2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

içimden bir his bebeğim bana sımsıkı tutundu diyor ama hayal kırıklığı yaşamaktanda korkmuyor değilim
ilk hamileliğim normal oldu fakat dış gebelikti ondada hevesim kursağımda kalmıştı
inşallah 7 yıldan sonra yüzüm güler transfer anında onun yerleştiğini gördüğümdeki duygularımı anlatamam rabbim ultrasonda bebeişimi görmeyi kucağıma almayı cümlemize nasip etsin inşallah

valla bilmiyorumki tatlım ya benim pazartesi tam 3 hafta olucak doktor bakalım dedi inşallah bir aksilik çıkmaz korkuyorum valla nette okuyorum çokta kesin bir bilgi alamadım allahım yardım etsin

ayduman biz simdi 3 haftalikmi hamile oluyoruz, benim mart 15 adet tarhimdi son , trasnferden oncesi sayiliyorumu, yarin sorcam hemisreye bakayim ne diycek, senin degerller nasildi, bene kesin bilgi bulamadim 9 haftaaya kadar goorunmesi lazim onu biliyorum, gozukmedimi zaten dis gebelik rabbim korusun hepimizi

maşallah silanaz senin değerler çok güzel umarım bizimkilerde böyle katlanmıştır sen 3.kan testinide yaptırıcakmısın neden ? yeterli değilmi sanırım değer 1500 olunca kalp atışı duyuluyomuş öle bişey duymuştum senin hemen hemen yaklaşmıştır 1500 e bende birkere daha test yaptırsammiki doktor istemedi ama merak ettim şimdi değer kaç olduki :44::44:

dis gebe oldunu kacinci hafta anladin cnaim, belirtileri oldumu, tupler zarar goruyomu, ins. canim benimde 7 yil olmak uzere evleneli, rabbim yardimcin olsun. ilk tup denemenmi?

Canlarimmm valla bana bi akdsim demistiii.o da bebek istioo 6yildir ama. Yokkkkk olmooo.demistikii bazilarinin ustunde ya tam hatrlamiomm yildizlarinda bisey oluomusss ve o sey 7yilin sonunda duzeliomuss.negatiflik gibi biisi ama tam hatrlamiom.kesin hatrladigummmm 7yilin gecmesii yada 7yilin olmasiii.o da 7yili bekliooo.yani sizz kesin hamissinizdirrrr

ayduman, benim aslinda 3 uncu test bugun olcakti, ama bugun Canada'nin resmi tatili her yer kapali ondan cumartesiye kaldi. doktorlar burda oyle yapiyor canim ondan olsa gerek, bir neden soylemediler, canim benim cumartesi ye en az 2000 ;i gecmesi lazim, bilmiyorumki guzelim, kalp ne zaman atar bir atsa hayirlisi ile duysam, hugur hungr sevinc gozyasi o zaman atcam ins. bakalim yarin ne olcak, ne diycekler , kese icin ne zaman cagircaklar, sen pazartesi gorcen ins. bakalim bize ne zaman kismet olcak......

ben en son pazartesi yani 14.gün test yaptırdım 217 idi 12.günde 82.5 du bir arkadaş son adet döneminden sayılıyo siz 1 aylık hamilesiniz dedi ama bence o normal gebeller için ne zaman kaldığı belli olmuyoya bizde günü belli transfer olduğu günden itibaren sayıyorum tabi hemşireler daha sağlıklı bilgi verir evet bende korkuyom kese görünmezse diye allah korusun biz hamileyiz hamile olmasak değer 2 ye katlamaz

ayy Hlycn sen cansin, ya cok guzel morel veriyon sacma geliyo ama o kadar cok kisi biliyorumki 7 yil sonra olan gecen yil benle burda tedavi goren arkadasimda 7 yil sonra tedavi ile hamile kaldi marta ikizi oldu bir kiz bir erkek... hadi hayirlisi bakalim, sen ne zaman dusunuyon tekarar kac defa yazdim gormedin sanirsam,....hazir hissetinmi basla tekar

haklisin canim ama ben morel bozmak istemiyorum, oyle seylere takilmakda sitemiyorum ama disgebeliktede deger ck cikip 30.000 kadar hatta. okydym, dun baya arastirdim basima agrilar girdi aksam 8 de yattim, sabah 9 igneye kalktim inan, unutmak istiyorum, insallah bizimkiler annelerinin rahmislerinde simsiki yapisik yapisik guyuycekler, pozitif dusuncem, aksama kutllu dogum programinada gitcem morel olsun, evde insan daha cok kuruyor kaldikca, bekliycez gorcez neylerse mevlam guzel eyler diycez

meraba arkadaslar
bugün negatif sonuc aldim ikinci mikro denememiz,cok yikildim cok üzgünüm...ücüncüyü denermiyim bilmiyorum, cok zor bi sinav Allah isteyen herkese versin insallah.ben almanyada yasiyorum esimde sperm hareketsizliligi var bendede troid hormon yetersizligi var ve prolaktinde yüksekti ilacla düsürdüler.ikinci denemede cok olumsuzluklar yasadim igneler bende yan etki yapti,suan karnim sis ve hala adet olmadim telefonda kesin gelecek adetiniz dediler sabahtan beri agliyorum, kan testi kesin sonuc verir degilmi ? ( hala icimde bi ümit ) halbuki bu sefer cok dikkat etmistim hep yattim is yapmadim pozitif hissediyordum cok hayal kirikligina ugradim cokk...

bana birseyler yazarsaniz sevinirim....

ayduman bence 3.haftaliktan fazla olmasi lazim cunku rahimde gerceklescek sureci onlar laboraturda hazirlayip yani yumurtla ile spermin birlesmesi, embriyo haline gelmesi, bu sureclerde transfer oncesi sayiliyo olmasi lazim, o yuzden ben zannetmiyorumki transfer gununden saysinlar, sende sor hemsirene bende sorcam ins,yarin

e

evet aslında takılmamak gerekiyo böyle şeylere allahın izniyle kesemizide görücez kalp atışlarınıda duyucaz neye inannırsan o olur bebeğimizin varlığına inanalım moralimizi bozmayalım miden falan bulanıyomu bende biraz bulantı var ve kokulara hassassım

cnm bnm bole durumlarda ne denır kı daha vaktı dıılmıs demekten baska rabbım hayırlısını versın hakkında bak burda 4. kez deneyen arkadaslarımız var cnm lutfen sabırlı ol mevlam neylerse guzel eyler ben de sonuc beklıyorum heyecanla pazartesı gunu alıcam karnemı donmusum da yok negatıf alırsam sonucumu ben sıze emanetım baska bısey dıyemıyorum.....

Bebebimm hazirim tabi her daimm allahim versindee bn raziyim ilaca herseye saglikli versin deee.kis yavrumm wlla oleymis bana mantikli geldiiiiii.7 yilllll cnmmm.bebeiismm dr dediki bana regli ol 4.gunu gelll.ve ben bgun yani tam gununde reglii oldummmmmm.Sevindimm iyilesme umuduuuuyla yasiomm.canlar bilen var mi ben de yumurta rezerv azligi varrr bunun icin hayt tohumu iciorummm.arkdsin teki regliyken ara verilcek dmis hayt tohumunaaa ama ben dewm ediodummm.bilen var mi BIRAKILCAK MI yoksa dwmmmiiiii hayt tohumunaaaa:98:

canim oncelikle gecmis olsun, herseyde bir hayir var diycez, ne yapalim kardesim ben p negativ sonucunu 3 defa aldim ama hic yilmadim, her seferinde dahada guclenmek icin zaman verdim kendime ama hic pes etmedim, 21 yasimdan beri mucadele ediyorum bu ugurda senin icin yilmak cok erken inanaki, dur bakalim hayat yeni baslamis senin icin, herkes kendi yasadini bilir ama sbredip bekliycen, dua etcen, duanin acmadigi kapi yok bunana inancaksin, guclu olcaksin, adette olursun, sisliginde gecer, hic merak etme, yatmayla alakasi yok guzelim, tamam kosup oynada demiyorum ama surekli yatmayala olsa bizi hastaneden cikarmazlar inanki, ben trasnferden hemen sorna yuruyerek dinlencem yere gittim, dinledim eve geldim,,,, ve vu sefer oncekilere oranla cok cok daha aktivdi ama cok skur olulu gidiyor tedavim, tup bebek denemeyi dusunmuyormusun?

aaa evet haklısın ben onu düşünmemiştim neredeyse1 aylık olucak pazartesi benimde o zaman yaşasınnn pazartesi gidicem doktoruma o zaman sorarım birbirimizle paylaştıkça ne kadar bilgi sahibi oluyoruz

bende kokulara cok hasas oldum esim cok dalga geciyor o yuzdeb, kimsenin almadi kokulari burnun aliyoe diye, sanki sabahlari benimde boyle midem bir acayip oluyor ama kusma filan yok, onun disinda kasilmalar oluyodu onlarda oncesi gibi sik degil, ama istahim cok acik, anam simdien pantolonlarim olmuyor benim,...

üzülme demek çok yersiz olur yaşamadığım bir durum ama üzülme arkadaşım allah o kadar büyükki evet bu defada olmadı 3.ye 2 şer 2 şer verir rabbim inşallah biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi onun takdiri ilahisi kendini yıpratma isyan etme eminim herşey çok daha güzel olucak dualarımızda sende olucaksın allah yardım etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…