2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

amin canım amin ne bileyim işte kendimi yalnız hissediyorum inşallah güzel olur her şey inan beni tek rahatlatan burası ve sizlersiniz...

Ostrojen banti değil mı sorduğun? Ben de kullanıyorum.

dr.sormadım östrojen derken bir hormon bu onunla mı alakalı arkadaşın biride bunu erken doğum risklilere veriyolar felan dediii sen de kalçadan mı kulanıyosun bir haftada yenilenecekmşş doğrumuu nisacımm sana neden dolayı verdii

Canım çok teşekkür ederimm Hepimiz için allah tamamına erdirdsin inşallahhhh tatlım inan bende dayanamıcaktım nerdeyse ama sabah kanamam olunca doktor istedi testi ben masumummm :26::26:
hayatım gerçekten koktun ama yap artık ben 5 gün yaptım kii doktorlar 3günde yapabilirsin diyor.. çok sıcak olmasın yapp bişi olmaz birde ayakta duş şeklinde olucak canım.. de gitttttt yappppp
Canım çok teşekkür ederimm Hepimiz için allah tamamına erdirdsin inşallahhhh tatlım inan bende dayanamıcaktım nerdeyse ama sabah kanamam olunca doktor istedi testi ben masumummm :26::26:

Yasin
Meryem
Fetih
Ayetel Kursi

Ben de okudum hepsini. Hepsini birer kere okudum. Ama kızlar duasını yapacağız demişsiniz, nasıl olacak bana açıklar mısınız???
bende anneme söyledim hepimiz için okudu sağolsun canlarr.kabul olur inşallahhhh
amin canımmm.. sende hayırlıı ile bebişlerine kavuşş

pozitif düşün canımm.. her zaman dualarımız seninle ve tüm arkadaşlarla yalnızlık Allaha mahsus Rabbim hep yanımızda bol bol dua et

Benim bandın adı Climara Fort . Doktor bana çok fazla yumurta ürettin, vücuduna ostrojen takviye etmemiz gerekiyor dedi ama senin ki nasıl bilmem canım. Kutusunda kalçaya yapıştirin diyor, ama doktor bana kürek kemiklerine dedi.

canım karnıma yapıştırıyorum ben.östrojen hormonu....yani kadınlık annelik hormonu...bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için...normal döllenmede kadın 1 günlük hamile olduğunda vucut bu hormonu fazlalaştırıyor bildiğim kadarıyla.bizdede bebeklerimizi dışarıdan verdikleri için dışarıdan hormon takviyesi yapıyorlar.yanlış bilmiyorsam...ban bana alerji yaptı ama kaşınıyom:84::84:

Çok doğru söylüyorsun, sanırım benim doktorum da aynı şeyi söylemek istedi:)) ama ben senin kadar net anlatamadım. Bende de aynı sıkıntı var, bantların altı acayip kaşınıyor. İlkini soktum, ikincisini başka yere yakıştırdım, ilkinin altı kızarık ve sis. Dayanacağız arkadasım elden ne gelir.

bu arada da kyr ravza ve sudenaz 'a da Rabiim sevinmiş haberler versin inşaAllah

canım çok sağol..inşallah sende sağlıkla bebişinin kucağına alırsın..

canım teşekkürler test tarihim 30 nisan

Hemen okumaya başlıyorum..

canım bende okuyorum inş dualarımız kabul olur

bugün transferimin 4. günü sadece belimde hafif bir ağrım var bu normalmidir.
kasıklarımdada çok hafif ağrı var normalmi bu endişeleniyorum keşke banada 2 tane emriyo koysalardı şansım artardı

saplantı yaptım galiba sürekli dua okuyorum aklımdan çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrr
7 yıl onsuz geçti 10 gün geçmiyorrrrrrrrrrrr

kizlarrrr
11den beri nefes almadan okuyorum ogle ezanına 3 dk kala bıtırdım artık hem okudum hem dua ettım hem okudum hem dua ettım 4444 kere tfrcy ve 9gun boyunca okudugum 313 ayet elkursıyı sıze ve ummetı muahmmetın evlat sevgısı arıyan cocuklarına armagan ettım Allahım kabul eder insallah insallah icimize can verir.Allah kimseyi evlat sevgisiyle terbiye etmesin....Hepinizi opuyorum....

allahım bu güzel cuma gününde bebek isteyen her kulunun dualarını duysun onlara yardım etsin bizlerinde bebeklereni sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin herkeze hayırlı cumalar..

kızlar aradılar transfer büyük ihtimal yarına kaldı yumurtalar 4 6 7 hücre olmuş 4 haricinde 6 7 kalite olarak iyiymiş doktorum 4. günüde görelim demiş kızlarrrrr.....

hadı gozunaydın cnm bnmmm cok sevındım daha ıı haberlerını beklıycem bıtanem asla yalnız dıılsın burdakı kımse yalnız dıll akın bole dusunmeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…