tam da sordugun soruyu cevaplamısım ya yabangulu acaba ıvıde bu testı ucretlı mı yapacaklar bı sperm testı 140dı yanı gebelık testı de pahalı olur dımı acaba ucretsız mı yapıyolar yarın bulusup gıtsek mı kız bız dayanamıyoz ptesını bekleyemıcez bıze yapın dıye
ben hala yatıom dua aldın mı ben bugun ılık suyla bı su dokınıyım dıyoum koktummmmm
cnm bana da ılaclarla beraber paket yaptılar 4500 odedım guya agustostakı fıyat bılmıyorum ama baska hıc bısey odemedım transfer sonrası ılacların parasını almaya calıstılar 70tl valla ona bıle kızdım paket dedınız ne ılac parası dedım o ılacları bıle ucretsız verdıler yanı 70 80 bıseydı ıste senın hangı kan testın 100 tuttu kromozom testını neden yaptılar bana ole bısey yapmadılar.
hormon tahlili başka ne vardı hatırlamıyorum benim daha önceden iki başarısız denemem olduğu için yaptılar acaba genlerdemi bişey var diye ama bi problem çıkmadı
cnm bana da ılaclarla beraber paket yaptılar 4500 odedım guya agustostakı fıyat bılmıyorum ama baska hıc bısey odemedım transfer sonrası ılacların parasını almaya calıstılar 70tl valla ona bıle kızdım paket dedınız ne ılac parası dedım o ılacları bıle ucretsız verdıler yanı 70 80 bıseydı ıste senın hangı kan testın 100 tuttu kromozom testını neden yaptılar bana ole bısey yapmadılar.
nazayse kokucan artıkal duşunu bişeycik olmaz 15 dk dan çok durma abdestini al dua et mis gibi korkma arkadaşım ben 3.gün duş aldım allahın izniyle bişeycik olmadı seninde olmaz
ayşecim bu hesaplapmada 2011 yılı yok. ben mi yapamadım acaba
anladım bıtanemm hımm demek o da ucretlı yanı alın buda hedıyemız olsun deseler ya...ya gogus agrın var mı bu fıtıl yapar mı gogus agrısı ayyy cok acıyolar ya...
canım sen iyi vermişsin gene ilaçlar dahil senkaç ünite gonalf kullandın benden ilaçlar hariç 3800 istediler
3 hafta 3 gunluksuın dogumun da 2 ocak cnm
ya kızlar ben bu iğnelerden mahfoldum yokmu bunun bir çaresi ya.artık oturamıyorum yatamıyorum yürüyemiyorum resmen şişti ve morardı.tam bir haftam kaldı test günüme ama dayanamıyorum ya.nolur geçmesinin en azından biraz hafiflemesinin bir çözümü varsa banada söyleyin.
teşekkür ederim canım...ben niya yapamadım yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?