kıs ben yemeklere bıle kalkmıommmmmmmmmmmmmm
nazayse sürekli yatma kalk gez çık dışarıya git biryerlere korkma hiçbişeycik olmaz hem psikolajik olarak iyi hissedersin ben 4.gün işe başladım sürekli araba tepesindeyim evim uzak doktor bana normal yaşantına dön sadece ağır iş yapma demişti
azalttım 5-6 fln hem bu stres hemde birden bırakırsam o stres kalkamam altından ezilir kalırım
kızlar 9 günüm transfer olalı kan testi yaptırdım 2.3 değer ne düşüneceğimi bilmiyorum kahverengi akıntım var
cnmm ya o kdr dusuk olmaması lzm dr u aradın mı
cnm ne bılıım ya bn de yatnca dha ıı hıssedıom kndımı gunler gecse cuma olsa teste gtsem yaaaaaaaa ayduman ya ck sabrsızım yaaa
anlıyorum canım günler geçmiyo yatarak hiç geçmez sonuçun çoookkkkkkk güzel olucak hamiş hamiş gezicez bu yıl bende gününde önce test yaptırma herkesin bünyesi farklıdır belki senin 12.gün belli olcek üzdüğünle kalıcan kendini onun için zamanını bekleyin daha erken kesin sonuç olsaydı biz bekleyin demezlerdi demi sabırrr arkadaşım sabırr
haklısın ama nsll durcm ya sen gununde mı yptın.tmm kı dayancam...
aramadım değerler için olmadı
kızlar 9 günüm transfer olalı kan testi yaptırdım 2.3 değer ne düşüneceğimi bilmiyorum kahverengi akıntım var
kızlar topiginiz çok güzel geçen sene bu zamanda ben açmıştım nisanda kimler tüpbebek yaptıracak diye ilk başlarda aynı sizin gibiydik ama herkes şimdi bebekleriyle ilgileniyo malum zor giriyorlar topige benim gibi üzülenlerde biraz topikten uzaklaştık................... sizde hele bir bebeklerinizi kucagınıza alın yok gazıydı yok ateşiydi yok erken dogumdu derken ....şimdi en iyi günlerinizdesiniz........allah daim etsinnnnnnnnn.................................
anlatayımmı........................canınız sıkılmasın
34 yaşındayım 18 yıla girdim evliyim...................7 aşılamam........... 5 tüp bebek ...........1 dondurulmuş transferi......4 laparoskopi ameliyatı........... 1 histereskopi..........2 rahim filmi...........1 co kültür......... eşime ımsı.............sonuç 00000000000000000000...................sebebsiz infertiliteyiz........en son geçen sene buzaman yaptırmıştım memorialde..................nasıl reklam ama..................???????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?