2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

tesekurler canim, bir parmakmi anama ne etttin sen lol, gunde kac tane kullaniyorsun?

parmağınla itebildiğin kadar cnm ne kadar derinde olursa ddışarıya akması daha geç olur emilimi de daha yüksek olur diye biliyorum hemşiree öleee demişti bana ben günde 3 kere kullanıyorum canım

Benim transfer gunünden beri çok ağrım var, kasıklarım çok ağrıyor, özellikle sabaha karsı belim çok acıyor, 6 gündür sabah 5te uyanıyorum siziyla... Böyle yaşayan var mı? Nazayse sen nasılsın? Günlerimiz aynı diye özellikle sana da sordum?

cnm bnm agrım yok gazım var bıde hıc kalkmadan yatıorum ya ondandır ufak tefek agrılarım da.ınsallah ıı sonuclar alırız cnm...

kızlar hastaneden aradılar 12 yumurtanın 5 i döllenmiş zaten diğerleride boş yumurtaymış 3. gün embriyosu olarak perşembe sabah 9 da transferim var dualarınızı bekliyorumm

hadi hayırlısı geçmiyor günlerrrrrrrrrrrr........ geçmiyoror gecelerrrrrrrrr...........gelsin şu tset günüüüüüü diye yazacağın günler yaklaştı iyicene :18::18::18::18:
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım sağlıkla inşaAllah:81::81::81:

ya lahor bn snı beklıom sen tutmus yorum yazıosun heeee cabuk soleee mersenemın dedıı gbı.bu arada aramıza yenı gırenlere hosgeldınız dıorummmmmmmm

kız hadi beni boşver meraktan embriyolarım gibi 8 e bölündüm çatladımm bakkk

25.50 25.50 25.50
25.50 25.50 25.50

çok şükür MEVLAM ÇOOOOOOOOOK ŞÜKÜR RABBİM SAĞLIKLA DEVAMINI NASİP EDER İNŞAALLAH

hadi gözün aydın canım inşallah kat kat artarr kaçıncı günündü ,embriyon kaçıncı gün bebişiydi

25.50 25.50 25.50
25.50 25.50 25.50

çok şükür MEVLAM ÇOOOOOOOOOK ŞÜKÜR RABBİM SAĞLIKLA DEVAMINI NASİP EDER İNŞAALLAH

aggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

allahımmmmm sana sukurler olsunnnn yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lahorr senı sevıyorum guzel annemmmmmm cok dua ettım sana kıs harıkaaa transferın tam hangı gundu kac gunluk embrıyoydu ve kac taneydıııııı ona gore kendımle kıyaslıycam kıslarrr bu ne ugurlu topıcms ya herkes gebe yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ALLAH RAZI OLSUN CANIM YAAAAAAAA ayaklarım hala titriyo nagatif alacam diye çok korkmuştum

hadi gözün aydın canım inşallah kat kat artarr kaçıncı günündü ,embriyon kaçıncı gün bebişiydi
inşaAllah canım yüzümüz güldü kat kat artarda daha çok seviniriz inşaAllah

mersenem aynı benım sorular kafamız aynı calısıo bebeımmmm

şimdi sorulara cevaplar transfer gününü de sayarsam 9. günüm bu gün transferim 3. gün embriyosuydu 2 taneydi .......
aslında 2 tane oluşuna göre değerim biraz düşük gibi geldi bana ama 1.si 8 hücreli 2.6 hücreliydi biri tutmamış olabilir tabiiiii bide 12. gün testinin sonucuna bakmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…