ilk ben haber verdiğime göre ilk keseyi ben mi göreceğim var mı benden önce gören?
ben pazartesi görücem senden önceinşallah aksilik olmaz keseciğimi görürüm allahım yardım etsin hepimize
ilk ben haber verdiğime göre ilk keseyi ben mi göreceğim var mı benden önce gören?
Kizlar bend kullaniyorum bantlari tedavi surecindede transferden sonrada kullanmaya devamdr.sormadım östrojen derken bir hormon bu onunla mı alakalı arkadaşın biride bunu erken doğum risklilere veriyolar felan dediii sen de kalçadan mı kulanıyosun bir haftada yenilenecekmşş doğrumuu nisacımm sana neden dolayı verdii
kizlarrrr
11den beri nefes almadan okuyorum ogle ezanına 3 dk kala bıtırdım artık hem okudum hem dua ettım hem okudum hem dua ettım 4444 kere tfrcy ve 9gun boyunca okudugum 313 ayet elkursıyı sıze ve ummetı muahmmetın evlat sevgısı arıyan cocuklarına armagan ettım Allahım kabul eder insallah insallah icimize can verir.Allah kimseyi evlat sevgisiyle terbiye etmesin....Hepinizi opuyorum....
kesecıklerını gorecekler ne heyecanlıdır rabbım yanınızda olsun sundan hafta once hepımız tektık allahım sımdı sız annesınız ya nasıl duygulanıyorum bılsenız...allahım bıze de nasıp eder ınsallahhh....
Sende anne olacaksin Allahin izniyle test yapmayi dusunuyomusun nazen az kaldi beklede oyle yap ne olursun.Senin sonucunu sabirsizla bekliyorum.
biz daha yolun basındayız mayıs sonu gibi transferimiz yapılmıs olur.hepinizin güzel haberlerini bekliyorum.sizler için dua ediyorum
selamm, bugün kontrolüm vardı yine
en büyük yumurtam 10 mm olmuşşşş
iki tane 10luk bir iki tane 8 lik sonra 7 lik iki tane 5 lik falan filan
Rabbim hayırlısıyla devam ettirsin tedavimizi inşallah
mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun hepimiz kucağı bebişlerle dolsuuunnn :77:
cnm bnm ya ınsallah allah duysun sesınıııı dun bı ıdrar yaptım ya aldım boyumun olcuunuyapmıycam cnm normalde bugun kan yapmaktı nıyetım ama pazatresını beklıycem esım pazartesı yanımda olcak onunla beraber almak ıstıyorum sonucu ınsallah pozıtıf olur cnm cok sagol benı dusundugun ıcın...
selamm, bugün kontrolüm vardı yine
en büyük yumurtam 10 mm olmuşşşş
iki tane 10luk bir iki tane 8 lik sonra 7 lik iki tane 5 lik falan filan
Rabbim hayırlısıyla devam ettirsin tedavimizi inşallah
mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun hepimiz kucağı bebişlerle dolsuuunnn :77:
merhaba kizlar gecen sene buzamanlar bende heyecanla tedavi oluyordum cok zor bir surec Allahim hepinize yardim etsin saglikli hayirli evlatlarla sevindirsin sizi burayi okuyunca tedavim aklima geldi...
nazayse selam bugün nasılsın? benim aklıma birşey takıldı, pazartesi 25i değil mi? biz seninle aynı gün transfer olduk bana doktor 26sını verdi test için...
Buarada sen bugün kan testi yaptıracaksın diye heyecanlıydım, ben cesaret edemem çok erken korkuyorum. Ama itiraf edeyim bugün de yaptım idrar testi, tabii ki sonuç yok:)))))) senden haber gelecek diye eve gelir gelmez açtım neti... Pazartesiye ne kaldı, hayır olsun hepimize:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?