2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

tesekurler canim, bir parmakmi anama ne etttin sen lol, gunde kac tane kullaniyorsun?

bana öle fitil vermedi doktor crinone diye krem verdi tek kullanışlık sokuyun sıkıyon iğrenç bişey her sabah midem ayağa kalkıyo bir kutu bitti sevinmiştim yine verdi ne kadar kullancem bilmiyom ama iğrenç yaa

kıslar bu fıtıl bır gogus agrısı yapıyo anlatamam dra soyledım normal dedı aman dokunamıyorum goguslerıme yaaa.... sizde yapıo mu acaba. 2 3 gunde hemen yaptı bende opu da baslattı dr transferde hemen dra sordum normal dedı yanı.

kıslarr slmmmm nabersınızz....işten gldım slm verım dedımm..kıslar bişey sorcamm stresten mı yoksa dun ilaçları bıraktım ya hepsınıı bgun baş dönmelerım var vucudumun heryerı etımmm cok acıyorr kulaklarım tıkalıııııı kafayı yıcem cok kötuyummm..ilaçlardanmıkııııı...anne adayları ve de annecıklerr

hoş geldin geleceğin annesiii ilaçlardan ve sitresten de olabilirr sen adet oldunn muu?

hoş geldin geleceğin annesiii ilaçlardan ve sitresten de olabilirr sen adet oldunn muu?

hbuldumm olcamm dımı yha ...off neysee.cnmm yok hastalanmadımm hmn mı hastalnmam gerekıooo pekıı tutmayıncaaaaaaa yha ben bişi bılmıommm mersenemmmmmanlat banaa nuffennn....bebeklerın de meram havasını bolbol içlerıne cekıodur sımdı annesııı

canım benim ikiside pozitifti biliosnn ,ne zaman adet olursun hiç bir bilgim yok belki ilaçlardan aksayabilir normalde düzenlimiydi seninn olmazsa bir kaç gün sonra ara doktoru

canım benim ikiside pozitifti biliosnn ,ne zaman adet olursun hiç bir bilgim yok belki ilaçlardan aksayabilir normalde düzenlimiydi seninn olmazsa bir kaç gün sonra ara doktoru

karsında koskoooca bıı pkolu var cnmmm..ama son 3 adetım duzenlı geldıı..şimdi hc blmıom ne zmn glr gelmess...amannnnn tenkk uuuu cnmmm

aradım merkezi embriyologlar bizi arayacakmışş sinir oldummm uyuzz kadınn mademm öylee niye no veriyosunuz arayın öğrenin diyeee

karsında koskoooca bıı pkolu var cnmmm..ama son 3 adetım duzenlı geldıı..şimdi hc blmıom ne zmn glr gelmess...amannnnn tenkk uuuu cnmmm

balım bende pko luyum ama adetim çok düzenli 4 haftada her cumartesi öğle saatinde gelirr

kızlar hastaneden aradılar 12 yumurtanın 5 i döllenmiş zaten diğerleride boş yumurtaymış 3. gün embriyosu olarak perşembe sabah 9 da transferim var dualarınızı bekliyorumm

kızlar hastaneden aradılar 12 yumurtanın 5 i döllenmiş zaten diğerleride boş yumurtaymış 3. gün embriyosu olarak perşembe sabah 9 da transferim var dualarınızı bekliyorumm

oh hadi bakalım canım gözünaydın hayırlısı perşembe mübarek gün benimde perşembe olmuştu

balım bende pko luyum ama adetim çok düzenli 4 haftada her cumartesi öğle saatinde gelirr

woooooooow gercekmıı sperrmişşş cnmmmm.ne guselllll.bidebidebide demıstım bebeklerınnnnn beklıoo senı annesııııııı>>>>>>>>>>>>>>>> annenıs gelooooo

Öncelikle herkese merhaba, bugün 6.gunüm, birçoğunuz gibi beklemedeyim.
Normalde çalışıyorum ama bugün evdeyim ve zaman gecmek bilmiyor, internette dolaşırken rastladım Nisan'da transferi olan müstakbel annelere... Çok sagolun herbiriniz, ne güzel paylasmissiniz, keske daha önce görseydim bu sayfayı, çok yalnızım etrafımda kimse bilmiyor Tup bebek denememi, süper oldu sizin yazdıklarınızı okumak, uzun zamandır ilk defa yanımda birilerini hissettim.
Benimle ilgili bilgilere gelince, 31 yaşındayım, tüplerimde sorun var. Her ikisi de ameliyatla kapatıldı. 1 Nisan'da başladım tedaviye, 14 Nisan'da transferim yapıldı. Bornova Sifa hastanesinde Erol tavmergenle yaptım ilk denememi, şimdi de sonuc için bekliyorum.
Allah herkese sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…