lahor banada doktor bugun takviye vaginadan takilan progeston verdi, ama sanki bir kismi fgeri geldi, ilk kez bugun kullandim..sende oldumu hic bide kirikdi uc parcaya ama ben koydum yinede, cok ittiryonmi ileri ilkez kullaniyom vallahi, bilgi verrisen sevinirim cnaim
ya canlarım gusulu abdestı namazı bı bırakın yaaaa dınımız rahat bır dın Allah affeder nedır bu kdr sıkıntı ya bı gebe kalın sonra bol bol yıkanır abdest alır namaz kılarsınız ben e yumurta toplamada banyo yaptım ne transferde yumurta toplandıktan 2 gun sora aldım gusulu agrım vardı bıraz bı de sızak ıı dııl ıslem grulen yere sımdı de kac gun oldu bak 5 gun dolcak yapmadım banyo rabbım goruyo drların bı bıldıı var....
kızlar gidiyorum yumoşlar toplanacak ne olur dua edin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
KIZLAR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM.... koskoca 8yıl ve 4kez denedikten sonra rabbim hamile olmayı nasip etti deger biraz düşükmüş inş oda yükselirmiş dua eden arkadaşlarıma binlerce teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına rabbim kucagımıza almayı nasip etsin..
kızlar rüyamda sabaha kadar embriyolrla uğraştımonları tuzlusuda saklıyormuşum renkleri sarıydı uğur böceğine benziyolardı ben kafayı yedim gözüm aydın
lahor banada doktor bugun takviye vaginadan takilan progeston verdi, ama sanki bir kismi fgeri geldi, ilk kez bugun kullandim..sende oldumu hic bide kirikdi uc parcaya ama ben koydum yinede, cok ittiryonmi ileri ilkez kullaniyom vallahi, bilgi verrisen sevinirim cnaim
nazayse mrhb bugün senin kaçıncı günnn az kaldı demiii seninde
ben transferden beri kabuslar görüyorum nasıl bir psikolojim varsa artıkkızlar rüyamda sabaha kadar embriyolrla uğraştımonları tuzlusuda saklıyormuşum renkleri sarıydı uğur böceğine benziyolardı ben kafayı yedim gözüm aydın
cnm ben de yalasık 1 haftadır kullanıyorum hıc gerı gelmıyo ama bır sure sonra akıntı seklınde gelıyo gercı ben 1 haftadır yatıyorum ondan olabılır.ıyıce ıtınce bı noktadan sonra rahım onu emıyo tatlım vakumluyo bıraz daha ıttır bı sonrakı denemende parmagını da 1 2 sn cekme en son ıttıgın noktada 1 2 sn bekle gttıgınde emın ol yanı kapsulu hıssedemıyosun rahım vakumlayınca.
Dinimizi istediğimiz gibi yorumlayamayız.Öyle olsaydı Allahu Teala hastaysanız namaz kılmayın abdest almasanız da olur f-derdi.Lütfen kafamızdan din oluşturmayalım.Yalnız kolaylıklar var tabi abdest alamayacak durumdaysan teyemmüm yaparsın.Birde tereddüt ettiğiniz durumlarda diyanet alo fetva var, arayalım soralım ben öyle yaptım..
ben transferın 1.gununu 1.gun sayıyorum bıtanem o sekılde 6.gunnnnnn allahım hayırlısı ınsallah ınsallah senın gbı sevınırım bebegım ya..
ben cuma yaptırıcam test galibaa yaa dayanamıcam sen napıcaksınn. çıkarmı acab 10 oluyor doktor pazartesi verdi ama
yaniya yoksa yerlerde olıur zatiii.. popom kevgire döndü iğnelerden yoksa iğneler den kurtuluurm barşiii.. gerçi negatif düşünmek bile istemiyorum.. off bu beklemek işi çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrcıkar bacım cıkar ya cıkmaz mııııı dusunsene gunde 2 ye katlıyarak gıdıo cuma gunu 1 falansa bızden bı nane olmaz demek olcak sole en az bı 30 falan cıkmalı dur o topıcı bı bulayım ya hemen heyecan basacak senı deeeee suprız yapcan mı esıne bana da ptsı dedı ama cuma yapcam yayıkılcam ya tavana vurucam cok heyecanlıyım ya....
ben transferın 1.gununu 1.gun sayıyorum bıtanem o sekılde 6.gunnnnnn allahım hayırlısı ınsallah ınsallah senın gbı sevınırım bebegım ya..
yaniya yoksa yerlerde olıur zatiii.. popom kevgire döndü iğnelerden yoksa iğneler den kurtuluurm barşiii.. gerçi negatif düşünmek bile istemiyorum.. off bu beklemek işi çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok ole ıgnelerdn kurtulmakkk daha ısteklı vurdurcannnn cunku gebes olcaksın cnm ınanıorum ben rabbım ole buyuk kı halımızı goruyo bana hıc ıgne vermedı ama hıc yemedım kalcadan sadece fıtıl atıyom dekopa sen kalktın mı hıc yoksa transferden berı benım gbı yatıo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?