bugün 6.günüm idrar testi yaptım sonuç negatif........
canımmmm ya normal değil mi böyle olması
moral verdiğin için çok çok sağolasınnnn
zeynebimm senin değerin güzelkeşke benimde seninkisi gibi olsa idi..
ama netten araştırdığım bilgilere göre artış olması güzel
hatta benim değerlerimde ikiz gebe bile var
hani beta hcg değerleirnizi yazın topiği var ya o topiği açan hatunun değerlerid ebenimkisi gibi ve ikiz..
hem br tedirginlik içindeyim
bu mutluluk yarım kalcak diye ödüm kopuyor..naparım ben o zaman..
beklemek çok zor ..akşmlaı burda yazılanları okuyarak vakit geçiriyorum.bur da biri 6.gün teste çift çizgi görünce yapayım dedim...
zeynebimm senin değerin güzelkeşke benimde seninkisi gibi olsa idi..
ama netten araştırdığım bilgilere göre artış olması güzel
hatta benim değerlerimde ikiz gebe bile var
hani beta hcg değerleirnizi yazın topiği var ya o topiği açan hatunun değerlerid ebenimkisi gibi ve ikiz..
hem br tedirginlik içindeyim
bu mutluluk yarım kalcak diye ödüm kopuyor..naparım ben o zaman..
dr perşmebe gel dedi,en son geçen perşembe yaptrdım 72 idi değerimCanim seni cok iyi ANLIYORUM inanki, senin kan testi en zamandi bidahaki, bide senin sonuc cikana kadar adet gunun gecmiyomu, ben 15 marta olmustum, 18 Mart cok sukur gecti, 3 gun adetimden, degerim iyi ama canim hic belli olmaz guzelim o, donmuslarla olunca degeri geneli daha yuksek cikar ama sevinemiyorum inanki, naisp bakalim carsamba ne cikcak insallah katlancak, biz mutlu dusunelim ebn o yzuden listede ehp iki, iki koyuyurom dikkat ediyosan, umut guzelim biz birtanesi bilede havaya ucariz ama sans getirsin diye
bide bugun birisyle tansitim beklerken, kadin sakin heycan, korku yapma dedi sonucu aldiktan sonra oda olumsuz etkiliyebilir dedi, kendime dikat etmeye calsiiyorum, heycanladA ESIMIN EVE GELMESINI BEKLIYORUM...
cnmmmm yaaa ne dsuk degerler var bak sen de okumussun ıste tatlımm hem degerın artıyo cok sukur ya artmayaydı lutfen guclu ol hamılesın ıste keske yerınde olabılsem ya keske yaaa....
salı günüydü canım senin..............
allahhım dualarımız kabul et hakkımızda hayırlı olanı ver..
dr perşmebe gel dedi,en son geçen perşembe yaptrdım 72 idi değerim
yok canım yaa adetim daha yarın ben 30 günde oluyorum
neden böyle oldu bende anlamdım
ama bu tedavimde yumoşlarım erken toplandı
ilkinde baya bi geç toplanmştı 20.günleri bulmştu toplamalrı..
belki de değerim adetim geçmediği için mi az çıktı ki
heycan ve korku...ahh eksik olmuyor ki
biliyorum ki Rabbim verecekse olacak..
silanaz ve rana tebrik ederim sizi çok sevindim allah kucağınıza almayıda nasip etsin.
şu an hem kendi evinizde hem yakınlarınızın evinde bayram sevinci yaşanıyordur.allahım herkese nasip etsin o sevinci..
silanaz ve rana tebrik ederim sizi çok sevindim allah kucağınıza almayıda nasip etsin.
şu an hem kendi evinizde hem yakınlarınızın evinde bayram sevinci yaşanıyordur.allahım herkese nasip etsin o sevinci..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?