ayduman kıs pozıtıf cıkarsa bn de yapam mı cuma gunuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tesekurler canim, bir parmakmi anama ne etttin sen lol, gunde kac tane kullaniyorsun?
yap kıss o zaman çatlıcen demii
catlıcem valla yaaaaaaaaaaaaaaaa
canımyaa valla bende çok merakk ediommm senin testi heyacanla bekliyorum ama içimde olumsuz düşünce yok olacak olacak dua ediom ben sana
allh razı olsun cnmmmm cok saol
kıslarr slmmmm nabersınızz....işten gldım slm verım dedımm..kıslar bişey sorcamm stresten mı yoksa dun ilaçları bıraktım ya hepsınıı bgun baş dönmelerım var vucudumun heryerı etımmm cok acıyorr kulaklarım tıkalıııııı kafayı yıcem cok kötuyummm..ilaçlardanmıkııııı...anne adayları ve de annecıklerr
hoş geldin geleceğin annesiii ilaçlardan ve sitresten de olabilirr sen adet oldunn muu?
canım benim ikiside pozitifti biliosnn ,ne zaman adet olursun hiç bir bilgim yok belki ilaçlardan aksayabilir normalde düzenlimiydi seninn olmazsa bir kaç gün sonra ara doktoru
ama neden enseme tokat attın anlamadım....
karsında koskoooca bıı pkolu var cnmmm..ama son 3 adetım duzenlı geldıı..şimdi hc blmıom ne zmn glr gelmess...amannnnn tenkk uuuu cnmmm
kızlar hastaneden aradılar 12 yumurtanın 5 i döllenmiş zaten diğerleride boş yumurtaymış 3. gün embriyosu olarak perşembe sabah 9 da transferim var dualarınızı bekliyorumm
balım bende pko luyum ama adetim çok düzenli 4 haftada her cumartesi öğle saatinde gelirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?