2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

yatamıyorum kızlar yarını ip ile çekiyorumm gel yarın gel şu bebişler nasıllar orda bırakıp geldikk kuzucukları

yarın çalan her tlf kalbini hoplatacakkkkkkksonraaaaaa tatatataaaaaaaammmmm diyeceklerkiiiiii çokkkk kkaliteliiiiiiiii
sabah ola hayrola inşaAllah bakalım

bn de esıme dıodum kı hadı gdıp alalım bebeklerımızı hastanedennnnnnnnnnnnn mersenem az kaldı cnm sabır bebegım sabırrrr

valla canım aklım orda fazlasında gözüm yok sağlıklı 1 tane olsun oda yeter oda tutunsun bu kadar işte rabbimden dileğim fazlasını da gözümüz yokinşallah bizi de sevindirir ve sevincimizi ddaim edr yüce yaradanımız

yarın çalan her tlf kalbini hoplatacakkkkkkksonraaaaaa tatatataaaaaaaammmmm diyeceklerkiiiiii çokkkk kkaliteliiiiiiiii
sabah ola hayrola inşaAllah bakalım

valla öyle olcak canım bu günden başladım her tel çalınca piskolojim bozuluyor ne dediğimi bilmiyorum sanki bu gün arayacaklarmış olmıycakmış gibi geliyor uyumayınca geçmiycek zaman sanırım....

yooookkk akıntı da yokkk leke de yokkkkk ama korkulacak birşey olduğunu zannetmiyorum yavruşum tutunmaya çalışıyodur kendi yuvasını yapıyodur ondandır

inşallah canım ama benim 3 denemem bundan öncekiler tuttu olmadı böle bişi ilk defa böle bişile karşılaşıyorum

valla öyle olcak canım bu günden başladım her tel çalınca piskolojim bozuluyor ne dediğimi bilmiyorum sanki bu gün arayacaklarmış olmıycakmış gibi geliyor uyumayınca geçmiycek zaman sanırım....

ben de bütün gün beklemiştim hatta dışardaydım şarjım da az var her arayanla kısa konuşuyorum heyecan dorukta sonra ne olsun eşimi aramışlar opu def numaramı yanlış yazmış hemşire ehhhh haberi almak eişmden bana kısmet oldu

aminnnnnnnnnnn ama cnm sen ck sıkıosun kndını bole yapma 12 gun nsl gecerrrrr

8 günde kahve rengi akıntısı gelen varmı

benim 2. denemede 9. gün oldu canım gittim apor topar doktor yaptırma çıkmaz dediği halde kan testi yaptırdım ve 44 çıkmıştı sonrada düzenli arttı ama o leke kesilmemişti meğer kuzunun biri rahme diğeride tüplere tutunmuş tüplere tutunan normal bebeğide düşürdü kanama onun kanamasıymış ama sen korkma doktor bana o günlerde çok arayınca kendisini gebelikte ilk dönem tutunma kanaması çok normal dedi inşallah seninkide tutunuyordur

silanaz ve rana tebrik ederim sizi çok sevindim allah kucağınıza almayıda nasip etsin.
şu an hem kendi evinizde hem yakınlarınızın evinde bayram sevinci yaşanıyordur.allahım herkese nasip etsin o sevinci..

saol canıım evet çoook sevindik ama hala şoktayızzzz.

Son düzenleme:
aminnnnnnnnnnn ama cnm sen ck sıkıosun kndını bole yapma 12 gun nsl gecerrrrr

valla bilmiyorum 12 gün olmıycak bnm muhtelemen zaten bu deil diğer cumartesi adet günüm 28 günde bir adet olurum ben hiç şaşmaz zaten en erken kısmet olursa perşembe transfer olur yani bir kaç ginde olsa yırttıkk inşallah sonu güzel olur tabii hepimizinde

kızlar birazdan ilk crineno jelime başlıycam size bi şey sorcam ben diğer denemelerde her jelden sonra abdest aldım oda zor oluyor denk geliyor gelmiyor siz napıyosunuz bu konuda namaz kıldığım için sorun olur mu bilgsi olan hanımlara duyurulur...:26:

yarın yaptırcam bende neyse ne artık yeter 3 deneme insanız ya bizde insan tal olsa yarılırdı

ben jel kullanmadım nasıl bişey olduğunu bilmiyorum progestan tableti kullanıyorum onuda günde 3 kere ayarlıyorum namaz vakitlerini

Kzilar idrar testine gerek kalmadi, simdi telefon geldi, Titriyom kizlar titriyorum, 424 cikmis degerim kizlar hamileyim, ins. kat kat kaltlansin ins. cok mutluyum iananmiyorum, hala kayinvaldem ehrkes agliyo vallahii

canım sayfalardır bu haberi arıyorummmm...kız ikiz bunlarrrrayyyyyyy nasıl sevindim anlatamam yaaaa.....hadi hayırlı olsun canım ...Allah kucağına almak nasip etsinnn....darısı başımaaa....bana çok dua et hamilelerin duası makbuldürrr....ayy vallah zıplayacam sevinçten...

canımmm çok sevindimmmm.....siz umudumuzsunuz bizim...İnşallah darısı başımızaa...ay içim nasıl coştu anlatamam...Rabbim herkese nasip etsin....

kızlar bu gün doktoruma ve hastaneme tavsiye ettiğim bir müşterimin haberini aldım hamileymiş çok sevindim çünkü ona ben sebep oldum o ankarayı düşüyordu bende dedim çok ilgililer iyiler felan diye şuan gebeymiş doktor deyince çok mutlu oldum böyle bir hayırlı işe vesile olmak ne kadar güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…