2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

arkadaslar transfer gunubuzden hesapliyosunuz, gebelik haftanizi o hesapliycilar yanlis NAZAyse'cim bugun hemsireye sordum tranfer gununde hesapla dedi yani 3 hafta 3,gunluk LOL, Su telefon bi gelse rahatliycam biraz,,\

rana benden iki gunden bor kan aliyolar bugun ucuncu kani verdim ve bu boyle giycek, kimyasal, yada dis gebelik veya diger ihtmallaere karsi.... senin doktorunda bir bildigi vardir demek geliyor icimden ama bilemiyorum, takipte olmalari lazim bence, cunku acil birsey oldunda hemen mudaile etmeleri icin, hayirlisi olsun bakalim

Sagol cnm, ben de sana dua edeceğim. Haberini bekliyoruz.

canım hoşgeldinnn hadi bakalım hayırlı haberlerini yaz bekliyoruz canımm.... bebişin nasıllll artık hissettiriyormu kendiniii nisa hepimizi ağlattı bugünnnnn...

vallahi bacim daha cok erken ama ne bilem, ilaclardan diye takilmamaya calsiyorum, karin agrisi oluyo arada bir,midem bazen agzima gelcek gibi oluyor ama psikolojikde olabilir, uyku cok tatli, ama her zaman tatliydi bana, gaz var cok off off dekopa hayirlisi bakalim bekleyip gorcez araslar su deger bir duzenli artsa ins, rahatlu=iycam, seninde az kaldi pazartesi mutlu haberlerinizle yeniliycem listeyi beklemedeyim

cnm benım de tedavım soyle oldu

1.gun cuma Adet
2.gun ctesi 1.kontrol+igne(gnl f)
3.gun pazar ---------+igne(gnl f)
4.gun ptesi 2.kontrol+igne(gnl f)
5.gun sali ---------+igne(gnl f)
6.gun crsmb 3.kontrol+igne(gnl f)+igne(centrotide)
7.gun persm ---------+igne(gnl f)+igne(centrotide)
8.gun cuma 4.kontrol+igne(gnl f)+igne(centrotide)
9.gun ctesi igne(centrotide)+igne(otrivelle)
10.gun pazar antibiyotik
11.gun ptesi yumurta toplama
12.gun sali
13.gun crsmb
14.gun prsmb transfer
15.gun cuma
16.gun ctesi
17.gun pazar
18.gun ptesi
19.gun sali
20.gun crsmb
21.gun prsmb
22.gun cuma
23.gun ctesi
24.gun pazar
25.gun ptesi test ve sonuc allah buyuktur...
gonal fler 225 hep ama dıger arkadaların da dedıı gbı bu tamamen senın bunyene gore degısıyo cnm ve tup bebek tedavısınde kullanılan ılacların ne kdr zararlı olup olmadıı yaklaık 20 yıl sora bellı olr cnm smdılık gorulmus bısey yok ama ılerıde ılk yaptıranlardan gorucez neler olacagını evet baska sansımız olsa bu yolu dener mıydık hıc?Allah kolaylık versın....umarım en kısa zamanda evladını kucagına alırsın cnm...

sılanazcım cnm ama olaz kı oyle normalde gebelık adetın 1.unu sayılır transfer gunu ayamazsın kı 2 hafta kaybın olur ben de sorucam dra ya son adettır ya da bu hesaplayıcıdır.sımdı bız test gunumuzde 1 aylık gebe olmuyomuyuz bıtanem ya 10 gunluk gebe mı olcam ben sımdı test gunumde kafam karıstıııı
sen de takılma lutfen ya bak ne guzel degerın artıyo sılacım cnm sayende ne cok arkadas bulduk kendımıze yoldas bak hepımız bırbırımıze destegız bence sen o krıtık durumu 2.kan testınle zaten atlattın cnm bu kdr takılman ıı dııl bıtanem hadı rahatla aksam da guzel haberler ver cnmmm

bi sorum daha var transsfeeden 3-4 gün sonra su gibi akinti geliyodu bu akintilar teste kadar sürdü ve hala da var sizde böyle bisey yasadinizmi ??

inşallahhh dediğinn gibidirr canımmm benimm diğer denemelerimde çıkmamıştıı ama bunda da çok erken çıktıı hayırlısıı ALLAH tann diyelimmm senn nasılsınn tekrarr kann vercen mii canımm

rana bende 2 defa verdim kan testi değer yüksldiği için birdaha gerek duymadı doktorum ama ultrosan biraz geç değilmi senin ben transfer olalı 3 hafta oluyo pazartesi ultrason la bakıcak alttan bakıcak tabiki diğer türlü görünmez en kesin alttan görünüyo.. her doktorun taktiği farklı ama hayırlısı olsun canım ya bu kadar sevindik allah devamınıda getirsin herkesin yüzü gülsün

kyr ya kızlarrr ne salak bı surec dımı suan bebegım varsa karnımda bu bellı ama ben mal gbı test tarıhımı beklıyorum suan belkı de tutundu mınık yurek anasının rahımıne ya cıldırcam yaaaaa.....

cnm gebelıgın ılk hftalarında alttan muayene pek tavsıye edılmıo bıldıım kadarıyla bekle dıtan gor cnm benım arkadasım yaptrmamıstı alttan muayene...

mersenem bende sürekli uyuyorum akşamları evde olsam gündüzde uyucam çok halsizlik uyuşukluk var bebekler yapıo sanırım

normal de uykuyu sevan bir insanımm ama bu kadar da deill resmenn kulağımm her şeyii duyuyorr ama gözlerimm kapalıı baygınımm acaba kan pıhtılaşmasına verdiği iğnelerden mii böyleymm yaa.......senin de kese gününee azz kalmışş inşallahh sağlıklı bir şekilde görürrrrsünnn keseciğiniii

bi sorum daha var transsfeeden 3-4 gün sonra su gibi akinti geliyodu bu akintilar teste kadar sürdü ve hala da var sizde böyle bisey yasadinizmi ??
canım ben hep vajinal fitil kullandığım için sürekli akıntı oluyordu. ilaç kullanıyorsan ondan olabilir am bazı arakadaşların akıntısının olduğunu duymuştum
inşallahhh dediğinn gibidirr canımmm benimm diğer denemelerimde çıkmamıştıı ama bunda da çok erken çıktıı hayırlısıı ALLAH tann diyelimmm senn nasılsınn tekrarr kann vercen mii canımm

merak etme canım hayırlısı ile olucak... ben daha iyiyim canım iki gündür yatıyorum dinlendim biraz iyi geldiii pazartesi tekrar kan vericem inşallahh değerim artmıştır. şimdiki kabusumda buu ... hiç bitmiyor stresimiz Allah hepimiz için tamamına erdirsin inşallahh

yavvv ben bu hesaplamaları anlamadım gerçekten akşam kuzenimle konuşuyorum o normal hamile ne olursa olsun diyo adet tarihinden sonra sayılır diyo bence o hesaplama doğru bizim yumurtalara diğerlerine göre daha büyük oluyo ilaçla büyütülüyo falan filan onların 1-2 hafta olucak işlem bizde 3-4 gün lab.oluyo herneyse bende gidince sorucam doktora kesin bilgi onlarda

bende senin gibi dusnuyodum, cunku bu laboratuar suresi yumarte sperm dollenmesi filan ama hemsire transfer gununde dei canim bugun sordum, takilmmamaya calsiyorum insanki hep pozitif dusunuyorum canim ama insan sayiden elde degil bu kadar yaklasmisken kaybetme korkusuda daaha bir baska , ins, degerlerim artcak sizede moral olcak, szinkilerde bana morel olcak, sayiden canim suan yattim uerden yaziyorum, yazdikca rahatliyorum, birilerinin beni anlamasi hosuma gidiyor cunku biz hepimiz kader arkadasiyiz ayni yolda ayni hedef icin mucadele veriyoruz

nazayse canım snin için endişeleniyorummm.. zaman yaklaştıkça gerilimin artıyorrr ... :81::81::81: sakin ol tatlımmmmm yafff az kaldııııııııııııııııııııı
cnm gebelıgın ılk hftalarında alttan muayene pek tavsıye edılmıo bıldıım kadarıyla bekle dıtan gor cnm benım arkadasım yaptrmamıstı alttan muayene...
evet canım ama bende baktım netten keseyi görmek içi ultrasonla alttan bakıyorlarmış öyle yazıyordu.. yukarıdan görünmezmiş bu kadar erken

evet canım bencede doğru bende hesapladım ve bakındım bizde 9 ay 10 güne kısmetse doğurucaz yani hamile kaldıktan sonra normal gebelikten farkı yokkk..

inşallah canım sonrada kalp atışı duyma telaşı alır beni yaakında benimle kimse görüşmicek herkesin kafasını şişiriyom görünür demi bişey olmaz demi diye diye valla ben çok uykuyu seven biri değilim ama şuanda dayanamıyorum eşim biraz geç geliyo onu beklerken uyuya kalıyom hergün o yatırıyo beni yatağa normalde gece film falan izlerdim şimdii nerdeee

ewt canımm benim ilk bebeğimde ,doktor ilk adetimi sordu ,sağlık ocağı onu sordu bende dedim ne için bu ,gebelik günününn ilk günü olarak kabul edilir dedii yanii tüp bebek te olsa normal gebelikte olsa bu deişmiyorumm eminimmm,kızlar bu aradd şuan pozitif alanlar aralığın son günleri doğum yapacaksınız ayduman,silinaz,rana,dekopa,lahorbaşka kim vardı valla kafam durduu yanii bu arkadaşlar inşallahh aralık sonuu bebekleriyle kavuşacakk ben ve bu haftadan sonrakilerde ocağın ilk günlerii inşallahhhhhhhhh hayırlısı ilee kavuşacağızz gerçii benimm bu sivilcee moralimi bozdu ya neysee ALLAH tan ümit kesimez:26::26:

nazayse alttan muayene de bir sakınca yok öle olsa doktor bakalım demezdi bence bu bebeği ne kadar istediğimi o çok iyi biliyo riske atmaz ve bir arkadaş daha yazmıştı alttan muaynenin sakıncası yok diyo ben doktoruma güveniyorum bu zamana kadar ona güvendim hayal kırıklığı yaşamadım bundan sonrada yaşamam inşallah

ufacık salak bir sivilceye takılma o hiç bişey yapamaz sana bebeğinin içinde olduğunu sen çok iyi biliyosun moralini bozma

kizlar ben telefon salana kadar uyumaya caliscazm, size iyi sohbetler 1 saat sonra filan ararlar herhalde, azcik kestirem, size iyi sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…