nazayse alttan muayene de bir sakınca yok öle olsa doktor bakalım demezdi bence bu bebeği ne kadar istediğimi o çok iyi biliyo riske atmaz ve bir arkadaş daha yazmıştı alttan muaynenin sakıncası yok diyo ben doktoruma güveniyorum bu zamana kadar ona güvendim hayal kırıklığı yaşamadım bundan sonrada yaşamam inşallah
bak cnm bırının yazdıı yazıyı kopyaladım...
alıntı
sanki bana zararlı geliyor arkadaşlar bu formda çoğu arkadaşımız hamile kalıyor ve muaneye gittikten birkaç gün sonra bebeklerini kaybediyorlar beniim düşünceme göre bebeğin kesesiyle oynuyorlar bilmiyorum sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum benim bebeğim yok ama bir süre alttan muayene etirmeyi düşünmüyorum olursa bebeğim bir örnek vereyim eşimin yengesi hamileliğin ilk ayında düşük riski oluştu nedeni doktorun alttan bakmasıymış bebeğin yeriyle oynamış 15gün hiç kalkmadan yattı bbir tek wcye gitti iğne oldu hergün ilaç içti bebeğin tutunması için
aayy nazayse sağol canımda ben tedirgim oldum şimdi pazartesi doktora yine sorarım risk varsa girmem riske ama keseyi görebilmesi içinde bakması lazım hayırlısı olsun artık
ya kizlar bu telefon caladi gitti, korkmaya basladim ben ha normalde ariyolardi bu saate kadar off offf mutluyum, umutluyum dua edin kizlar
cnm aaa bı sen mı varsın adamların test yaptıııı bugun yogundur belkı az daha sabır kutfen tatlım ya....
yok canımm yaa hayatın içinden olduğu içinn daha etkileyicii gerçekçii bu dönemdee yapmacıkk şeylerii izleyemiyorumm insanlarda dahill hayatin içinden olsun istedimm 8.bölümdeyizz daha ağlamadımm ağlamamm daa zatenn amannn her şeyy film gibi olsunn daha ağlanacakk neler varr daa iştee insann oğluyuzz sen nasıllsınn yumurtalarınn ne zamann toplanıyorr inşallahhhh
Selam kızlar, ayyy ben buraya çok alıştım. Telefon elimde sürekli sayfayı yeniliyorum. Ne yazdınız, kimler ne yapıyor diye. Bu bağımlılık yapar mı diye korkmaya başladım))
valla ben de aynen oleyımmmmm aynennnnn....
deopa cnm bısey solıycem tatlım fıtıl atıosun ya vagınadan ben de atıyorum ılk gunlerde cok daha rahat ıtıyodum ıcerı sımdı rahım duvarlarım yanı gırıs kısmı bıraz sıs gbı parmagımla zor gırıyorum ve rahım hemen vakumluyo ıtmeye fırsat vermeden....senın nasıl yanı ılk gunlerden farklı suan yaaa....
canım haftasonu olabılır dedı hemsıre ama gelecek ctesı belkı,
sizin kacıncı gunde toplanmıstı yumurtalarınız
dekopa canım jel geliyoda zaten kahverengi gibi gelmesi moralimi bozdu.
sılanaz benden iki kez aldılar sonra ultrasyon dedi çıktı dr bilmiyorum
ayduman canım benim 2mayısa verdi anca sanırım görüncek ozamana kada sen bende önceydin benimde 3hafta ozaman dolmuş olucak hepimiz saglıklı sıhatli bebişlerimizi görelim inş kızlar hepinizi seviyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?