evet canım yaa eskiye göre giriş daha şiş ama normal sanırım çünkü ben daha önce kullandığımdada böyle olmuştu sonra normale dönmüştüü.. vakum olayına dikkat etmedim çok ileri itmiyorum ben hemşire çok ileri itm demişti yani çokaz itip bırakıyorum..
yanı bunu umıt olarak almıım dımı dedım rahım buyudu muuuuuu
ben geldim kızlar...nasılsınız...ya alt karnım acayip ağrıyoooo...napacam ...arada belime de vuruyor...delirme noktasındayım..ay bi ben mi bu kadar sabırsızım gel salı gellll....
yanı bunu umıt olarak almıım dımı dedım rahım buyudu muuuuuu
hayatım aldığımız ilaçlardan rahim gebeliğe hazırlanıyor ondan kalınlaşıyor.
aggggggggggggggggg ben de agrıdan delırme noktasındasın sandım korktum yaaaa...napcaz beklıycez once bı ptesı gelsın heleeee......
doktoruna sordunmu canım kahverengi lekelenme normal demişlerdi bana
canim 14 nisan benim dogum günümdü, insallah pozitif sonuc alirsinnn,benim anlamadigimm ben ilk 4 gün sadece gonal 150 vuruldum daha sonra kalan 7 gün yani decap. ve orgalutran vuruldum ynai 3 igne birden cok degilmi yaaa off , bugün geldi adetim ama cok tuhaf cok azKamilecim slm hosgeldin, ben ilk defa deniyorum Tup bebeği bence tedavinde sorun yok, hemen hemen aynı benimkiyle. Gün sayarsam 1 Nisan'da başladım iğnelere 11 Nisan'da yumurtam toplandı, 14 Nisan'da transfer yapıldı. Ama sunu unutma ilaçlar ve dozajları tamamen senin durumuna göre veriliyor. Herkes de farklı adet, farklı süre. Ayrıca bu ilaçlar vucudumuzdaki hormonların birebir aynısı, vücuduna hiçbir zararı yok. Sadece çok sık, ustuste ve çok uzun süre kullanırsan sakıncaları olabilirmiş. Ornegin ara vermeden 5 Tup bebek denemesi yaparsan. Bunun dısında bir iki adet donemin sonunda hersey normale donüyor. Sıkma canını bunlarla, durumuna gelince doktoruna danis bence.
Allah kolaylık versin, bir de dilediğin bebeğini kucağına versin...
cnm benım de tedavım soyle oldu
1.gun cuma Adet
2.gun ctesi 1.kontrol+igne(gnl f)
3.gun pazar ---------+igne(gnl f)
4.gun ptesi 2.kontrol+igne(gnl f)
5.gun sali ---------+igne(gnl f)
6.gun crsmb 3.kontrol+igne(gnl f)+igne(centrotide)
7.gun persm ---------+igne(gnl f)+igne(centrotide)
8.gun cuma 4.kontrol+igne(gnl f)+igne(centrotide)
9.gun ctesi igne(centrotide)+igne(otrivelle)
10.gun pazar antibiyotik
11.gun ptesi yumurta toplama
12.gun sali
13.gun crsmb
14.gun prsmb transfer
15.gun cuma
16.gun ctesi
17.gun pazar
18.gun ptesi
19.gun sali
20.gun crsmb
21.gun prsmb
22.gun cuma
23.gun ctesi
24.gun pazar
25.gun ptesi test ve sonuc allah buyuktur...
gonal fler 225 hep ama dıger arkadaların da dedıı gbı bu tamamen senın bunyene gore degısıyo cnm ve tup bebek tedavısınde kullanılan ılacların ne kdr zararlı olup olmadıı yaklaık 20 yıl sora bellı olr cnm smdılık gorulmus bısey yok ama ılerıde ılk yaptıranlardan gorucez neler olacagını evet baska sansımız olsa bu yolu dener mıydık hıc?Allah kolaylık versın....umarım en kısa zamanda evladını kucagına alırsın cnm...
doktoruna sordunmu canım kahverengi lekelenme normal demişlerdi bana
valla ben de aynen oleyımmmmm aynennnnn....
canim senin kacinci denemen di ?ben ilk 4 gün adece gonal 150 daha sonra kalan 7 gün iki igne daha orgalutran ve decop. kullandim yani 3 igne birden o sebebtem korkum ALLAH korusun cümlemizi
insallahh Allahin izniyle pozitif sonuc alirsin...
geçmiş olsun canım hiç böyle bişi duymadımm.. doktor hamlesin dediyse hamilesin ama değerin epey yüksek çıkmış canım dikkat et kendine doktoruna sor herşeyiiKizlar acil yardim neoluurrrrr
Sabah agridan acillik oldum
11 gun degerim 608 cikmis
Transferden sonra yine yumurtalar buyumus ve rahimde hava varmis
Doktor cok su iciP yatacan dedi
Cocuguda gormedi
Kizlar basina boyle bisey gelen varmi ya
Ben cok korkuom bebege falan bisey olur diye
Ama ben normal hamileyim demi simdi
Bu durum tehlikelimi ne olur cvp yazin yasayan varsa
dekopa hayırlı olsun canım allahtamamına erdirsin sağlıkla kucağına versin
canım ben de fulya tüp bebek merkezine gidiyorum bahçeci grubu sen umutta yaptırmılşsın ben tedaviye devam edersem transfer umutta olacak mennunmusun bide sorunun neydi cevaplarsn sevinierim
Kizlar acil yardim neoluurrrrr
Sabah agridan acillik oldum
11 gun degerim 608 cikmis
Transferden sonra yine yumurtalar buyumus ve rahimde hava varmis
Doktor cok su iciP yatacan dedi
Cocuguda gormedi
Kizlar basina boyle bisey gelen varmi ya
Ben cok korkuom bebege falan bisey olur diye
Ama ben normal hamileyim demi simdi
Bu durum tehlikelimi ne olur cvp yazin yasayan varsa
sılanazzz kız gelmedimi telefoooon merak ettim canıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?