2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canim emin degilsen devam etme, bide sana birsey olur, bilen arkadaslar yardimci olsun,m ben hic duymadim gecmis olsun, arkadasim allah yardimcin olsun, ama bir ay ara verseydin be canim sifirdan basliycan yine vucut biraz toplasaydi kendini, bacim donmus olsa onemli degil yine ilaclar tedavi daha kolayda, bacim boyle sor olmiycamki sana, ahh biran once olsun bedne istiyorum ama arkadasimin sagliginida dusunmem lazim yaniii, ben baya bir ara verdikten sonra hep denedim, korktum ilerde bana bisey olur, cocuk olur ama uveyanne eline kalir diye

ay sorma benimde öle şimdiden kilo aldım evde dalga konusuyum durmadan yiyom nasıl olsa hamileyim şişman olsam ne olcek diye tadını çıkartıyom bulantılar benimde kusma derecesinde değil içim karışıo hayırlısı bakalım gelsin bebişlerimizde

Cncnmcnmcnmcnm kurban olimm yaradanina nolur uzulmee.bnde pazartesi negatif sonuc aldimm yikilmaaa umutlu olmk gusellll ama onlar senin nasibin ve hayirlin deilmis cnmmm offf kiyamam bakk ne kotuu oldumm bgun hic aglamadimmm 23 nisann ogrencilerimle doludolu gecrirdimm guldum hepp ama simdii aglattin beniii.bakk allqhim isticek bis naparsak yapalim paralsak da kndimizii mahvolsak da olmazz.Nzn''Her üzüntü diger elinde bir hediyeyle beraber gelir. Ama genellikle aci çekmekle öylesine mesgul oluruz ki ; hediyenin farkina bile varmayiz; o da geldigi gibi yitip gider.'' Mevlana söyle der: ''Üzülme! kaybettigin her sey baska bir sekle dönüsüp sana geri döner." ya bu dnada yada diger dunyada muhakkak mukafatlancazzzzz unutma bebekle yada baska biseyleee sagligimiz yerinde olsunnnn olur bakalimm sakin olll cnmmm kafani bosalt oluruna birakk o kndiligindenn karnimisii tekmelijekk zamani gelincee.bnm amcamin bebeisi olmuoduu ozmn teknoloji filann gelismemiss 12 yil sonunda allahim arka arkaya 2 tane koc gibi delikanli verddii en buyuk ogluu 18 yasinda simdiii yengem hayati a nirmal dewam edioduuu bisde ole oallaimm nuffennn kiyamammmmmmm esine simsiki sarillll onu koklaa bgun allahin vercegine inannnn baska serler gelmesinnn

yaşadıkların çok zor, seni anlıyorum demek koca bir yalan olur, seni senden başkası anlayamaz. sadece acını paylaşıyorum. benim daha ilk denemem öyle bilmiş bilmiş laflar edemem ama umudunu kesme, eğer biraz inancın varsa mutlaka bir hayır vardır olmamasında. çok çok zor bir bekleyiş sonucu negatif olunca neler hisseder kim bilir insan, ama bu da Allah'tan. Mevlananın bir sözü var duymuşsundur "gözünüze şer görünenin ardında bir iylik vardır mutlaka" nolur umudunu yitirip kendini çok hırpalama, gerçekten vardır bir sebebi. yalnız değilsin onca insan aynı süreçlerde benzer acıları yaşıyor,sen de bilirsin hemen hemen hepsi er ya da geç bebeğini kucağına alıyor. sen de alacaksın birgün. evet o gün beklediğin gün değil ama eminim birgün.

bu lafların çoğu boş ama inan sana birşeyler yazmak da çok zor.elimden geldiğince, dilimin döndüğünce, paylaşmaya çalıştım acını azalır ümidiyle...

Yawrummm ayy allahim korusunn kocakafalii paydon koca gobusluu silaaYawrummm tup ebbek deill dr dediki uzun surelii bi sekilde ilacla deneyelim dediii off blmm ole dedi drr aslinda bndee erkn diom ama bi gidim duruma baksinn ne dijek bakalimm yawrucummm yerimm köbusundileriiii

2. kan tahlilimi yaptırdım 135 çıktı 11.gün 9. gün yaptırdığım 25.50 çıkmıştı ikiz bebek olma ihtimali varmıdır sizceee??

çok üzüldüm canım yaa..çok iyi anlıyorum seni benimde 4. denemem bu..çok zor biliyorum ama kendimizi bırakamayız,yola devam etmeliyiz ....sen şuan çok yoğun duygular içersindesin ,eminim kendini kısa sürede toparlayıp bebişin için tekrar mücadele edeceksin...

2. kan tahlilimi yaptırdım 135 çıktı 11.gün 9. gün yaptırdığım 25.50 çıkmıştı ikiz bebek olma ihtimali varmıdır sizceee??

tekrar hayırlı olsun canım..ikiz gebelik için hiç belli olmuyor ben düşük değerle ikiz olanda gördüm,kişiden kişiye göre değişir..rabbim hayırlısını versin inşallah..

olabilirde olamayibailirde, yasayip gorcez bacim, hayirlisi ile sagligi ile gelsinde, tekiz, ikiz oooohh her ikisin sevinicde yeter ins. ilerleyen haftlarda kesede belli olur ancak guzel hadi hayirlisi bakalim 70 le ikiz gebelik yasayanlar okudum ben neden olmasin, nsaip gorcez, hadi gozun aydin ins. bende yartin guzel sonuclar alirim

kızlar transfer gununu saymıyorum artık bugun 8.gunum ve hıc belırtım yok ya kayrrrr sende nasıl bacım offff haftasonu nasıl gececek acaba yaaa bı bılsem kı karnımda nerelerden toplarsınız benı acaba negatıf cıkarsa da sıze emanetım dedım ama hıc oralı olmadınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

slm kızlar bende 2kez kan testi verdim bidahada dr2mayısa ultrasyona çagırdı niye siz 3 4 kan veriyorsunuz?kafam karıştı kızlar inş normal gebelik geçiyoruzdur ama dış gebelikte 2.kan testinde 3 yada 4 degerinize eklenerek gidermiş bizimkiler 2ye katlandı çok şükür boş gbeliktede anormal fırlarmış deger rabbiiiiim büyük böyle şeyler olmadı inş duycaz bebişlerimizin kalp seslerini

canııııııım aynı duyguları hepimiz yaşdı bitmek bilmeyen tam 12gün ama inan geçiyor az sabırr sende bu duyguyu dilerim rabbimden sana tattırsıın

Yeni hamile arkadaslar lutfen yardimmmmmmmmm

Benim ozellikle aksamlari cok asiri karnim ve midem sisiyor
Zor nefes aliyom
Kabizim karnim dort aylik gibi oldu
Ayrica karnimin kenarindaki damarlar ve karnimin ici aciyo resmen
Bu normalmi korkuyom ben

anlaşılan heyecan epey bi dorukta

valla benim daha 2. günüm ben napıyım şimdiden sonucu merak ediyorum....bugün biraz adet sancısı gibi ağrılarım oldu karnımda bakalım daha neler olacak...

Ben okumadimmayseee.ya senn nie bolesinnn cnm kmse bilemesss buna sende dahilsinnn bekle bitaneemmm belirsiLikteki son gunlerini gusel yasA.olumlu dusunursen olumlu olurrr negatif olmassssss insaallahhh

hlycn cnaim hayirli olsun, sayiden kocaman gobisli oldum, ignelerden, ben kacar simdi, dus alcam, cuma kuranina bir ablaya gitcem hepimize dua etmeye bye,

canım hastaneni aramalısın..bana nefes darlığı ve kabızlıkta arayın dediler..bende toplamadan sonra kabız oldum 5 gün boyunca dediğin gibi karnım 6 aylık hamile gibi şişti.sonra kayısı falan düzelttim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…