2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ben geldim canlar tkılamıyorum size çünkü hala çok kötüyüm başım dönüyoo midem ağzımda devamlı.. mersenemcim ayırlı uğurlu olsun cnm... hayırlı hbrler verirsin inş. bu mide bulantısı beni öledürcek...
emryolardan daha daha bidaha hiiçç aramadılar beş gün sora dondurulcak demişti dr.. imza atmak gerekmiş yRIN GİDERİZ GALİBA... hadi öpüldünüz....

cnmm ben senın yazını bı topıcte gordum ve sana ozelden mesaj attımmm aldın mı cok merak etmıstım sonucunu da yazmamıssın bazım yaaaa.hele bı anlattt...

canım biz ilk aralıkta tüp bebek yaptık çok ağrılı geçti üstelik test gününe adet bile olmadım kesin gözüyle bakıyordum ama negatifti benim için çok zordu.... dondurulmuşlarımla yine denedik bu sefer ağrım yoktu 12 gün ömrümden seneler aldı yattım dinlendim test günü sabaha kadar uyumadım hep içimde bir umut vardı ama malesef yine olmadı...aslında gerçekten nasip rabbim dilerse olur. tabi bizlerin durumu çok özel bebeğimiz için çok emek veriyoruz inşallah rabbim hiçbirimizin kollarını boş bırakmaz bizde bi gün bebişlerimize sarılırız...

kıyamam ya rabbım tez zamanda doldursun kucagını ınsallah pekı yenı denemelerın var mı baska donmusun var mı bırakmayacaksın dımı tedavıyı

dekopammmm nasılsın cnm bnmmmmmmmmmmmmmm mınık annemmmm kıs beraber yapcaktık testı nasıl bozdun oyunu goruyomusunnnnnn

kızlar bu topiğin baş sayfalarında bi arkadaş hamilelik belirtilerini yazmıştııı.tüp bebek yapıp pozitif çıkan arkadaşlardan topladıkları bilgilerle oluşturmuşlardı.bulabilirsem güncelliyeceğim....

hee canın sıkılıyo galıba yaaa herkeste baska oluo o belıortıler sen test gunune gelll ne zaman yapcannnnnn

buldummmmm...yaşaşınnnn

kızlar tup bebek ıcın gebelık haftası hesaplayıcı gonderdım baktınız mı canlarım...
hesapladım 3 hafta 6 günn amnın minnakkkk
dekopammmm nasılsın cnm bnmmmmmmmmmmmmmm mınık annemmmm kıs beraber yapcaktık testı nasıl bozdun oyunu goruyomusunnnnnn

tatlım ben istemedim bozmakkk da bizimki sabırsız çıktııı . aklımı aldııı ya pazartesi olsa da senide öğrensekkkkkkkkkkkkkkkkk

nisacım canım boşver belirtiyi herkeste farklı aa şunu biliyorum ben kanamamnınbaşlamadan bir gece nce inanılmaz gaz problemi yaşadım ve karnım taş gibi oldu gurul gurul öttü.. birde şu varki herkeste kanama olmazmışşş kız çocuklarında olma olasılığı yüksemişşş dneyimler onu söylüyorr

neyse bu geceyi de atlattık sayılırız hadı bakalım bekleyenler ıcın cumartesı ve pazar benım ıcın allahım bı uyusam pazartesı kalksam yawwww...babam kardesım falan hamıs olduumu dusunuyolarmıs ole doguyomus ıclerıne ınsallah yanılmıyolardır ya....

ne güzel canım bazılarının içine doğar benimde kardeşim öyle dmemişti.. ben kızmıştım hatta bana umut veriyor diye ama bazıları hissediyor.. hayatım ne kaldı şurda ayyy çok heyecanlııı

canım gebelik haftasını hesaplarken adetinin 1.ci gününden itibaren hesaplıyosun en azından ben öyle biliyorum netdede varzaten tüp bebek gebelik hesaplama dersen orda çıkyo zaten ordanda yararlanabilirsin

canım gebelik haftasını hesaplarken adetinin 1.ci gününden itibaren hesaplıyosun en azından ben öyle biliyorum netdede varzaten tüp bebek gebelik hesaplama dersen orda çıkyo zaten ordanda yararlanabilirsin

yabangulum nerdesın kader arkadasım ya hem hastanem hem drum hem opum hem transfer saatım aynı senınleeee.nasılsın cok sukur 8.gun bıtıyo cnm....

evet canım ya bende bir an önce pazartesi gelmesini istiyorum belki inanamazsınız ama daha olmayan bebeğime bugün pazardan ufak tefek bişeyler aldım inşallah aldığım zıbınları giyecek bebeğim olur

kızlar mesela o gebelık haftası hesaplayıcıyla suan 3 hafta 4 gunluk hamıleyım guyaaaaa yanı 3 gun sonra test tarıhımde tam 4 hafta dıycek bana demek kı amaa adet gumumden hesaplayınca 3 haftalık hamılesınız dıyo canlarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…