yatamıyorum kızlar yarını ip ile çekiyorumm gel yarın gel şu bebişler nasıllar orda bırakıp geldikk kuzucukları
bn de esıme dıodum kı hadı gdıp alalım bebeklerımızı hastanedennnnnnnnnnnnn mersenem az kaldı cnm sabır bebegım sabırrrr
8 günde kahve rengi akıntısı gelen varmı
yarın çalan her tlf kalbini hoplatacakkkkkkksonraaaaaa tatatataaaaaaaammmmm diyeceklerkiiiiii çokkkk kkaliteliiiiiiiii
sabah ola hayrola inşaAllah bakalım
yooookkk akıntı da yokkk leke de yokkkkk ama korkulacak birşey olduğunu zannetmiyorum yavruşum tutunmaya çalışıyodur kendi yuvasını yapıyodur ondandır
valla öyle olcak canım bu günden başladım her tel çalınca piskolojim bozuluyor ne dediğimi bilmiyorum sanki bu gün arayacaklarmış olmıycakmış gibi geliyor uyumayınca geçmiycek zaman sanırım....
valla canım aklım orda fazlasında gözüm yok sağlıklı 1 tane olsun oda yeter oda tutunsun bu kadar işte rabbimden dileğim fazlasını da gözümüz yokinşallah bizi de sevindirir ve sevincimizi ddaim edr yüce yaradanımız
8 günde kahve rengi akıntısı gelen varmı
silanaz ve rana tebrik ederim sizi çok sevindim allah kucağınıza almayıda nasip etsin.
şu an hem kendi evinizde hem yakınlarınızın evinde bayram sevinci yaşanıyordur.allahım herkese nasip etsin o sevinci..
aminnnnnnnnnnn ama cnm sen ck sıkıosun kndını bole yapma 12 gun nsl gecerrrrr
benim 2. denemede 9. gün oldu canım gittim apor topar doktor yaptırma çıkmaz dediği halde kan testi yaptırdım ve 44 çıkmıştı sonrada düzenli arttı ama o leke kesilmemişti meğer kuzunun biri rahme diğeride tüplere tutunmuş tüplere tutunan normal bebeğide düşürdü kanama onun kanamasıymış ama sen korkma doktor bana o günlerde çok arayınca kendisini gebelikte ilk dönem tutunma kanaması çok normal dedi inşallah seninkide tutunuyordur
kızlar birazdan ilk crineno jelime başlıycam size bi şey sorcam ben diğer denemelerde her jelden sonra abdest aldım oda zor oluyor denk geliyor gelmiyor siz napıyosunuz bu konuda namaz kıldığım için sorun olur mu bilgsi olan hanımlara duyurulur...:26:
ben jel kullanmadım nasıl bişey olduğunu bilmiyorum progestan tableti kullanıyorum onuda günde 3 kere ayarlıyorum namaz vakitlerini
Kzilar idrar testine gerek kalmadi, simdi telefon geldi, Titriyom kizlar titriyorum, 424 cikmis degerim kizlar hamileyim, ins. kat kat kaltlansin ins. cok mutluyum iananmiyorum, hala kayinvaldem ehrkes agliyo vallahii
proestan vajınadan mı kullanıyoosun canım
KIZLAR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM.... koskoca 8yıl ve 4kez denedikten sonra rabbim hamile olmayı nasip etti deger biraz düşükmüş inş oda yükselirmiş dua eden arkadaşlarıma binlerce teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına rabbim kucagımıza almayı nasip etsin..
ewtttt..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?