2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kıslar bıse sordum ama kımse cvp vermıyo embrıyo kalıtesı dıyorummmm neye gore belırlenıo bılen var mı???

hayatım yumurtanın kalitesi spermin kalitesi iyi olursa döllenen yumurta güzel bir şekilde ilerliyor... 5. güne kadar yaşayan embriyo kaliteli oluyır hücre sayısı da kalitede önemli bildiğim kadarı ile canımmm benden bu kadarrr benim diğer denemelerde embrihyo kalitesi en iyi seviyedeyi mesela ama sonuç fiyasko ....

Kzilar idrar testine gerek kalmadi, simdi telefon geldi, Titriyom kizlar titriyorum, 424 cikmis degerim kizlar hamileyim, ins. kat kat kaltlansin ins. cok mutluyum iananmiyorum, hala kayinvaldem ehrkes agliyo vallahii
çok şükür bin şükür Allahıma Allah tamamına erdirsin, hiç kötü gününü göstermesin canım..
Selam Arkadaslar

Benim opu islemim olmadan tup bebek girisimim iptal edildi(yumurta yetersizliginden) Bu surecten ne zaman sonra regl oluyosun?Bilen var mi acaba?
canım benim iğnelerimi ptesi kestik dün yani pazar günü kanamam başladı yarın da hemen yeni tedaviye başlıyoruz..
sabrın sonu selamet.. gözün aydın canım maaşallah...
hlycn cnımmm olmadımı seninn inşş hayırlısı olsun..2.. CİYE İNŞALLAH..benimde olmıycak biliyorummm

aaaa kızarım ama bugün transfer olmuş bu ümitsizlik niye sen onu güzel güzel çağır ki gelsin annesi..

acıı yenıykenn rahatlık oluoo hayrlsıı deyıp susuosun için kan aglsa da..ama zmn gecıncee offf cnmm kımseye yasatmasın allahım casiiiiiii..kötüüü bı duyguu ılkk bu duyguu uamrım son oölurrrr....dşnmen yeter cnmm eger hıssedılenler karsılıklıysaa ne mutlu bana....hepınısın yerıı ayrııı sevdım hepınısıı baska topıclerede ggtım ama cıxx olmadıı gözum hep sızı aradıı..burdayım ama salak gıbı soruom kndımee ne yazabılırsınde kıslara basarısız deneme..hele senın yerın cok ayrııı..casiiiiiiii ağlamk ıstemıom aytıkkkkkk susmakk ıstıomm ama yapamıomm..esım gelene kdr dwwmm gelınce susmam gerekk onuu daha cok üzüoo bnm aglammm...umarım en yakın zmnda hepımıze nasıp eder allahımmmm..

slm canım yumoşları taplattık geldik ama ben çok rahatladım ağrım felan kesiliverdi 12 tane yumoş var canım diğerleri de öyleydi bnm bakalım kaliteleri önemli sende sıkma canını 1 2 ay geç olur bak kaç senedir bekliyoruz 2 ay mı gözünde büyüdüü inşallah HLYCN ile birlikte hamişiz diyeceksiniz bize

inşaallahhhhhh

Allah iyiliğini versin kız çok güldüm elinden gelsee oynatıcak valla şimdi yemek yapıyo bana bak yürümemem lazımmış dedimm seni örnek gösterdimm...Benim aklıma gelmedi çok üşüdümm bide hemen sorulara başladıı serap hanımm kalan zamanlardada dua etmeye çalıştımm..Benden sonra birini aldılar çok bağırdı o benii kenarda beklettiler biraz nedense 2 saat kaldım hastanede canımm..

hlycn cnmm ben de cuma gunu senın yasadıklarını yasıycam ve senı daha ıyı anlıycam cnm napalımm dunyanın sonu dııl tatlımmm valla ben de de ne agrı ne sızıııı sadece gaz var yanı ne bılım allah hayırlısını versın...

kıslar transferın 5.gunu bugun ve hıc belırtı bıse yok pozıtıf cıkanlar sılaaaa ranaa degısık bıse oldu mu yanı negatıfken ve pozıtıfken bı kıyaslasanıza ya nolurrr....

kıslar transferın 5.gunu bugun ve hıc belırtı bıse yok pozıtıf cıkanlar sılaaaa ranaa degısık bıse oldu mu yanı negatıfken ve pozıtıfken bı kıyaslasanıza ya nolurrr....

canım seni olumlu veya olumsuz etkilemek istemiyorum ama benimde çok gazım vardı trsansferden sonraa

karamsar olma cnaım yaaa... bende de yok belirti... ama herkeste belirti olacak diye bir kuralda yokk.. şimdi çok kuruyoruz kafamızda ondan.... forumları gezdim bazıları varki hiç belirtim olmadı ama positif diyenelr var ç. lütfen umudunu yitime canımmm.. tutundular isee kötü etkilenmesin

birde şöyle düşün canım normal yolla hami,le kalanlar anlıyormu hamile kaldığını hayır hastalığın gecikmesine kadar birçoğu anlmıyor... bizim de tutunma dışında normal hamilelikten farkı yok hastane söyledi bana belirti aramayın herkeste aynı olmaz olmayabilirde hissedende var hissetmeyende var dediii.. hadi canım moralini düşürmaaa dayan bebişlerin içinn

Son düzenleme:
canım bu ilk denemenmiş sen bizim eurofertile bir gidip görüşsene orası daha iyi sanki kızılaydan tabi rabbim zamanı gelince verecek o ayrı ama tavsiye ederim
bılmıomkıı cnmm ya herseye yenıden basla anlat bılmıomkııı o hıc bbellı olmuo cnm nasıpsee blmmkı cekılecekmısss kızılay yada eurofertt....baslangıclarıı sevnıommm hmde hcc umutla oluo ama sonuuu.....herneyse cnmmmm dşunurumm tavsıyenıııı.belkıde kndılıgınden olurrr

offfff yaa ne alakasıı varrrrr.yavrumm sılaada bnm belırtılerıı yasadıııı nolduuu o şimdi hamişşşş kuzummmm ole deme umutsuz olma hmde karnındaykennn onlrr annesiiii deme ole üsme onlarııııınüffennnbnm belırtımmm snele aynı sonucu vercek dıe bısey yokk.takılmayınn cnm bunklara walla...ona klırsa bnm delı gıbı akıntım olduu dedılerkıı yerını temıslıolarrr...haniii yaa herkes herseyde aynı olmassssssss..olumsuz olmaaa konus onlarla dua ett sef onlarııı oyyhhhh

selam güzellerrr anneee adaylarııı :)
hepimiz anne adayıyız ne dde olsa dimii
güzel haberlere çok sevindim SILANAZ ve RANA tebrik ediyorum

slm kızlar bende tedavideyim yarın yumoşlar toplanacak kızlar 9 yumurta var dedi doktor toplama gününe belki 10 olur dedi çok kötüyüm canlar çok az neden böyle oldu kafayı yiycem yaaaa

slm kızlar bende tedavideyim yarın yumoşlar toplanacak kızlar 9 yumurta var dedi doktor toplama gününe belki 10 olur dedi çok kötüyüm canlar çok az neden böyle oldu kafayı yiycem yaaaa

az değil canım sayıdan çok kalitesi önemli hayırlısı olsun inşallahhhh

nazayseee bak şimdi gelicem oryaaa kızzzzzzzzz at şu negatifliği üstündennn

valla canım bi dünya para veriyoruz dikkat edelim dimi accık
hee transferden sonra oraya park ediyorlar sonra unutuyorlar
kendimi otoparkda gibi hissetmiştim ben
hatta ben transferde ağlamaktan ekndimi alamyınca olayı iyice abartıp iyice zıvanadan çıkıp böğüre böğüre ağlamaya başladım sonra hepsi oturup benim susmamı beklediler,benim bacaklar sinirden kasıldı vs vs ayyy ebnim yaşadıklaırmı kimse yaşamamştır sanırım..
transfer oluncada bana gülme krizi geldi
işte o işlem bitince park ettiler dedim ne bu böyle
hemşire var ya kapalı beni gördü
heh şöyle gül gülünce daha güzel oluyorsun dedi
ama ben niye güldüğümü söylemedim
tamam canım 2 saat dinlendiysen sorun yok ama yinede dikkat et
ben yemek bile yapmadım bak taaa kaç günlerdir,eşine selam söyle sana iyi baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…