2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ınsallah cnmm ben tedbır olsun dıye soledım tatlım sakın yanlıs anlama

deopa cnm bısey solıycem tatlım fıtıl atıosun ya vagınadan ben de atıyorum ılk gunlerde cok daha rahat ıtıyodum ıcerı sımdı rahım duvarlarım yanı gırıs kısmı bıraz sıs gbı parmagımla zor gırıyorum ve rahım hemen vakumluyo ıtmeye fırsat vermeden....senın nasıl yanı ılk gunlerden farklı suan yaaa....

bak cnm bırının yazdıı yazıyı kopyaladım...

alıntı
sanki bana zararlı geliyor arkadaşlar bu formda çoğu arkadaşımız hamile kalıyor ve muaneye gittikten birkaç gün sonra bebeklerini kaybediyorlar beniim düşünceme göre bebeğin kesesiyle oynuyorlar bilmiyorum sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum benim bebeğim yok ama bir süre alttan muayene etirmeyi düşünmüyorum olursa bebeğim bir örnek vereyim eşimin yengesi hamileliğin ilk ayında düşük riski oluştu nedeni doktorun alttan bakmasıymış bebeğin yeriyle oynamış 15gün hiç kalkmadan yattı bbir tek wcye gitti iğne oldu hergün ilaç içti bebeğin tutunması için

aayy nazayse sağol canımda ben tedirgim oldum şimdi pazartesi doktora yine sorarım risk varsa girmem riske ama keseyi görebilmesi içinde bakması lazım hayırlısı olsun artık

ya kizlar bu telefon caladi gitti, korkmaya basladim ben ha normalde ariyolardi bu saate kadar off offf mutluyum, umutluyum dua edin kizlar

aayy nazayse sağol canımda ben tedirgim oldum şimdi pazartesi doktora yine sorarım risk varsa girmem riske ama keseyi görebilmesi içinde bakması lazım hayırlısı olsun artık

tabıı bıtanem belkı de kulaktan dolmadır dr en ıısını bılır cnm allah korusun teyzesı yesın gotunuuuuuuu sakın rahatsız etmeyelım pasamızı....

ya kizlar bu telefon caladi gitti, korkmaya basladim ben ha normalde ariyolardi bu saate kadar off offf mutluyum, umutluyum dua edin kizlar

cnm aaa bı sen mı varsın adamların test yaptıııı bugun yogundur belkı az daha sabır kutfen tatlım ya....

cnm aaa bı sen mı varsın adamların test yaptıııı bugun yogundur belkı az daha sabır kutfen tatlım ya....

sabir sabir ya sabir... bekliyom yoksa arasammi ne yapsam nazayse. ya bende fitilden kullaniyom anam su geliyo hafifde ilactan sorcam hemisre aradimi normalmi diye sizdede oluyormu, fitili taktiktan soanra bir siccaklik, sonra su geliyo baya hafif te ilac

canım haftasonu olabılır dedı hemsıre ama gelecek ctesı belkı,
sizin kacıncı gunde toplanmıstı yumurtalarınız

Selam kızlar, ayyy ben buraya çok alıştım. Telefon elimde sürekli sayfayı yeniliyorum. Ne yazdınız, kimler ne yapıyor diye. Bu bağımlılık yapar mı diye korkmaya başladım))

evet canım yaa eskiye göre giriş daha şiş ama normal sanırım çünkü ben daha önce kullandığımdada böyle olmuştu sonra normale dönmüştüü.. vakum olayına dikkat etmedim çok ileri itmiyorum ben hemşire çok ileri itm demişti yani çokaz itip bırakıyorum..

Silanazz canım nerelerdesin yaff haber gelmedi mii ??????? meraklardayızzzz.. birde bir arkadaş vardı test yapıcak pınarmıydıı ondan da haber yokkkk nerdesinizzzz

canım haftasonu olabılır dedı hemsıre ama gelecek ctesı belkı,
sizin kacıncı gunde toplanmıstı yumurtalarınız

slmm canımm benimm 2 nisan adet günüm 4 nisan gonol f başlama günüm 18nisan yumurtam toplandı ve 21 nisan transferim oldu ama benim yumurtalar sanırım biraz geç büyüyor diğer arkadaşların test yaptırdığı gün den sonra adet dönemi geliyor benimse haftaya bu gün adet günümm ama adet felan olmazsamm günüme kadar yaptırmıycamm , bunda karnımm hala şişş diğerlerinde düm düzz düüüü:18:

dekopa canım jel geliyoda zaten kahverengi gibi gelmesi moralimi bozdu.
sılanaz benden iki kez aldılar sonra ultrasyon dedi çıktı dr bilmiyorum
ayduman canım benim 2mayısa verdi anca sanırım görüncek ozamana kada sen bende önceydin benimde 3hafta ozaman dolmuş olucak hepimiz saglıklı sıhatli bebişlerimizi görelim inş kızlar hepinizi seviyorummmmmmm

doktoruna sordunmu canım kahverengi lekelenme normal demişlerdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…