kizlar kan verdim feldim, dualarinizi eksik etmeyin, aradilarmi yazcam, kimse online gozumuyor ahhh nisaa ahhh aglamamaya zor tutuyom zatwn kendimi patlATTIN BENI YAni benimde cok gonderilmemis mektuplarim var, kyr cok erken daha idrarda yapip uzukmek , icin ya bekle canim yada kanda yapma sansin varsa onu yap, bence sabrete bekle dua et kardesim
canım hoşgeldinnn hadi bakalım hayırlı haberlerini yaz bekliyoruz canımm.... bebişin nasıllll artık hissettiriyormu kendiniii nisa hepimizi ağlattı bugünnnnn...
slmlar
akadaslar ben tedavimi almanyada yaptiriyorum (burda yasadgim icin)
benim sorum gonal 150 ml igne kullandim bana cok agir geldi igneler , ilk denememde bi gün gonal 75 ml bi gün 112 ml vurulmustum yan etki olmamisti,yanliz ikincisinde toplama isleminden sonra 2-3 saat sonra acayip mide ve böbrek kiramplari gecirdim yürüyemedim resmen o gün zar zor dayandim ertesi gün gittigimde yumurtaliklarin sistigini ve cok uyarildigini söylediler,ama cok uyarilmasina ragmen 4 yumurta toplayabildiler cogunu alamadiklarini söylediler,neyse 4 yumurtadan 3 döllenmisti merkezde 3 gün bekletildi embriyolar 8 hücreye bölünmüslerdi
kafama takilan soru orda nasill veriyolar igneleri gonal 150 ml gercekten cokmu yüksek dozaj ???
diger sorum adetimin ikinci günü igne vurulmaya basladim (24.03.2011) ve 11 gün igne vuruldum 10. gün catlatma ignesi vuruldum 13. gün ise toplama islemi yapildi bu sizcede cok uzun bi süre degilmi bi kac tanidgim var 8 gün de toplama islemi yapildi
kafam cok karisik birde bende bi ates basma basladi hala adet olmadim dün sadece kahverengi bi leke geldi karnimda sis bi zarar gelmemistir demi yumurtaligima rahime.bidahakiini türkiyede denemek istiyom...türkiyedeki tedavi sistemi nasil isliyo bana bilgi verirseniz sevinrim nasil ignelr kullaniliyo dozaj ne oluyo yasim bu arada 28,bi sorumda bu igneler erken menopoza sokarmi hic böyle bisey duydunuzmu ...
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...RABBIM SABIR GÜC VERSIN... ben dünden beri cok kötü durumdayimm
nNOLUR BANA BISEYLER YAZIN
ne güzel işte canım... aynı benim gibi bende öyleydim benimde sağ çenemin altında kocaman bir sivilce çıkmıştııı.
maşallahhhhh
alabilirsin canım ama sıcak olmucak birde duş şeklinde olucak.. bende gece kalkıp wc ye çok gittim transferden sdonraaa hdi hayırlısı inşallahhh
slm kızlar ay vakit geçmiyor tam 10günüm var ultrasyona niye bukdar geç ve niye kan testi sadece iki kez verdim çok korkuyorum bebegim inş saglıklı büyüyodur bu bekleyiş bitmiyor bunada şükür biraz kullandıgım jelin rengi kahverengi gibi geri geiyor çok korktum dr aradım bişey olmaz dedi oooof
kızlar valla iyi cesaret idrar testi ben bile yapmaktan korkuyorum ama yapcam inş bide idrar testinde görürüm
rana bende 2 defa verdim kan testi değer yüksldiği için birdaha gerek duymadı doktorum ama ultrosan biraz geç değilmi senin ben transfer olalı 3 hafta oluyo pazartesi ultrason la bakıcak alttan bakıcak tabiki diğer türlü görünmez en kesin alttan görünüyo.. her doktorun taktiği farklı ama hayırlısı olsun canım ya bu kadar sevindik allah devamınıda getirsin herkesin yüzü gülsün
mersenem bende sürekli uyuyorum akşamları evde olsam gündüzde uyucam çok halsizlik uyuşukluk var bebekler yapıo sanırım
canım ben hep vajinal fitil kullandığım için sürekli akıntı oluyordu. ilaç kullanıyorsan ondan olabilir am bazı arakadaşların akıntısının olduğunu duymuştumbi sorum daha var transsfeeden 3-4 gün sonra su gibi akinti geliyodu bu akintilar teste kadar sürdü ve hala da var sizde böyle bisey yasadinizmi ??
inşallahhh dediğinn gibidirr canımmm benimm diğer denemelerimde çıkmamıştıı ama bunda da çok erken çıktıı hayırlısıı ALLAH tann diyelimmm senn nasılsınn tekrarr kann vercen mii canımm
sılanazcım cnm ama olaz kı oyle normalde gebelık adetın 1.unu sayılır transfer gunu ayamazsın kı 2 hafta kaybın olur ben de sorucam dra ya son adettır ya da bu hesaplayıcıdır.sımdı bız test gunumuzde 1 aylık gebe olmuyomuyuz bıtanem ya 10 gunluk gebe mı olcam ben sımdı test gunumde kafam karıstıııı
sen de takılma lutfen ya bak ne guzel degerın artıyo sılacım cnm sayende ne cok arkadas bulduk kendımıze yoldas bak hepımız bırbırımıze destegız bence sen o krıtık durumu 2.kan testınle zaten atlattın cnm bu kdr takılman ıı dııl bıtanem hadı rahatla aksam da guzel haberler ver cnmmm
sılanazcım cnm ama olaz kı oyle normalde gebelık adetın 1.unu sayılır transfer gunu ayamazsın kı 2 hafta kaybın olur ben de sorucam dra ya son adettır ya da bu hesaplayıcıdır.sımdı bız test gunumuzde 1 aylık gebe olmuyomuyuz bıtanem ya 10 gunluk gebe mı olcam ben sımdı test gunumde kafam karıstıııı
sen de takılma lutfen ya bak ne guzel degerın artıyo sılacım cnm sayende ne cok arkadas bulduk kendımıze yoldas bak hepımız bırbırımıze destegız bence sen o krıtık durumu 2.kan testınle zaten atlattın cnm bu kdr takılman ıı dııl bıtanem hadı rahatla aksam da guzel haberler ver cnmmm
nazayse canım snin için endişeleniyorummm.. zaman yaklaştıkça gerilimin artıyorrr ... :81::81::81: sakin ol tatlımmmmm yafff az kaldıııııııııııııııııııııkyr ya kızlarrr ne salak bı surec dımı suan bebegım varsa karnımda bu bellı ama ben mal gbı test tarıhımı beklıyorum suan belkı de tutundu mınık yurek anasının rahımıne ya cıldırcam yaaaaa.....
evet canım ama bende baktım netten keseyi görmek içi ultrasonla alttan bakıyorlarmış öyle yazıyordu.. yukarıdan görünmezmiş bu kadar erkencnm gebelıgın ılk hftalarında alttan muayene pek tavsıye edılmıo bıldıım kadarıyla bekle dıtan gor cnm benım arkadasım yaptrmamıstı alttan muayene...
yavvv ben bu hesaplamaları anlamadım gerçekten akşam kuzenimle konuşuyorum o normal hamile ne olursa olsun diyo adet tarihinden sonra sayılır diyo bence o hesaplama doğru bizim yumurtalara diğerlerine göre daha büyük oluyo ilaçla büyütülüyo falan filan onların 1-2 hafta olucak işlem bizde 3-4 gün lab.oluyo herneyse bende gidince sorucam doktora kesin bilgi onlarda
normal de uykuyu sevan bir insanımm ama bu kadar da deill resmenn kulağımm her şeyii duyuyorr ama gözlerimm kapalıı baygınımm acaba kan pıhtılaşmasına verdiği iğnelerden mii böyleymm yaa.......senin de kese gününee azz kalmışş inşallahh sağlıklı bir şekilde görürrrrsünnn keseciğiniii
yavvv ben bu hesaplamaları anlamadım gerçekten akşam kuzenimle konuşuyorum o normal hamile ne olursa olsun diyo adet tarihinden sonra sayılır diyo bence o hesaplama doğru bizim yumurtalara diğerlerine göre daha büyük oluyo ilaçla büyütülüyo falan filan onların 1-2 hafta olucak işlem bizde 3-4 gün lab.oluyo herneyse bende gidince sorucam doktora kesin bilgi onlarda
cnm gebelıgın ılk hftalarında alttan muayene pek tavsıye edılmıo bıldıım kadarıyla bekle dıtan gor cnm benım arkadasım yaptrmamıstı alttan muayene...
ewt canımm benim ilk bebeğimde ,doktor ilk adetimi sordu ,sağlık ocağı onu sordu bende dedim ne için bu ,gebelik günününn ilk günü olarak kabul edilir dedii yanii tüp bebek te olsa normal gebelikte olsa bu deişmiyorumm eminimmm,kızlar bu aradd şuan pozitif alanlar aralığın son günleri doğum yapacaksınız ayduman,silinaz,rana,dekopa,lahorbaşka kim vardı valla kafam durduu yanii bu arkadaşlar inşallahh aralık sonuu bebekleriyle kavuşacakk ben ve bu haftadan sonrakilerde ocağın ilk günlerii inşallahhhhhhhhh hayırlısı ilee kavuşacağızz gerçii benimm bu sivilcee moralimi bozdu ya neysee ALLAH tan ümit kesimez:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?