Bebebimm hazirim tabi her daimm allahim versindee bn raziyim ilaca herseye saglikli versin deee.kis yavrumm wlla oleymis bana mantikli geldiiiiii.7 yilllll cnmmm.bebeiismm dr dediki bana regli ol 4.gunu gelll.ve ben bgun yani tam gununde reglii oldummmmmm.Sevindimm iyilesme umuduuuuyla yasiomm.canlar bilen var mi ben de yumurta rezerv azligi varrr bunun icin hayt tohumu iciorummm.arkdsin teki regliyken ara verilcek dmis hayt tohumunaaa ama ben dewm ediodummm.bilen var mi BIRAKILCAK MI yoksa dwmmmiiiii hayt tohumunaaaa:98:
aydumancım ben o iğneyi her gün oluyorum yumurta topmadan bu yana yani 13 gün oldu canım.. kalçamda yer kalmadı artık ama olsun .. akşamları kolonya yada süt ile ov canım iyi geliyor yumuşatıyor.
sağol tavsiyeler için valla çok kötü allah kolaylık versin sana senin neden hergün herkezin farklı ya sen hangi ilaçları kullanıyosun
canım bende yumurta toplamadan beri hergün 1 tane vurduruyorum..bugün 8 etti ama bende halloldum yani..yağlı iğne olduğundan fazlaca yakıyor,alkol bastırmak iyi geliyomuş..
bende kokulara cok hasas oldum esim cok dalga geciyor o yuzdeb, kimsenin almadi kokulari burnun aliyoe diye, sanki sabahlari benimde boyle midem bir acayip oluyor ama kusma filan yok, onun disinda kasilmalar oluyodu onlarda oncesi gibi sik degil, ama istahim cok acik, anam simdien pantolonlarim olmuyor benim,...
Cncnmcnmcnmcnm kurban olimm yaradanina nolur uzulmee.bnde pazartesi negatif sonuc aldimm yikilmaaa umutlu olmk gusellll ama onlar senin nasibin ve hayirlin deilmis cnmmm offf kiyamam bakk ne kotuu oldumm bgun hic aglamadimmm 23 nisann ogrencilerimle doludolu gecrirdimm guldum hepp ama simdii aglattin beniii.bakk allqhim isticek bis naparsak yapalim paralsak da kndimizii mahvolsak da olmazz.Nzn''Her üzüntü diger elinde bir hediyeyle beraber gelir. Ama genellikle aci çekmekle öylesine mesgul oluruz ki ; hediyenin farkina bile varmayiz; o da geldigi gibi yitip gider.'' Mevlana söyle der: ''Üzülme! kaybettigin her sey baska bir sekle dönüsüp sana geri döner." ya bu dnada yada diger dunyada muhakkak mukafatlancazzzzz unutma bebekle yada baska biseyleee sagligimiz yerinde olsunnnn olur bakalimm sakin olll cnmmm kafani bosalt oluruna birakk o kndiligindenn karnimisii tekmelijekk zamani gelincee.bnm amcamin bebeisi olmuoduu ozmn teknoloji filann gelismemiss 12 yil sonunda allahim arka arkaya 2 tane koc gibi delikanli verddii en buyuk ogluu 18 yasinda simdiii yengem hayati a nirmal dewam edioduuu bisde ole oallaimm nuffennn kiyamammmmmmm esine simsiki sarillll onu koklaa bgun allahin vercegine inannnn baska serler gelmesinnnmeraba arkadaslar
bugün negatif sonuc aldim ikinci mikro denememiz,cok yikildim cok üzgünüm...ücüncüyü denermiyim bilmiyorum, cok zor bi sinav Allah isteyen herkese versin insallah.ben almanyada yasiyorum esimde sperm hareketsizliligi var bendede troid hormon yetersizligi var ve prolaktinde yüksekti ilacla düsürdüler.ikinci denemede cok olumsuzluklar yasadim igneler bende yan etki yapti,suan karnim sis ve hala adet olmadim telefonda kesin gelecek adetiniz dediler sabahtan beri agliyorum, kan testi kesin sonuc verir degilmi ? ( hala icimde bi ümit ) halbuki bu sefer cok dikkat etmistim hep yattim is yapmadim pozitif hissediyordum cok hayal kirikligina ugradim cokk...
bana birseyler yazarsaniz sevinirim....
meraba arkadaslar
bugün negatif sonuc aldim ikinci mikro denememiz,cok yikildim cok üzgünüm...ücüncüyü denermiyim bilmiyorum, cok zor bi sinav Allah isteyen herkese versin insallah.ben almanyada yasiyorum esimde sperm hareketsizliligi var bendede troid hormon yetersizligi var ve prolaktinde yüksekti ilacla düsürdüler.ikinci denemede cok olumsuzluklar yasadim igneler bende yan etki yapti,suan karnim sis ve hala adet olmadim telefonda kesin gelecek adetiniz dediler sabahtan beri agliyorum, kan testi kesin sonuc verir degilmi ? ( hala icimde bi ümit ) halbuki bu sefer cok dikkat etmistim hep yattim is yapmadim pozitif hissediyordum cok hayal kirikligina ugradim cokk...
canim emin degilsen devam etme, bide sana birsey olur, bilen arkadaslar yardimci olsun,m ben hic duymadim gecmis olsun, arkadasim allah yardimcin olsun, ama bir ay ara verseydin be canim sifirdan basliycan yine vucut biraz toplasaydi kendini, bacim donmus olsa onemli degil yine ilaclar tedavi daha kolayda, bacim boyle sor olmiycamki sana, ahh biran once olsun bedne istiyorum ama arkadasimin sagliginida dusunmem lazim yaniii, ben baya bir ara verdikten sonra hep denedim, korktum ilerde bana bisey olur, cocuk olur ama uveyanne eline kalir diye
meraba arkadaslar
2. kan tahlilimi yaptırdım 135 çıktı 11.gün 9. gün yaptırdığım 25.50 çıkmıştı ikiz bebek olma ihtimali varmıdır sizceee??
2. kan tahlilimi yaptırdım 135 çıktı 11.gün 9. gün yaptırdığım 25.50 çıkmıştı ikiz bebek olma ihtimali varmıdır sizceee??
ayduman, benim aslinda 3 uncu test bugun olcakti, ama bugun Canada'nin resmi tatili her yer kapali ondan cumartesiye kaldi. doktorlar burda oyle yapiyor canim ondan olsa gerek, bir neden soylemediler, canim benim cumartesi ye en az 2000 ;i gecmesi lazim, bilmiyorumki guzelim, kalp ne zaman atar bir atsa hayirlisi ile duysam, hugur hungr sevinc gozyasi o zaman atcam ins. bakalim yarin ne olcak, ne diycekler , kese icin ne zaman cagircaklar, sen pazartesi gorcen ins. bakalim bize ne zaman kismet olcak......
kızlar transfer gununu saymıyorum artık bugun 8.gunum ve hıc belırtım yok ya kayrrrr sende nasıl bacım offff haftasonu nasıl gececek acaba yaaa bı bılsem kı karnımda nerelerden toplarsınız benı acaba negatıf cıkarsa da sıze emanetım dedım ama hıc oralı olmadınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar transfer gununu saymıyorum artık bugun 8.gunum ve hıc belırtım yok ya kayrrrr sende nasıl bacım offff haftasonu nasıl gececek acaba yaaa bı bılsem kı karnımda nerelerden toplarsınız benı acaba negatıf cıkarsa da sıze emanetım dedım ama hıc oralı olmadınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Yeni hamile arkadaslar lutfen yardimmmmmmmmm
Benim ozellikle aksamlari cok asiri karnim ve midem sisiyor
Zor nefes aliyom
Kabizim karnim dort aylik gibi oldu
Ayrica karnimin kenarindaki damarlar ve karnimin ici aciyo resmen
Bu normalmi korkuyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?