2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar aradılar transfer büyük ihtimal yarına kaldı yumurtalar 4 6 7 hücre olmuş 4 haricinde 6 7 kalite olarak iyiymiş doktorum 4. günüde görelim demiş kızlarrrrr.....

hadı gozunaydın cnm bnmmm cok sevındım daha ıı haberlerını beklıycem bıtanem asla yalnız dıılsın burdakı kımse yalnız dıll akın bole dusunmeee....

pınarcım ıı haberlerle ınsallahh hadı bakalım....

ne guzel yazmıssın cnm bnmmmmmm agzına saglık....

nazayse moraller iyi demi

cnm senın ve burdakı kızların sayesinde tatlım benım saol soledıklerın ıcın valla Dua dua dua dua ettıkce de sakınlesıyorum napıyım allahım ınsallah bı can yesemıtır ıcımde bu olmazsa esım bırdaha denemeyı dusunmuyor bıraz gurur yapıyor.... allahım ılk ve son sansım gbı....

cnmm nasıl olym ya bılıosun beklıorum son bı kac gun allahın ıznıyle ptesı gunu ya herro ya merro...

inşallah bebişin içinde canım korkma hiç.. ama olmassada yeniden denenir bunda gurur olmaz bizlerin nasibi böyleymiş daha çok çaba harcıyoruz ulaşmak için kendine bunarı düşünüp sitrese sokma eşinde maşallah çok destek olmuş öle birşey söylenirmi kızdım bak

kendinde belirti arama canım.. insan kafayı yiyor çünkü ve herkesin aynı olmuyor...tutacağı varsa 1 lede tutar merak etme. pozitif ol canım
kızlar transferm bu gün yapaılacak gidiyorum ben bana dua edin olur mu canlar...
hadi inşallah hayırlııs ile bebklerini al gel canımm
Allah razı olsun canım allah kabul etsinn.

bende kızdım bu işte gurur olmaz canım.. 8. kupa sende inşallah ama olmasa bile devam bırakmak yok.

selam kızlarr benim vınn ın kotası doldu nete giremedim 2 gündür
özledim sizi valla
salı günü kesemizi görmeye gidiecez nasipse
ınş bi sorun çıkmaz hayrlısı ile..

bu arada kızlar duaaya ismimi yazdırmadım ama okudum ınş tüm bekleyenler kavuşur evladına,ve herkes kucağına alır..

ankara merhaba nasılsın nasıl bebişlerin seni üzüyolarmı ya bişey sorucam sen iğne kullanıyomusun progynex diye bir iğne verdi bana 5 gün arayla oluyo çok canımı yakıyo ya sabah oldum popomun üzerine oturamıyom vuranın elide ağırmış herhalde sanırım düşük riski için birde hangi ilaçalrı kullanıyosun

kaç günlük oldu senin bebişler bende pazartesi gidicem kese görmeye senin daha büyük benden benim kese görünürmüki korkuyom valla

aydumancım ben o iğneyi her gün oluyorum yumurta topmadan bu yana yani 13 gün oldu canım.. kalçamda yer kalmadı artık ama olsun .. akşamları kolonya yada süt ile ov canım iyi geliyor yumuşatıyor.

canım hoşgeldin nerdesin yaafff. bebiş nasılll seni bekliyorum dünden beriii canım senin kanaman olmuştu değilmi yanlış hatırlamıyorum benimde dün kanamam oldu .ok az kahverengi devam ediyor... senin geçtimi değerlerin kaçtıı canım

Son düzenleme:
ayduman dekopa cnm esımde ya sorun ondan dolayı guru yapıyor bı de soylemek ıstemıyor fakat ben farkındayım bu kdr ılac yuklenmeme cok uzuluyor kız melek gbıdır benım kocam hıc kızmayın...valla benım ıcın olür ölür ama ıste rabbım onu bole bıseyle sınıyo.Ben de oona moral verırken dıyorum kı senın bı kopyan dunyaya gelse sasırırdım zaten olamaz sen teksın bı benzerın daha olamaz.bu mucıze olurdu....

kızlar daha kesemizi göremdk
daha erken diyor dr um
salı günü gidicem nasipse

evet bende proginex kullanıyorum canım her gün 100 lük vurduryorum hemde ne yakıyor ve ben kaaçç günlerdir vuruduyorum tahmin edemezsiniz halimi acıyor her yerim

hııım anladım canım senin acı çekmene üzülüyo mutlaka çok iyidirde moralini biraz bozduğu için kızdık biz neyse bunları düşünmek yok inşallah zaten 2.falan gerek kalmıcek bebişinin haberini alıcaksın

Allah mutluluğunuzu daim etsinn bebişle şenendirsin tamamlasın canım

dekopa cım benim 9.gün lekelenmem geldi kanamaya bile dönmüştü ama dr proginex verdi hemen kesildi sonra değerlerim arttı şükür geçen gün yaptrdık 612 çıktı sen naptın bidaha yaptrdın mı test

canım dün sabah şokla uyandım benimde 9 gündü önce kahverengi leke sonra kan geldi biraz sonr kahve sonra azkan sonrakahve dönüştü... şükür akşamdn beri yok azcık leke geliyor .. dün test yaptık pazartesi tekrralıcaz inşallahh artar. rabbime dua ediyrum.. seni söyledi arkadaşlar ben korkunca panik yaptım şimdi korkuyorum başlama inşallah asprini kestim. ama yatıyorum tekrar kalkamadım dünden ber sen dinlendinmi hayata devammı ettin canım.canım en iğne kullanıyordum zaten ek bişi vermedi bana

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…