2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kesinlike umut tüp bebek canım..

oh be biraz rahatladım kanamamda dursa tam rahatlıcamm..benimde pazartesi tekrar test istedi doktor. inşallah yükselir değerim. ;Rabbim hepimiz için tamamına erdirsi bizi

inşallah değerlerin kat kat katlanır canım...
ya benim sorunlarım bir değil bin o yüzden merkeze karar veremiyorum..

sen ayaga bıle kalkma ayrıca dus cok tehlıkelı kanaman varrrr otr otrduun yerdeee....

kesinlike umut tüp bebek canım..

oh be biraz rahatladım kanamamda dursa tam rahatlıcamm..benimde pazartesi tekrar test istedi doktor. inşallah yükselir değerim. ;Rabbim hepimiz için tamamına erdirsi bizi

dekopa ya ben kanama olmadim icin sevineyimmi uzuleyiimi bilmiyorum, hani diyolar ya yerlesme kanamasi, bende hic oyle birsey olmadi, daha oncede bir kimyasala gebelik gecirdim icin olsa gerek korku var ama takilmamamya calsiiyorum, yat dinlern lutfen, yorma kendini annemin komusda 7.gunden ihtibaren kanama oldu ama cok sukur ikinci kadinda verdi pozitif gidiyor, seninde oyle olcak ins. canim

kıslarrr 1.gunu saydınız mıı transferın ılk gununuuuu benım sımdı kacncı gunum yaaaa transfer 14 nisan persembeydıııı

yaa senin tarihini eklesin beni de tümden silsiiin (((

nazayse sen yokmusunki listede, dur bulam kahvaltidan sonra yeniden duzenliycme ins. canim

ayse seni niye silememi istiyon bakiyim daha burdayiz sen bebis haberi ile gelen kadar ama gercekten cok isitoyosan silmemi saygi duyarim canim....eklerim canim NAZAYSE SENIN TARIHIDE

HADI UMUTLU HABERLEIRNI BEKLIYOZ KALDI 3 GUNCUKKK OY OYY OYY

inşallah değerlerin kat kat katlanır canım...
ya benim sorunlarım bir değil bin o yüzden merkeze karar veremiyorum..
n eolursa olsun umut tüp bebk canım deneyimkonusunda üstüne yok ben neden daha önce gitmedim diye kfamı vurdumm sonuç ne olursa olsun güvenli ellrdesin ve piyasaya göre fiyatı normal herşye dahil 5000
sen ayaga bıle kalkma ayrıca dus cok tehlıkelı kanaman varrrr otr otrduun yerdeee....
tamamm canımmm :26::26::26: hadi canım şimdi sende sıra inşallah sende pozitif bkliyoruz.

herkesin kanam olcak kaidesi yokki canım keşke bnimde olmasa nasıl tedirginim bilsen.. ayrıca kimyasal geblikte bu kadar değer yükselmiyor diye biliyorum ben senin değerlerin çok güzel canım maşallahhh senin uğurun bu iyiki açmışsın bu topiğii

yok kııız şaka yaptııım.. üzülüyorum işte yetişemedim nisana diye...

cnmmm benım test tarıhımı yaz didimmm 25 nısan esım ıdrar testı getrmıs yapcam sımdı....

kıslarrr 1.gunu saydınız mıı transferın ılk gununuuuu benım sımdı kacncı gunum yaaaa transfer 14 nisan persembeydıııı
sayma canım senin 7 gün bitti hayırlısı ilee
ben şimdi gördüm o mesajı...sen okuma dekopacım biz senin yerine de okuruz..sadece dua et.kanaman dursa bile duş almaa sakın...

Allah razı olsun canım

tamam o zaman bu da olmazsa oraya da bir bakayım sağol canım..

transferın 7.gunuuuuu zaten cıkmasını beklemıodum bıse cıkmadı kızlarrr hadı bakalım hayırlısı olsun kanda cıkar ınsallahhhh....

kızlar benim belimde kaç gündür bir ağrı var olumlu sonuç alıpda ağrısı olan oldumu aranızda kasıklarımdada ara ara ağrılar oluyo bana yardımcı olun ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…