Ankarali, gulsum'cum hic takma guzelim eminimki kat kat katlanara artmistir, hic uzulme takma oyle seyleri senin ilk degeri katladi oyle de devam etmistir guzelim hic takilma tadini cikar benim gibi ohh sevin, ve sev kardesim gerisini rabbime birak
tamam başlarda hatrlıyormusun ben hep şöyle böyle oldu diyordum ve sen bana hep destek olyyrdun
şimdi yine öyle oldu,tamamm relaxxxxx,ben bir hamileyim,40 kere söylim
kiz kimse bilmiyorki, esimde sitemiyo kesinlikle 3 ay olana kadar soylemek, sadecce esimin annesi baabasi, bacisi ve benim annem babam biliyor kardeslerime bile soylemedim, bekliycem canim, biraz kizlar yarin benim finaller var okul icin bide onlari versem allahin izni ile sinavin biri yarin gitcem, bisey olmaz rabbimin izni ile ins.
ben de 3 aya kdr slemıyem dıom ama valıdem durmaz 2 ayda dayanırım dıo ancak allahım bu sevıncın kucagına alana kdr sursun ınsallahhhh
kızlar ben transfer boyu kabak çekirdeği yedim hala da yiyorum
benim çocuk kabak gibi olcak galiba
kizlar ben kacar karnim agiriyo hala, istirat edelim yarin gorusmek dilegiyle, hayirli geceler
iyi geceler Allah rahatlık versin canım benim de ''kanıt'' vaktim gelmişşşşşşşşşş
ya ezelı gec saate cektıler ya ısleyemıom kanıtı:82:
Yeni annişlerrrr ,transfer bekleyenler, test sonucu bekleyenler
ve benim gib iğnelere devam edenlerrrr hepinize iyi geceler yarın görüşürüz
yatamıyorum kızlar yarını ip ile çekiyorumm gel yarın gel şu bebişler nasıllar orda bırakıp geldikk kuzucukları
ezel bu kış döneminde sarmadı artık beni çoooook nadir seyrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?