2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ben geldim kızlar...nasılsınız...ya alt karnım acayip ağrıyoooo...napacam ...arada belime de vuruyor...delirme noktasındayım..ay bi ben mi bu kadar sabırsızım gel salı gellll....

yanı bunu umıt olarak almıım dımı dedım rahım buyudu muuuuuu

ben geldim kızlar...nasılsınız...ya alt karnım acayip ağrıyoooo...napacam ...arada belime de vuruyor...delirme noktasındayım..ay bi ben mi bu kadar sabırsızım gel salı gellll....

aggggggggggggggggg ben de agrıdan delırme noktasındasın sandım korktum yaaaa...napcaz beklıycez once bı ptesı gelsın heleeee......

aggggggggggggggggg ben de agrıdan delırme noktasındasın sandım korktum yaaaa...napcaz beklıycez once bı ptesı gelsın heleeee......

yok canım benim o kadar olsa doktorumu ararım.eşim bu ara daha geç geliyor eve birde yalnız çok bunalıyorum.allahtan yarın tatili...

canim 14 nisan benim dogum günümdü, insallah pozitif sonuc alirsinnn,benim anlamadigimm ben ilk 4 gün sadece gonal 150 vuruldum daha sonra kalan 7 gün yani decap. ve orgalutran vuruldum ynai 3 igne birden cok degilmi yaaa off , bugün geldi adetim ama cok tuhaf cok az

canim senin kacinci denemen di ?ben ilk 4 gün adece gonal 150 daha sonra kalan 7 gün iki igne daha orgalutran ve decop. kullandim yani 3 igne birden o sebebtem korkum ALLAH korusun cümlemizi
insallahh Allahin izniyle pozitif sonuc alirsin...

Kizlar acil yardim neoluurrrrr

Sabah agridan acillik oldum
11 gun degerim 608 cikmis
Transferden sonra yine yumurtalar buyumus ve rahimde hava varmis
Doktor cok su iciP yatacan dedi
Cocuguda gormedi
Kizlar basina boyle bisey gelen varmi ya
Ben cok korkuom bebege falan bisey olur diye
Ama ben normal hamileyim demi simdi
Bu durum tehlikelimi ne olur cvp yazin yasayan varsa

doktoruna sordunmu canım kahverengi lekelenme normal demişlerdi bana

dekopa hayırlı olsun canım allahtamamına erdirsin sağlıkla kucağına versin
canım ben de fulya tüp bebek merkezine gidiyorum bahçeci grubu sen umutta yaptırmılşsın ben tedaviye devam edersem transfer umutta olacak mennunmusun bide sorunun neydi cevaplarsn sevinierim

ınallah cnm ınsallah pozıtıf olur benım ılk denemem cnm bılmıyorum 2.varsa kısmetımde esım nasıl ikna olur bılemıyorum ınan ınsallah allahım herkesın gonlundekı muradı versın....

ya kızlar benim ağrım artıyooo...kormaya başladım...yanımda kimse yok eşimin de telefonu meşkul :83:

kizlar oyle bir sey yasadimki, oyle bir korku bu korkuyla bebeklere bisey olmadiysa bundna sonrada olmaz evel allahin izni ile, hale kendime gelemedim, inanki zor nefes aliyorum,

Sonucu beklerken 17.gun kan degeri icin odama indim toparlamaya zaman gecins, diye, cam benim biraz zor aciliyor, baya bir zorlluyo benim diye trasnferden sonra hem gorumceme actiriyodum, bugun esim'i cagirdim, acmaya calisti, birak dedim onemli degil sonra havalandiririm, esim bir sinirle cama'a yumrugu yapistirdi, birden kanlar hali, lavabo, her yer kan gonlune dondu, ne yapcami sasirdim, soka girdim inanki bir an, sonra hemen yukari firladim kayinpederim geldi, hemen hastanye goturduler ama korkarimki atar damara filan geldi, cok kotu kan geldi, kizlar, havlular filan islemedi, icerdede cam var kesin, beni goturmediler hala bekliyorum, bogulcak gibi oldum, disari ciktim tel geldi benim deger 3.000 bisey dedi ama hatirlamiyorum yeminle, cumartesi gel bidaha haftaya dedler her sey yolundaymis, ben hepten bir kotu oldum hungur hungur, kayinvaldemde bana kizdi nicin asagi cagirdin, senin yuzunden oldu gibilerinden , ben zaten tutulmusum, kizim ne oldu demeden oda anne ama hepten bir kotu oldum, ben ne bileyim sinirlenip yumrugu indirceni, dua edin arkadalsar esimin elinde bir sorun cikmasin.

geçmiş olsun canım hiç böyle bişi duymadımm.. doktor hamlesin dediyse hamilesin ama değerin epey yüksek çıkmış canım dikkat et kendine doktoruna sor herşeyii

sağol canım teşekkürler... benim doktorum süleyman tosundu çok memnun kaldımm... benim tüplerim tıkalıydı. nce onlar alındı sonra mikroenjeksiyon yapıldı

cnm panık yapma kotu bı durum olsa dr senı hastaneye gıt dıye uyarırdı bısey olmaz soyledıklerını ya cnm tabııkı de hamılesın hem de muthıs bır degerleeeee ben senın ıdrar testlerınden berı senı hamıle sayıyodum zaten hadı bakalım allah tamamına erdırsın.ama su durumunu ııce konus doktorla tatlımmm

sılanazzz kız gelmedimi telefoooon merak ettim canıımm

telefon geldide cnaim, benim kafa yerinden gitti, sonra ariycam yine, hersey yolundaymis 3000 kusur olmus, haftaya cumartesi kan vermeye gel, ilaclarina devam et dedi, konusamaidm, zaten cnaim cok sukur yolunda imis o kotu sahneden sonra bisey olmadiysa, yarim saattir banyodaki kani, halilari, duvalari siliyodum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…