OLDU MU NİSAAA DUYGULANDIRDIN BİZİ YAFFFFFdaraldım..
en iyi yaptığım şeyleri bile yapamıyorum şu aralar...kitap okuyamıyorum ,yemek yapamıyorum,şiir yazamıyorum,gülemiyorum....
bi kokuşmuşluk var üzerimde.hantallık.bezginlik...hayatımın en zor bekleyişi bu...bir gün hadi bir gün daha....insan canının yanmasından hoşnut olur mu?ben oluyorum...her acı bir umut benim için...
biliyor musun benim hayatımda hiçbir şey kolay olmadı..hep bir yanım eksik,hep yarım kalmışlık ,hep gözyaşı...hiç kolay bir çocukluk geçirmedim,çok istedim ama kardeşim olmadı,babanla da kolay evlenmedim...bunları anlatıp seni üzmek değil niyetim...seninde hayatıma kolay gelmeyeceğini söylediklerine şaşırmadım...hem de hiç...zora alışkınım çünkü...hayatımın tek piyangosu baban...ha bir de anneannen onun da hakkını yiyemem..tamam kolay olmayacaktı biliyordum ama bu çok zor geldi...bu kadar umut,bu kadar çaresizlik,bu kadar gel git çok zor geldi....
şimdi bütün dualara sana dair....gel bebeğim Allah'ın aşkına gel...dudaklarımıza takılı kalmış olan o gülümsemeyi as artık yüzümüze...tükenmişliğimizi çoğalt...sana söz ...anne sözü sana üzülmeyeceksin....çok seveceğin ve seni çok seven anne baban olacak....yeter ki gel...seni çok seviyorum...
annen....
yapma canım salma kendini ama bebişe zaararrrrrrr toparlan hadiiçok bunaldım kızlar sürekli ağlıyorum...durduramıyorum kendimi...
kızlar cok sıkılıom yazsanıza bısıler yaa....
evet nüfus patlaması olucakkayduman canım sen ne durumdasın şimdi kaçıcı günün transferden sonra ağrın sızın varmı normal hayata döndünmü canımm.. benim karnım ağrıyordu biraz bugün daha az ama korkuyorum böyle yürüsem biraz sanki kasıklarım ağrıyor bırakıyorum işi gücü acaba evhammı yapıyorum canım sen napıyorsun
çok bunaldım kızlar sürekli ağlıyorum...durduramıyorum kendimi...
daraldım..
en iyi yaptığım şeyleri bile yapamıyorum şu aralar...kitap okuyamıyorum ,yemek yapamıyorum,şiir yazamıyorum,gülemiyorum....
bi kokuşmuşluk var üzerimde.hantallık.bezginlik...hayatımın en zor bekleyişi bu...bir gün hadi bir gün daha....insan canının yanmasından hoşnut olur mu?ben oluyorum...her acı bir umut benim için...
biliyor musun benim hayatımda hiçbir şey kolay olmadı..hep bir yanım eksik,hep yarım kalmışlık ,hep gözyaşı...hiç kolay bir çocukluk geçirmedim,çok istedim ama kardeşim olmadı,babanla da kolay evlenmedim...bunları anlatıp seni üzmek değil niyetim...seninde hayatıma kolay gelmeyeceğini söylediklerine şaşırmadım...hem de hiç...zora alışkınım çünkü...hayatımın tek piyangosu baban...ha bir de anneannen onun da hakkını yiyemem..tamam kolay olmayacaktı biliyordum ama bu çok zor geldi...bu kadar umut,bu kadar çaresizlik,bu kadar gel git çok zor geldi....
şimdi bütün dualara sana dair....gel bebeğim Allah'ın aşkına gel...dudaklarımıza takılı kalmış olan o gülümsemeyi as artık yüzümüze...tükenmişliğimizi çoğalt...sana söz ...anne sözü sana üzülmeyeceksin....çok seveceğin ve seni çok seven anne baban olacak....yeter ki gel...seni çok seviyorum...
annen....
kyrr hosgeldın cnmmm nasılsınnn test mest yapmadın dımı
Pek iyi değilim canım, isteydim yeni geldim eve, şimdi yaptım test bugun de hiçbir şey yok. Sanırım benim sonuc negatif, olsaydı silik de olsa birsey çıkardı bugün
Sen nasılsın? Keyfin saglıgın iyi değil mı? Yazdıklarınıza baktım söyle bir banyo yapmissin saatler olsun.
agggg saol valla yaptım kokmustum heeee yok ya ben hıc terlemem valla kokmamıstım ama olsun tabıı yaptım banyomu.cnm bnm bugun 9.gun cıkanı da varrr cıkmayanı da var sıkmıycaksın canını yapma doprum test yıne yapıyosun ama yaaa o kdr kendını uzecegıne kan yaptr bacım yaaaa dımı ama hayırlısı olsun hakkımızda ben sana daır ıyı seyler hıssedıyorum cnm...uzulme lutfennnn.....
aynen kyr yaa neden idrar testi yapıyorsunuz bekleyin canım yada kan ypın idrar da çıkmıyor kendinizi üzüyorsunuz
evet canım beklemek çok zorrrrrrr senin değerlerin kaç çıkmıştı canım .. bencede bişi olmazz jeller hep geri akıyor benimde öleslm kızlar ay vakit geçmiyor tam 10günüm var ultrasyona niye bukdar geç ve niye kan testi sadece iki kez verdim çok korkuyorum bebegim inş saglıklı büyüyodur bu bekleyiş bitmiyor bunada şükür biraz kullandıgım jelin rengi kahverengi gibi geri geiyor çok korktum dr aradım bişey olmaz dedi oooof
kızlar valla iyi cesaret idrar testi ben bile yapmaktan korkuyorum ama yapcam inş bide idrar testinde görürüm
slmlar
akadaslar ben tedavimi almanyada yaptiriyorum (burda yasadgim icin)
benim sorum gonal 150 ml igne kullandim bana cok agir geldi igneler , ilk denememde bi gün gonal 75 ml bi gün 112 ml vurulmustum yan etki olmamisti,yanliz ikincisinde toplama isleminden sonra 2-3 saat sonra acayip mide ve böbrek kiramplari gecirdim yürüyemedim resmen o gün zar zor dayandim ertesi gün gittigimde yumurtaliklarin sistigini ve cok uyarildigini söylediler,ama cok uyarilmasina ragmen 4 yumurta toplayabildiler cogunu alamadiklarini söylediler,neyse 4 yumurtadan 3 döllenmisti merkezde 3 gün bekletildi embriyolar 8 hücreye bölünmüslerdi
kafama takilan soru orda nasill veriyolar igneleri gonal 150 ml gercekten cokmu yüksek dozaj ???
diger sorum adetimin ikinci günü igne vurulmaya basladim (24.03.2011) ve 11 gün igne vuruldum 10. gün catlatma ignesi vuruldum 13. gün ise toplama islemi yapildi bu sizcede cok uzun bi süre degilmi bi kac tanidgim var 8 gün de toplama islemi yapildi
kafam cok karisik birde bende bi ates basma basladi hala adet olmadim dün sadece kahverengi bi leke geldi karnimda sis bi zarar gelmemistir demi yumurtaligima rahime.bidahakiini türkiyede denemek istiyom...türkiyedeki tedavi sistemi nasil isliyo bana bilgi verirseniz sevinrim nasil ignelr kullaniliyo dozaj ne oluyo yasim bu arada 28,bi sorumda bu igneler erken menopoza sokarmi hic böyle bisey duydunuzmu ...
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...RABBIM SABIR GÜC VERSIN... ben dünden beri cok kötü durumdayimm
nNOLUR BANA BISEYLER YAZIN
Kızlar kızmayın bana, bu da benim iste... Gunünden önce kan testi yaptırmaktan korkuyorum. İdrarı da kendimi tatmin etmek için yapıyorum, negatif olacaksa sonuc azar azar hissettiriyorum kendime, sonuçta idrarda çıkmıyor cogu zaman, pozitifse sorun yok zaten gunü gelince uçacağım havalara)) durumum facia değil yani, sadece bugün yaklaştım test günüme bişeyler görmek istemiştim ama neyse artık salı gunü kopacak asıl dananin kuyruğu...
Yürekten söylüyorum, p.tesi nazaysecim senin olumlu sonucun moral olacak bana, ben de böyle hissediyorum. Şimdi biraz uzanacağım, görüşürüz...
hayatım neden kızalımmmm bizler kader arkadaşıyızz.. sadece kendini yıpratma diye söylüyoruz.. tedavi sırasında kendine stres yapma oldu gibi düşün pozitif ol onunla konuşş dua et inan böylesi daha olumlu oluyor diğer tedavilerimde hiç yokmuş gibi davrandım. hep olmucak diye düşündüm negatiftim ve neticede olmadı.. bu sefer ilk andan itibaren olucak gibi konuştum onunlaa hep karnımı tutup dokundum çok şkür şuan olumlu. moralini bozma lütfen pozitif oll
kizlar kan verdim feldim, dualarinizi eksik etmeyin, aradilarmi yazcam, kimse online gozumuyor ahhh nisaa ahhh aglamamaya zor tutuyom zatwn kendimi patlATTIN BENI YAni benimde cok gonderilmemis mektuplarim var, kyr cok erken daha idrarda yapip uzukmek , icin ya bekle canim yada kanda yapma sansin varsa onu yap, bence sabrete bekle dua et kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?