tesekurler canim, bir parmakmi anama ne etttin sen lol, gunde kac tane kullaniyorsun?
Heyecan dorukta Nazayse insallah olucak cnm bebislerin SIMSIKI tutanacak annesine.Aman dikkatli ol bu aralar.Konus annesi onunla...
Benim transfer gunünden beri çok ağrım var, kasıklarım çok ağrıyor, özellikle sabaha karsı belim çok acıyor, 6 gündür sabah 5te uyanıyorum siziyla... Böyle yaşayan var mı? Nazayse sen nasılsın? Günlerimiz aynı diye özellikle sana da sordum?
kızlar hastaneden aradılar 12 yumurtanın 5 i döllenmiş zaten diğerleride boş yumurtaymış 3. gün embriyosu olarak perşembe sabah 9 da transferim var dualarınızı bekliyorumm
ya lahor bn snı beklıom sen tutmus yorum yazıosun heeee cabuk soleee mersenemın dedıı gbı.bu arada aramıza yenı gırenlere hosgeldınız dıorummmmmmmm
hadi hayırlısı geçmiyor günlerrrrrrrrrrrr........ geçmiyoror gecelerrrrrrrrr...........gelsin şu tset günüüüüüü diye yazacağın günler yaklaştı iyicene :18::18::18::18:
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım sağlıkla inşaAllah:81::81::81:
lahor sonucun ne bacımm merak ettikk?
lahorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonuc ne yaaaaaaaaaaaaa
25.50 25.50 25.50
25.50 25.50 25.50
çok şükür MEVLAM ÇOOOOOOOOOK ŞÜKÜR RABBİM SAĞLIKLA DEVAMINI NASİP EDER İNŞAALLAH
25.50 25.50 25.50
25.50 25.50 25.50
çok şükür MEVLAM ÇOOOOOOOOOK ŞÜKÜR RABBİM SAĞLIKLA DEVAMINI NASİP EDER İNŞAALLAH
hadi gözün aydın canım inşallah kat kat artarr kaçıncı günündü ,embriyon kaçıncı gün bebişiydi
mersenem aynı benım sorular kafamız aynı calısıo bebeımmmm
valla canım de de onu de senin 3. gün embriyomuydu ben artıkk bunları arştırmaya başladım
aggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
allahımmmmm sana sukurler olsunnnn yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lahorr senı sevıyorum guzel annemmmmmm cok dua ettım sana kıs harıkaaa transferın tam hangı gundu kac gunluk embrıyoydu ve kac taneydıııııı ona gore kendımle kıyaslıycam kıslarrr bu ne ugurlu topıcms ya herkes gebe yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşaAllah canım yüzümüz güldü kat kat artarda daha çok seviniriz inşaAllahhadi gözün aydın canım inşallah kat kat artarr kaçıncı günündü ,embriyon kaçıncı gün bebişiydi
mersenem aynı benım sorular kafamız aynı calısıo bebeımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?