yaptım cıkmadııııı kımse bıse demycek mı bogazım dugumlendiiiii
yok kııız şaka yaptııım.. üzülüyorum işte yetişemedim nisana diye...
kardelen senınkı kacıncı gunde sılık cıkmıstı
yaptım cıkmadııııı kımse bıse demycek mı bogazım dugumlendiiiii
Dekopa çok sevindim gözünaydin. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Nazayse bugün ben de idrar testi yaptım, çıkmayacağını biliyordum ama insan tutunacak küçücük bir umut arıyor. Yarım saat baktim teste, belki silik de olsa birsey olur diye ama yok:))) sakin sıkma canını bizim için çok erken daha.
kyr ben de ole bebegım ya ohhh bogazımdakı dugumu cozdunuz sagolun kızlar beklemeye devam allah buyuktur.....
transferın 7.gunuuuuu zaten cıkmasını beklemıodum bıse cıkmadı kızlarrr hadı bakalım hayırlısı olsun kanda cıkar ınsallahhhh....
Yhaaa nasssaysemmm saolasinnn bebeimmm.nabalim nasar boncugu secildim dmkkiiaminnnnnnnnnnnbı uzulen hlycn oldu keske o da sevıneydı yaaaa
İnsaallah cnm sabir ogrenmemis icin bunu cekioruz blkidee.umarim cnm hepimiisin hayrli zmnda olacaktrrrr.saolasinn bebemevet canım bir yanımız buruk kaldı.. ama Raabim büyük onuda hamiş çıkarıcaz tam 4 yıldır uğraşıyorum sabır ve dua canım hepimiz inşallah dualarımıla ve hlycn sabrı ile oda muradına ericek
Kizlar ben cok ktym opu dan beri midem cok bulanyo. Basim dnyo gece gndz kustum kusucam nedenn bolym normal mi kii kalkamyrm yrmden
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"
Nergis
"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz' besinci cicek Rana'la, altinci cicek Lahor'la ve simdilik yedinci cicek Dekopa ile yesercek."
ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU
Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?
Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan Mutlu haber gunu.....
Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan
Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?
Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?
Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan
Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?
Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?
Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?
Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?
Hlycn...........28.............2............... Mutlu haberlerini cok yakinda alcaz ins........?
Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 NSIan
Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?
Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.......................................?
Nazayse........29............1..................?. ..................................................?
Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis
Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?
Serap
Ayduman
RAna
Lahur....... YAs 35... Mutlu haber gunu 23 nisan
Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, ve Dekopa icin Halay'a Ikoncan'lar
Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.
EVET< EVET Ucuncu kupamizda Ayduman'dan geldi
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi
Besinci kupa Rana'dan geldi
Altinci kupa LAhur'dan geldi
Yedinci kupa dekopa'dan geldi
YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISISi sekizincii, VE 47 UNCULERIN BASINA insalllaHH
Arkadaslar transfer tarihi yada hamilelik testi gunu belli olanlar yazsin eklerim INS, Rabbim hepimizin YAr ve YArdimcisi olsun.
zeynepconer ve ayduman bu mesajı beğendiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?