cnmm napım ya bılosun ıste ıdrar yaptım sonuc negatıfcnm cesaret edemedım ıste negatıf snucu alırsam esım olmadan gogusleyemem dıye.benım dr 25ını verdı cnm demek kı 11.gunu yeterlı gordu bılemıyorum ama senınkı de cıkar 25ındee demek oluyo buuuuuuuuuuuuuuuu
kıs moralın bozulmuyo mu test yaınca tamam daha dun yaptın bugun yapmayaydın bacım ya hergun yapcan mı aslında bugun yapsak cıkar bılıosun dımı farkındaın yanıama bekleyelımmmmm
canım çok teşekkür ederimmdaha iyiyim bugün daha şoku atlatamadımm.. şimdi kabusum pazartesi değerim artar inşallahh. canımm. sizlerin haberlerini bekliyoruz bizde heyecanlaa.. aynen canım dualarıımız hepbirlikteeedekopa sen nasılsın bugün? taze annemiz. herşey yolundadır umarım, dualarım sizlerle...
cnmm napım ya bılosun ıste ıdrar yaptım sonuc negatıfcnm cesaret edemedım ıste negatıf snucu alırsam esım olmadan gogusleyemem dıye.benım dr 25ını verdı cnm demek kı 11.gunu yeterlı gordu bılemıyorum ama senınkı de cıkar 25ındee demek oluyo buuuuuuuuuuuuuuuu
Çıkmayacak ki diye yapıyorum, yapmazsam duramam sanırım. Yaptım kurtuldum, yok bacım valla ben yaptım gelen, giden yok. Ama moral bozmak da yok...Sonuçta daha zaman var dimi ama...
Aslına bakarsan ben bugüne kadar çok gergindim, sizinle paylaşmadım ama çok yoruluyorum. Sizin yazdıklarınızı okuyunca anammmmm benim kesin olmaz bu halde diyorum. Ama bugün içim neşe dolu, huzurluyum çok, ilk defa bugün konuştum karnımla, bugüne kadar hep yokmuş gibi hissettim, öyle de davrandım. Genel olarak dikkat etsem de hareketlerime, yatmıyorum. hep ayaktayım, belim çok ağrıyor ayakta olunca 15 dakikada bir oturup ağrının geçmesini bekliyorum. Kısmet hakkımızda hayırlısı, ne diyeyim...
Çıkmayacak ki diye yapıyorum, yapmazsam duramam sanırım. Yaptım kurtuldum, yok bacım valla ben yaptım gelen, giden yok. Ama moral bozmak da yok...Sonuçta daha zaman var dimi ama...
Aslına bakarsan ben bugüne kadar çok gergindim, sizinle paylaşmadım ama çok yoruluyorum. Sizin yazdıklarınızı okuyunca anammmmm benim kesin olmaz bu halde diyorum. Ama bugün içim neşe dolu, huzurluyum çok, ilk defa bugün konuştum karnımla, bugüne kadar hep yokmuş gibi hissettim, öyle de davrandım. Genel olarak dikkat etsem de hareketlerime, yatmıyorum. hep ayaktayım, belim çok ağrıyor ayakta olunca 15 dakikada bir oturup ağrının geçmesini bekliyorum. Kısmet hakkımızda hayırlısı, ne diyeyim...
canım dün sabah şokla uyandım benimde 9 gündü önce kahverengi leke sonra kan geldi biraz sonr kahve sonra azkan sonrakahve dönüştü... şükür akşamdn beri yok azcık leke geliyor .. dün test yaptık pazartesi tekrralıcaz inşallahh artar. rabbime dua ediyrum.. seni söyledi arkadaşlar ben korkunca panik yaptım şimdi korkuyorum başlama inşallah asprini kestim. ama yatıyorum tekrar kalkamadım dünden ber sen dinlendinmi hayata devammı ettin canım.canım en iğne kullanıyordum zaten ek bişi vermedi bana
ben pazartesi görücem senden önceinşallah aksilik olmaz keseciğimi görürüm allahım yardım etsin hepimize
cnmm sıkıntın neyse soyle paylas bızımle ben her zaman dınlerım ozelıme de msj atabılırsın lutfen canını sıkma ben herguun karnımla konustum ama neyse kaderımız onu yasıycaz cnm nm uzm kandını pteı ben yapayım testımı pozıtıfse gt kosa kosa sen de yap aglayak buralardaaaa..........
canım çok yorma kendini ama çokda yatmana gerek yok... bende son ana kadar inan olumsuz dum belli olmuyor canım bozma moraliniz. bebeğinle konuş ben hep öyle yaptım
sağolasın desteğin için, deniyorum canım ama konuşamıyorum. sanırım beynim bağlanmaya karşı savunma mekanizmasıyla çalışıyor, ne kadar uğraşsam da varlığını düşünerek davranamıyorum. bana da enteresan geliyor ama eğer konuşursam, orada olduğunu düşünerek geçirirsem bu zaman dilimini ve sonuç olumsuz olursa çok sarsılmaktan korkuyorum. ben hep onun varolacağı günü hayal ediyorum, doğacak yanıma ilk geldiği an doya doya kokusunu içime çekeceğim, canımın en kıymetli parçasına dokunacağım. hep o ilk anı düşlüyor, gülümsüyorum. ama dediğim gibi şuan varlığına dair ne yaparsam yapayım birşey hissedemiyorum. ilk defa bugün konuştum karnımla ama inan sadece karnımla konuştum:))))) hiç his yok anlayacağın. bu da benim yapım sanırım.
allahtan hepimize sabır diliyorum...
Ah gulsum su keseyi,kalp atisini bir duysak allahhin izni ile rahatliycaz biraz. Kimyasal gebelik, dis gebelik en buyuk korkularim haline geldi, ins. Cumartesi fittings sorcam keseyiki icim rahatlasin su deger artsin. Sadece uyuyup cumartesi sabahi Uyanmak istiyorum
kızlarrrrrr
şimdi hastaneden aradılar 7 tane dondurmuşlardı 9 olmuş böyle çok yumurtası dondurulan pozitif sonuç alan varmı bu iyi mi donmuş çok ama içimdeki tutunmuşmudur acaba
nasıll 7 dondrmuslardı 9 olmus cnm anlamadım
ah zeynepcimm canımm aynı korkular bendede var bi keseyi görsek
yok kimyasaldı yok dış gebelikti o riskler kalksa ortadan söz hiç dert etmiycem ınş sağlıcakla hayrlısıyla kucağımza alıcaz ınşş
ee sen ne zaman giidyorsun kontrollerle
bende cumartesi gunuyani yarin gitcem kan vermeye bakalim artis devam ediyormu diye, siz sorma gulsum, bugun evden cikmam istemityorum aksama burda kutlu dogum programi var oraya gitmek istiyodum, ama vazgectim.... bugun sirf uyumak istiyorum bir an once gecsin diye, sen ne alemmdesin bakalim sali keseyi gordunmu ragatlarsin benim daha cok var gormeye
2 tanesi daha döllenmiş bende anlamadım 7 tanesi kesindi 2 tane daha olabilir dedi onlarda olmuş transferim 19/04 oldu en kaliteli transfer edildi dedi 8 hücreliymiş transfer edilende donanlarda
cnmm nasıl olym ya bılıosun beklıorum son bı kac gun allahın ıznıyle ptesı gunu ya herro ya merro...
canım kaıncı hafta görünüyor kese :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?