2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

cnmmmm hayrlıı olsunn cok meraq ettık senıııı bgunnn allahım saglıcakla saglıklı kucagın aalmayı nasıp etsınn..degerlerın katkat yukselsınn annesiiiii...

Son düzenleme:

sukurler olsunnnn ohhh bu topıc cok ugurlu geldı kıslar yaaaaaaaaaaaaaaaa............

LANAZ hayırlı olsunn bebişin kız değerin iyi çıkmışş yoksa ikiz mi jünyırların

cnmmmm hayrlıı olsunn cok meraq ettık senıııı bgunnn allahım saglıcakla saglıklı kucagın aalmayı nasıp etsınn..degerlerın katkat yukselsınn annesiiiii...

canım arkadaşım birlikte sonuç alıcaktık keşke ve mutlu olucaktık ama kısmet böyleymiş bak sakın isyan etme üzülme diyemem o acıları okdar iyi biliyorumki ama hiç isyan etmedim daha yolun başı sayılıyor seninki rabbim güç kuvvet versin inanıyorum sende bu duyguyu tadıcaksın

Rana'cim tebrikler canim, Ayy ben hala hamileyim diyomiyorum, ilk adimi gectik rabbim devamini getirsin ins, kardesim. Senin deger kac cikti, benimde 7 yilda dorduncu deneme ile ins. pozitif haberimi aldim, bebegimide kucagima almak nasip olur,

saol cnm iii dileklerın için inşaallah tabıkıı cnm allahım ıstedıgı an bana da sıra gelecekkk..konyaya bgun 1 hamişş yetmiş dmmk kii annesiiii

rabbime binlerce kez sukur
herkes icin inna kendim gibi seviniyom
rabbim kucaginada almayi nasip etsin\
darisi bizlere insallah

SAOL CANIM evet sıra sizdeeeeeeeeeeee

kizlar simdi geldim, hastaneden, yeni bir ialc verdiler, fitil kadina inanmiyorum ha;a dedim bilgisayarda kan degerimi gosterdi hala soktayim inanki, iananmiyorum vallahi 424.5 cikmis

ins. devami gelir, lutfen dualarinizi eksik etmeyin, guzel dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekur ederim, icim buruk HLycn'de ins. cnaim ikinci denemende olcak kardesim, cok destek verdin bana rabbim sendende gano gani razi olsun, duacinim canim

Butun arkadaslar sagolun, ay ne biliyim kizlar donmuslaral deger yuksek cikar derler aldanmak istemiyorum ama Ins. hayirlisi ikiz, olsun tekiz olsun rabbim sagligi ile versin....

Kzilar idrar testine gerek kalmadi, simdi telefon geldi, Titriyom kizlar titriyorum, 424 cikmis degerim kizlar hamileyim, ins. kat kat kaltlansin ins. cok mutluyum iananmiyorum, hala kayinvaldem ehrkes agliyo vallahii

canimallah kucaginada almayi nasip etsin insallah
darisi bana ve tum isteyenlere insallah
rabbim ne kadar buyuk binlerce kez sukurler olsun rabbime

canım seninde gözün aydın inş rabbim kucagımıza lamayıda nasip eder..

canımm benim sağlıklı olsundaaa dediğin gibi ikiz tek kabul.. inşallahhh kucağına aldığın günü de görürüz.. Hlycn için evet bir yanımız hep buruk bugün. rabbim ona da güç versinnn en kısa sürede bebişine kavuştursun.. dularımız sizlerle ..

Selinazcım hayırlı olsun inşş çok sevindim..benimde bugün transferim vardıı emriyo orta derecedeymiş yanii ne çok kaliteli ne kötüüü Hiç umudum yokk bide yürüdümm eşime dr bişey olmaz demiişş oda yürütttü benii yemeğe gittik Kan gelmişş benden sizede oldumu...

ya hevukkk senın kocada bı garıplık var ama he transfer gunu yurutulur mu ınsan yemek yıyck baska gun bulamadı mı benıme sım ogun wcye bıle kaldırmadı altıma surgu verdı yaa......hastanede ne kdr yattın pekııı ayy cok kızdım sımdı ya

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz'la ve simdilik Rana ile besinci cicek yesercek."

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan Mutlu haber gunu.....

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............nisan ve Ruzgar.................?

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan(ilk hamisimiz, DUALARIMIZ SENINLE)

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu haberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 NSIan Mutlu haberlerle mutlulugumuza mutluluk katilcak.........................?

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital.......................................... ..................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil............................................ ..............?

Nazayse........29............1..................?. .................................................. .........................?

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis Mutlu haber gunu Ins.

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi........................................É

Serap

Ayduman

RAna

Lahur....... YAs 35... Mutlu haber gunu 23 nisan(cocuk BAyrami, cocuk haberi aliriz ins. bol bol)
Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, rana icin Halay'a Ikoncan'lar

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.
EVET< EVET Ucuncu kupamizda Ayduman'dan geldi
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi
Besinci kupa Rana'dan geldi
YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISIS DORDUNCU, VE 44 UNCULERIN BASINA insalllaHH

Arkadaslar transfer tarihi yada hamilelik testi gunu belli olanlar yazsin eklerim INS, Rabbim hepimizin YAr ve YArdimcisi olsun.

ya bu kalıte neye gore degısıyor 1.kalıte orta kalıte hucre sayısına gore mı acaba buılen yazabılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…