:97::97:kızlar bişi sorucam bu kimyasal gebeleik denen şeyi bilen varmıvb ? bakındım ama pek bişi bulamadım...
yok bılen dekopa canın sıkıldı sar oyle seylere ya rabbım ya hayret bı sey dusunme sımdı kımyasalı bılmem neyi sana ne ole bı durumun mu var yanı.kızdırma benı...
yok tatlımmm yaa burda bir toppikte kızlar tartışmış ama ben bişi anlamadımm.. tedirgin oldumm . bilen varsa aydınlatsın dedim yaffffff..:85::85::85::85::85:
:97::97:kızlar bişi sorucam bu kimyasal gebeleik denen şeyi bilen varmıvb ? bakındım ama pek bişi bulamadım...
canım bir kere ben aşadım geçen sene tüp bebk tedavisine başlamak için adetimi bekliyodum olmadı günüm geçti arkadaşların ısrarıyla evde test yaptım önce çıkmadı daha sonra ikinci çizgi hafif çıktı sonra hastaneye gittim tekrar idrar testi yaptırdım pozitif çıktı o sevinçle sabaha kadar uyuyamadım ertesi gün bebeği görmeye hastaneye gittim bebek felan yoktu rahim biraz kalındı kan tahlili yaptırdık ondada çıkmadı acaba yanlışmı diye bi daha kan tahlili yaptılar yine çıkmadı ama hamile bi insanda nasıl belirti varsa bendede var kokulara karşı hassasiyet halsizlik hafif mide bulantısı ama malesef sonradan kimyasal gebelik geçirdiğimi söylediler bütün belirtiler oluşuyo fakat bebek oluşmuyo böyle bişey işte kimyasal gebelik
muahhhhhhhhhh
Allah korusun canım yokkk can sıkıntısı zamna geçmiyor yaffff ordan ora geçerken gördümm.bildiğim kadarıyla senin değerin yüksek değilmiydi takılma sen böyle şeylere güzel şeyler düşün bebeğini düşün erkek olursa altını temizlerken yüzüne işediğini düşün ne bileyim güzel düşün güzel olsun
slm kızlar çoook uzun zamandır yazamadım.topic baya ilerlemiş hamişler çoğalmışşşşş
çok mutlu oldum Allah hepininizinkini tamamına erdirsin.darısı başımıza benim bugün transferim oldu.çok şükür herşey yolunda geriye kaldı 12 gün inşallah mutlu hayırlı haberler vermek nasip olur.hepinizi öpüyorum hamişler iyi bakın bebişlere bizede de bol bol dua bekliyoruz...
iyiyimmmm minikkk annee adayımmm benimmm,saolll iştee başladıkk yatmayaaaa ama 2 günn bitti nerdeyseeee bu günn yaprak dökümününn ilkk bölümündenn başladımm 5. bölümdeyimm yoksaa vakit geçmiyorr biliyosunn bana da net yasaklandıı annemm taaa AKSARAYDANN SORUYORRR BACIYAAA BENDE YATTIĞIMM YERDENN SEYREDİYORUMMM İŞTEEE SENN NASILSINNN BEBEİMMMM
aayy canım yaprak dökümü hiç doğru bir tercih değil bence ,
çoğu bölümde ben hüngür hüngür ağlamıştım, sakın öyle bişey yapma etkilenebilirsin
komik filmler diziler seç
masallhhh cok guzel atmıs cnmmm dra bı sorsana ıısını bılır o...
inşaAllah canım yaaaaolabilirde olamayibailirde, yasayip gorcez bacim, hayirlisi ile sagligi ile gelsinde, tekiz, ikiz oooohh her ikisin sevinicde yeter ins. ilerleyen haftlarda kesede belli olur ancak guzel hadi hayirlisi bakalim 70 le ikiz gebelik yasayanlar okudum ben neden olmasin, nsaip gorcez, hadi gozun aydin ins. bende yartin guzel sonuclar alirim
negatif düşünme canım sürekli pozitif düşün öyle olsunnnkızlar transfer gununu saymıyorum artık bugun 8.gunum ve hıc belırtım yok ya kayrrrr sende nasıl bacım offff haftasonu nasıl gececek acaba yaaa bı bılsem kı karnımda nerelerden toplarsınız benı acaba negatıf cıkarsa da sıze emanetım dedım ama hıc oralı olmadınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Yeni hamile arkadaslar lutfen yardimmmmmmmmm
Benim ozellikle aksamlari cok asiri karnim ve midem sisiyor
Zor nefes aliyom
Kabizim karnim dort aylik gibi oldu
Ayrica karnimin kenarindaki damarlar ve karnimin ici aciyo resmen
Bu normalmi korkuyom ben
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olsun canımmslm kızlar çoook uzun zamandır yazamadım.topic baya ilerlemiş hamişler çoğalmışşşşş
çok mutlu oldum Allah hepininizinkini tamamına erdirsin.darısı başımıza benim bugün transferim oldu.çok şükür herşey yolunda geriye kaldı 12 gün inşallah mutlu hayırlı haberler vermek nasip olur.hepinizi öpüyorum hamişler iyi bakın bebişlere bizede de bol bol dua bekliyoruz...
yuhh yani neden o kadar pahalı ya biz balıkesirde sperm testini 60 tl ye yaptırmıştık bu neya böyle gebelik testinide 40 tl ye yaptırdım 2 defa oldu 80 tl
benimde transfer günüm 11 nisan test tarihim de 23 nisan dıııı ama ben dayanamadım yaptımm çıktııı kanınıza giiyomuş gibi hissettim kendimi siz gününüzü bekleyin kesin olsunamınnnnn ama bak nısan da transferı 12 nısan testı 26 benım 11 nısan test 25 yabangulun de 11 nısan test 25 sen gel bızımle yap bacımmmmdr sana gec solemıs
burdayımmmmm benide uyku tutmadıııı iyiyim canım sen nasılsınlahor burdamisin, canim bedne yalnizliktan dert yaniyorum, nasilsin uykumu tutmadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?