2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

rana 85 ve sılanaz rabbim sonuna kadar kazasız belasız devamını nasip etsin hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşaAllah

e her seferinde abdest mi alıyosun sen canım gusulden bahsediyorumm

hayır cnm zaten transferden sonra 3 gün banyo yapamazsın kiiiiii ben onu ilaç olarak değerlendiğim için yalnızca namaz vakitlerini ayarlıyorum(namaz abdesti)..en nihanetinde ilaç olarak alıyosun ve de almak zorundasın mazeret yanii

Son düzenleme:

şimdi ben evimde de kalmıyorum hadi eve gidince alırım ama şuanda pek sık duş alamam ben dediğin gibi yapayım olmazsa diğer kızlar siz napıyosunuz bu konudaaaaaaa

hayırlı geceler cnmm valla benim için rüya gören çok ama bn daha rüyamda görmedim canlısını görcem herhalde

aynen canım benim de geçen gün sabah 7 de kayınvalde aradı rüyasında bn hamileyim patik ör diyomuşum oda pembeli mavlii patik vermiş..........bu arada onlar bilmiyor bu sefer söylemedimm bende yok hamile felan deilm olursa sölerim dedim

ya canlarım gusulu abdestı namazı bı bırakın yaaaa dınımız rahat bır dın Allah affeder nedır bu kdr sıkıntı ya bı gebe kalın sonra bol bol yıkanır abdest alır namaz kılarsınız ben e yumurta toplamada banyo yaptım ne transferde yumurta toplandıktan 2 gun sora aldım gusulu agrım vardı bıraz bı de sızak ıı dııl ıslem grulen yere sımdı de kac gun oldu bak 5 gun dolcak yapmadım banyo rabbım goruyo drların bı bıldıı var....

arkadaslar ekonomık olması acısından bır lıste yapıcam katılımlarınızı beklıyorum

hasta adı merkezin adi hersey dahıl fıyat sonuc
nazayse ivi 4500 ?
ayduman ege tup 4400 pozitif
dekopa umut 5000 ?
ayse url bursa art 5000 ?
ankara_06 erdem 3.500 pozitif
hlycn konya kızılay 4700 negatif
lahor umut 5600 ?
mersenem konyaeurofertil 4500 ?
sılanaz int hosp. 8000 negatif
pinar1202 ege tup 4300 ?

eklemek ısteyen yok mu arkadaslar?

inşaAllah cnm yaaaa validene malum olmuştur inşaAllah hemde pembe mavi oh oh oh 1 taşla 2 kuş olursa iyi de olur yaniiiiii

canım haklısın dinde zorluk yoktur ama olmuyor böyle ağrım sızım yok ama duaları bile okuyamıyorum ne blem kurana dokunamıyorum şimdi bzim duaya ihtiyacımız olduğu dönem biliosn

inşaAllah cnm yaaaa validene malum olmuştur inşaAllah hemde pembe mavi oh oh oh 1 taşla 2 kuş olursa iyi de olur yaniiiiii

iinşalla canım bende çok rüya örürürm aslında özellkle saba ezandan sonra örülen rüyalaar çıkar derler

tabiiki de rabbim bilio görüyo ama elinden geleni yap diyo mazeretin varsa ben işini kolaylaştırırım sen farzımı terketme diyo
sıcak banyo kan dolaşımını hızlandırdığı için hamile bile olsan özellikle başında düşüğe sonun da da erken doğuma sebebiyet verir de ondan cnm duş almayın alacağınız zaman da soğuğa yakın ılık olsun diyolar

dualarim hep sizinle ancam arkadaslarok sagol nisacim hala inanmaiyorum vallahi, carsamba bi gitiyim su deger katlansin, daha rahat sevincem ins, sakin ziplama kiz dikkat et kendne hayirli haberlinin takipcisiyim

ewtttt..................

lahor banada doktor bugun takviye vaginadan takilan progeston verdi, ama sanki bir kismi fgeri geldi, ilk kez bugun kullandim..sende oldumu hic bide kirikdi uc parcaya ama ben koydum yinede, cok ittiryonmi ileri ilkez kullaniyom vallahi, bilgi verrisen sevinirim cnaim

bende basladim namaza canim, ilk korktum ama sukur etmek lazim, allahasukur iyim, elimden geldi kadar kilcamki, rabbim yar ve yardimcim olssun bundna sonrada guzel degerler ile bebek alayim kucagima yada bebisler oy oyyy, sevinmeye korkuyom ama sevincem valalhi bunada sukur

kızlar rüyamda sabaha kadar embriyolrla uğraştımonları tuzlusuda saklıyormuşum renkleri sarıydı uğur böceğine benziyolardı ben kafayı yedim gözüm aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…