_yasin,
_fetih suresi,
_meryem suresi,
_ayetel kürsi
okuyacak arkadaşlar....(cuma günü sala vaktine kadar)
1_NİSA34........................OKUDU
2_LAHOR
3_DEKOPA..................OKUDU
4_NAZAYSE
5_MUMUDİHABA
6_MERSENEM.....................OKUDU
7_GLCNNN(GÜLÇİN)
8_SILANAZ
9_RANA85.........................OKUDU
10_ZEYNEPCONER........................OKUDU
11_UMUTLU001
okuyabilecek olanlar adını yazdırırsa sevinirim.Birbirimize dua edelim Rabbim kabul eder İnşallah...
ivi tüp bebek merkezi yaş 30 deneme 3 test 25 nisan pazartesi
kızlar sonucum 65.30
doktorum güzelll dediiii rabbime şükürler olsunnnnn.. Allahım dileyen herkese versinn.. şimdi tek dileğim kanamam kesilsin ve değerim artsınnn... çok duygulandımm hemen sizlere yazmak istedimm can yoldaşlarım benim sizlerle herşeyimizi paylaştık iyiki varsınızzz..
tebrikler canım..ben çok emindim hamile olduğundan...değerin 9. güne görede süper bir değer..inşallahda katlanarak devam edecek..
bebişin ben burdayım haberin olsun demiş sana
cnm hayrlı olsunnn.umarımmm hamiş hamişşşsindirrr...annecıkkk
transferın 7.gunuuuuu zaten cıkmasını beklemıodum bıse cıkmadı kızlarrr hadı bakalım hayırlısı olsun kanda cıkar ınsallahhhh....
bacılar ben kaçar güüsül almam lazım içim rahat etmiyor bu şekilde namaz kılmak içime simiyorrr öpüldünüzz hepinizzz nanaktannnnnnnnben bunu çok seviyorum yaa
yok canım ya gusül alman gerekmiyor bende jel kullanıyorum sadece abdest yeterli.
Ya kızlar bişey sorabilirmiyiimm benim dün transferim oldu ama banyo yasak ben şimdi cenabetmiyim ya ama kuran okumak istiyorumm ben dokunamazmıyımm kime sorsamm kimsede bilmiyo soramıyorumda..:26:
ivi tüp bebek merkezi yaş 30 deneme 3 test 25 nisan pazartesi
Evet canim benim bekleyeceğiz, başka yolu yok. Ne zamandır bekliyoruz 4 gün mü bekleyemeyecegiz. Dugumleme boğazını iyi olacak hersey. Bunları seni mutlu etmek için söylemiyorum, sonuçta benim için de aynı durum. Sabır... Yaaa sabır:))
canım benim tabiki çıkmaz sıkma canını evet sekizinci kupa senin hayırlısı ileeee hadi sevindir bizi sen pazartes,mi yapıcaksın testi yarınmı canım
insallah cnm ınsallahhh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?