsun,,,,
Canalrim benim ya degeri yanlismi duydum hala emin degilim 424 iyi cok iyi deger, ama donmuslarla yuksek cikar diyolar onceki donmuslaral hamile kaldimda degerim 50 idi bu ona oranla cok yuksek dilerim bunu kaybetmem, 9 ay aypisik kalir orda....
cnm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.. sağ sağlim kucağına almak nasip olsun...kızlarrrr slm şimdi doktordan geldi benim değer 217 olmuş doktor süper herşey yolunda dedi haftaya bugün gel keseye bakalım dedi çok mutluyummm allahım dualarımı kabul etti.. benim ve bebeşim bugün testi olucak transferi olucak arkadaşlara dua ediyoruz allah hepinize bu duyguyu yaşatsın çok güzelll bişeyyy yaaa allahım kucağıma sağlıklı almak nasip etsin...
ya algılayamadım biden şoka girdim.... bitanem ne dcemi bilemiyroumkıslarr slmm benm testtt olmaddııı..şimdii vaktı deıl demkkiiii.inşaallah dıger herkesın olur hepınıse bol şans Allah hep yanınızda olsun ve önce o istesıbn...
Canlarim saolunn. cok kotuymus olumsuz cevappp be cnmm beklerkenn druu kalbim resmn bogazimda kulaklarimdaydii yaniodummm ama ben anladimm bakmadin kagidaaaa esime dedim verme bana solemede biras daha yasayim umutlaa.bildimmm anladimm da yediremedimm bilmiomus yaptimm.kislar bana bakiodu hemsiree dedim onlraa rahat olun ben bakmadim kagidaa.ve iceri grdikkk otrdukk bn saten agladim aglicmmmm evetttt degerin cok dsukk hulyacim dedii biliodmm dedim icimdenn iste o an biliosun ama offff anlatammmm saten de yasaynlr anlarr.cok kotuyduuuu dinledim dinledimm ve gozumden yass dstu habersiz pecete uzatti ve o anda koptumm yuzumu kapadim vee basladimm aglamayaa.cok usgunus nie tutmadi aciklama aciklama zorla da olsa vedalsrken gulumsedimm elini sikarken gulumsedimm meraq etmesini istemedimm benii drunn cunku oda cok umitliydiii hersey rahat gecmistii.sadcee yumurtam iki tane olmustuu onun disinda hicbi sorun yoktu allaha skurrr.zorla da olsa aglamayi kesipp hayrlisi olsun allah istesin once dedimm ciktik odadann .disrdaki sekret ve hmsireyle sadece goslerimle vedalstimm onde ben arkda esimm allahimm off ne acii.ama isyan etmiorum aglarken aglammam isyanimdan deil sadce alismistim onlara annem demeye babasıııı demeye goOzumu kapatip onlarin icimdeki halini dsnmeye cokk alismistimm .bılmıom baslayım mı hmn baslamayımııı yordu benıııı ilk ama yoruldummm hyrlsıı olsun allah hayrlsıına adımlarımızla gturur sonucta bizi...farkına bıle varmayızzzz>>>>>>>>>>>>>>>>
cnm sen kaca yaptın yaz senı de ekleyelım lıstemıze..ayy ben de persembe ck heyecanlıyım cuma yapcam testıııı
nazayse hiç korkma rabbim vericek oldumu 1 yumurtadanda veriyo benim 2 yumurta vardı 1 tanesi döllendi ve tuttu sakın aklına kötü şeyler getirme sende hamişsinnnn içime doğdu
arkadaşım bende 3 700 yaptırdım ilaçlar hariç özel ege tüp bebek merkezinde
cnm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.. sağ sağlim kucağına almak nasip olsun...
ya algılayamadım biden şoka girdim.... bitanem ne dcemi bilemiyroum
nasıl üzüldüm anlatmam mideme ağğrılar girdi... ltfn çabuk toparlan ve pes etme doktorun ne diosa dinle devam devam çookkk çalıcz..
bnm için de rüya gibi geçti bugün çok iyidim ama şuan birden fenalaştım zor yazıorum midem bulandı... çok yumurtadan karında sıvı toplanması mı ne olabilirmiş.. 31 yumurta topladılar.. başım dönyo ben çıktım
KIZLAR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM.... koskoca 8yıl ve 4kez denedikten sonra rabbim hamile olmayı nasip etti deger biraz düşükmüş inş oda yükselirmiş dua eden arkadaşlarıma binlerce teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına rabbim kucagımıza almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?