2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

iyi yapmışsın bence de, sen dün de çok etkilendin idrar testinden. moral çok önemli varsın 2 gün geç olsun, hayırlısıyla pozitif olsun. ben bugün de yaptım idrar ama çok sakinim çıkmayacağını bilerek yapıyorum. yapmazsam aklımı başka birşeye odaklayamıyorum. sonuç yok tabii ama sorun da yok, olaki silik de olsa birşey görmek tek umudum ama anlaşılan daha bekleyeceğim:))))

nazaysecim hem burdayım hem ordayım.suan yazacak çok bişeyim yok çünkü daha ilaçlarla devam ediyorum.diğer topicteki arkadaslarla uyusuyor tedavi süreçlerimiz.ama senin sonucunun pazartesi olacağını biliyorum ve dua ediyorum hem sana hem tüm anne adaylarına.sonucunu heyecanla bekliyorum güzel annnnnnnnnne

kıs moralın bozulmuyo mu test yaınca tamam daha dun yaptın bugun yapmayaydın bacım ya hergun yapcan mı aslında bugun yapsak cıkar bılıosun dımı farkındaın yanı ama bekleyelımmmmm

Çıkmayacak ki diye yapıyorum, yapmazsam duramam sanırım. Yaptım kurtuldum, yok bacım valla ben yaptım gelen, giden yok. Ama moral bozmak da yok...Sonuçta daha zaman var dimi ama...

Aslına bakarsan ben bugüne kadar çok gergindim, sizinle paylaşmadım ama çok yoruluyorum. Sizin yazdıklarınızı okuyunca anammmmm benim kesin olmaz bu halde diyorum. Ama bugün içim neşe dolu, huzurluyum çok, ilk defa bugün konuştum karnımla, bugüne kadar hep yokmuş gibi hissettim, öyle de davrandım. Genel olarak dikkat etsem de hareketlerime, yatmıyorum. hep ayaktayım, belim çok ağrıyor ayakta olunca 15 dakikada bir oturup ağrının geçmesini bekliyorum. Kısmet hakkımızda hayırlısı, ne diyeyim...

dekopa sen nasılsın bugün? taze annemiz. herşey yolundadır umarım, dualarım sizlerle...
canım çok teşekkür ederimmdaha iyiyim bugün daha şoku atlatamadımm.. şimdi kabusum pazartesi değerim artar inşallahh. canımm. sizlerin haberlerini bekliyoruz bizde heyecanlaa.. aynen canım dualarıımız hepbirlikteee

ayy kızz yılan hikayesine döndü senin işşşş senin sonucu hepimiz dört gözxle bekliyoruz canım hadi artıkkyaa bu kupa kalksın pazartesi heyecanlı olacak

cnmm sıkıntın neyse soyle paylas bızımle ben her zaman dınlerım ozelıme de msj atabılırsın lutfen canını sıkma ben herguun karnımla konustum ama neyse kaderımız onu yasıycaz cnm nm uzm kandını pteı ben yapayım testımı pozıtıfse gt kosa kosa sen de yap aglayak buralardaaaa..........

canım çok yorma kendini ama çokda yatmana gerek yok... bende son ana kadar inan olumsuz dum belli olmuyor canım bozma moraliniz. bebeğinle konuş ben hep öyle yaptım

canım annemdeyim sürekli giremiyorum geç oldu cevap
canım sakın sakın ayakta durma yat sürekli
dr lar normal davranın diyorlar ama boşverin onları yatmakla geçiyor kanama
ben ilk denememde hamiş kaldım aynen kanama başladı ama dr yürü dedi bana ben ne yollar yürüdüm yürüdükçe kanamam arttı ve bebeğim gitti.yatmak çok önemli
banada iğne dışında bişey vermediler estrofemi kestik aspirini kestik bi elevit le folbiol alıyorum
ınş ikimzde kavuşcaz hayrlısı ile

insallah pozitif olur, dediğin gibi hakkımızda hayırlısı. Pazatesini iple çekiyorum senin pozitif sonucun moral olacak, güç verecek bana da:)))

Canımın sıkıntısı belirsizlikten, paylaşmadım derken can sıkıntımı dile getirmedim. Havalarda şansımıza çok kötüydü, hava gibi içim de kapalıydı anlayacağın.Ben yaz çocuğuyum, güneş yoksa enerjim de yok, ama güneşi göreyim sokaktan içeri girmem. Dün açtı İzmirde hava ben kendimi dışarı nasıl attım bilemedim:) Bugün de açık gökyüzü o yüzden daha iyiyim. Bir de evim temizleniyor 1 hafta sonra nihayet onun da huzuru var içimde :))) İyiyim yaniii anlayacağın...

canım çok yorma kendini ama çokda yatmana gerek yok... bende son ana kadar inan olumsuz dum belli olmuyor canım bozma moraliniz. bebeğinle konuş ben hep öyle yaptım

sağolasın desteğin için, deniyorum canım ama konuşamıyorum. sanırım beynim bağlanmaya karşı savunma mekanizmasıyla çalışıyor, ne kadar uğraşsam da varlığını düşünerek davranamıyorum. bana da enteresan geliyor ama eğer konuşursam, orada olduğunu düşünerek geçirirsem bu zaman dilimini ve sonuç olumsuz olursa çok sarsılmaktan korkuyorum. ben hep onun varolacağı günü hayal ediyorum, doğacak yanıma ilk geldiği an doya doya kokusunu içime çekeceğim, canımın en kıymetli parçasına dokunacağım. hep o ilk anı düşlüyor, gülümsüyorum. ama dediğim gibi şuan varlığına dair ne yaparsam yapayım birşey hissedemiyorum. ilk defa bugün konuştum karnımla ama inan sadece karnımla konuştum:))))) hiç his yok anlayacağın. bu da benim yapım sanırım.

allahtan hepimize sabır diliyorum...

amın cnm amınnnnn insallah ptesı sevındırırım senı cnm ne dıımmm....

ah zeynepcimm canımm aynı korkular bendede var bi keseyi görsek
yok kimyasaldı yok dış gebelikti o riskler kalksa ortadan söz hiç dert etmiycem ınş sağlıcakla hayrlısıyla kucağımza alıcaz ınşş

ee sen ne zaman giidyorsun kontrollerle

kızlarrrrrr

şimdi hastaneden aradılar 7 tane dondurmuşlardı 9 olmuş böyle çok yumurtası dondurulan pozitif sonuç alan varmı bu iyi mi donmuş çok ama içimdeki tutunmuşmudur acaba

bende cumartesi gunuyani yarin gitcem kan vermeye bakalim artis devam ediyormu diye, siz sorma gulsum, bugun evden cikmam istemityorum aksama burda kutlu dogum programi var oraya gitmek istiyodum, ama vazgectim.... bugun sirf uyumak istiyorum bir an once gecsin diye, sen ne alemmdesin bakalim sali keseyi gordunmu ragatlarsin benim daha cok var gormeye

hayırlı oslun öncelikle sizlere kaç enbr transferi yapıldı dondurma oldumu

2 tanesi daha döllenmiş bende anlamadım 7 tanesi kesindi 2 tane daha olabilir dedi onlarda olmuş transferim 19/04 oldu en kaliteli transfer edildi dedi 8 hücreliymiş transfer edilende donanlarda

ecrin canim banada iki trasnfer edip, greri kalan 11 tane en iyi dediklerini dondurmuslardai, sonradan bir embriyo daha cok hizli gelisip digerelrinin degerini yakaladi icin 12 tane dondurmuslardi. taze trasnferler tutmadi ama, donmuslarla tedavimde 3 tane transfer ettiler, birini ben sectim sonradan digerlerinin degerini yakalayn embriyoyu transfer etmelerini istedim, cunku hep o embriyo takilmisti kafama 9 ay gectikten sonra negativ sonuucn uzerinden, donmuslarla yuuzm guldu 12.gun 424 cikti deger 14.gun 926, bakalim cumartesi ne cikcak, umarim rahmisindekiler sana simsiki tutunurda, donmuslari kardes icin kullanirsin

canım kaıncı hafta görünüyor kese :97:

valla bilmiyorumki tatlım ya benim pazartesi tam 3 hafta olucak doktor bakalım dedi inşallah bir aksilik çıkmaz korkuyorum valla nette okuyorum çokta kesin bir bilgi alamadım allahım yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…