2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

bebeimmm bnde okudummm..allahım kabul etsınnn..dualarınızda yer almak dileğiylee.....sefıom siziiii

tebrikler canım..ben çok emindim hamile olduğundan...değerin 9. güne görede süper bir değer..inşallahda katlanarak devam edecek..

bebişin ben burdayım haberin olsun demiş sana

kızlar şu listenize benide ekleyin..inşallah uğurlu gelir....

sudenaz222-------yaş 27-----4.deneme----anadolu sağlık merkezi----2 adet blast-----transfer günü 20 nisan

hamiş kalanları tebrik ediyorum..inşallah sağlıkla kucağınızada almak nasib olur...

tebrikler canım..ben çok emindim hamile olduğundan...değerin 9. güne görede süper bir değer..inşallahda katlanarak devam edecek..

bebişin ben burdayım haberin olsun demiş sana

sağol canım benim. ben burdayım dedi aklımı aldı sabah sabah:18::18: Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısı ile pazartesi değerim yükselirse biraz daha oh derim.

transferın 7.gunuuuuu zaten cıkmasını beklemıodum bıse cıkmadı kızlarrr hadı bakalım hayırlısı olsun kanda cıkar ınsallahhhh....

dayanamadın demi üz kendini boşu boşuna insan ne kadar inanmasada idrar testine etkileniyo işte ama biliyosun aynı durumu yaşadım üzülmek yok panik yok kanda pozitif çıkıcak 8.anne olucaksın

ben geldim bacılarrr sizlerii özledim valla yazdıklarınızın çoğunu okuyamadımm bana da yasak zeynep gibi neysee bana 2 tane embriyo transfer oldu iyi dedi dr .kalitelerine bende iyiyimm çok şükürr.............DEKOPA canımmm çooooooooooooooooooookkk sevindimm rabbim tamamına erdirsinn şimdilikk kaçıyorummmmmm ama yazamasamda okurumm inşallahhhh bu ardada beta hcg tarihim 3 MAYISS:18::18:

kızlar bende idrar testine karşıyım..önceki denemelerde psikolojimi olumsuz yönde etkiledi...etkilenmiycem desemde kendime gelemiyordum..bu sefer kendimi dizginliycem ve yapmıycam,acayip kararlıyım

zaten negatif sonuçta yanılma payı büyük..geçen burda bi topicte okudum..bir arkadaş 13.gün kan testini yapmış pozitif sonuç almış,merakından bide idrar testi yapmış negatif çıkmış..idrar testi yaparak kendimize işkence ediyoruz.. inşallah dayanıcam zaten bana blast transfer oldu..doktor 10 gün bakabilirsin dedi..ben 9. günde baktırıcam mübarek cuma gününe denk geliyor..rabbim yüzümüzü güldürür inşallah..

Son düzenleme:

allah razı olsun senden cnm bnm ya evet bekliycez cnm yapacak bir sey yok tatlım ole cok ıstıyorum kı hamile olmayı ama Allahın dediği olacak...Dua etmekten baa ne yapabiliriz kiiii....

bana moral veren herkese cok tesekkur ederim valla evet yapmasaymısım ıyıymıs ama yaptım 1 kere :82: ma beklıycem pazartesıyı bakalım ne cıkıcak duaya devam bu arada aranızda banyo yapmayan var mı ben hala yapmadım kokucam nerdeyseeeee

bugün misafirim vardı şimdi girdim nete sayfalar baya bi ilerlemiş hepsini dönüp okuyacak vaktim yok kısa zamanda çıkmam lazım ama anladığım kadarıyla ;;

dekopaaa çoooook sevindimmmm Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım yaaa inşaAllah değerlerin katlanarak artar canım bu arada sen de dayanamadın galiba test gününü bekleyememişsinn 25 nisan dı galiba dimiiii

mersenem haydiii hayırlısı bakalımmmm Rabbim sevinmiş haberler verir inşaAllah bebişin sıkısıkı tutunsun sana canımmm

nazayseeee canım idrar testi yapmak için çooook erken boşuna moralini bozuyosunnnn yapacaksan kan tahlili yaptır bare o daha net sonuç verir ama sen yinede 9 olsun da öyle yaptır aklında kalmasın :44::44:

bu arada bende nihayet tahlil sonucunu dr uma bildirdim güzelll dedi yarın tekrardan tahlil yenileyecem bakalım değerler yükselmiştir inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…