2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ınsallahh kısss ee mersenem durum ne bacımmm

içme o sigara illetini bende kullanmıyorum eşim de kullanmıyor inşallah sende hamiş olusunda bi daha içemezsin beni daha armadılar hastaneden canım bekliyorum kulağım telde

içme o sigara illetini bende kullanmıyorum eşim de kullanmıyor inşallah sende hamiş olusunda bi daha içemezsin beni daha armadılar hastaneden canım bekliyorum kulağım telde

cnm dualarım senınle ınsallah guzel hbrler alacaksın cnm bnı ptesı topladılar taa carsamba aradılar panık yapma ok.

kızlar ben çıkıyorum biraz dua felan okuycamm hepimizee RABBİM YAAAARDIM ETSİN

ben söylediğiniz topiği bulamadım link verebilirmisinizzzzzzz

azalttım 5-6 fln hem bu stres hemde birden bırakırsam o stres kalkamam altından ezilir kalırım

cnm bak ole dsunme lutfenn cunku stresle alakası yk nefes egersızı yap derın nefes al sankı sıgara ıcmıs gbı aklına gelınce daha yenı sondurdum de yudum yudum su ıc 171 ıgara bırakma hattını ara ben ıgnelere basladıımda zart dıye kestım bak 16gun oldu cnm1 tne bıle ıcmedım 2 gun dıkıntısı var sora zten canın ıstemıyo kokusu kotu gelıo 5 6 cok fazla cnm ya...

ay cnmyaa .... üzme beni olur mu... rabbim güç kuvvet verecektir sana atlatacaksın... bizlerde seni seviyruz ve yanındayız unutma.... her şer de vardır bi hayır diorum ya olsaydı da sağlık sorunu mu olsaydı allah korusun... hadi bakalım toparlan...

yok cnm yaa biraz şaşkınlık vardı diyorum ya oda geçti... bnm karnım hala şiş oda yetmezmiş gibi nezle oldum çok fena...

kızıcam şimdi..... ne bu karamsarlık bakim... tmm belkide olumsuz olcak olbailir ama dur daha olcak oldumu rabbim yoktan var eder karışma allaın işine fazla bakiim...

beni de aradılar demin... 30 yumurtadan 20 si döllenmiş.... çok şaşkınım bakalım nolcak şimdi... devam edecek miii iyi olcaka mıııı 5.gün dondurucaklarmış.. hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…