Yok, yok yalnız degilsin. İyi seyler duşun, onlar senin icin büyüyorlar. Geçenlerde de yazmıştım , belki senin de I'sine yarar aklıma ne zaman kötü birsey gelse bebeğime ilk dokunacağım, kokusunu burnuma çekeceğim o ani düşünüp gülümsüyorum. Denemek istersen çok ise yarıyor. Bir de söyle duşun, bugün ya da yarın Allah hakkımızda en hayırlısını bilen, o bilir ve ister ki bizim için en doğru zamanda verir. Dün duaları okurken bir ayet çok hoşuma gitti. " O ol der, olur" yani canım arkadasım biz ne yaparsak yapalım, taktir onun, dualarımız O' na hakkımızda hayırlısını versin.
Ostrojen banti değil mı sorduğun? Ben de kullanıyorum.
benimleler dimi kyr iyi mi sence nasıl yaa bırakmazlar değil mi ALLAHımın izniyle hep yanımda kalırlar değil mi?:18::18:
Canım çok teşekkür ederimm Hepimiz için allah tamamına erdirdsin inşallahhhhben geldim bacılarrr sizlerii özledim valla yazdıklarınızın çoğunu okuyamadımm bana da yasak zeynep gibi neysee bana 2 tane embriyo transfer oldu iyi dedi dr .kalitelerine bende iyiyimm çok şükürr.............DEKOPA canımmm çooooooooooooooooooookkk sevindimm rabbim tamamına erdirsinn şimdilikk kaçıyorummmmmm ama yazamasamda okurumm inşallahhhh bu ardada beta hcg tarihim 3 MAYISS:18::18:
hayatım gerçekten koktun ama yap artık ben 5 gün yaptım kii doktorlar 3günde yapabilirsin diyor.. çok sıcak olmasın yapp bişi olmaz birde ayakta duş şeklinde olucak canım.. de gitttttt yapppppbana moral veren herkese cok tesekkur ederim valla evet yapmasaymısım ıyıymıs ama yaptım 1 kere :82: ma beklıycem pazartesıyı bakalım ne cıkıcak duaya devam bu arada aranızda banyo yapmayan var mı ben hala yapmadım kokucam nerdeyseeeee
Canım çok teşekkür ederimm Hepimiz için allah tamamına erdirdsin inşallahhhhbugün misafirim vardı şimdi girdim nete sayfalar baya bi ilerlemiş hepsini dönüp okuyacak vaktim yok kısa zamanda çıkmam lazım ama anladığım kadarıyla ;;
dekopaaa çoooook sevindimmmmRabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım yaaa inşaAllah değerlerin katlanarak artar canım bu arada sen de dayanamadın galiba test gününü bekleyememişsinn 25 nisan dı galiba dimiiii
mersenem haydiii hayırlısı bakalımmmm Rabbim sevinmiş haberler verir inşaAllah bebişin sıkısıkı tutunsun sana canımmm
nazayseeee canım idrar testi yapmak için çooook erken boşuna moralini bozuyosunnnn yapacaksan kan tahlili yaptır bare o daha net sonuç verir ama sen yinede 9 olsun da öyle yaptır aklında kalmasın :44::44:
bu arada bende nihayet tahlil sonucunu dr uma bildirdim güzelll dedi yarın tekrardan tahlil yenileyecem bakalım değerler yükselmiştir inşaAllah
bende anneme söyledim hepimiz için okudu sağolsun canlarr.kabul olur inşallahhhhYasin
Meryem
Fetih
Ayetel Kursi
Ben de okudum hepsini. Hepsini birer kere okudum. Ama kızlar duasını yapacağız demişsiniz, nasıl olacak bana açıklar mısınız???
amin canımmm.. sende hayırlıı ile bebişlerine kavuşşkızlar herkese kocaman günaydınnn öncelikle test tarihi bekleyenlere sabırlar tedavide olanlara AALLAH KOLAYLIK VERSİN VE HAMİŞLER BEBEĞİNİZ 9 AY BOYUNCA SAĞLIKLA SİZİNLE OLSUN İNŞALLAH bende bu akşam yaptırıyorum testi sanırım 11-12 gibi öğrenmiş olurum sonucu lütfen dualarınızı eksik etmeyin akşam hayırlı haberlerle buradayım inşallah:))
günaydın kızlar nasılsınız ben yine karmakarışığım merkezden aramalarını bekiyorum inşallah bebeklerim beni bırakmamıştırda bu gün gider alırım ne olur dua edin çok yalnızım çokkk....
dr.sormadım östrojen derken bir hormon bu onunla mı alakalı arkadaşın biride bunu erken doğum risklilere veriyolar felan dediii sen de kalçadan mı kulanıyosun bir haftada yenilenecekmşş doğrumuu nisacımm sana neden dolayı verdii
dr.sormadım östrojen derken bir hormon bu onunla mı alakalı arkadaşın biride bunu erken doğum risklilere veriyolar felan dediii sen de kalçadan mı kulanıyosun bir haftada yenilenecekmşş doğrumuu nisacımm sana neden dolayı verdii
canım karnıma yapıştırıyorum ben.östrojen hormonu....yani kadınlık annelik hormonu...bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için...normal döllenmede kadın 1 günlük hamile olduğunda vucut bu hormonu fazlalaştırıyor bildiğim kadarıyla.bizdede bebeklerimizi dışarıdan verdikleri için dışarıdan hormon takviyesi yapıyorlar.yanlış bilmiyorsam...ban bana alerji yaptı ama kaşınıyom:84::84:
bu arada da kyr ravza ve sudenaz 'a da Rabiim sevinmiş haberler versin inşaAllah
اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ
Bismillahirrahmanirrahim
Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"
Nergis
"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz' besinci cicek Rana'la, altinci cicek Lahor'la ve simdilik yedinci cicek Dekopa ile yesercek."
ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU
Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?
Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan
Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan
Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?
Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?
Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan:
Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?
Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?
Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?
Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?
Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?
Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 nisan
Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?
Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis.......?
Nazayse........29............1.................... .....25 nisan.......................?
Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis
Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?
Serap
Ayduman
RAna
Lahur....... YAs 35...23 nisan
Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 Nisan....?
Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu Saglik Merkezi......20 Nisan Trasnfer...?
Kyr
Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, ve Dekopa icin Halay'a Ikoncan'lar
Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi
Besinci kupa Rana'dan geldi
Altinci kupa LAhur'dan geldi
Yedinci kupa dekopa'dan geldi
YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISISi sekizincii, VE 47 UNCULERIN BASINA insalllaHH
Arkadaslar transfer tarihi yada hamilelik testi gunu belli olanlar yazsin eklerim INS, Rabbim hepimizin YAr ve YArdimcisi olsun.
_yasin,
_fetih suresi,
_meryem suresi,
_ayetel kürsi
okuyacak arkadaşlar....(cuma günü sala vaktine kadar)
1_NİSA34........................OKUDU
2_LAHOR......................OKUDU
3_DEKOPA..................OKUDU
4_NAZAYSE
5_MUMUDİHABA
6_MERSENEM.....................OKUDU
7_GLCNNN(GÜLÇİN)...............OKUDU
8_SILANAZ..........................OKUDU
9_RANA85.........................OKUDU
10_ZEYNEPCONER........................OKUDU
11_UMUTLU001
12_HLYCN..................OKUDU
12_KYR....................OKUDU
okuyabilecek olanlar adını yazdırırsa sevinirim.Birbirimize dua edelim Rabbim kabul eder İnşallah...
_yasin,
_fetih suresi,
_meryem suresi,
_ayetel kürsi
okuyacak arkadaşlar....(cuma günü sala vaktine kadar)
1_NİSA34........................OKUDU
2_LAHOR......................OKUDU
3_DEKOPA..................OKUDU
4_NAZAYSE
5_MUMUDİHABA
6_MERSENEM.....................OKUDU
7_GLCNNN(GÜLÇİN)...............OKUDU
8_SILANAZ..........................OKUDU
9_RANA85.........................OKUDU
10_ZEYNEPCONER........................OKUDU
11_UMUTLU001
12_HLYCN..................OKUDU
12_KYR....................OKUDU
okuyabilecek olanlar adını yazdırırsa sevinirim.Birbirimize dua edelim Rabbim kabul eder İnşallah...
Hemen okumaya başlıyorum..
canım bende okuyorum inş dualarımız kabul olur
kızlar transferm bu gün yapaılacak gidiyorum ben bana dua edin olur mu canlar...
kızlar aradılar transfer büyük ihtimal yarına kaldı yumurtalar 4 6 7 hücre olmuş 4 haricinde 6 7 kalite olarak iyiymiş doktorum 4. günüde görelim demiş kızlarrrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?