2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canımmmm ya normal değil mi böyle olması
moral verdiğin için çok çok sağolasınnnn

canım tabiki de normal aynı duyguları bende yaşadım sonuç 160 çıktı ama adet günüme 2 gün vardı o 2 günü atlasıya kadar canımdan can çıkmıştı

Kizlar herseyin basi dua buna inanin, her kapiyi acanda dua buna kalpten inanain ve bol bol dua edin'

Arkadaslar ilk uc gun istirat tabiki onemli ama bende evde cok yurudum, cok defa unutum yegenimi 4 yasindaki kucagima aldim, 7 gunden ihtiberen disari ciktim, 9 gun nerdeyse 3 saat gezindim farkinda olmadan, ev ebnim merdiveli gunde en az 10 defa inip cikmisimdir, bunlara takilmayin dularinzi bol bol edin, ben 313 Ayetul kursi, 4444 tefriciye hepsini okudum, okumayada devam ediyorum

benden size bir kac tavsiye faydasi olmusmudur olmamismidir bilmiyorum ama paylasmakta fayda var, uzum suyu icimdeim bi kac gun ebdne cok ishal yapinca ondami diye biraktim, uzum tuekttim onun yerine, taze sikilmis portakal suyu her ssabah tuketmeye calisdim, hurma, findik badem, kayisi ve sut tuketmeye ozen gosterdim, normal beslndikerlemin disinda bunlara cok ozen gosterdim yemeye, ceviz, ananas hic yemedim onceki tecrubemden dolayi korktumdan, taze yemek tuketmeye calisdim, cok sukru arkadaslar bugund egerim cok iyi cikti, umarim sizlerede yardimcisi olur

beklemek çok zor ..akşmlaı burda yazılanları okuyarak vakit geçiriyorum.bur da biri 6.gün teste çift çizgi görünce yapayım dedim...

Canim seni cok iyi ANLIYORUM inanki, senin kan testi en zamandi bidahaki, bide senin sonuc cikana kadar adet gunun gecmiyomu, ben 15 marta olmustum, 18 Mart cok sukur gecti, 3 gun adetimden, degerim iyi ama canim hic belli olmaz guzelim o, donmuslarla olunca degeri geneli daha yuksek cikar ama sevinemiyorum inanki, naisp bakalim carsamba ne cikcak insallah katlancak, biz mutlu dusunelim ebn o yzuden listede ehp iki, iki koyuyurom dikkat ediyosan, umut guzelim biz birtanesi bilede havaya ucariz ama sans getirsin diye

bide bugun birisyle tansitim beklerken, kadin sakin heycan, korku yapma dedi sonucu aldiktan sonra oda olumsuz etkiliyebilir dedi, kendime dikat etmeye calsiiyorum, heycanladA ESIMIN EVE GELMESINI BEKLIYORUM...

beklemek çok zor ..akşmlaı burda yazılanları okuyarak vakit geçiriyorum.bur da biri 6.gün teste çift çizgi görünce yapayım dedim...

ABUZEL EBNIM dorduncu denememdi insallah da son olcak, hic yapmadim evde test, bu denemde dayanamdim test aldim eve geldim, yapcaktim hastaneden aradilar, oyle seyleri hic takmayin sabredin bekleyin, bol bol dua edin

Kizlar, ceviz yedim bisey olarak aklima gelmisti, ananasla yan yana gelicne yanlis oldu, ceviz tukettim evde oldukca, olmadimi yemedik hali ile, bide elma suyu cok sevdimden ictim

rabbim hepinize hayirli sonuclar almayi ansip etsin

cnmmmm yaaa ne dsuk degerler var bak sen de okumussun ıste tatlımm hem degerın artıyo cok sukur ya artmayaydı lutfen guclu ol hamılesın ıste keske yerınde olabılsem ya keske yaaa....

dr perşmebe gel dedi,en son geçen perşembe yaptrdım 72 idi değerim
yok canım yaa adetim daha yarın ben 30 günde oluyorum
neden böyle oldu bende anlamdım
ama bu tedavimde yumoşlarım erken toplandı
ilkinde baya bi geç toplanmştı 20.günleri bulmştu toplamalrı..
belki de değerim adetim geçmediği için mi az çıktı ki
heycan ve korku...ahh eksik olmuyor ki
biliyorum ki Rabbim verecekse olacak..

cnmmmm yaaa ne dsuk degerler var bak sen de okumussun ıste tatlımm hem degerın artıyo cok sukur ya artmayaydı lutfen guclu ol hamılesın ıste keske yerınde olabılsem ya keske yaaa....

öyle deme bitanem bende hep derdim accık bi değerim olsun derdim
hep imrenirdim beta hcg si yüksek çıkanlara
ama bu da zor iyi mi kötü mü oldu mu olmadı mı offf
birsürü dert yani
şöyle çıkcaksa direkt yüksek çıksa iyiydi
ama bunada şükür tabi..Rabbim ınş vaktini yazmştır..gerisi bahane..

silanaz ve rana tebrik ederim sizi çok sevindim allah kucağınıza almayıda nasip etsin.
şu an hem kendi evinizde hem yakınlarınızın evinde bayram sevinci yaşanıyordur.allahım herkese nasip etsin o sevinci..

Ankarali, gulsum'cum hic takma guzelim eminimki kat kat katlanara artmistir, hic uzulme takma oyle seyleri senin ilk degeri katladi oyle de devam etmistir guzelim hic takilma tadini cikar benim gibi ohh sevin, ve sev kardesim gerisini rabbime birak

silanaz ve rana tebrik ederim sizi çok sevindim allah kucağınıza almayıda nasip etsin.
şu an hem kendi evinizde hem yakınlarınızın evinde bayram sevinci yaşanıyordur.allahım herkese nasip etsin o sevinci..

kiz kimse bilmiyorki, esimde sitemiyo kesinlikle 3 ay olana kadar soylemek, sadecce esimin annesi baabasi, bacisi ve benim annem babam biliyor kardeslerime bile soylemedim, bekliycem canim, biraz kizlar yarin benim finaller var okul icin bide onlari versem allahin izni ile sinavin biri yarin gitcem, bisey olmaz rabbimin izni ile ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…