korkma canım sakin ol doktorunu ara eşin napsın kızzzzzya kızlar benim ağrım artıyooo...kormaya başladım...yanımda kimse yok eşimin de telefonu meşkul:83:
kizlar oyle bir sey yasadimki, oyle bir korku bu korkuyla bebeklere bisey olmadiysa bundna sonrada olmaz evel allahin izni ile, hale kendime gelemedim, inanki zor nefes aliyorum,
Sonucu beklerken 17.gun kan degeri icin odama indim toparlamaya zaman gecins, diye, cam benim biraz zor aciliyor, baya bir zorlluyo benim diye trasnferden sonra hem gorumceme actiriyodum, bugun esim'i cagirdim, acmaya calisti, birak dedim onemli degil sonra havalandiririm, esim bir sinirle cama'a yumrugu yapistirdi, birden kanlar hali, lavabo, her yer kan gonlune dondu, ne yapcami sasirdim, soka girdim inanki bir an, sonra hemen yukari firladim kayinpederim geldi, hemen hastanye goturduler ama korkarimki atar damara filan geldi, cok kotu kan geldi, kizlar, havlular filan islemedi, icerdede cam var kesin, beni goturmediler hala bekliyorum, bogulcak gibi oldum, disari ciktim tel geldi benim deger 3.000 bisey dedi ama hatirlamiyorum yeminle, cumartesi gel bidaha haftaya dedler her sey yolundaymis, ben hepten bir kotu oldum hungur hungur, kayinvaldemde bana kizdi nicin asagi cagirdin, senin yuzunden oldu gibilerinden , ben zaten tutulmusum, kizim ne oldu demeden oda anne ama hepten bir kotu oldum, ben ne bileyim sinirlenip yumrugu indirceni, dua edin arkadalsar esimin elinde bir sorun cikmasin.
nazayse inşallah yarın hayırlı haberini alıcaz ben de yeni başladım daha tahliller aşamasındayoız doktor tüp bebek dedi haziran gibi sizi okudukça umut oluyosunuz
ya kızlar benim ağrım artıyooo...kormaya başladım...yanımda kimse yok eşimin de telefonu meşkul:83:
kizlar oyle bir sey yasadimki, oyle bir korku bu korkuyla bebeklere bisey olmadiysa bundna sonrada olmaz evel allahin izni ile, hale kendime gelemedim, inanki zor nefes aliyorum,
Sonucu beklerken 17.gun kan degeri icin odama indim toparlamaya zaman gecins, diye, cam benim biraz zor aciliyor, baya bir zorlluyo benim diye trasnferden sonra hem gorumceme actiriyodum, bugun esim'i cagirdim, acmaya calisti, birak dedim onemli degil sonra havalandiririm, esim bir sinirle cama'a yumrugu yapistirdi, birden kanlar hali, lavabo, her yer kan gonlune dondu, ne yapcami sasirdim, soka girdim inanki bir an, sonra hemen yukari firladim kayinpederim geldi, hemen hastanye goturduler ama korkarimki atar damara filan geldi, cok kotu kan geldi, kizlar, havlular filan islemedi, icerdede cam var kesin, beni goturmediler hala bekliyorum, bogulcak gibi oldum, disari ciktim tel geldi benim deger 3.000 bisey dedi ama hatirlamiyorum yeminle, cumartesi gel bidaha haftaya dedler her sey yolundaymis, ben hepten bir kotu oldum hungur hungur, kayinvaldemde bana kizdi nicin asagi cagirdin, senin yuzunden oldu gibilerinden , ben zaten tutulmusum, kizim ne oldu demeden oda anne ama hepten bir kotu oldum, ben ne bileyim sinirlenip yumrugu indirceni, dua edin arkadalsar esimin elinde bir sorun cikmasin.
drun cebı var mı dru ara esını bıdaha ara ayy korkutma benı ya....
cok gecmis olsun benim basima söyle bi durum geldi yumurta toplandiktan 2-3 saat sonra cok agrim oldu midem de böbregimde yumurtaligimda bütün karnimda ertesi gün hafifledi yumurtanin cok uyarilmasindan dendi yumurta büyümüs yani cok su ictim bende gecti daha sonra transfer yapilldi,transferden sonra agrim olmadi ve transferden 3 gün sonra ultrasonla bakildi yumurtaliklarin durumuna, muayxene sirasinda sordum ordalarmi diye ,doktor görmedi ama görülmez zaten dedi ve dünde negatif sonuc aldim cok üzgünüm cok yikildim INSALLAH RABBIM SANA BÖYLE BISEY YASATMASIN POZITIF SONUC ALIRSIN,Allah yardimcimiz olsun ...Kizlar acil yardim neoluurrrrr
Sabah agridan acillik oldum
11 gun degerim 608 cikmis
Transferden sonra yine yumurtalar buyumus ve rahimde hava varmis
Doktor cok su iciP yatacan dedi
Cocuguda gormedi
Kizlar basina boyle bisey gelen varmi ya
Ben cok korkuom bebege falan bisey olur diye
Ama ben normal hamileyim demi simdi
Bu durum tehlikelimi ne olur cvp yazin yasayan varsa
eşimi aradım canım...geliyor şimdi...arasam mı bilmiyorum ki?üff..
çok geçmiş olsun canım yaa.korkma bişeyi yoktur...sevindim ben bebiş için....sıkma canını bebiş etkilenmesin canımmm
cnmm cok gecmıs olsun bısey olmaz ınsallah allahın ıznıyle.esın neden sınırlendı kı hay allah yaaaa...bıze de hemen haber ver cok merak ederım sımdı dualarım senınle cnm ben dua edıyım sana bıraz.allah kabul ederı ınsallahhh....
of fooof nisa off sikinti bir degilki bugun kor seyten kor olsun, hep etrafimda simdide ezcaneden aradilar, bant siparis vermistim, pazartesi degistirmem lazim iki gun onceden ariyorum, kiz bana vereme diyo niye diyorum salaga, doktorunla gorusmem lazim, cok kullaniyon diyo snaki keyfime kullaniyorum, kiza anlattim durumu nicin kulladnimi, doktorunla goresyim geri ariycam demist, simdide bana diye elimde hic yok salidan once gelmez, 7 yil ezcane surekli gittimiz, fircayi cekdim bir guzel , diger ezcanelerden bulmaya caliscam dedi, bul ne yaparsan yap dedim, ben size falzadn elinizde tutun diye her aradimda dedigimi soyledim, ne insalar var yarabbim, bide yani 4 defa yenileme var sanki ben recetesiz ilac istiyorum yarabbimmm, yagresul allahim
yok gelecekti zaten ama biraz erkene aldı ...şimdide midem bulanıyor ateş basıyor...arayacağım yazarım sizede şimdi çıkayım da...esın agrından dolayı erken gelıo dımı sımdı 1 de gelcek dıodun nısa
of fooof nisa off sikinti bir degilki bugun kor seyten kor olsun, hep etrafimda simdide ezcaneden aradilar, bant siparis vermistim, pazartesi degistirmem lazim iki gun onceden ariyorum, kiz bana vereme diyo niye diyorum salaga, doktorunla gorusmem lazim, cok kullaniyon diyo snaki keyfime kullaniyorum, kiza anlattim durumu nicin kulladnimi, doktorunla goresyim geri ariycam demist, simdide bana diye elimde hic yok salidan once gelmez, 7 yil ezcane surekli gittimiz, fircayi cekdim bir guzel , diger ezcanelerden bulmaya caliscam dedi, bul ne yaparsan yap dedim, ben size falzadn elinizde tutun diye her aradimda dedigimi soyledim, ne insalar var yarabbim, bide yani 4 defa yenileme var sanki ben recetesiz ilac istiyorum yarabbimmm, yagresul allahim
cok gecmis olsun benim basima söyle bi durum geldi yumurta toplandiktan 2-3 saat sonra cok agrim oldu midem de böbregimde yumurtaligimda bütün karnimda ertesi gün hafifledi yumurtanin cok uyarilmasindan dendi yumurta büyümüs yani cok su ictim bende gecti daha sonra transfer yapilldi,transferden sonra agrim olmadi ve transferden 3 gün sonra ultrasonla bakildi yumurtaliklarin durumuna, muayxene sirasinda sordum ordalarmi diye ,doktor görmedi ama görülmez zaten dedi ve dünde negatif sonuc aldim cok üzgünüm cok yikildim INSALLAH RABBIM SANA BÖYLE BISEY YASATMASIN POZITIF SONUC ALIRSIN,Allah yardimcimiz olsun ...
korkma canım sakin ol doktorunu ara eşin napsın kızzzzz
canım geçmiş olsunn eşinde epey stresliymiş desene... değerinde güzel maşallahh ... canı m benim Allahın izniyle bebişe bişi olmaz insnalar ne tramvalar atlatıyor canım bazen hamileyken merak etme. melekler o meleği korurr
cnmm lutfen sıkma kendını evet aksılıkler ustute gelmıs ama sakın ol.o bant ne ya ben hıc kullanmadım bı banttır donuyo agzınızada ama bu arada sıla sana 3 ıhlas 1 elham 7 ayetelkursı okudum allahım sıfa versın eşine cnm....
sagol canim cok tesekkur ederim, hemde ne stres, ne stres, oyle canim ama birden insan oyle fena oluyorki adam, odam bir an her yer kana bulandi sanki, nutkum gitti, ins. biseey olma hem esime, hem bebegime ins. deger iyi cok sukur, cok iyi gidiyor dedi, ins. boylede devam eder, su pazaretesi bi gelse sizle bende rahatliycam canlar, surdan yazdiniz iki satir bile beni cok rhatladi, allah hepinizden razi olsun
allah razi olsun kardesim, bantlar ostrojenmi ne onun seviyesi icin, yapistiryosun, bende ilk defa kullandim, nerdeyse 1 aydan fazla oldu kullaniyorum, trasnferden once sonra devam, dozu cok dukule basliyo git gide artiyor canim, uc gunde bir degistiryosun, bana bide alerji yapti yerelri kizardi, ksaniyo ama devam doktor bir hafta daha kulancak siksin disini demis, yapcak bisey yok baska, kalcmadaki yerler gecmisti, cok sukur kalcaya yapistirdim, gobek kipkirmizi lol boyle oval seklinde avucunun icinin yarisi kadar bantlar
korkma canım bizim bebişler çok güçlü ne zor yollardan geldiler... eşin içinde endişelenme canım toparla benimde babam şeker hastası oda birgün sinirlenince odanın kapı camını indirmişti... seni o sebeple anlıyorunım üzülme olur böyle şeylerrr. bebişini düşün rahatla canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?