kızlar aradılar transfer büyük ihtimal yarına kaldı yumurtalar 4 6 7 hücre olmuş 4 haricinde 6 7 kalite olarak iyiymiş doktorum 4. günüde görelim demiş kızlarrrrr.....
kızlar herkese kocaman günaydınnn öncelikle test tarihi bekleyenlere sabırlar tedavide olanlara AALLAH KOLAYLIK VERSİN VE HAMİŞLER BEBEĞİNİZ 9 AY BOYUNCA SAĞLIKLA SİZİNLE OLSUN İNŞALLAH bende bu akşam yaptırıyorum testi sanırım 11-12 gibi öğrenmiş olurum sonucu lütfen dualarınızı eksik etmeyin akşam hayırlı haberlerle buradayım inşallah:))
Yok, yok yalnız degilsin. İyi seyler duşun, onlar senin icin büyüyorlar. Geçenlerde de yazmıştım , belki senin de I'sine yarar aklıma ne zaman kötü birsey gelse bebeğime ilk dokunacağım, kokusunu burnuma çekeceğim o ani düşünüp gülümsüyorum. Denemek istersen çok ise yarıyor. Bir de söyle duşun, bugün ya da yarın Allah hakkımızda en hayırlısını bilen, o bilir ve ister ki bizim için en doğru zamanda verir. Dün duaları okurken bir ayet çok hoşuma gitti. " O ol der, olur" yani canım arkadasım biz ne yaparsak yapalım, taktir onun, dualarımız O' na hakkımızda hayırlısını versin.
nazayse moraller iyi demi
cnm senın ve burdakı kızların sayesindetatlım benım saol soledıklerın ıcın valla Dua dua dua dua ettıkce de sakınlesıyorum napıyım allahım ınsallah bı can yesemıtır ıcımde bu olmazsa esım bırdaha denemeyı dusunmuyor bıraz gurur yapıyor.... allahım ılk ve son sansım gbı....
kendinde belirti arama canım.. insan kafayı yiyor çünkü ve herkesin aynı olmuyor...tutacağı varsa 1 lede tutar merak etme. pozitif ol canımbugün transferimin 4. günü sadece belimde hafif bir ağrım var bu normalmidir.
kasıklarımdada çok hafif ağrı var normalmi bu endişeleniyorum keşke banada 2 tane emriyo koysalardı şansım artardı
saplantı yaptım galiba sürekli dua okuyorum aklımdan çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrr
7 yıl onsuz geçti 10 gün geçmiyorrrrrrrrrrrr
hadi inşallah hayırlııs ile bebklerini al gel canımmkızlar transferm bu gün yapaılacak gidiyorum ben bana dua edin olur mu canlar...
Allah razı olsun canım allah kabul etsinn.kizlarrrr
11den beri nefes almadan okuyorum ogle ezanına 3 dk kala bıtırdım artık hem okudum hem dua ettım hem okudum hem dua ettım 4444 kere tfrcy ve 9gun boyunca okudugum 313 ayet elkursıyı sıze ve ummetı muahmmetın evlat sevgısı arıyan cocuklarına armagan ettım Allahım kabul eder insallah insallah icimize can verir.Allah kimseyi evlat sevgisiyle terbiye etmesin....Hepinizi opuyorum....
cnm senın ve burdakı kızların sayesindetatlım benım saol soledıklerın ıcın valla Dua dua dua dua ettıkce de sakınlesıyorum napıyım allahım ınsallah bı can yesemıtır ıcımde bu olmazsa esım bırdaha denemeyı dusunmuyor bıraz gurur yapıyor.... allahım ılk ve son sansım gbı....
selam kızlarr benim vınn ın kotası doldu nete giremedim 2 gündür
özledim sizi valla
salı günü kesemizi görmeye gidiecez nasipse
ınş bi sorun çıkmaz hayrlısı ile..
bu arada kızlar duaaya ismimi yazdırmadım ama okudum ınş tüm bekleyenler kavuşur evladına,ve herkes kucağına alır..
aydumancım ben o iğneyi her gün oluyorum yumurta topmadan bu yana yani 13 gün oldu canım.. kalçamda yer kalmadı artık ama olsun .. akşamları kolonya yada süt ile ov canım iyi geliyor yumuşatıyor.ankara merhaba nasılsın nasıl bebişlerin seni üzüyolarmı ya bişey sorucam sen iğne kullanıyomusun progynex diye bir iğne verdi bana 5 gün arayla oluyo çok canımı yakıyo ya sabah oldum popomun üzerine oturamıyom vuranın elide ağırmış herhaldesanırım düşük riski için birde hangi ilaçalrı kullanıyosun
selam kızlarr benim vınn ın kotası doldu nete giremedim 2 gündür
özledim sizi valla
salı günü kesemizi görmeye gidiecez nasipse
ınş bi sorun çıkmaz hayrlısı ile..
bu arada kızlar duaaya ismimi yazdırmadım ama okudum ınş tüm bekleyenler kavuşur evladına,ve herkes kucağına alır..
aydumancım ben o iğneyi her gün oluyorum yumurta topmadan bu yana yani 13 gün oldu canım.. kalçamda yer kalmadı artık ama olsun .. akşamları kolonya yada süt ile ov canım iyi geliyor yumuşatıyor.
sağol tavsiyeler için valla çok kötü allah kolaylık versin sana senin neden hergün herkezin farklı ya sen hangi ilaçları kullanıyosun
ayduman dekopa cnm esımde ya sorun ondan dolayı guru yapıyor bı de soylemek ıstemıyor fakat ben farkındayım bu kdr ılac yuklenmeme cok uzuluyor kız melek gbıdır benım kocam hıc kızmayın...valla benım ıcın olür ölür ama ıste rabbım onu bole bıseyle sınıyo.Ben de oona moral verırken dıyorum kı senın bı kopyan dunyaya gelse sasırırdım zaten olamaz sen teksın bı benzerın daha olamaz.bu mucıze olurdu....
Allah mutluluğunuzu daim etsinn bebişle şenendirsin tamamlasın canımayduman dekopa cnm esımde ya sorun ondan dolayı guru yapıyor bı de soylemek ıstemıyor fakat ben farkındayım bu kdr ılac yuklenmeme cok uzuluyor kız melek gbıdır benım kocam hıc kızmayın...valla benım ıcın olür ölür ama ıste rabbım onu bole bıseyle sınıyo.Ben de oona moral verırken dıyorum kı senın bı kopyan dunyaya gelse sasırırdım zaten olamaz sen teksın bı benzerın daha olamaz.bu mucıze olurdu....
aydumancım ben o iğneyi her gün oluyorum yumurta topmadan bu yana yani 13 gün oldu canım.. kalçamda yer kalmadı artık ama olsun .. akşamları kolonya yada süt ile ov canım iyi geliyor yumuşatıyor.
sağol tavsiyeler için valla çok kötü allah kolaylık versin sana senin neden hergün herkezin farklı ya sen hangi ilaçları kullanıyosun
canım yumurta toplamadan beri porgnex iğne bir tane - progestan kapsul 3 tane-elevit vitmain 1 tane- coraspin 1 tane- şimdi kestim kanamadan dolayı-- bir de rahim kalınlaştırıcı neydi adı enformin mi ne
ecza deposu gibi... fitiller çok kötü hep akıyorr
dekopa cım benim 9.gün lekelenmem geldi kanamaya bile dönmüştü ama dr proginex verdi hemen kesildi sonra değerlerim arttı şükür geçen gün yaptrdık 612 çıktı sen naptın bidaha yaptrdın mı test
Allah mutluluğunuzu daim etsinn bebişle şenendirsin tamamlasın 33420canım
canım yumurta toplamadan beri porgnex iğne bir tane - progestan kapsul 3 tane-elevit vitmain 1 tane- coraspin 1 tane- şimdi kestim kanamadan dolayı-- bir de rahim kalınlaştırıcı neydi adı enformin mi ne
ecza deposu gibi... fitiller çok kötü hep akıyorr
bende ecopirin,glukofen,bemix c rahim kalınlaştırıcı progynova ve cenino miydi neydi krem kullanıyorum alttan rahim içine sıkılıyo bemix c ve o krem beni alt üst ediyo artı progynex iğne kimine fitil kimine krem veriyolar sanırım her doktorun farklı ilaçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?