2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

günaydınnnnnnnnnnnn

şafağım 9 ............gel bebeğim gel gel gel ..........annen seni sarsın sarmalasın 01/05 test yapacak arakadaşlar varmı ?????

:97::97:kızlar bişi sorucam bu kimyasal gebeleik denen şeyi bilen varmıvb ? bakındım ama pek bişi bulamadım...

boşver hayatım takılma öle şeylere ben sana sölüyom ama kendimde sürekli araştırıyorum insanın korkuları oluyo ama sağlıklı gebelik olmaz ise değer çıkmaz düşer allaha şükür benim değerim yükseldi seninde pazartesi yükselicek şu pazartesi gelse artık rahatlıcez sabah 9 a randavu aldım daha erken olsa 6 falan gidecem yani

23 nisan kimin test günüydü bakıyymmm
Dekopaaa en son annelik haberini alan sensin nasılsın?
kanaman ne durumda?bebişimizzzz nasıl belirti veriyo mu?
iyiyim canım çok şükür kanamamda durdu inşallah pazartesi değerimde yükselirse çok mutlu olucam.. senin nasıl gidiyor bu hafta bir çok kişi sonuç alıcak bakalımm inşallahhh güzel bir hafta yaşarızz canımmm bebişlerimize kabuşalım artıkkk
anladım canım teşekkür edeirmmm. Allah kimsenin başına vermesin.. pazratesi kabus oldu bana değerim yükselirse biraz daha rahatlıcamm... Rabbim yardımcımız olsunn

evet canım yaa insan korkuyor heyecan hiç bitmiyor. benm de pazartesi değerim yükselir inşallahhh.. sağlıkla kucağımıza lana kadar bitmicek bu tedirginlik galibaa.. bende sabahın köründe damlıcammsenin değerlerin kaç çıkmıştı günüde tabi önemli

benim ilk dğerim 12.günde 82.5 2.değerim 14.günde 217 doktor güzel demişti kalp atışlarını duysak bu tür tedirginliklerden kurtulucaz allahım inşallah sağsalim kucağımıza alırız

kzılarr merhaba şöyle bir göz attımm iyisinizz çok şükürr benn sürekli uyuyorumm uyudukçaa uyuyasımm geliyorr çokk kötüyümm ya salakk gibiyimm bu günn duşş alayımm diyorumm belkii rahatlaarımm birazda olsaa sonra oturduğum yerden namazlarımı kılarrımm inşallahhh bedee benimm sivilcee çıktıı buu mahlukatt hiçç hayrı alamet deillll

Benimle aynı gün testi olan yok sanıyordum, çok sevindim iki olduk. Neden bilmem daha iyi hissettim:))

İnsan hep yanında birini arıyor hayatta, mutluluğumuz olur o gün umarım:))

canım dün açıktı sayfa ama eşimle annem yanımda olduğu için yazamadım kusura bakmabende çok sevindim yalnız değilim diyeinşallah ikimizde hayırlı sonucu alırız....
Yaaa kızlarr benn lavoboo ilee ahbabb oldumm 15 dakkayaa gidiyorumm vaallaaaa:18:
bende aynıyım canım ya nerdeyse orada yatacağım...

hayır kız hayır hele büyükse....öyle diyorlar...bi arkadaşta öyle kocaman bi sivilce çıktı çok vahlandı ama sonuç pozitifti...

mersenem bende sürekli uyuyorum akşamları evde olsam gündüzde uyucam çok halsizlik uyuşukluk var bebekler yapıo sanırım

selam kızlarrrrr

bugün transferin 3. gününe geldim ve içimde acayip bir heyecan var..kalbim küt küt atıyor sanki birazdan sonuç öğrencekmişim gibi...geceleri çok sık uyanıyorum..wc yi aşındırdım 2 damlayı bile tutamıyorum hemen gidiyorum...hafif adet ağrıları çekiyorum ara ara ..zaten tedavi olmasaydım bugün adet günümdü..bide sersem gibiyim içimden hiçbişey yapmak gelmiyor..transfere kadar 4 kitap okudum bitirdim..ama şimdi okumak için kendimi zorluyorum...

bugün bende duş almayı düşündüm ama annem izin vermedi ..

cnm nasl yok ya cok ılgınc hesapladım cnm 5 hafta 1 gunluk hamıssın ve dogumun da 22 aralık cnmmm

amınnnnn ama bak nısanin da transferı 12 nısan testı 26 benım 11 nısan test 25 yabangulun de 11 nısan test 25 sen gel bızımle yap bacımmmm dr sana gec solemıs

kıs bole yazmıstım yaa bunlar opu lar yaaaaa
benim ve ybngulunun transfer 14 nisan test 25 nisan
nisanin transfer 15 nisan test 26 nisan

ne güzel işte canım... aynı benim gibi bende öyleydim benimde sağ çenemin altında kocaman bir sivilce çıkmıştııı.

benim ilk dğerim 12.günde 82.5 2.değerim 14.günde 217 doktor güzel demişti kalp atışlarını duysak bu tür tedirginliklerden kurtulucaz allahım inşallah sağsalim kucağımıza alırız
maşallahhhhh

alabilirsin canım ama sıcak olmucak birde duş şeklinde olucak.. bende gece kalkıp wc ye çok gittim transferden sdonraaa hdi hayırlısı inşallahhh

Son düzenleme:
dekopa cnm kesıldı mı kanaman?merak edıyorum senı ınsallah her sey yolundadır cnm valla ben de dun 8gunumdu dusumu aldım tertemıs oldummmmm cok merak edıyorum bebegım benımle mı dııl mı acaba...pazartesı olsa keske hemen....:96:

çok şükür canım kesildi biraz rahatladım birde değerim yükselirseee
çok şükür canım kokmuştun artıkkk ama iyi gelmiştir rahatlamışsınızdır... ay bu pazartesi çok heyecanlı canım senin kadar bende meraktayım inşallah burdannnnn göbek atıcaz hep beraber canımm kaçta gideceksinnn erkenden kalk gitttt

sonunda temizlendin nazayse bebeğin seninle tabi aksini düşünme bırakmaz annesini ohiç bir pazartesiyi bu kadar beklememiştim kese görüncek sizin sonuçlar çabuk gelsin artıkkkkk:84: sonrada hep berabara doğumubekleyelim gün sayalım

evet nüfus patlaması olucakk ayduman canım sen ne durumdasın şimdi kaçıcı günün transferden sonra ağrın sızın varmı normal hayata döndünmü canımm.. benim karnım ağrıyordu biraz bugün daha az ama korkuyorum böyle yürüsem biraz sanki kasıklarım ağrıyor bırakıyorum işi gücü acaba evhammı yapıyorum canım sen napıyorsun

ah canlarım benım yaaa valla erkenden gtcem sabah 8 gbı cıkarım evden eımle ya ıı olcak sonuc ya kotu allah buyuk ınsallah burda gobek atarız ya
coook hafıf sol kkasıgımda batma oldu yıne havaya gırdım kesıldı:82:

yaptırdığın merkeze mi gidiceksin yakınında yok mu canı hemen yaptır çatlarız biz meraktannnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…