2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ovvvvvvvvvvvvvvv mersenemm hosgeldın bacım katın mııııı

hoşşş buldukkkkk canımmmmmmmmmmm vallaaaa sizlerii merakk ettiğimmdenn geldimmm kızz testt gününe az kalmışşş hadiii hamişşiiimmm yazz bizee inşallahhh valla yatt yatt geçmiyorr vakittkafam karma karışıkk bekliyorumm işteee senn nasılsınnn belirti aramıyosunn umarımm

bebegım dru ara sole ya ben fıtıl kullanıom valla sabah aksam ıgnelere dayanamazdım kıyamam sana ya...

ya banada doktorum jel verdi aslında ama iğnenin daha etkili olduğunu duyunca ben iğne istedim canım kendim kaşındım yani.bide iki tane arkadaşımda tüp yaptırdı tuttu ikiside iğne kullanmıştı oda etkili oldu biraz.şimdi dayanabildiğim kadar dayanıp jele dönücem işte.ama hani bi ağrıyı hafifletme yöntemi varsa öğreneyim dedim.

saolll bacımm inşallahh hakkımızda hayırlı olanıı nasipp eder rabbimm benimm dondurulmuşumm olmadı yaa istiyodumm ama maleseff seninkilerr en kaliteli oluyorr 5.gün embriyosuu inşallahh önümüzdekii ay bu zamana yatarsınn sendee

cnmm benım bıldıım bı yontem yok ama ovmak sutle veya alkolle ıı gelıo dıye duydum kız ne alakası var ıgne etkılı ıgne etkılı olsa tum drlar ıgne verır kım rısk almak ıster kı mesela fıtıl de dırek rahıme gıdıyo sonucta ne bılım bacım allah kolaylık versın....

valla aramıom desem yalan mersenem ya bugn 8.gun bıttı valla yarın ve obur gun dayandım mı ptesı yabangulle beraber sonuc gunumuz hayırlısıyla ınsallah.ben hala banyo yapmadım en son transferden oncekı gece yapmıstı bırazdan ılık suyla bı dus alıcam cnm... koktum

mersenem cnm senın ılk denemenmıydı cnm valla olmazsa ne yapıcam dıye dusunuyorum ucurum gbı ucu gozukmuyo allahım sabır ver ya rabbım cok dua okudum hergun okudum allahım kabul etsın...

mersenem cnm senın ılk denemenmıydı cnm valla olmazsa ne yapıcam dıye dusunuyorum ucurum gbı ucu gozukmuyo allahım sabır ver ya rabbım cok dua okudum hergun okudum allahım kabul etsın...

yok canımm ne ilkii 3. Bu benimm ama diğerleri de pozitiftii yazmıştımm ama okumamışınn galibaaa ahhh aaaahhhhhhhh benimm başıma gelenlerri hiçç sormaaa:2::2::2:

yok canımm ne ilkii 3. Bu benimm ama diğerleri de pozitiftii yazmıştımm ama okumamışınn galibaaa ahhh aaaahhhhhhhh benimm başıma gelenlerri hiçç sormaaa:2::2::2:

kız okudum ya pardonnn evet cok kısıyı takıp edıyoz ya cnm sen pozıtıftı ama sonuna eremedı hatta bırnı baya buyukken kaybettın dımı cnm uzdum senı yaaa allah benı bıldıı gbı yapsın

can sıkıntısından değil kız.umut arıyorum...düşün düşün kafayı yiyecem:26::26: 26 sında benim testim.senden 1 gün sonra...

Benimle aynı gün testi olan yok sanıyordum, çok sevindim iki olduk. Neden bilmem daha iyi hissettim:))

İnsan hep yanında birini arıyor hayatta, mutluluğumuz olur o gün umarım:))

Benimle aynı gün testi olan yok sanıyordum, çok sevindim iki olduk. Neden bilmem daha iyi hissettim:))

İnsan hep yanında birini arıyor hayatta, mutluluğumuz olur o gün umarım:))

amınnnnn ama bak nısan da transferı 12 nısan testı 26 benım 11 nısan test 25 yabangulun de 11 nısan test 25 sen gel bızımle yap bacımmmm dr sana gec solemıs

yuhh yani neden o kadar pahalı ya biz balıkesirde sperm testini 60 tl ye yaptırmıştık bu neya böyle gebelik testinide 40 tl ye yaptırdım 2 defa oldu 80 tl
çok pahaqlı canım yaaa 25e yaptırdım ben pazarlık yapın canım yaa
pazartesi kaç kişinin testi var ? nazayse,yabangulu başkaaa
benim de var canım2. test :78:
ben geldim kızlar

hoşgeldinnnnnnnnn

kız okudum ya pardonnn evet cok kısıyı takıp edıyoz ya cnm sen pozıtıftı ama sonuna eremedı hatta bırnı baya buyukken kaybettın dımı cnm uzdum senı yaaa allah benı bıldıı gbı yapsın

yok kız unutmuşundurr bide kalabalığızz unutmann normall balımmm

:97::97:kızlar bişi sorucam bu kimyasal gebeleik denen şeyi bilen varmıvb ? bakındım ama pek bişi bulamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…