2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

birdaha yaptırmayacagım o sayfayı kapattım ben çünkü çok acı çekiyorum yumurta toplandıktan sonra ateş agrım oluyor acile gitmek zorunda kalıyorum.................şimdide panik atagımla baş etmeye çalışıyorum tedavideyim canım.................

alışmışsın artık ondan rahatlıkla anlatabiliyosun alışmak zorunda kalmışsın aslında yaşadıkların çok zor şeyler bir histeroskopi yaşadım bir tüp bebek denemesi alt üst oldu psikolajim umarım kısa sürede anne olursun bu yıl yeni denemen varmı vazgeçme sakın

herşeyden önce sen önemlisin senin sağlığın hiçbirşeyi takma kafana ölümden başka herşeyin çaresi vardır senin nasibin başka şekildedir

ne kdr soguk kanlısın.....yılmadan devam etmelısın cnm ııde sen 16 yasında mı evlendın yaaaaa

17 yaşında evlendim ay olarak evlilik yılım 18 olmadıda temmuzda olacak..............mayıs 27 dede 35 den gün alacagım 17 yaşıma gireli 2 ay olmuştu evlendim almanyada meslek yapıyordum ama işte evlendim .....nasip kimse küçük evlenmesin ha sevgilim falan degildi görücü usulu evlendim iç anadoluda ikamet ediyorum.................eh artık yaptırmayacagım için soguk kanlıyım o acı günleri yıkımları düşününce çok üzülüyorum şimdi hiç aglayamıyorum bile...........ama 7.8....9.......... yıllarda herkes öyledir çocuk istemenin üzülmelerin aglamaların doruk noktasıdır ilerledikçe ağlayamıyosun bile hamile görünce, yeni dogmuş bebek görünce etkilenmiyosun ondandır sogul kanlılıgım............çenem düştü galiba..........

cnm bnm rabbım normal yoldan hamıle kalmanı ıstesın ınsallh...allah yardımcın olsun...

yok canım denemeyecegim........................

hepinize kolaylıklar sonucunun gönlünüze göre olmasını arzu ediyorum.........................allah isterse o kulun işini mermere geçirir otuziki dişini,allah istemezse o kulun işini muhallebi yerken kırar dişini...............

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin vardır bunda da bi hayır

lahor cnm senın transferı ne zmndı

benim transfar gününü saymazsak 8. günüm canım yaaaa ...beklemedeyim yaniiii

veeeeeeeee kimseye söylemedim ama test yaptırdım bugun birazdan çıkıp sonucumu alacam bana dua edin arkadaşlar

inşaAllah sevindirici sonuç alırın yine negatif kağıdı görmekten korkuyorum yaaa

tesbıh elımde dua edıodum valla sımdı okuycam sana...varsa cıkar bebegım 9.gub sayılır.hadı hmn yaz bnaaaa noluurrrrr

3 gun var aramzda cnm...hyrlısıyla guzl hbr ver...

lahor inşallah güzel sonuçla dönersin...........bence hamilesin.......hediyemi isterim bak..............

inşallah iyi sonuç alırsın canım dualarımız seninle

merhaba, nazayse, yok geri gelen akinti degil ilacti, elimi oraya koymaya bile korkuyom inanki gulmede, bugun dahah basarili olmaya dikkat etcem, dediklerinizi uyguluycam, cok sagolun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…