2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canım ben çıkarken sordum 50 ye yapıyolarmış gebelik testini

ben hala yatıom dua aldın mı ben bugun ılık suyla bı su dokınıyım dıyoum koktummmmm

nazayse kokucan artık al duşunu bişeycik olmaz 15 dk dan çok durma abdestini al dua et mis gibi korkma arkadaşım ben 3.gün duş aldım allahın izniyle bişeycik olmadı seninde olmaz

hormon tahlili başka ne vardı hatırlamıyorum benim daha önceden iki başarısız denemem olduğu için yaptılar acaba genlerdemi bişey var diye ama bi problem çıkmadı

hormon tahlili başka ne vardı hatırlamıyorum benim daha önceden iki başarısız denemem olduğu için yaptılar acaba genlerdemi bişey var diye ama bi problem çıkmadı

anladım bıtanemm hımm demek o da ucretlı yanı alın buda hedıyemız olsun deseler ya...ya gogus agrın var mı bu fıtıl yapar mı gogus agrısı ayyy cok acıyolar ya...

canım sen iyi vermişsin gene ilaçlar dahil senkaç ünite gonalf kullandın benden ilaçlar hariç 3800 istediler

nazayse kokucan artık al duşunu bişeycik olmaz 15 dk dan çok durma abdestini al dua et mis gibi korkma arkadaşım ben 3.gün duş aldım allahın izniyle bişeycik olmadı seninde olmaz

kıs valla koktum yaaa haha ben gebe kalım 1 sene banyo yapmam valla

canım sen iyi vermişsin gene ilaçlar dahil senkaç ünite gonalf kullandın benden ilaçlar hariç 3800 istediler

ole dıyolar da ındırıyolar cnm ben agustosta anlastım onlarla sonra aılemde bı vefat dolayısıyla tedavıye baslayamadım onlarda bana ılk verdıklerı fıyattan yaptılar sagolsunlar cok farketmemıs ama gonal f 3 kutu kullandım sanırım 225 7 gun boyunca fıyatlar arttı ama bız eskı verdıımız fıyattan yapıcaz dedıler ıste

ya kızlar ben bu iğnelerden mahfoldum yokmu bunun bir çaresi ya.artık oturamıyorum yatamıyorum yürüyemiyorum resmen şişti ve morardı.tam bir haftam kaldı test günüme ama dayanamıyorum ya.nolur geçmesinin en azından biraz hafiflemesinin bir çözümü varsa banada söyleyin.

bebegım dru ara sole ya ben fıtıl kullanıom valla sabah aksam ıgnelere dayanamazdım kıyamam sana ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…