34 yaşındayım 18 yıla girdim evliyim...................7 aşılamam........... 5 tüp bebek ...........1 dondurulmuş transferi......4 laparoskopi ameliyatı........... 1 histereskopi..........2 rahim filmi...........1 co kültür......... eşime ımsı.............sonuç 00000000000000000000...................sebebsiz infertiliteyiz........en son geçen sene buzaman yaptırmıştım memorialde..................nasıl reklam ama..................???????????????????????
birdaha yaptırmayacagım o sayfayı kapattım ben çünkü çok acı çekiyorum yumurta toplandıktan sonra ateş agrım oluyor acile gitmek zorunda kalıyorum.................şimdide panik atagımla baş etmeye çalışıyorum tedavideyim canım.................
ne kdr soguk kanlısın.....yılmadan devam etmelısın cnm ııde sen 16 yasında mı evlendın yaaaaa
birdaha yaptırmayacagım o sayfayı kapattım ben çünkü çok acı çekiyorum yumurta toplandıktan sonra ateş agrım oluyor acile gitmek zorunda kalıyorum.................şimdide panik atagımla baş etmeye çalışıyorum tedavideyim canım.................
alışmışsın artık ondan rahatlıkla anlatabiliyosun alışmak zorunda kalmışsın aslında yaşadıkların çok zor şeyler bir histeroskopi yaşadım bir tüp bebek denemesi alt üst oldu psikolajim umarım kısa sürede anne olursun bu yıl yeni denemen varmı vazgeçme sakın
hepinize kolaylıklar sonucunun gönlünüze göre olmasını arzu ediyorum.........................allah isterse o kulun işini mermere geçirir otuziki dişini,allah istemezse o kulun işini muhallebi yerken kırar dişini...............
lahor cnm senın transferı ne zmndı
benim transfar gününü saymazsak 8. günüm canım yaaaa ...beklemedeyim yaniiii
veeeeeeeee kimseye söylemedim ama test yaptırdım bugun birazdan çıkıp sonucumu alacam bana dua edin arkadaşlar
inşaAllah sevindirici sonuç alırın yine negatif kağıdı görmekten korkuyorum yaaa
benim transfar gününü saymazsak 8. günüm canım yaaaa ...beklemedeyim yaniiii
veeeeeeeee kimseye söylemedim ama test yaptırdım bugun birazdan çıkıp sonucumu alacam bana dua edin arkadaşlar
inşaAllah sevindirici sonuç alırın yine negatif kağıdı görmekten korkuyorum yaaa
tesbıh elımde dua edıodum valla sımdı okuycam sana...varsa cıkar bebegım 9.gub sayılır.hadı hmn yaz bnaaaa noluurrrrr
tesbıh elımde dua edıodum valla sımdı okuycam sana...varsa cıkar bebegım 9.gub sayılır.hadı hmn yaz bnaaaa noluurrrrr
benim transfar gününü saymazsak 8. Günüm canım yaaaa ...beklemedeyim yaniiii
Inşaallah sevindirici sonuç alırın yine negatif kağıdı görmekten korkuyorum yaaa
ilacı aldıktan sonra 15 dk uzancan cnm daha sonra belli miktar dışarı çıkabilyo ayağa kalktığında normal yaniii 1 parmak mesafesinde ileri ittiriyosun
inşallah iyi sonuç alırsın canım dualarımız seninle
cnm ben de yalasık 1 haftadır kullanıyorum hıc gerı gelmıyo ama bır sure sonra akıntı seklınde gelıyo gercı ben 1 haftadır yatıyorum ondan olabılır.ıyıce ıtınce bı noktadan sonra rahım onu emıyo tatlım vakumluyo bıraz daha ıttır bı sonrakı denemende parmagını da 1 2 sn cekme en son ıttıgın noktada 1 2 sn bekle gttıgınde emın ol yanı kapsulu hıssedemıyosun rahım vakumlayınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?