2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

evet canım ya bende bir an önce pazartesi gelmesini istiyorum belki inanamazsınız ama daha olmayan bebeğime bugün pazardan ufak tefek bişeyler aldım inşallah aldığım zıbınları giyecek bebeğim olur

cnm gozlerım doldu olur ınsallahh benım valıdem de gıdp 2 cift bebek ayakkabısı aldı gecen hafta transferımın 2.gununde yarın kısmeyse tam 9.gun allahım pazartesı o sonucu beklerken kalbım durmazsa ıyıdır.sen ıvıde mı yapcan testı ben burda evıme yakın yerde yapıcam eger sonuc pozıtıfse erdal beyı arıycam 1 2 hafta durup tatlı alıp gtcem yanına o arada kesemı gorurum heralde eger bı kesem olusacaksa

nazeyse sen nerde yaptırıcaksın testini

tam da sordugun soruyu cevaplamısım ya yabangulu acaba ıvıde bu testı ucretlı mı yapacaklar bı sperm testı 140dı yanı gebelık testı de pahalı olur dımı acaba ucretsız mı yapıyolar yarın bulusup gıtsek mı kız bız dayanamıyoz ptesını bekleyemıcez bıze yapın dıye

bıde yaban sen hersey dahıl kaca yatrdın ıvıde tupu cnm ayrıyetten embrıyo dondurmaya ne odedın

bende aslında burada yakın biryerde yaptırmak istiyorum ama eşim iviye gideriz diyo okuldan sonra yani öğleden sonra nasıl beklicem bilmiyorum inşallah hepimizin ki pozitif olur

ayduman son adetle farklı cıkıyo dımı gulum

2 gün falan oynuyo canım bende adet tarihine göre 5 hafta 1 günlük buna göre 4 hfta 6 gün
ayyy şu pazartesi gelse artık kesemi görsem rahatlıcem içime oturyo valla ayrıca kesem kadar senin sonuçuda merak ediyom nazayse pozitif çıkıcak biliyorum ama işte heyacan var

bıde yaban sen hersey dahıl kaca yatrdın ıvıde tupu cnm ayrıyetten embrıyo dondurmaya ne odedın

canım ilaçlar hariç 3800 istediler 3500 kabul ettiler embriyo dondurmaya 500 kromozom testi 270 kan tahlili 100 elimde daha önceden gonalf var 2000 ünite diğer iğnelerede 500 ödedim bide geçen ayda histereskopi oldum onada1300 verdim

ınsallah nm ınsallahhh...allah buyuktur....

bu gün evde yoktum 23 nisan kutlaması vardı yeğenimi izlemeye gittim gelirkende pazara uğradım bişeyler aldım bebeklerime

yabangulu mrb bende dayanamıyorum mağzaların önünden geçerken birsürü şeyler alasım geliyo bebeğime zor tutuyom kendimi

cnm bana da ılaclarla beraber paket yaptılar 4500 odedım guya agustostakı fıyat bılmıyorum ama baska hıc bısey odemedım transfer sonrası ılacların parasını almaya calıstılar 70tl valla ona bıle kızdım paket dedınız ne ılac parası dedım o ılacları bıle ucretsız verdıler yanı 70 80 bıseydı ıste senın hangı kan testın 100 tuttu kromozom testını neden yaptılar bana ole bısey yapmadılar.

yuhh yani neden o kadar pahalı ya biz balıkesirde sperm testini 60 tl ye yaptırmıştık bu neya böyle gebelik testinide 40 tl ye yaptırdım 2 defa oldu 80 tl

yuhh yani neden o kadar pahalı ya biz balıkesirde sperm testini 60 tl ye yaptırmıştık bu neya böyle gebelik testinide 40 tl ye yaptırdım 2 defa oldu 80 tl

ne bılım bacım bu nasıl ıncelemekse artık valla 140dı ama gerek kalmadı sımdı bunlar gebelık testıne de para ısterler ya valla...

evet insan görünce dayanamıyo inanmıcaksın ama ben ilk denememde bebek arabası bile aldım

cnm ınsallah bu sefer allah tamamına erdırır benım donmus da yok bıdaha yaptrırsam yıne ıvı yaptırırım heralde sen fıtıl multıvıtamıjn ve folıkasıt alıyosun dımı gogus agrın var mı benım goguserım kopuyo ya.....

arkadaşlar sanırım normal devlet hastanelerinde kan testi 8 tl falanmış öyle bişey duymuştum. aslında biz şanslıyız kasım aralık ayında transfer yaptıranlara göre toplamda arkadaşımın 7500 tl ye oldu daha sonra ilaçlar ucuzladı merkezler ucuzladı buda bizim şansımız oldu :87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…