2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

slm kızlar çoook uzun zamandır yazamadım.topic baya ilerlemiş hamişler çoğalmışşşşş
çok mutlu oldum Allah hepininizinkini tamamına erdirsin.darısı başımıza benim bugün transferim oldu.çok şükür herşey yolunda geriye kaldı 12 gün inşallah mutlu hayırlı haberler vermek nasip olur.hepinizi öpüyorum hamişler iyi bakın bebişlere bizede de bol bol dua bekliyoruz...

Kizlar bend kullaniyorum bantlari tedavi surecindede transferden sonrada kullanmaya devam
Iki. Gun takip ucuncu gun degistiyorum 100 luk Iki tane bende alarji. Yapmaya bassladi,kizariyor,sisiyor,acayipte kasiniyor sizdede yan etki ya?

yokk canımm tedavi aşamasında kullanmadımm ben bu gün transferimin 2.günü bu gün taktım kalçadan 1 tane haftada deiştrcmm şuana kadar çok rahatımm tabi ilerissini bilememmm bi dee buu bantt çıktıı yaa görmediklerimii gördümmmmm vallaaaaaaa

canım okadar işlem geçirdi vücut bunlar çok normal bende afedersin kabızdım daha yeni düzeldi agrı olmasıda iyi kasıktan gelen ince sızı

Huhuhuhhuuuuuuuu mersenemcimmmm nasilsin bebekoerinn annesiiiii

evet canım Allaha şükür bugün kesildi kanamam ama yine de tam ayaklanmıyorum.. bebeğime kavuşmuşken riske tmak istemiyuorum.. sağol canım bilgilerin için
valla bilmiyorumki tatlım ya benim pazartesi tam 3 hafta olucak doktor bakalım dedi inşallah bir aksilik çıkmaz korkuyorum valla nette okuyorum çokta kesin bir bilgi alamadım allahım yardım etsin

kızlarr ne 3 haftalığıııı son adet tarihiniz başlangıç sayılıyor. nette var ben hesapladım 3 hafta 5 günlük birde değerim artarsa inşallahhh çok mutlu olucam
canım geçmiş olsun ama yatmakla gerçekten alakası yok tam tersi biraz vücudun da kan dolaşımına ihtiyacı var. ben diğerlerinde yattım hep negatif bunda o kadar sakınmadım annem kızdı bile ama ağır iş yapmadığın müddetçe ilk 3 gün hariç yatmanıza gerek yok.. sabır canım tekrar tekrar savaşa devam vazgeçmek yok
hayatım vakit yaklaştıkça sen iyice panik yaptın canım.ç belirti arama haytımm.. bozma bebeiin moralini vve pozitif olllllll
2. kan tahlilimi yaptırdım 135 çıktı 11.gün 9. gün yaptırdığım 25.50 çıkmıştı ikiz bebek olma ihtimali varmıdır sizceee??
maşallahh canımmmm. benimmm. herkeste farklı oluyormuş olablirde canım.. benimkide pazartesi artmış olur inşallahh .. gel tezkereeeeeee :18:

kızzz nyolucam seniii bak kupamız hazır bekliyoruzz bozmasana moraliiiiniiiiiii

Kizlar cevaplariniz icin cok sagolun
Ben musil ictim
Bide esim aksamlari karnimi masaj yapiyo ama nafile
Ayyy ne zaman gecerki yaa

Huhuhuhhuuuuuuuu mersenemcimmmm nasilsin bebekoerinn annesiiiii

iyiyimmmm minikkk annee adayımmm benimmm,saolll iştee başladıkk yatmayaaaa ama 2 günn bitti nerdeyseeeebu günn yaprak dökümününn ilkk bölümündenn başladımm 5. bölümdeyimm yoksaa vakit geçmiyorr biliyosunn bana da net yasaklandıı annemm taaa AKSARAYDANN SORUYORRR BACIYAAABENDE YATTIĞIMM YERDENN SEYREDİYORUMMM İŞTEEE SENN NASILSINNN BEBEİMMMM

Tek tekk okuyup yetişemiyorumm sizleree ama iyi haberleriniziii hepp takipp ediyorummm bu günn pınarın test günüü inşallahh mutluu eder bizleridee allah emanet olunn kaçamakk yaparımm yineeeeeeee

hayırlı olsun canım..senle aynıyız demek benimde 2. günüm..bişeyler hissediyormusun ?

oh yaprak dökümü iyiymiş kız zaten var kanal D de sen baştan başlamışın bende hala bakıyorum net niye yasakki zararlı diye tabi soruya bak ama en çok cep telefonunda diye duymuştum radyasyonun bilgisayar okadar degilmiş nasıl istiyosan öyle yap riske atma caıım

Panik yapma güzelim bende de hiçbir şey yok. İlk günler çok ağrım oldu, tutunuyor ondan dedim. Şimdi ağrı falam kalmadı, tutundu herhalde ondan gecti diyorum.kapalım sonucu görene kadar oyalayacağız böyle umutlarla kendimizi. Umut Can'ın yoldaşı...

Sıkma, germe bu kadar kendini bebisine de zarar. Ya oaradaysa, tüm gerginliğin onu da etkiliyor. Derin derin nefes al, gzel seyler duşun. Hayal kur bak çok ise yarıyor, insanı bugünden uzaklastirip moral veriyor, yüreğin rahatlıyor. Kapa gözlerini, azcik da sessizlik, bebeğin dünyaya gelince onunla yapmak istediğin birşeye odaklan bırak beynin onları yaşatsın sana. Mesela ben onu kucağımda kuvete sokup yıkamayı hayal ediyorum. Az biraz büyümüş, ele avuca geliyor yaz gunü beraber banyo yapıyoruz ayyyy ayy tadından yenmez:))))))

Güzel seyler duşun canım güzel olacak

Ben okumadimmayseee.ya senn nie bolesinnn cnm kmse bilemesss buna sende dahilsinnn bekle bitaneemmm belirsiLikteki son gunlerini gusel yasA.olumlu dusunursen olumlu olurrr negatif olmassssss insaallahhh

hlycan yaaa bu bekleyıs cok zor sen buyuk soguk kanlılıkla beklemıstın zaten ve ben sana hayran kalmıstım cnm....

benim sonucum negatifti yaşadığım hayal kırıklığı anlatılmaz hala da çok üzgünüm ( rabbim kimsenin emeğini umudunu boşa çıkarmaz inşallah...

tenkkkk uuuu bebeimmm cnmmm iiiimmm..yarın bebeklerınısın bayramıııı sımdıden kutluu olsunnnnn....riske atma bebeımmm evett uzaktannn bakmakk askların en guselı pcyle askınn öle olsun sımdılıkkk......

hlycan yaaa bu bekleyıs cok zor sen buyuk soguk kanlılıkla beklemıstın zaten ve ben sana hayran kalmıstım cnm....

hyeee cnmm ıcıme dogmustuu herallyok cnm ya wlla herseyyın allahtan geldıgınee ne yapsam da etsemdee onun ıstedıgı olacakkkkk dıee cok ıannaıoyroummm ondndırrrrrrrr...salıvermıstımmmmsende sakın olllllllll bebeımm ne yapsanda etsendeee elımısde deılll posıtıf yada negatıflıkkkk ....hıcbıseyın sonuu deıllllllllllllllllllll yada olmıjakkkk........ama ınanıommm sen anneeeeeeeesınnnnnnnnnnn

cansın sen ya......

benim sonucum negatifti yaşadığım hayal kırıklığı anlatılmaz hala da çok üzgünüm ( rabbim kimsenin emeğini umudunu boşa çıkarmaz inşallah...

cnmm ben senın yazını bı topıcte gordum ve sana ozelden mesaj attımmm aldın mı cok merak etmıstım sonucunu da yazmamıssın bazım yaaaa.hele bı anlattt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…