ben cuma yaptırıcam test galibaa yaa dayanamıcam sen napıcaksınn. çıkarmı acab 10 oluyor doktor pazartesi verdi ama
ınsallahh kısss ee mersenem durum ne bacımmm
içme o sigara illetini bende kullanmıyorum eşim de kullanmıyor inşallah sende hamiş olusunda bi daha içemezsinbeni daha armadılar hastaneden canım bekliyorum kulağım telde
kızlar bu arada ben 3 nısndan berı sıgara ıcmıyorummmmm aranızda ıcen var mıııı
ne yazııkiiiiiii varrrrrr
agggggggggggg ıcme lutfennnnn ne kdr ıcıosun ama olmaz kı bebek ıcın ugrasıosun cnm bnm ya.....
cıkar bacım cıkar ya cıkmaz mııııı dusunsene gunde 2 ye katlıyarak gıdıo cuma gunu 1 falansa bızden bı nane olmaz demek olcak sole en az bı 30 falan cıkmalı dur o topıcı bı bulayım ya hemen heyecan basacak senı deeeee suprız yapcan mı esıne bana da ptsı dedı ama cuma yapcam yayıkılcam ya tavana vurucam cok heyecanlıyım ya....
azalttım 5-6 fln hem bu stres hemde birden bırakırsam o stres kalkamam altından ezilir kalırım
ay cnmyaa .... üzme beni olur mu... rabbim güç kuvvet verecektir sana atlatacaksın... bizlerde seni seviyruz ve yanındayız unutma.... her şer de vardır bi hayır diorum ya olsaydı da sağlık sorunu mu olsaydı allah korusun... hadi bakalım toparlan...acıı yenıykenn rahatlık oluoo hayrlsıı deyıp susuosun için kan aglsa da..ama zmn gecıncee offf cnmm kımseye yasatmasın allahım casiiiiiii..kötüüü bı duyguu ılkk bu duyguu uamrım son oölurrrr....dşnmen yeter cnmm eger hıssedılenler karsılıklıysaa ne mutlu bana....hepınısın yerıı ayrııı sevdım hepınısıı baska topıclerede ggtım ama cıxx olmadıı gözum hep sızı aradıı..burdayım ama salak gıbı soruom kndımee ne yazabılırsınde kıslara basarısız deneme..hele senın yerın cok ayrııı..casiiiiiiii ağlamk ıstemıom aytıkkkkkk susmakk ıstıomm ama yapamıomm..esım gelene kdr dwwmm gelınce susmam gerekk onuu daha cok üzüoo bnm aglammm...umarım en yakın zmnda hepımıze nasıp eder allahımmmm..
slm canım yumoşları taplattık geldik ama ben çok rahatladım ağrım felan kesiliverdi 12 tane yumoş var canım diğerleri de öyleydi bnm bakalım kaliteleri önemli sende sıkma canını 1 2 ay geç olur bak kaç senedir bekliyoruz 2 ay mı gözünde büyüdüü inşallah HLYCN ile birlikte hamişiz diyeceksiniz bize
hlycn cnmm ben de cuma gunu senın yasadıklarını yasıycam ve senı daha ıyı anlıycam cnm napalımm dunyanın sonu dııl tatlımmm valla ben de de ne agrı ne sızıııı sadece gaz var yanı ne bılım allah hayırlısını versın...
beni de aradılar demin... 30 yumurtadan 20 si döllenmiş.... çok şaşkınım bakalım nolcak şimdi... devam edecek miii iyi olcaka mıııı 5.gün dondurucaklarmış.. hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?