2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar hastaneden aradılar 12 yumurtanın 5 i döllenmiş zaten diğerleride boş yumurtaymış 3. gün embriyosu olarak perşembe sabah 9 da transferim var dualarınızı bekliyorumm

cnm hayırlın olsun cok sevındım aramızda tam 1 hafta var nm evet persembe hayırlı bı gun allahım yanında olsun ınsallahh.....

tamammm en yakınımı buldummmm benım de nısan 1 adet nısan 14 transfer cnm benım de 6. gunummm ayyy cok heyecanlandım beraber nabız tutalımmmmmmmm hosgeldın bebegımmmmmmmmmm

kızlar çok kolay bir işlemmiş 9 yumurta toplandı ona biraz moralim bozuk ne olur dua edin yarın güzel haber versinler bana canlar çok korkuyorum ya çoğu giderse diya :18::18:

karsında koskoooca bıı pkolu var cnmmm..ama son 3 adetım duzenlı geldıı..şimdi hc blmıom ne zmn glr gelmess...amannnnn tenkk uuuu cnmmm

HLYCN mesajimi umarim almisindir. Canim bu arada sen pcolumusun yoksa yumurta yetmezligimi var.En son kac yumurtan olmustu senin

Hosgeldin KYR benimde tuplerden biri alindi digeri kapali ben de 32 yasindayim.Umarim sende bebisini kucgina alirsin en yakin zamanda.Burda senin gibi olan cok insan var.bazi arkadaslarimiz nerdeyse doktor kadar bilgiye sahipler:)))Hosgeldin aramiza.

Bu arada kac yumurtan toplandi?

tamammm en yakınımı buldummmm benım de nısan 1 adet nısan 14 transfer cnm benım de 6. gunummm ayyy cok heyecanlandım beraber nabız tutalımmmmmmmm hosgeldın bebegımmmmmmmmmm

Bende heyecanlandim şimdi, geri sayım sayaçlarımız aynı işliyor, umarım hersey gönlümüzce olur, tanrım dualarımızı duyar...

Heyecan dorukta Nazayse insallah olucak cnm bebislerin SIMSIKI tutanacak annesine.Aman dikkatli ol bu aralar.Konus annesi onunla...

Teşekkürler, hosbuldum. İyi dileklerim sizlerle...
Benim 15 yumurtam toplandı, 10 tanesi dollendi, 1 tanesi bende:) 7 tanesi donduruldu. Senin?

Teşekkürler, hosbuldum. İyi dileklerim sizlerle...
Benim 15 yumurtam toplandı, 10 tanesi dollendi, 1 tanesi bende:) 7 tanesi donduruldu. Senin?

Masallah masallah:))benim bu sefer gelisemediler gelisemedigi icin ertelendi insallah mayis ayinda yapilacak tedaviye kaldi. Guzel haberlerini bekliyoruz insallah

HLYCN mesajimi umarim almisindir. Canim bu arada sen pcolumusun yoksa yumurta yetmezligimi var.En son kac yumurtan olmustu senin

yha bebeimm pkodan dolayı saten yumurta yetmeslıgı olmuoomuu..cnmm en son ıkı tane toplandı okdrrr...dr dedı yumurta rezervlerınde azalma var dediii.....off cnmm msj almadım bennn ...

ayhhh cnm hayrlı olsunnnnnnnn...posıtıfffff posıtıff gelsın bebeklerrrrr

Masallah masallah:))benim bu sefer gelisemediler gelisemedigi icin ertelendi insallah mayis ayinda yapilacak tedaviye kaldi. Guzel haberlerini bekliyoruz insallah

1,5 yıldır birçok şey atlattık esimle, artık herseyde bir hayır var fikrine inandık. Eminim senin için de hayırlısı olur. Tanrım vermiyorsa vardır bir bildigi, bugün anlamasak da zaman hep bunu gösteriyor bizlere. Mayıs tedavin için saglık, sabır ve bebis diliyorum sana:)

KIZLAR saolunn inşallah hakımda hayırlı olan nasip olurr hepinie teşekkür ederim perşembe sabah 9 da sizlereden dua bekliyorumm bu arad c KYR aramıza hoş geldin canımm

selamm bende sizleri okuyorum devamlı aranıza katılmak ıstedım transfer sonrası 2. gündeyim ara ara kasıklarımda ıgne batması gıbı bişeyler oluyor başkada bişey hissetmiyorum ,sonuç bekleyen bütün arkadaşlar bir an önce mutlu sona ulaşırlar inş

hoş geldin cnm aramızaq daha şimdiden belirti arama bence bünyeye göre deişiyor

kızlar çok kolay bir işlemmiş 9 yumurta toplandı ona biraz moralim bozuk ne olur dua edin yarın güzel haber versinler bana canlar çok korkuyorum ya çoğu giderse diya :18::18:

tahmerrrr ya yapma ama 10 tane toplandı 9 dollendi 8i öldü 1 tne karnımda allahın gucune gider bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…