2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canım sen nereye yürüdün bişey olmaz olurmuya ama inş olmamıştır canım ama transferden sonra başıma gelmedi ne negatiflerde nede pozitifte ne olur dr ara söyle anlat ona göre önlem alınır.

hlycn cnımmm olmadımı seninn inşş hayırlısı olsun..2.. CİYE İNŞALLAH..benimde olmıycak biliyorummm

canım hayırlı uğurlu olsunn .. yürümende sakınca yok canım çok fazla olmamak kaydı ile.. doktorunla konuştunmu olabilir hafif kanamalar demiştiler bana işlemden kaynaklı azıcık ama ... beni transferden bir saat sonra kaldırdılar tamam hadi kalk yeter dediler içini ferah tut bişicik olmucak bebişine

canım sen nereye yürüdün bişey olmaz olurmuya ama inş olmamıştır canım ama transferden sonra başıma gelmedi ne negatiflerde nede pozitifte ne olur dr ara söyle anlat ona göre önlem alınır.

arabayıı uzaga parketmiştii baya yürüdümm ordanda alış veriş merkezine gittik alttan en üst kata çıktıkk bide beyefendii kitapcıya girdii orda dolandırcaktııı sinirlenince ben eve getirdi kendi gitti yanlızımm dr bu saatte hastanede olmuyoo maleseff tell.. Eşimde kalmışş arayamıyorumda...

sılacım hlycnın ılk denemesı dııl mı 2 yazıooo benım test tarıhım 25 nısan merkez ıvı bebek ısmı derinnnn

İNŞALLAH GÜZELİM YAA ACAYİP GERGİNİM SİNİRLERİM BOZUKK 7 hücreliymiş emriyoo iyimiii...

Maşallah 5 tanemii haimlerimiz...Rabbim nazarlardan korusun sizleri inşallah kucagınızada almayı nasip etsinn sağlıklı bir şekilde BÜYLÜ BAHÇELER.....

İNŞALLAH GÜZELİM YAA ACAYİP GERGİNİM SİNİRLERİM BOZUKK 7 hücreliymiş emriyoo iyimiii...

evet canım... 2 hücre den itibarn transfer olabiliyormuşş benim bir tanesi 8 hücre... 7 hücrelide iyi canım göbüşündee büyür onlar sen yeterki positif ol canım çok önemli önce sen inanman lazım canım göbeğini tutt onlarla konuş enerjini ver onlara

hevukcummmmkorkma bitanemm bişi olmas inşaallah.bundan sonrasına dıkkat edersın sendeeeee amaa....nasıbınde varsaa olacakkkkk unutma napsan da etsendeeeeeeee dşsende kalksandaaa...bn ılk gun ıkıncı gun bı wcye gttımm okdrr ama olmadıı nasıp deılmışşş bebeimle vuslattttt...sana nasıp olcak inşaallah bıtanemm..olmadı saten deme sakınn kırarsın onu annesiiiiiiiiiiiiiiii<<<<<<<bolesın aytıqq sennn

hefukk hefukkk unutmsuum cnmm kanama olabılrımıss sonucta içine grıp işlem yapıolarrrrr kolay mııı cnmm..rengı onemlı coklugu onemlıı ole hafıf bişi olmass.yarın drunu ara rengını vede sıklıgını solee..bişi olmasssss yawrum

ah canım yaaa yürümek çok sakıncalı ilk 3 saat
ıni bişey olmamştır 3 saat yattın ama dimi
hadi boşver artık geçmişi,şimdi evde sürekli yat
bak ben hep yattım,olmayacağını da düşünme ınş olucak canım
kan normal canım ama devam etmemesi lazım dikkat et
dr lar ne kadar yürümenin zarrı yok desede var bence
sürekli yat hele 3 gün çoook dikkat et lütfeeeeen
sadece wv ye kalk
hadi müjdeli haber verceksin ben innaıyorummmm

hevukcum bu arada 7 hücreli süper benceeeeee
zaten en çok 8 hücreli oluyor
ne iyi ne kötü diye sana kim dedi süppper
valla bak moral diye söylemiyorum
bak seninki tutcak ınşşşş

canımm öyle bişey demediler korktumm bende yürüdüm diyemi oldu acaba diyee Agrıyo kasıklarım çookk zatenn..Neyse artıkk Rabbimm inşallah nasip etmiştir..Canımmsıınn hlycnn sana kanım çok ısındı kızz ben siye Anne diyimmii benimde olmazsa sen dersin...

Betül hanımm dedi yatmasına gerek yokk geziinn oda benii gezdiriyoo akçaabata gitmek istiyo yarınn hemde arabayla bende gidicekmişim...Oya hanıma sordumm keşke 5 6 tane olaydıı en iyisinii seçerdikk dedii kötüü müü yanii dedimm yok güzel dedi kaç hücreli die sordumm 7 dedi..Serap hanımda ne iyiii ne kötüü dediii transferden sonraa neden göstermediniiz burakırken ben görmedimm dedim söyleseydinn keşke dedi..transfer yaparken hepp sorular sordu bana bakamadımkii ..

kıslar bıse sordum ama kımse cvp vermıyo embrıyo kalıtesı dıyorummmm neye gore belırlenıo bılen var mı???

ben geldim.. biraz evel bayılcak gibi oldum yattım az dinlendim şimdi daha iyiyim..
mersenem ne alemde nasıl geçti acaba kaç yumaş var hadi yumurta varda bakalım bizim civcivler kaç tane olacak olacak mı ?bnm zaten dondurulcak..

hevukcum hayırlı uğurlu olsun rabbim inş. sağlıkla kucağına almayı nasip eder...rana ve diğerleri hepinizi ayrı ayrı öpüyorum teprik ediyorum...

hlycn........ bitanem nasılsın bebem... çok dua ettim çok istedim seninde müjdelerini almayı inan hep düşşündüm olmazsa ben ne derim ne yazarım bu kıza die şok oldum çok üzüldüm cnm... ama ltfn pes etme bak müjde veren arkadaşlardan kaç kere yapanlar var.... rabbim nasip edecek ben inanıyorum.. bnm de transferim olmayacak 1-2 ay ertelendiii biliyosun... belli mi olur beraber ilerleriz bebem.. bu seferde beraber bekleriz arkadaşım.... dualarımı eksik etmiycem... olmayanlara rabbim nasip etsin olanlarada sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin cnm..... biliyorum çok yıprandım ve eminim ağlıyosun... ama sen elinden geleni yaptın bunda da vardır bir hayır.. rabbime sığın dualarını bırakma tedavinide bak bnm uzun protokoldü... bissürü iğne kullandım... sende uzunu dnersin.. çok şükür dermansız dertlere sahip değiliz derdi veren allah dermanıda verecektir cnm...

ağla ağlamak istiyosan rahatla bende narkozdan çıkınca ağladım bugün hep sinirlerim bozuldu... ama yarın yeni güne yeni umutlarla başla cnm bnm...

ben olsam hiç bir yere gitmezdim ama sizin kararınız tabi
onlara kalsa ooo kolbastı oynatcaklar bize ama adım atarken bile dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum..ama nasip işi tabi..
ben transfer anında ağlıyordum transferden önce gösterin dedim ekranda gösterdiler
koyulurkende gördüm ekranda..ama şart değil tabi görmek..

kıslar bıse sordum ama kımse cvp vermıyo embrıyo kalıtesı dıyorummmm neye gore belırlenıo bılen var mı???

canım hiç bişeye göre belirlenmiyor tamamen o embryoloğun mesleği ve tecrübesi..o nasıl isterse embryomuz öyle:))
tabiii bunda bzim yumoşla eşimnzn spermi de etkili onlar kalieli olursa embryoda kaliteli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…