2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

:97::97:kızlar bişi sorucam bu kimyasal gebeleik denen şeyi bilen varmıvb ? bakındım ama pek bişi bulamadım...

yok bılen dekopa canın sıkıldı sar oyle seylere ya rabbım ya hayret bı sey dusunme sımdı kımyasalı bılmem neyi sana ne ole bı durumun mu var yanı.kızdırma benı...

yok bılen dekopa canın sıkıldı sar oyle seylere ya rabbım ya hayret bı sey dusunme sımdı kımyasalı bılmem neyi sana ne ole bı durumun mu var yanı.kızdırma benı...

yok tatlımmm yaa burda bir toppikte kızlar tartışmış ama ben bişi anlamadımm.. tedirgin oldumm . bilen varsa aydınlatsın dedim yaffffff..:85::85::85::85::85:

:97::97:kızlar bişi sorucam bu kimyasal gebeleik denen şeyi bilen varmıvb ? bakındım ama pek bişi bulamadım...

canım bir kere ben aşadım geçen sene tüp bebk tedavisine başlamak için adetimi bekliyodum olmadı günüm geçti arkadaşların ısrarıyla evde test yaptım önce çıkmadı daha sonra ikinci çizgi hafif çıktı sonra hastaneye gittim tekrar idrar testi yaptırdım pozitif çıktı o sevinçle sabaha kadar uyuyamadım ertesi gün bebeği görmeye hastaneye gittim bebek felan yoktu rahim biraz kalındı kan tahlili yaptırdık ondada çıkmadı acaba yanlışmı diye bi daha kan tahlili yaptılar yine çıkmadı ama hamile bi insanda nasıl belirti varsa bendede var kokulara karşı hassasiyet halsizlik hafif mide bulantısı ama malesef sonradan kimyasal gebelik geçirdiğimi söylediler bütün belirtiler oluşuyo fakat bebek oluşmuyo böyle bişey işte kimyasal gebelik

anladım canım geçmiş olsun bilgilendiridğin için çok teşekkür ederim.. yalancı gebelik debilen şey galiba anannelerimiz öyle derdi...

Allah korusun canım yokkk can sıkıntısı zamna geçmiyor yaffff ordan ora geçerken gördümm.

neyse kızlar ben kaçıyorummm sıkıldım yafff şöyle bir gezinim evdee:81::81: öpüldünüzzzzzz

23 nisan kimin test günüydü bakıyymmm
Dekopaaa en son annelik haberini alan sensin nasılsın?
kanaman ne durumda?bebişimizzzz nasıl belirti veriyo mu?

transferin hayırlı olsun en güzel haberlerini alırız inşallah :90:

aayy canım yaprak dökümü hiç doğru bir tercih değil bence ,
çoğu bölümde ben hüngür hüngür ağlamıştım, sakın öyle bişey yapma etkilenebilirsin
komik filmler diziler seç

aayy canım yaprak dökümü hiç doğru bir tercih değil bence ,
çoğu bölümde ben hüngür hüngür ağlamıştım, sakın öyle bişey yapma etkilenebilirsin
komik filmler diziler seç

yok canımm yaa hayatın içinden olduğu içinn daha etkileyicii gerçekçii bu dönemdee yapmacıkk şeylerii izleyemiyorumm insanlarda dahill hayatin içinden olsun istedimm 8.bölümdeyizz daha ağlamadımm ağlamamm daa zatenn amannn her şeyy film gibi olsunn daha ağlanacakk neler varr daa iştee insann oğluyuzz sen nasıllsınn yumurtalarınn ne zamann toplanıyorr inşallahhhh

Yaaa kızlarr benn lavoboo ilee ahbabb oldumm 15 dakkayaa gidiyorumm vaallaaaa:18:

aman bilme canimdaha iyi bence, hadi neyse bilmek iyidir her zaman yine, benim ikinci deneme kimyasal gebelikti sanirsam, cunku ilk deger donmuslarla 50.cikti, Canada'ya geldimde ikinci kanda dusmeye basladi kac oldunu hatirlamiyorum, oyle agladim sizladim gecti... gitti.. deger cikcana iniyor cnaim bunada kimyasal gebelik diyolar

nazayse yap su haftlaik gebelik hseplamayi, sinirim bozuldu vallahi, 2011 yokki, yaninda filanda hic birsey yok, iiiiiiiiiiiiiiiiiii denedim denedim yapamadim, benim blastit donmus trasnfer tarihi 6 nisan, son adet 15 mart, diger hesapliycilar yanlis bence cunku bana 5 hafta 4.gun yaziyo, dogum tarihide 20 aralik vay be, kalbininde bu hafta atmasi lazimmis, keske oyle olsa, anam dah biz keseyi gormedik... kizlar yarin sabah kan vermeye gitcem, geldimmi yazarim sonucu ins. unutmayin saat farki var ben anca Turkiye saati ile 6 ile7 arasi sonuc ogrenebilirim, dua edin saban bana kalkdinizdaki degerim katlansin canlar, anam bir kacsinizda yurtdisinda olsa ne olurdu, cnaim sikildi, kimse yok konusmaya burda daha aksam 6:29offf offf bekleki sabah olcak, sonuc alcan, soyle doya doya sevincenn... olcak olcak ins.

masallhhh cok guzel atmıs cnmmm dra bı sorsana ıısını bılır o...

dr ulaşamadım yarın soracam canımmm

inşaAllah canım yaaaa
negatif düşünme canım sürekli pozitif düşün öyle olsunnn

aslında normal diyo dr lar ama sen yine de bi sor için rahat etsin cnm kabızlık için kayısı tavsiye ederim canımmm
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olsun canımm
yuhh yani neden o kadar pahalı ya biz balıkesirde sperm testini 60 tl ye yaptırmıştık bu neya böyle gebelik testinide 40 tl ye yaptırdım 2 defa oldu 80 tl

bende 25 tl ye yaptırdım ne kadar pahalı yaptırmışsınızzzz
amınnnnn ama bak nısan da transferı 12 nısan testı 26 benım 11 nısan test 25 yabangulun de 11 nısan test 25 sen gel bızımle yap bacımmmm dr sana gec solemıs
benimde transfer günüm 11 nisan test tarihim de 23 nisan dıııı ama ben dayanamadım yaptımm çıktııı kanınıza giiyomuş gibi hissettim kendimi siz gününüzü bekleyin kesin olsun

lahor burdamisin, canim bedne yalnizliktan dert yaniyorum, nasilsin uykumu tutmadi...
burdayımmmmm benide uyku tutmadıııı iyiyim canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…