slm kızlar bende tedavideyim yarın yumoşlar toplanacak kızlar 9 yumurta var dedi doktor toplama gününe belki 10 olur dedi çok kötüyüm canlar çok az neden böyle oldu kafayı yiycem yaaaa
negatıf olandan sora mı kuzummmmm
3.günde 8 hücreli iyi kalite 6 hücreli orta kalite 4 hücreli de beklemesi lazım kalite benim bildiğim ama seninki 7 hücreliymiş iyi yaneeeeeee
slm kızlar bende tedavideyim yarın yumoşlar toplanacak kızlar 9 yumurta var dedi doktor toplama gününe belki 10 olur dedi çok kötüyüm canlar çok az neden böyle oldu kafayı yiycem yaaaa
yok kuzum benim ikiside pozitifti ama sonu gelmedi yani diyorum ki o gaz bana hep pozitif cevap getirdi
Selinazcım hayırlı olsun inşş çok sevindim..benimde bugün transferim vardıı emriyo orta derecedeymiş yanii ne çok kaliteli ne kötüüüHiç umudum yokk bide yürüdümm eşime dr bişey olmaz demiişş oda yürütttü benii yemeğe gittik Kan gelmişş benden sizede oldumu...
kızlar ya accık benle ilgilenin ne olur
naz yapasım var sizeee
adet günüm yarın ya benim aynı adet ağrısı gibi ağrım var benim yaa
normal midir sizce bu:18:
Canim, hayirli olsun guzelim, hic bu embriyo degerine takilmayin, ben daha oncede yazdim, hic belli olmuyor canim en dusuk dereceli hic tahmin etmedikleri embriyolardan bile oyle guzel sonuc alanalr varki, umudunu kaybetmen icin cok erken, niye kaybetcen pozitif dusun guzelim, hic bisey olmaz ama kanamm hic olmadi doktoruna danis, benim hemen trasnferden 5 dakika sonra kalkdim, yuruyerek sandalyeye gittim sonra, eve rabbime cok sukur degerim iyi
karamsar olma cnaım yaaa... bende de yok belirti... ama herkeste belirti olacak diye bir kuralda yokk.. şimdi çok kuruyoruz kafamızda ondan.... forumları gezdim bazıları varki hiç belirtim olmadı ama positif diyenelr var ç. lütfen umudunu yitime canımmm.. tutundular isee kötü etkilenmesin
selam güzellerrr anneee adaylarııı :)
hepimiz anne adayıyız ne dde olsa dimii
güzel haberlere çok sevindim SILANAZ ve RANA tebrik ediyorum
kızlar ya accık benle ilgilenin ne olur
naz yapasım var sizeee
adet günüm yarın ya benim aynı adet ağrısı gibi ağrım var benim yaa
normal midir sizce bu:18:
e ama naz dııl sen dayak ıstıosun kuzum yaaaaa
cnmm sen benı hevukla karıstırdın balım evet soruyu sordum aam ben transferın 5.gunundeyım benımkı 8 huzrelıydı hastanede bı embrıyom kalmıstı o da dondurulup dondurulmayacagına sonra karar verılecekı o 7 hcrelıydı maalesef dondurulacak gbı dıılmıs suan hıc donmusum da yok ole duruyorum karnımdakıyle ınsallah tutunur....
sılaaaa ranaaa demıstım belırtı melırtı yok muydu ya ben 5.gundeyım bana bıseler soleeeee bı de cnm sendaha 24 yasındasın 7 yıldır ugrasıom demıssın kıs sen kac yasında evlendınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ankarali etme eyleme diycem,ama diyemiyorum, ayni agrilar bende vardi guzelim ebdne oyle dusundum ama cok sukur pozoitf sonuc aldim, insallahh ondan dddegildir
yaaa deme öyle
siz beni hamile ilan ettiniz de benim değerler ne durumda bilmiyorum
bu ağrılarda girince devreye insan düşünmeden edemiyor
derlerdi hep hamile kalmakla bitmiyor iş diye de inanmazdım
henüz hamile olduğuma inanamıyorum
bugün 6.günüm idrar testi yaptım sonuç negatif........
canım yap nazını şimdi sen bize ilerde de inlşLLh biz sana yaparız hem o ağrı 9 ay boyunca her adet dönemime olacak haberin olsun hamile bayan kabüllen artık sen H A M İ LE SİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?