cnmm ben senın yazını bı topıcte gordum ve sana ozelden mesaj attımmm aldın mı cok merak etmıstım sonucunu da yazmamıssın bazım yaaaa.hele bı anlattt...
canım biz ilk aralıkta tüp bebek yaptık çok ağrılı geçti üstelik test gününe adet bile olmadım kesin gözüyle bakıyordum ama negatifti benim için çok zordu.... dondurulmuşlarımla yine denedik bu sefer ağrım yoktu 12 gün ömrümden seneler aldı yattım dinlendim test günü sabaha kadar uyumadım hep içimde bir umut vardı ama malesef yine olmadı...aslında gerçekten nasip rabbim dilerse olur. tabi bizlerin durumu çok özel bebeğimiz için çok emek veriyoruz inşallah rabbim hiçbirimizin kollarını boş bırakmaz bizde bi gün bebişlerimize sarılırız...
kızlar bu topiğin baş sayfalarında bi arkadaş hamilelik belirtilerini yazmıştııı.tüp bebek yapıp pozitif çıkan arkadaşlardan topladıkları bilgilerle oluşturmuşlardı.bulabilirsem güncelliyeceğim....
buldummmmm...yaşaşınnnnHamilelik Belirtileri Nasıl Olur? Gebelik Belirtileri Nelerdir?
Gebelik ve Annelik forum sayfamizda uyelerimizin katkilari ile olusturmus oldugumuz erken hamilelik (gebelik) belirtileri ile ilgili listemizi asagida sizler ile paylasacagiz.
Listemizde yer alan gebelik belirtileri ile ilgili maddeler tum anne adaylarinin kendilerinde olan degisimleri yazmasi ile ortaya cikmistir. Asagida yer alan hamilelik belirtileri listemizdeki tum belirtiler her kiside yasanmamakla birlikte gebelik baslangicinda bu belirtilerden en az bir kac tanesi mutlaka olusacaktir.
Eger sizde hamile kalmaya karar verdiyseniz ve erken hamilelik belirtileri nelerdir diye merak ediyorsaniz listemiz sizin icin bir yol gosterici olabilir.
Hamilelik (Gebelik) Belirtileri Nasıl Olur?
Asagida yer alan hamilelik (gebelik) belirtileri listemiz en cok gorulen durumdan aza dogru siralanmistir.
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28-Mide kazinmasi-cok acikma
hee canın sıkılıyo galıba yaaa herkeste baska oluo o belıortıler sen test gunune gelll ne zaman yapcannnnnn
hesapladım 3 hafta 6 günnkızlar tup bebek ıcın gebelık haftası hesaplayıcı gonderdım baktınız mı canlarım...
dekopammmm nasılsın cnm bnmmmmmmmmmmmmmm mınık annemmmm kıs beraber yapcaktık testı nasıl bozdun oyunu goruyomusunnnnnn
neyse bu geceyi de atlattık sayılırız hadı bakalım bekleyenler ıcın cumartesı ve pazar benım ıcın allahım bı uyusam pazartesı kalksam yawwww...babam kardesım falan hamıs olduumu dusunuyolarmıs ole doguyomus ıclerıne ınsallah yanılmıyolardır ya....
ayduman biz simdi 3 haftalikmi hamile oluyoruz, benim mart 15 adet tarhimdi son , trasnferden oncesi sayiliyorumu, yarin sorcam hemisreye bakayim ne diycek, senin degerller nasildi, bene kesin bilgi bulamadim 9 haftaaya kadar goorunmesi lazim onu biliyorum, gozukmedimi zaten dis gebelik rabbim korusun hepimizi
canım gebelik haftasını hesaplarken adetinin 1.ci gününden itibaren hesaplıyosun en azından ben öyle biliyorum netdede varzaten tüp bebek gebelik hesaplama dersen orda çıkyo zaten ordanda yararlanabilirsin
ne güzel canım bazılarının içine doğar benimde kardeşim öyle dmemişti.. ben kızmıştım hatta bana umut veriyor diye ama bazıları hissediyor.. hayatım ne kaldı şurda ayyy çok heyecanlııı
canım gebelik haftasını hesaplarken adetinin 1.ci gününden itibaren hesaplıyosun en azından ben öyle biliyorum netdede varzaten tüp bebek gebelik hesaplama dersen orda çıkyo zaten ordanda yararlanabilirsin
kıslarr tup bebek yapanlarınkı daha farklı ben lınk vereyım secın blast mı asılama mı tup mu ole cıkıyo 5 gun falan farkedıyo sanırım.....
hamilelik haftanz hesaplayn, gebelik haftas hesaplaycs - gebelik.net
neyse bu geceyi de atlattık sayılırız hadı bakalım bekleyenler ıcın cumartesı ve pazar benım ıcın allahım bı uyusam pazartesı kalksam yawwww...babam kardesım falan hamıs olduumu dusunuyolarmıs ole doguyomus ıclerıne ınsallah yanılmıyolardır ya....
nazayse verdiğin linkten hesapladım ben 4 hafta 6 günlük hamileymişim
yabangulum nerdesın kader arkadasım ya hem hastanem hem drum hem opum hem transfer saatım aynı senınleeee.nasılsın cok sukur 8.gun bıtıyo cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?