2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

okudummm Allah kabul etsin dualarımızı canlarrr

yasin,
_fetih suresi,
_meryem suresi,
_ayetel kürsi

okuyacak arkadaşlar....(cuma günü sala vaktine kadar)

1_NİSA34........................OKUDU
2_LAHOR......................OKUDU
3_DEKOPA..................OKUDU
4_NAZAYSE
5_MUMUDİHABA
6_MERSENEM.....................OKUDU
7_GLCNNN(GÜLÇİN)...............OKUDU
8_SILANAZ
9_RANA85.........................OKUDU
10_ZEYNEPCONER........................OKUDU
11_UMUTLU001
12_HLYCN..................OKUDU
okuyabilecek olanlar adını yazdırırsa sevinirim.Birbirimize dua edelim Rabbim kabul eder İnşallah...

Son düzenleme:

bende kayinvaldemle okudum allah kabul etsin

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz' besinci cicek Rana'la, altinci cicek Lahor'la ve simdilik yedinci cicek Dekopa ile yesercek."

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 nisan

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis.......?

Nazayse........29............1.................... .....25 nisan.......................?

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Serap

Ayduman

RAna

Lahur....... YAs 35...23 nisan

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 Nisan....?

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu Saglik Merkezi......20 Nisan Trasnfer...?

Kyr

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, ve Dekopa icin Halay'a Ikoncan'lar

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi
Besinci kupa Rana'dan geldi
Altinci kupa LAhur'dan geldi
Yedinci kupa dekopa'dan geldi

YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISISi sekizincii, VE 47 UNCULERIN BASINA insalllaHH

Arkadaslar transfer tarihi yada hamilelik testi gunu belli olanlar yazsin eklerim INS, Rabbim hepimizin YAr ve YArdimcisi olsun.

allah razı olsun senden cnm bnm ya evet bekliycez cnm yapacak bir sey yok tatlım ole cok ıstıyorum kı hamile olmayı ama Allahın dediği olacak...Dua etmekten baa ne yapabiliriz kiiii....

Senden de razı olsun, nasıl güç oldunuz bana anlatamam. İyi buldum sizleri, yanımda bir sürü insan olduğunu bilmek harika. Senin haberini İnan kendiminki gibi bekliyorum. Aklına birseyler geldikçe paylas, genelde buralardayim

Yasin
Meryem
Fetih
Ayetel Kursi

Ben de okudum hepsini. Hepsini birer kere okudum. Ama kızlar duasını yapacağız demişsiniz, nasıl olacak bana açıklar mısınız???

Silanaz listeye beni de eklemissin. Bilgilerim yok.
Yasım 31, ilk denemem, transfer gunüm 14 Nisan, test gunüm 26 Nisan, Izmir Bornova Sifa hastanesi, kızımız olursa KaYRa olacak adı, oğlumuz olursa bilmiyoruz.

:)))

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr aranızda bant kullanan vaar mıııı

Son düzenleme:
_yasin,
_fetih suresi,
_meryem suresi,
_ayetel kürsi

okuyacak arkadaşlar....(cuma günü sala vaktine kadar)

1_NİSA34........................OKUDU
2_LAHOR......................OKUDU
3_DEKOPA..................OKUDU
4_NAZAYSE
5_MUMUDİHABA
6_MERSENEM.....................OKUDU
7_GLCNNN(GÜLÇİN)...............OKUDU
8_SILANAZ..........................OKUDU
9_RANA85.........................OKUDU
10_ZEYNEPCONER........................OKUDU
11_UMUTLU001
12_HLYCN..................OKUDU
12_KYR....................OKUDU
okuyabilecek olanlar adını yazdırırsa sevinirim.Birbirimize dua edelim Rabbim kabul eder İnşallah...

Yasin
Meryem
Fetih
Ayetel Kursi

Ben de okudum hepsini. Hepsini birer kere okudum. Ama kızlar duasını yapacağız demişsiniz, nasıl olacak bana açıklar mısınız???

canım sala ile ezan vaktinde abdest alıp okuduklarının duasını yapacaksın Allaha isteğini dileğini de söyleyip.bu vakti seçtim çünkü dualar aha çok kabul olunuyor.herkes kendi duasını yapacak özel bişey yok yani ama o vakitte hepimiz dua edeceğimizden toplu dua gibi olacak.bizide dualarına kat lütfen...

kızlar herkese kocaman günaydınnn öncelikle test tarihi bekleyenlere sabırlar tedavide olanlara AALLAH KOLAYLIK VERSİN VE HAMİŞLER BEBEĞİNİZ 9 AY BOYUNCA SAĞLIKLA SİZİNLE OLSUN İNŞALLAH bende bu akşam yaptırıyorum testi sanırım 11-12 gibi öğrenmiş olurum sonucu lütfen dualarınızı eksik etmeyin akşam hayırlı haberlerle buradayım inşallah:))

günaydın kızlar nasılsınız ben yine karmakarışığım merkezden aramalarını bekiyorum inşallah bebeklerim beni bırakmamıştırda bu gün gider alırım ne olur dua edin çok yalnızım çokkk....

rabbim bu mübarek günde herkesi sevindirsin inşallah bendede kaldı 10 gün bebişim tutunmuştur inşallah herkes için dua ediyorum

kızlar aradılar transfer büyük ihtimal yarına kaldı yumurtalar 4 6 7 hücre olmuş 4 haricinde 6 7 kalite olarak iyiymiş doktorum 4. günüde görelim demiş kızlarrrrr.....

Yok, yok yalnız degilsin. İyi seyler duşun, onlar senin icin büyüyorlar. Geçenlerde de yazmıştım , belki senin de I'sine yarar aklıma ne zaman kötü birsey gelse bebeğime ilk dokunacağım, kokusunu burnuma çekeceğim o ani düşünüp gülümsüyorum. Denemek istersen çok ise yarıyor. Bir de söyle duşun, bugün ya da yarın Allah hakkımızda en hayırlısını bilen, o bilir ve ister ki bizim için en doğru zamanda verir. Dün duaları okurken bir ayet çok hoşuma gitti. " O ol der, olur" yani canım arkadasım biz ne yaparsak yapalım, taktir onun, dualarımız O' na hakkımızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…