KIZLAR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM.... koskoca 8yıl ve 4kez denedikten sonra rabbim hamile olmayı nasip etti deger biraz düşükmüş inş oda yükselirmiş dua eden arkadaşlarıma binlerce teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına rabbim kucagımıza almayı nasip etsin..
KIZLAR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM.... koskoca 8yıl ve 4kez denedikten sonra rabbim hamile olmayı nasip etti deger biraz düşükmüş inş oda yükselirmiş dua eden arkadaşlarıma binlerce teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına rabbim kucagımıza almayı nasip etsin canımgözün aydın vallak çok mutlu oldum ben sana ne dedim hastanede benim 6. his kuvvetli aklıma gelen başıma geliyor değerin de kat kat artsın inşallahh ay çokk sevindim yaaaaaaaaaaaa
KIZLAR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM.... koskoca 8yıl ve 4kez denedikten sonra rabbim hamile olmayı nasip etti deger biraz düşükmüş inş oda yükselirmiş dua eden arkadaşlarıma binlerce teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına rabbim kucagımıza almayı nasip etsin..
KIZLAR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM.... koskoca 8yıl ve 4kez denedikten sonra rabbim hamile olmayı nasip etti deger biraz düşükmüş inş oda yükselirmiş dua eden arkadaşlarıma binlerce teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına rabbim kucagımıza almayı nasip etsin canımgözün aydın vallak çok mutlu oldum ben sana ne dedim hastanede benim 6. his kuvvetli aklıma gelen başıma geliyor değerin de kat kat artsın inşallahh ay çokk sevindim yaaaaaaaaaaaa
canım benim evet iyiki seninle tanışacagım diye erkenden gelip test yaptırmışım erkenden mutlu haberi aldım tabi evde senden sonra hemen ayrıldım merkezden sanada geçmiş olsun nasılsın agrın sızın varmı?
cnmmmm hayrlıı olsunn cok meraq ettık senıııı bgunnn allahım saglıcakla saglıklı kucagın aalmayı nasıp etsınn..degerlerın katkat yukselsınn annesiiiii...
dekopammm sıra bıze gelıo kısssssssssssss
canım arkadaşım birlikte sonuç alıcaktık keşke ve mutlu olucaktık ama kısmet böyleymiş bak sakın isyan etme üzülme diyemem o acıları okdar iyi biliyorumki ama hiç isyan etmedim daha yolun başı sayılıyor seninki rabbim güç kuvvet versin inanıyorum sende bu duyguyu tadıcaksın
kızlar topik coşmuş yafffff... biraz uyumuşum şimdi kendime geldimmm neler olmuş burdaaaa..
Silanaz canım çok sevindim .allah nazardan saklasın. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip estin..
Rana85 aynı şekilde hayırlı uğurlu olsunnnnn..
Mersenem canım sana da çok sevindim yumoşların bebiş olsun kucağına inşallahhh..
Ay heyecan bastı beee sırada biz varız galibaaa test günü yklaşan.. Rabbim evlat hasretimizi dindirrrr hepimizin.. maşallahhhhhh
Kzilar idrar testine gerek kalmadi, simdi telefon geldi, Titriyom kizlar titriyorum, 424 cikmis degerim kizlar hamileyim, ins. kat kat kaltlansin ins. cok mutluyum iananmiyorum, hala kayinvaldem ehrkes agliyo vallahii
canım seninde gözün aydın inş rabbim kucagımıza lamayıda nasip eder..kizlar simdi geldim, hastaneden, yeni bir ialc verdiler, fitil kadina inanmiyorum ha;a dedim bilgisayarda kan degerimi gosterdi hala soktayim inanki, iananmiyorum vallahi 424.5 cikmis
ins. devami gelir, lutfen dualarinizi eksik etmeyin, guzel dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekur ederim, icim buruk HLycn'de ins. cnaim ikinci denemende olcak kardesim, cok destek verdin bana rabbim sendende gano gani razi olsun, duacinim canim
Butun arkadaslar sagolun, ay ne biliyim kizlar donmuslaral deger yuksek cikar derler aldanmak istemiyorum ama Ins. hayirlisi ikiz, olsun tekiz olsun rabbim sagligi ile versin....
kizlar simdi geldim, hastaneden, yeni bir ialc verdiler, fitil kadina inanmiyorum ha;a dedim bilgisayarda kan degerimi gosterdi hala soktayim inanki, iananmiyorum vallahi 424.5 cikmis
ins. devami gelir, lutfen dualarinizi eksik etmeyin, guzel dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekur ederim, icim buruk HLycn'de ins. cnaim ikinci denemende olcak kardesim, cok destek verdin bana rabbim sendende gano gani razi olsun, duacinim canim
Butun arkadaslar sagolun, ay ne biliyim kizlar donmuslaral deger yuksek cikar derler aldanmak istemiyorum ama Ins. hayirlisi ikiz, olsun tekiz olsun rabbim sagligi ile versin....
Selinazcım hayırlı olsun inşş çok sevindim..benimde bugün transferim vardıı emriyo orta derecedeymiş yanii ne çok kaliteli ne kötüüüHiç umudum yokk bide yürüdümm eşime dr bişey olmaz demiişş oda yürütttü benii yemeğe gittik Kan gelmişş benden sizede oldumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?