2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Ankarali, gulsum'cum hic takma guzelim eminimki kat kat katlanara artmistir, hic uzulme takma oyle seyleri senin ilk degeri katladi oyle de devam etmistir guzelim hic takilma tadini cikar benim gibi ohh sevin, ve sev kardesim gerisini rabbime birak

tamam başlarda hatrlıyormusun ben hep şöyle böyle oldu diyordum ve sen bana hep destek olyyrdun
şimdi yine öyle oldu,tamamm relaxxxxx,ben bir hamileyim,40 kere söylim

bizim herkesler biliyor eşim telefonundaki herkese mesaj atmış dün hiç telefonlarımız durmadı.kızıyorum ona ama ne yapsın adam 7 yıldır bunu bekliyodu:))

ben de 3 aya kdr slemıyem dıom ama valıdem durmaz 2 ayda dayanırım dıo ancak allahım bu sevıncın kucagına alana kdr sursun ınsallahhhh

bizde diyemedik henüz,bi kesemiz görünsün kalbimiz atsın
daha önce söyledik hüsranla sonçlandı sonra herkes ve biz üzüldük

şimdilik sedce benim ailem biliyor

ben de 3 aya kdr slemıyem dıom ama valıdem durmaz 2 ayda dayanırım dıo ancak allahım bu sevıncın kucagına alana kdr sursun ınsallahhhh

canim bende zor tutuyorum 7 yildir herkezten cocuk yokmu, ne yapcan, kisirmisiniz yoksa sorularindan bikmistirm tek tek arayim yada facebook'a yazmam yeterli diyom ama yazmiyorum arkadaslarind edi gibi hele bir ekse gozuksun, kalp atsin ondan sonra ins. sevincimi paylascam

senin adına çok sevindim canım....kucağına al biran ömnce inşallah....ranacım seni de tebrik adiyorum....

yatamıyorum kızlar yarını ip ile çekiyorumm gel yarın gel şu bebişler nasıllar orda bırakıp geldikk kuzucukları

Yeni annişlerrrr ,transfer bekleyenler, test sonucu bekleyenler
ve benim gib iğnelere devam edenlerrrr hepinize iyi geceler yarın görüşürüz

yatamıyorum kızlar yarını ip ile çekiyorumm gel yarın gel şu bebişler nasıllar orda bırakıp geldikk kuzucukları

bn de esıme dıodum kı hadı gdıp alalım bebeklerımızı hastanedennnnnnnnnnnnn mersenem az kaldı cnm sabır bebegım sabırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…