2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ilacı aldıktan sonra 15 dk uzancan cnm daha sonra belli miktar dışarı çıkabilyo ayağa kalktığında normal yaniii 1 parmak mesafesinde ileri ittiriyosun

Dinimizi istediğimiz gibi yorumlayamayız.Öyle olsaydı Allahu Teala hastaysanız namaz kılmayın abdest almasanız da olur f-derdi.Lütfen kafamızdan din oluşturmayalım.Yalnız kolaylıklar var tabi abdest alamayacak durumdaysan teyemmüm yaparsın.Birde tereddüt ettiğiniz durumlarda diyanet alo fetva var, arayalım soralım ben öyle yaptım..

valla olmazsa ben araycamm çünkü çok kafama takıldı bu konuu kızlarr hiç mi aranızda bilgisi olan yokk bu konuda veya kullanıpta abdest alıp almayann

canımm çok sevindim allah kucağımıza almak nasip etsin değeride takma kafana yükselir yaşasınnn hamişler çoğaldı

kızlar rüyamda sabaha kadar embriyolrla uğraştımonları tuzlusuda saklıyormuşum renkleri sarıydı uğur böceğine benziyolardı ben kafayı yedim gözüm aydın

hayra yoralım hayır olsun
güzel görmüşsün bak ne güzel koruyorsun onları uğur böceğide uğur getirsin inşaAllah

cnm ben de yalasık 1 haftadır kullanıyorum hıc gerı gelmıyo ama bır sure sonra akıntı seklınde gelıyo gercı ben 1 haftadır yatıyorum ondan olabılır.ıyıce ıtınce bı noktadan sonra rahım onu emıyo tatlım vakumluyo bıraz daha ıttır bı sonrakı denemende parmagını da 1 2 sn cekme en son ıttıgın noktada 1 2 sn bekle gttıgınde emın ol yanı kapsulu hıssedemıyosun rahım vakumlayınca.

kızlar rüyamda sabaha kadar embriyolrla uğraştımonları tuzlusuda saklıyormuşum renkleri sarıydı uğur böceğine benziyolardı ben kafayı yedim gözüm aydın
ben transferden beri kabuslar görüyorum nasıl bir psikolojim varsa artık

çok fazla ittirmeye gerek yokmuş canım ben hemşireye sormuştum zae-ten dediği gibi nazaysenin emiyor.. parmağınla ittir çıkmadığından emşn ol yeter. dışarı akması normal emdiği yeterli canım takma kafana

cnm ben kafama gore dın yapmıyorum!!!dusunduklerımı soyluyorum dinimizin hosogorulu bır dın oldugunu soyluyorum.Ben bu halde duamı yapıyorum.Beni tanıyan arkadaslar burde ne demek ıstedıgımı anlıyorlar zaten...uzun zamandır tanısıgız da...

ben transferın 1.gununu 1.gun sayıyorum bıtanem o sekılde 6.gunnnnnn allahım hayırlısı ınsallah ınsallah senın gbı sevınırım bebegım ya..

ben cuma yaptırıcam test galibaa yaa dayanamıcam sen napıcaksınn. çıkarmı acab 10 oluyor doktor pazartesi verdi ama

ben cuma yaptırıcam test galibaa yaa dayanamıcam sen napıcaksınn. çıkarmı acab 10 oluyor doktor pazartesi verdi ama

cıkar bacım cıkar ya cıkmaz mııııı dusunsene gunde 2 ye katlıyarak gıdıo cuma gunu 1 falansa bızden bı nane olmaz demek olcak sole en az bı 30 falan cıkmalı dur o topıcı bı bulayım ya hemen heyecan basacak senı deeeee suprız yapcan mı esıne bana da ptsı dedı ama cuma yapcam yayıkılcam ya tavana vurucam cok heyecanlıyım ya....

yaniya yoksa yerlerde olıur zatiii.. popom kevgire döndü iğnelerden yoksa iğneler den kurtuluurm barşiii.. gerçi negatif düşünmek bile istemiyorum.. off bu beklemek işi çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben transferın 1.gununu 1.gun sayıyorum bıtanem o sekılde 6.gunnnnnn allahım hayırlısı ınsallah ınsallah senın gbı sevınırım bebegım ya..

inşallah canım az kalmış bu topic çok bereketli sende hamiş olucan yaşasın çok seviniyorum duydukca hamişleri

cnm bırsuru sayfa cıkıyo hangısını yazıyım bılemedım transferden sonra beta hcg degerlerı fln yaz bak neler cıkıyo en erken 5.gunu grdum 11 deger 9.gun rahat cıkarrrrr merak etmeeee..............

yaniya yoksa yerlerde olıur zatiii.. popom kevgire döndü iğnelerden yoksa iğneler den kurtuluurm barşiii.. gerçi negatif düşünmek bile istemiyorum.. off bu beklemek işi çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yok ole ıgnelerdn kurtulmakkk daha ısteklı vurdurcannnn cunku gebes olcaksın cnm ınanıorum ben rabbım ole buyuk kı halımızı goruyo bana hıc ıgne vermedı ama hıc yemedım kalcadan sadece fıtıl atıyom dekopa sen kalktın mı hıc yoksa transferden berı benım gbı yatıo musun?

canım eevt buldum sayfayı 10 gün yaptıranlar var o zaman gazamız mübarek olsun cuma yaptırıyoruzzzzz.canım ben diğer denemelrde yatmıştım bunda sadece 3 gün yattım sonra ayaklandım doktor yatmana gerek yok dedi fazla yatmakda metobolizmayı yavaşlatoyor diye iyi değil. ağır iş yapmamak kaydı ile aykalanabilirsin ben dün işbaşı bile yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…