Kizlar bend kullaniyorum bantlari tedavi surecindede transferden sonrada kullanmaya devam
Iki. Gun takip ucuncu gun degistiyorum 100 luk Iki tane bende alarji. Yapmaya bassladi,kizariyor,sisiyor,acayipte kasiniyor sizdede yan etki ya?
Yeni hamile arkadaslar lutfen yardimmmmmmmmm
Benim ozellikle aksamlari cok asiri karnim ve midem sisiyor
Zor nefes aliyom
Kabizim karnim dort aylik gibi oldu
Ayrica karnimin kenarindaki damarlar ve karnimin ici aciyo resmen
Bu normalmi korkuyom ben
Huhuhuhhuuuuuuuu mersenemcimmmm nasilsin bebekoerinn annesiiiiiyokk canımm tedavi aşamasında kullanmadımm ben bu gün transferimin 2.günü bu gün taktım kalçadan 1 tane haftada deiştrcmm şuana kadar çok rahatımm tabi ilerissini bilememmm bi dee buu bantt çıktıı yaa görmediklerimii gördümmmmm vallaaaaaaa
evet canım Allaha şükür bugün kesildi kanamam ama yine de tam ayaklanmıyorum.. bebeğime kavuşmuşken riske tmak istemiyuorum.. sağol canım bilgilerin içincanım annemdeyim sürekli giremiyorum geç oldu cevap
canım sakın sakın ayakta durma yat sürekli
dr lar normal davranın diyorlar ama boşverin onları yatmakla geçiyor kanama
ben ilk denememde hamiş kaldım aynen kanama başladı ama dr yürü dedi bana ben ne yollar yürüdüm yürüdükçe kanamam arttı ve bebeğim gitti.yatmak çok önemli
banada iğne dışında bişey vermediler estrofemi kestik aspirini kestik bi elevit le folbiol alıyorum
ınş ikimzde kavuşcaz hayrlısı ile
valla bilmiyorumki tatlım ya benim pazartesi tam 3 hafta olucak doktor bakalım dedi inşallah bir aksilik çıkmaz korkuyorum valla nette okuyorum çokta kesin bir bilgi alamadım allahım yardım etsin
kızlarr ne 3 haftalığıııı son adet tarihiniz başlangıç sayılıyor. nette var ben hesapladım 3 hafta 5 günlükayduman biz simdi 3 haftalikmi hamile oluyoruz, benim mart 15 adet tarhimdi son , trasnferden oncesi sayiliyorumu, yarin sorcam hemisreye bakayim ne diycek, senin degerller nasildi, bene kesin bilgi bulamadim 9 haftaaya kadar goorunmesi lazim onu biliyorum, gozukmedimi zaten dis gebelik rabbim korusun hepimizi
canım geçmiş olsun ama yatmakla gerçekten alakası yok tam tersi biraz vücudun da kan dolaşımına ihtiyacı var. ben diğerlerinde yattım hep negatif bunda o kadar sakınmadım annem kızdı bile ama ağır iş yapmadığın müddetçe ilk 3 gün hariç yatmanıza gerek yok.. sabır canım tekrar tekrar savaşa devam vazgeçmek yokmeraba arkadaslar
bugün negatif sonuc aldim ikinci mikro denememiz,cok yikildim cok üzgünüm...ücüncüyü denermiyim bilmiyorum, cok zor bi sinav Allah isteyen herkese versin insallah.ben almanyada yasiyorum esimde sperm hareketsizliligi var bendede troid hormon yetersizligi var ve prolaktinde yüksekti ilacla düsürdüler.ikinci denemede cok olumsuzluklar yasadim igneler bende yan etki yapti,suan karnim sis ve hala adet olmadim telefonda kesin gelecek adetiniz dediler sabahtan beri agliyorum, kan testi kesin sonuc verir degilmi ? ( hala icimde bi ümit ) halbuki bu sefer cok dikkat etmistim hep yattim is yapmadim pozitif hissediyordum cok hayal kirikligina ugradim cokk...
bana birseyler yazarsaniz sevinirim....
hayatım vakit yaklaştıkça sen iyice panik yaptın canım.ç belirti arama haytımm.. bozma bebeiin moralini vve pozitif olllllllcnm bnm bole durumlarda ne denır kı daha vaktı dıılmıs demekten baska rabbım hayırlısını versın hakkında bak burda 4. kez deneyen arkadaslarımız var cnm lutfen sabırlı ol mevlam neylerse guzel eyler ben de sonuc beklıyorum heyecanla pazartesı gunu alıcam karnemı donmusum da yok negatıf alırsam sonucumu ben sıze emanetım baska bısey dıyemıyorum.....
maşallahh canımmmm. benimmm. herkeste farklı oluyormuş olablirde canım.. benimkide pazartesi artmış olur inşallahh .. gel tezkereeeeeee :18:2. kan tahlilimi yaptırdım 135 çıktı 11.gün 9. gün yaptırdığım 25.50 çıkmıştı ikiz bebek olma ihtimali varmıdır sizceee??
kızlar transfer gununu saymıyorum artık bugun 8.gunum ve hıc belırtım yok ya kayrrrr sende nasıl bacım offff haftasonu nasıl gececek acaba yaaa bı bılsem kı karnımda nerelerden toplarsınız benı acaba negatıf cıkarsa da sıze emanetım dedım ama hıc oralı olmadınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Huhuhuhhuuuuuuuu mersenemcimmmm nasilsin bebekoerinn annesiiiii
yokk canımm tedavi aşamasında kullanmadımm ben bu gün transferimin 2.günü bu gün taktım kalçadan 1 tane haftada deiştrcmm şuana kadar çok rahatımm tabi ilerissini bilememmm bi dee buu bantt çıktıı yaa görmediklerimii gördümmmmm vallaaaaaaa
iyiyimmmm minikkk annee adayımmm benimmm,saolll iştee başladıkk yatmayaaaa ama 2 günn bitti nerdeyseeee bu günn yaprak dökümününn ilkk bölümündenn başladımm 5. bölümdeyimm yoksaa vakit geçmiyorr biliyosunn bana da net yasaklandıı annemm taaa AKSARAYDANN SORUYORRR BACIYAAA BENDE YATTIĞIMM YERDENN SEYREDİYORUMMM İŞTEEE SENN NASILSINNN BEBEİMMMM
kızlar transfer gununu saymıyorum artık bugun 8.gunum ve hıc belırtım yok ya kayrrrr sende nasıl bacım offff haftasonu nasıl gececek acaba yaaa bı bılsem kı karnımda nerelerden toplarsınız benı acaba negatıf cıkarsa da sıze emanetım dedım ama hıc oralı olmadınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canııııııım aynı duyguları hepimiz yaşdı bitmek bilmeyen tam 12gün ama inan geçiyor az sabırr sende bu duyguyu dilerim rabbimden sana tattırsıın
Ben okumadimmayseee.ya senn nie bolesinnn cnm kmse bilemesss buna sende dahilsinnn bekle bitaneemmm belirsiLikteki son gunlerini gusel yasA.olumlu dusunursen olumlu olurrr negatif olmassssss insaallahhh
iyiyimmmm minikkk annee adayımmm benimmm,saolll iştee başladıkk yatmayaaaa ama 2 günn bitti nerdeyseeee bu günn yaprak dökümününn ilkk bölümündenn başladımm 5. bölümdeyimm yoksaa vakit geçmiyorr biliyosunn bana da net yasaklandıı annemm taaa AKSARAYDANN SORUYORRR BACIYAAA BENDE YATTIĞIMM YERDENN SEYREDİYORUMMM İŞTEEE SENN NASILSINNN BEBEİMMMM
hlycan yaaa bu bekleyıs cok zor sen buyuk soguk kanlılıkla beklemıstın zaten ve ben sana hayran kalmıstım cnm....
Panik yapma güzelim bende de hiçbir şey yok. İlk günler çok ağrım oldu, tutunuyor ondan dedim. Şimdi ağrı falam kalmadı, tutundu herhalde ondan gecti diyorum.kapalım sonucu görene kadar oyalayacağız böyle umutlarla kendimizi. Umut Can'ın yoldaşı...
Sıkma, germe bu kadar kendini bebisine de zarar. Ya oaradaysa, tüm gerginliğin onu da etkiliyor. Derin derin nefes al, gzel seyler duşun. Hayal kur bak çok ise yarıyor, insanı bugünden uzaklastirip moral veriyor, yüreğin rahatlıyor. Kapa gözlerini, azcik da sessizlik, bebeğin dünyaya gelince onunla yapmak istediğin birşeye odaklan bırak beynin onları yaşatsın sana. Mesela ben onu kucağımda kuvete sokup yıkamayı hayal ediyorum. Az biraz büyümüş, ele avuca geliyor yaz gunü beraber banyo yapıyoruz ayyyy ayy tadından yenmez:))))))
Güzel seyler duşun canım güzel olacak
benim sonucum negatifti yaşadığım hayal kırıklığı anlatılmaz hala da çok üzgünüm( rabbim kimsenin emeğini umudunu boşa çıkarmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?