kızlar hastaneden aradılar 12 yumurtanın 5 i döllenmiş zaten diğerleride boş yumurtaymış 3. gün embriyosu olarak perşembe sabah 9 da transferim var dualarınızı bekliyorumm
Öncelikle herkese merhaba, bugün 6.gunüm, birçoğunuz gibi beklemedeyim.
Normalde çalışıyorum ama bugün evdeyim ve zaman gecmek bilmiyor, internette dolaşırken rastladım Nisan'da transferi olan müstakbel annelere... Çok sagolun herbiriniz, ne güzel paylasmissiniz, keske daha önce görseydim bu sayfayı, çok yalnızım etrafımda kimse bilmiyor Tup bebek denememi, süper oldu sizin yazdıklarınızı okumak, uzun zamandır ilk defa yanımda birilerini hissettim.
Benimle ilgili bilgilere gelince, 31 yaşındayım, tüplerimde sorun var. Her ikisi de ameliyatla kapatıldı. 1 Nisan'da başladım tedaviye, 14 Nisan'da transferim yapıldı. Bornova Sifa hastanesinde Erol tavmergenle yaptım ilk denememi, şimdi de sonuc için bekliyorum.
Allah herkese sabır versin.
karsında koskoooca bıı pkolu var cnmmm..ama son 3 adetım duzenlı geldıı..şimdi hc blmıom ne zmn glr gelmess...amannnnn tenkk uuuu cnmmm
Öncelikle herkese merhaba, bugün 6.gunüm, birçoğunuz gibi beklemedeyim.
Normalde çalışıyorum ama bugün evdeyim ve zaman gecmek bilmiyor, internette dolaşırken rastladım Nisan'da transferi olan müstakbel annelere... Çok sagolun herbiriniz, ne güzel paylasmissiniz, keske daha önce görseydim bu sayfayı, çok yalnızım etrafımda kimse bilmiyor Tup bebek denememi, süper oldu sizin yazdıklarınızı okumak, uzun zamandır ilk defa yanımda birilerini hissettim.
Benimle ilgili bilgilere gelince, 31 yaşındayım, tüplerimde sorun var. Her ikisi de ameliyatla kapatıldı. 1 Nisan'da başladım tedaviye, 14 Nisan'da transferim yapıldı. Bornova Sifa hastanesinde Erol tavmergenle yaptım ilk denememi, şimdi de sonuc için bekliyorum.
tamammm en yakınımı buldummmm benım de nısan 1 adet nısan 14 transfer cnm benım de 6. gunummm ayyy cok heyecanlandım beraber nabız tutalımmmmmmmm hosgeldın bebegımmmmmmmmmm
tamammm en yakınımı buldummmm benım de nısan 1 adet nısan 14 transfer cnm benım de 6. gunummm ayyy cok heyecanlandım beraber nabız tutalımmmmmmmm hosgeldın bebegımmmmmmmmmm
kızlar çok kolay bir işlemmiş 9 yumurta toplandı ona biraz moralim bozuk ne olur dua edin yarın güzel haber versinler bana canlar çok korkuyorum ya çoğu giderse diya :18::18:
Hosgeldin KYR benimde tuplerden biri alindi digeri kapali ben de 32 yasindayim.Umarim sende bebisini kucgina alirsin en yakin zamanda.Burda senin gibi olan cok insan var.bazi arkadaslarimiz nerdeyse doktor kadar bilgiye sahipler:)))Hosgeldin aramiza.
Bu arada kac yumurtan toplandi?
Teşekkürler, hosbuldum. İyi dileklerim sizlerle...
Benim 15 yumurtam toplandı, 10 tanesi dollendi, 1 tanesi bende:) 7 tanesi donduruldu. Senin?
HLYCN mesajimi umarim almisindir. Canim bu arada sen pcolumusun yoksa yumurta yetmezligimi var.En son kac yumurtan olmustu senin
ayhhh cnm hayrlı olsunnnnnnnn...posıtıfffff posıtıff gelsın bebeklerrrrrÖncelikle herkese merhaba, bugün 6.gunüm, birçoğunuz gibi beklemedeyim.
Masallah masallah:))benim bu sefer gelisemediler gelisemedigi icin ertelendi insallah mayis ayinda yapilacak tedaviye kaldi. Guzel haberlerini bekliyoruz insallah
ayhhh cnm hayrlı olsunnnnnnnn...posıtıfffff posıtıff gelsın bebeklerrrrr
selamm bende sizleri okuyorum devamlı aranıza katılmak ıstedım transfer sonrası 2. gündeyim ara ara kasıklarımda ıgne batması gıbı bişeyler oluyor başkada bişey hissetmiyorum ,sonuç bekleyen bütün arkadaşlar bir an önce mutlu sona ulaşırlar inş
hoş geldin cnm aramızaq daha şimdiden belirti arama bence bünyeye göre deişiyor
kızlar çok kolay bir işlemmiş 9 yumurta toplandı ona biraz moralim bozuk ne olur dua edin yarın güzel haber versinler bana canlar çok korkuyorum ya çoğu giderse diya :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?