lahor burdamisin, canim bedne yalnizliktan dert yaniyorum, nasilsin uykumu tutmadi...
:97::97:kızlar bişi sorucam bu kimyasal gebeleik denen şeyi bilen varmıvb ? bakındım ama pek bişi bulamadım...
iyiyim canım çok şükür kanamamda durdu23 nisan kimin test günüydü bakıyymmm
Dekopaaa en son annelik haberini alan sensinnasılsın?
kanaman ne durumda?bebişimizzzz nasıl belirti veriyo mu?
anladım canım teşekkür edeirmmm. Allah kimsenin başına vermesin.. pazratesi kabus oldu bana değerim yükselirse biraz daha rahatlıcamm... Rabbim yardımcımız olsunnaman bilme canimdaha iyi bence, hadi neyse bilmek iyidir her zaman yine, benim ikinci deneme kimyasal gebelikti sanirsam, cunku ilk deger donmuslarla 50.cikti, Canada'ya geldimde ikinci kanda dusmeye basladi kac oldunu hatirlamiyorum, oyle agladim sizladim gecti... gitti.. deger cikcana iniyor cnaim bunada kimyasal gebelik diyolar
boşver hayatım takılma öle şeylere ben sana sölüyom ama kendimde sürekli araştırıyorum insanın korkuları oluyo ama sağlıklı gebelik olmaz ise değer çıkmaz düşer allaha şükür benim değerim yükseldi seninde pazartesi yükselicek şu pazartesi gelse artık rahatlıcez sabah 9 a randavu aldımdaha erken olsa 6 falan gidecem yani
iyiyim canım çok şükür kanamamda durduinşallah pazartesi değerimde yükselirse çok mutlu olucam.. senin nasıl gidiyor bu hafta bir çok kişi sonuç alıcak bakalımm inşallahhh güzel bir hafta yaşarızz canımmm bebişlerimize kabuşalım artıkkk
anladım canım teşekkür edeirmmm. Allah kimsenin başına vermesin.. pazratesi kabus oldu bana değerim yükselirse biraz daha rahatlıcamm... Rabbim yardımcımız olsunn
evet canım yaa insan korkuyor heyecan hiç bitmiyor. benm de pazartesi değerim yükselir inşallahhh.. sağlıkla kucağımıza lana kadar bitmicek bu tedirginlik galibaa.. bende sabahın köründe damlıcammsenin değerlerin kaç çıkmıştı günüde tabi önemli
Benimle aynı gün testi olan yok sanıyordum, çok sevindim iki olduk. Neden bilmem daha iyi hissettim:))
İnsan hep yanında birini arıyor hayatta, mutluluğumuz olur o gün umarım:))
bende aynıyım canım ya nerdeyse orada yatacağım...Yaaa kızlarr benn lavoboo ilee ahbabb oldumm 15 dakkayaa gidiyorumm vaallaaaa:18:
kzılarr merhaba şöyle bir göz attımm iyisinizz çok şükürr benn sürekli uyuyorumm uyudukçaa uyuyasımm geliyorr çokk kötüyümm ya salakk gibiyimm bu günn duşş alayımm diyorumm belkii rahatlaarımm birazda olsaa sonra oturduğum yerden namazlarımı kılarrımm inşallahhh bedee benimm sivilcee çıktıı buu mahlukatt hiçç hayrı alamet deillll
kzılarr merhaba şöyle bir göz attımm iyisinizz çok şükürr benn sürekli uyuyorumm uyudukçaa uyuyasımm geliyorr çokk kötüyümm ya salakk gibiyimm bu günn duşş alayımm diyorumm belkii rahatlaarımm birazda olsaa sonra oturduğum yerden namazlarımı kılarrımm inşallahhh bedee benimm sivilcee çıktıı buu mahlukatt hiçç hayrı alamet deillll
nazayse yap su haftlaik gebelik hseplamayi, sinirim bozuldu vallahi, 2011 yokki, yaninda filanda hic birsey yok, iiiiiiiiiiiiiiiiiii denedim denedim yapamadim, benim blastit donmus trasnfer tarihi 6 nisan, son adet 15 mart, diger hesapliycilar yanlis bence cunku bana 5 hafta 4.gun yaziyo, dogum tarihide 20 aralik vay be, kalbininde bu hafta atmasi lazimmis, keske oyle olsa, anam dah biz keseyi gormedik... kizlar yarin sabah kan vermeye gitcem, geldimmi yazarim sonucu ins. unutmayin saat farki var ben anca Turkiye saati ile 6 ile7 arasi sonuc ogrenebilirim, dua edin saban bana kalkdinizdaki degerim katlansin canlar, anam bir kacsinizda yurtdisinda olsa ne olurdu, cnaim sikildi, kimse yok konusmaya burda daha aksam 6:29offf offf bekleki sabah olcak, sonuc alcan, soyle doya doya sevincenn... olcak olcak ins.
ne güzel işte canım... aynı benim gibi bende öyleydim benimde sağ çenemin altında kocaman bir sivilce çıkmıştııı.kzılarr merhaba şöyle bir göz attımm iyisinizz çok şükürr benn sürekli uyuyorumm uyudukçaa uyuyasımm geliyorr çokk kötüyümm ya salakk gibiyimm bu günn duşş alayımm diyorumm belkii rahatlaarımm birazda olsaa sonra oturduğum yerden namazlarımı kılarrımm inşallahhh bedee benimm sivilcee çıktıı buu mahlukatt hiçç hayrı alamet deillll
maşallahhhhhbenim ilk dğerim 12.günde 82.5 2.değerim 14.günde 217 doktor güzel demişti kalp atışlarını duysak bu tür tedirginliklerden kurtulucaz allahım inşallah sağsalim kucağımıza alırız
selam kızlarrrrr
bugün transferin 3. gününe geldim ve içimde acayip bir heyecan var..kalbim küt küt atıyor sanki birazdan sonuç öğrencekmişim gibi...geceleri çok sık uyanıyorum..wc yi aşındırdım 2 damlayı bile tutamıyorum hemen gidiyorum...hafif adet ağrıları çekiyorum ara ara ..zaten tedavi olmasaydım bugün adet günümdü..bide sersem gibiyim içimden hiçbişey yapmak gelmiyor..transfere kadar 4 kitap okudum bitirdim..ama şimdi okumak için kendimi zorluyorum...
bugün bende duş almayı düşündüm ama annem izin vermedi..
dekopa cnm kesıldı mı kanaman?merak edıyorum senı ınsallah her sey yolundadır cnm valla ben de dun 8gunumdu dusumu aldım tertemıs oldummmmmcok merak edıyorum bebegım benımle mı dııl mı acaba...pazartesı olsa keske hemen....:96:
dekopa cnm kesıldı mı kanaman?merak edıyorum senı ınsallah her sey yolundadır cnm valla ben de dun 8gunumdu dusumu aldım tertemıs oldummmmmcok merak edıyorum bebegım benımle mı dııl mı acaba...pazartesı olsa keske hemen....:96:
sonunda temizlendin nazaysebebeğin seninle tabi aksini düşünme bırakmaz annesini ohiç bir pazartesiyi bu kadar beklememiştim kese görüncek sizin sonuçlar çabuk gelsin artıkkkkk:84: sonrada hep berabara doğumubekleyelim gün sayalım
ah canlarım benım yaaa valla erkenden gtcem sabah 8 gbı cıkarım evden eımle ya ıı olcak sonuc ya kotu allah buyuk ınsallah burda gobek atarız ya
coook hafıf sol kkasıgımda batma oldu yıne havaya gırdım kesıldı:82:
yaptırdığın merkeze mi gidiceksin yakınında yok mu canı hemen yaptır çatlarız biz meraktannnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?