2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

slm kızlar bende tedavideyim yarın yumoşlar toplanacak kızlar 9 yumurta var dedi doktor toplama gününe belki 10 olur dedi çok kötüyüm canlar çok az neden böyle oldu kafayı yiycem yaaaa

tahmerımm benım de cıka cıka 10 cıkmıstı uzulmustu bana moral vermıstın cnm az falan dııl normal bak ben 10 tane cıkmasına uzuldum allah daha beterını verdı sadece 1 tane embrıyo cıktı sakın takılma 10 cok ıı cnm kalıtelı olsun 10 olsun 2 cıkan 3 cıkan napsın tatlım ya askolsun...

3.günde 8 hücreli iyi kalite 6 hücreli orta kalite 4 hücreli de beklemesi lazım kalite benim bildiğim ama seninki 7 hücreliymiş iyi yaneeeeeee

cnmm sen benı hevukla karıstırdın balım evet soruyu sordum aam ben transferın 5.gunundeyım benımkı 8 huzrelıydı hastanede bı embrıyom kalmıstı o da dondurulup dondurulmayacagına sonra karar verılecekı o 7 hcrelıydı maalesef dondurulacak gbı dıılmıs suan hıc donmusum da yok ole duruyorum karnımdakıyle ınsallah tutunur....

slm kızlar bende tedavideyim yarın yumoşlar toplanacak kızlar 9 yumurta var dedi doktor toplama gününe belki 10 olur dedi çok kötüyüm canlar çok az neden böyle oldu kafayı yiycem yaaaa

maaşallah canım güzel yumoşların var
sepet sepet olcaklar ınş
güzelde embryoların olcak ınşşşş
canım az deme bak burda snei topa tutar kızlar sana söylim
1 olan ne yapsın 2 olan ne yapsın
banada 8 deidkleirnde şok olmştum
çünkü pko yum en az 15 olmalı bende ama oluyor işte
yeter ki emrbyo olsun napcaz fazlası çöpe gitcek
bol şans dilerim sana

kızlar ya accık benle ilgilenin ne olur
naz yapasım var sizeee
adet günüm yarın ya benim aynı adet ağrısı gibi ağrım var benim yaa
normal midir sizce bu:18:

yok kuzum benim ikiside pozitifti ama sonu gelmedi yani diyorum ki o gaz bana hep pozitif cevap getirdi

insallah mersenemım ya eger hamıssem esımle ptesı test yapcaktık 12.gun ama ben kayınvalıdemle yapcam cumadan.eger pozıtıfı alırsam var yaaa hemen gdıp bı hamıs tshırtı alıcam hırkamın ıcıne gıyıcem veee esım eve geldıınde ona yemek dıye bıbernun ıcınde sut verıp hırkamı cıkarıcammm nasıllllll

Canim, hayirli olsun guzelim, hic bu embriyo degerine takilmayin, ben daha oncede yazdim, hic belli olmuyor canim en dusuk dereceli hic tahmin etmedikleri embriyolardan bile oyle guzel sonuc alanalr varki, umudunu kaybetmen icin cok erken, niye kaybetcen pozitif dusun guzelim, hic bisey olmaz ama kanamm hic olmadi doktoruna danis, benim hemen trasnferden 5 dakika sonra kalkdim, yuruyerek sandalyeye gittim sonra, eve rabbime cok sukur degerim iyi

sılaaaa ranaaa demıstım belırtı melırtı yok muydu ya ben 5.gundeyım bana bıseler soleeeee bı de cnm sendaha 24 yasındasın 7 yıldır ugrasıom demıssın kıs sen kac yasında evlendınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cnm ya ole cok ıhtıyacım var kı bu bebege

selam güzellerrr anneee adaylarııı :)
hepimiz anne adayıyız ne dde olsa dimii
güzel haberlere çok sevindim SILANAZ ve RANA tebrik ediyorum

canım teşekkür ederim...
kızlar valla ben sonucu elime almadım dr aradı beni bthcg degerim ne bilmiyorum drda söylemedi sadece biraz düşük dedi ama çıkar dedi ben öyle hüngür hüngür aglayınca yazık oda ne diyecegini şaşırdı 2gün sonra tekrar gidicem ozaman inş katlanır degerim ve ögrenmiş olurum...

kızlar ya accık benle ilgilenin ne olur
naz yapasım var sizeee
adet günüm yarın ya benim aynı adet ağrısı gibi ağrım var benim yaa
normal midir sizce bu:18:

ankarali etme eyleme diycem,ama diyemiyorum, ayni agrilar bende vardi guzelim ebdne oyle dusundum ama cok sukur pozoitf sonuc aldim, insallahh ondan dddegildir

e ama naz dııl sen dayak ıstıosun kuzum yaaaaa

yaaa deme öyle
siz beni hamile ilan ettiniz de benim değerler ne durumda bilmiyorum
bu ağrılarda girince devreye insan düşünmeden edemiyor
derlerdi hep hamile kalmakla bitmiyor iş diye de inanmazdım
henüz hamile olduğuma inanamıyorum

hımmm 7 hücreliyi de mi dondurmuyolarmış??gerçi 1.kalite olmadıktan sonra dondurulmasının da mantığı yok.benimde 2 tane kalmıştı onlarda 4 de kalmıştı 5.güne kadar beklediler gelişmemiş donduramadılar.:18::18:

Evet canim 7 yil olcak agustos'ta 18 yasinda evlendim, 24.5 yazmisti aralik'ta 25 olcam. & yil oldu mucaddele deiyorum, cok sukr ins. devamida gelir,

belirti olarak karnim cok agirdi, sol kasikta batma gibi agrim oluyodu arada bir, goguslere hic aldanmayin balon gibi bir sisiyor bir iniyor, ondan sonra cok gazim var ama bu yedimiz yiyecekelrdede olabilir, idarda koku aliyodum bazen, aklima glen bunlar belirti sayilirmi bilmiyorum cnaim

ankarali etme eyleme diycem,ama diyemiyorum, ayni agrilar bende vardi guzelim ebdne oyle dusundum ama cok sukur pozoitf sonuc aldim, insallahh ondan dddegildir

zeynebimm senin değerin güzel keşke benimde seninkisi gibi olsa idi..
ama netten araştırdığım bilgilere göre artış olması güzel
hatta benim değerlerimde ikiz gebe bile var
hani beta hcg değerleirnizi yazın topiği var ya o topiği açan hatunun değerlerid ebenimkisi gibi ve ikiz..
hem br tedirginlik içindeyim
bu mutluluk yarım kalcak diye ödüm kopuyor..naparım ben o zaman..

canım yap nazını şimdi sen bize ilerde de inlşLLh biz sana yaparız hem o ağrı 9 ay boyunca her adet dönemime olacak haberin olsun hamile bayan kabüllen artık sen H A M İ LE SİN

Son düzenleme:
canım yap nazını şimdi sen bize ilerde de inlşLLh biz sana yaparız hem o ağrı 9 ay boyunca her adet dönemime olacak haberin olsun hamile bayan kabüllen artık sen H A M İ LE SİN

canımmmm ya normal değil mi böyle olması
moral verdiğin için çok çok sağolasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…