e her seferinde abdest mi alıyosun sen canım gusulden bahsediyorumm
hayır cnm zaten transferden sonra 3 gün banyo yapamazsın kiiiiii ben onu ilaç olarak değerlendiğim için yalnızca namaz vakitlerini ayarlıyorum..en nihanetinde ilaç olarak alıyosun ve de almak zorundasın mazeret yanii
kızlar iyi uykular rüyanız da bebişlerinizi görün inşlalahhh
hayırlı geceler cnmm valla benim için rüya gören çok ama bn daha rüyamda görmedim canlısını görcem herhalde
aynen canım benim de geçen gün sabah 7 de kayınvalde aradı rüyasında bn hamileyim patik ör diyomuşum oda pembeli mavlii patik vermiş..........bu arada onlar bilmiyor bu sefer söylemedimm bende yok hamile felan deilm olursa sölerim dedim
ya canlarım gusulu abdestı namazı bı bırakın yaaaa dınımız rahat bır dın Allah affeder nedır bu kdr sıkıntı ya bı gebe kalın sonra bol bol yıkanır abdest alır namaz kılarsınız ben e yumurta toplamada banyo yaptım ne transferde yumurta toplandıktan 2 gun sora aldım gusulu agrım vardı bıraz bı de sızak ıı dııl ıslem grulen yere sımdı de kac gun oldu bak 5 gun dolcak yapmadım banyo rabbım goruyo drların bı bıldıı var....
inşaAllah cnm yaaaa validene malum olmuştur inşaAllah hemde pembe mavi oh oh oh 1 taşla 2 kuş olursa iyi de olur yaniiiiii
ya canlarım gusulu abdestı namazı bı bırakın yaaaa dınımız rahat bır dın Allah affeder nedır bu kdr sıkıntı ya bı gebe kalın sonra bol bol yıkanır abdest alır namaz kılarsınız ben e yumurta toplamada banyo yaptım ne transferde yumurta toplandıktan 2 gun sora aldım gusulu agrım vardı bıraz bı de sızak ıı dııl ıslem grulen yere sımdı de kac gun oldu bak 5 gun dolcak yapmadım banyo rabbım goruyo drların bı bıldıı var....
rana 85 ve sılanaz rabbim sonuna kadar kazasız belasız devamını nasip etsin hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşaAllah
canım sayfalardır bu haberi arıyorummmm...kız ikiz bunlarrrrayyyyyyy nasıl sevindim anlatamam yaaaa.....hadi hayırlı olsun canım ...Allah kucağına almak nasip etsinnn....darısı başımaaa....bana çok dua et hamilelerin duası makbuldürrr....ayy vallah zıplayacam sevinçten...
ewtttt..................
kızlar gidiyorum yumoşlar toplanacak ne olur dua edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?