2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ya kızlar benim ağrım artıyooo...kormaya başladım...yanımda kimse yok eşimin de telefonu meşkul :83:
korkma canım sakin ol doktorunu ara eşin napsın kızzzzz

canım geçmiş olsunn eşinde epey stresliymiş desene... değerinde güzel maşallahh ... canı m benim Allahın izniyle bebişe bişi olmaz insnalar ne tramvalar atlatıyor canım bazen hamileyken merak etme. melekler o meleği korurr

nazayse inşallah yarın hayırlı haberini alıcaz ben de yeni başladım daha tahliller aşamasındayoız doktor tüp bebek dedi haziran gibi sizi okudukça umut oluyosunuz

cnmmm hadı bakalım baslamak demek sona gelmeye yaklasmak demek cok sevındım ınsallah sana umut oluruz her bırımız benım sonucum pazartesı bebegım yaa ya dunyam degısecek ya da karanlıklar ıcınde kalacagım hayırlısı neyse hakkımda o olsun cnm.....

çok geçmiş olsun canım yaa.korkma bişeyi yoktur...sevindim ben bebiş için....sıkma canını bebiş etkilenmesin canımmm

kardelen gozun aydin, canim yat dinlen bol bol su ic o zaman, degerin cok guzel, rabbim ins. kucaginada almayi ansip eder

cok gecmis olsun benim basima söyle bi durum geldi yumurta toplandiktan 2-3 saat sonra cok agrim oldu midem de böbregimde yumurtaligimda bütün karnimda ertesi gün hafifledi yumurtanin cok uyarilmasindan dendi yumurta büyümüs yani cok su ictim bende gecti daha sonra transfer yapilldi,transferden sonra agrim olmadi ve transferden 3 gün sonra ultrasonla bakildi yumurtaliklarin durumuna, muayxene sirasinda sordum ordalarmi diye ,doktor görmedi ama görülmez zaten dedi ve dünde negatif sonuc aldim cok üzgünüm cok yikildim INSALLAH RABBIM SANA BÖYLE BISEY YASATMASIN POZITIF SONUC ALIRSIN,Allah yardimcimiz olsun ...

cnmm cok gecmıs olsun bısey olmaz ınsallah allahın ıznıyle.esın neden sınırlendı kı hay allah yaaaa...bıze de hemen haber ver cok merak ederım sımdı dualarım senınle cnm ben dua edıyım sana bıraz.allah kabul ederı ınsallahhh....

çok geçmiş olsun canım yaa.korkma bişeyi yoktur...sevindim ben bebiş için....sıkma canını bebiş etkilenmesin canımmm

of fooof nisa off sikinti bir degilki bugun kor seyten kor olsun, hep etrafimda simdide ezcaneden aradilar, bant siparis vermistim, pazartesi degistirmem lazim iki gun onceden ariyorum, kiz bana vereme diyo niye diyorum salaga, doktorunla gorusmem lazim, cok kullaniyon diyo snaki keyfime kullaniyorum, kiza anlattim durumu nicin kulladnimi, doktorunla goresyim geri ariycam demist, simdide bana diye elimde hic yok salidan once gelmez, 7 yil ezcane surekli gittimiz, fircayi cekdim bir guzel , diger ezcanelerden bulmaya caliscam dedi, bul ne yaparsan yap dedim, ben size falzadn elinizde tutun diye her aradimda dedigimi soyledim, ne insalar var yarabbim, bide yani 4 defa yenileme var sanki ben recetesiz ilac istiyorum yarabbimmm, yagresul allahim

sagol canim, allah razi olsun, benim kan sonucu icin armamislarid, eve geldi kayinvaldem daha yemek yapmamisti, acdi , bide ustune seker hastasi olunca, seker dustu herhalde, stres, sinir indirdi cami, parmaparca etti elini, kizayimmi, aglayimmi sasirdim inaki...

cnmm lutfen sıkma kendını evet aksılıkler ustute gelmıs ama sakın ol.o bant ne ya ben hıc kullanmadım bı banttır donuyo agzınızada ama bu arada sıla sana 3 ıhlas 1 elham 7 ayetelkursı okudum allahım sıfa versın eşine cnm....

esın agrından dolayı erken gelıo dımı sımdı 1 de gelcek dıodun nısa
yok gelecekti zaten ama biraz erkene aldı ...şimdide midem bulanıyor ateş basıyor...arayacağım yazarım sizede şimdi çıkayım da...

Allah yardımcın olsun canım...bende çok kötü oldum şuan...bakalım ne olacak...

pardon ya yeni gördüm sonucunu almissin Allah kucaginada almayi nasip etsin insallah....

sagol canim cok tesekkur ederim, hemde ne stres, ne stres, oyle canim ama birden insan oyle fena oluyorki adam, odam bir an her yer kana bulandi sanki, nutkum gitti, ins. biseey olma hem esime, hem bebegime ins. deger iyi cok sukur, cok iyi gidiyor dedi, ins. boylede devam eder, su pazaretesi bi gelse sizle bende rahatliycam canlar, surdan yazdiniz iki satir bile beni cok rhatladi, allah hepinizden razi olsun

allah razi olsun kardesim, bantlar ostrojenmi ne onun seviyesi icin, yapistiryosun, bende ilk defa kullandim, nerdeyse 1 aydan fazla oldu kullaniyorum, trasnferden once sonra devam, dozu cok dukule basliyo git gide artiyor canim, uc gunde bir degistiryosun, bana bide alerji yapti yerelri kizardi, ksaniyo ama devam doktor bir hafta daha kulancak siksin disini demis, yapcak bisey yok baska, kalcmadaki yerler gecmisti, cok sukur kalcaya yapistirdim, gobek kipkirmizi lol boyle oval seklinde avucunun icinin yarisi kadar bantlar

korkma canım bizim bebişler çok güçlü ne zor yollardan geldiler... eşin içinde endişelenme canım toparla benimde babam şeker hastası oda birgün sinirlenince odanın kapı camını indirmişti... seni o sebeple anlıyorunım üzülme olur böyle şeylerrr. bebişini düşün rahatla canımm

anladım cnm tskkr ederım bılgı ıcın bana neden vermedı acaba ?

oyle canim sayiden oyle, ins. rabbim korusun baya sakinlestim ezcanaden haber geldi , baska bir ezcanede var oraya yonlendircekelr tamam, dedim esim gelsin allahin izni ile hastaneden alip, basimi gitcem, biaz kafam dagilir, ilaci alir gelirim, oo benim esimde, ne kapilar, ne camlar indirdide, bu geri tepti iste, uzuluyorum be yavrum seker hastlagi sayiden cok zor sonra cok pisman oluyolar, nerde neye sinirlenceklerini kestire o kadar zorki 7 yillik hayat arkadasim olcak, boyle bir tepki verceni tahmin etmedim, benim korktumu gorunce o hepten fena oldu, ter kan birbirine karisti inan, rabbim butun seker hastlarina sifa versin, insalalh cocuk olsun o yuzden cok istiyorum esim icin bir donem noktasi biel olabilir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…