2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kesinlikle katılıyorum canım sana. allah herkese şifa versin. çocuksuz aile he eksik kalıyor Rabbim bize bunu verdi allahta tedavisi var oluyoruz. ama çocuk olsun bak oda nasıl iyi gelicek.. hayırlısı inşallahhh hepimzi içinn..

bende ilk kez dorduncu denemede kullandim cnaim, mutlaka onun yerine baska ilac kullaniyorusndur, takilma o seylere guven dokturuna

canımm çokkk geçmişş olsunnn üzldümm keşkee attsızlık çıkmasaydıı ama olcakla öleceğe çare bulunmzmuşş bunda da bir hayır vardırr bu arada değerin süper artmışş çok sevindimm sen artıkk ALLAH IN İZNİYLE GARANTİLEDİNN DARISI SIRADAKİİ ARKADAŞLARA SİTRESE GİRİPTEE ÜZME KANDİNİİ BEBEĞİNİ DÜÜNN ONLAR İÇİNN NE SIKINTILAR ÇEKİYORUZZ EŞİNİNDE ELİNEE Bİ ŞEY OLMAZZ İNŞALLAHH SERT VURDUĞUU İÇİNN KÖTÜÜ YIRTILMIŞTIRR MERAK ETMEEE

kızlar cok kotu bı haberım var kanamam basladı sanırım hastaneye gıdıyorum ne olur bana dua edın ne olur..... allahım lutfen yanımda ol....

kızlar cok kotu bı haberım var kanamam basladı sanırım hastaneye gıdıyorum ne olur bana dua edın ne olur..... allahım lutfen yanımda ol....

canım aman hemen panik yapma biliyorsun benimde başlamıştı 9. gün.. dualarımız sennle lütfen iyi haberlerle dönnnn

kızlar hayrlı akşamlar
bu akşam benimde 3-4 damla krımızı kan geldi hemen hastaneye koşturduk eşimle
kan yaptrdık yine
sonucu bekleyene kadar öldüm öldüm dirildim resmen amamaaaaaa
sonç 3000 çıktı
veee kesemizide gördük
hayrlısı bakalım hala riskler devam ediyor Rabbim yarım bırakmasın ınş

netim yoktu hepinizn haberleirni takip edemedim neler oldu biri bana özet geçsin

canım çok geçmiş olsuuuuun ah bu erkekler sanırım senin eşin şeker hastası demi benimkide aynı çıktımı şeker gözü döner şükür biyeri indirmedi dahada o anlık bişey inş herşey yolundadır kan degerinde güzel hadi hayırlısı sen kendini yorma üzülme fazla

çok şükürRabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canımmm sağlıkla inşaAllah

dekopa cnm benım degerım 6.5 cıktı yanı hıc bı sy yok.dr aradım ptesı tekrarlayalım dıo henuz erken ama geveledı o da resmen...hayırlısı buymus.cok degısık bı duygu daha aglayamadım bıle....

dekopa cnm benım degerım 6.5 cıktı yanı hıc bı sy yok.dr aradım ptesı tekrarlayalım dıo henuz erken ama geveledı o da resmen...hayırlısı buymus.cok degısık bı duygu daha aglayamadım bıle....

Ayyy kalbim güm güm oldu, ne demek canım 6,5. İyisin değil mı?

Şimdi girdim nete, kanamanı şimdi okudum, umarım iyisindir. Dualarım seninle...

6.5 demek gebelik yok demek cnm...iyi değilim tabii....

Ciddi olamazsın. Sok oldum, bu kadar erken bu kadar emin olamazlar bence. Ben sizin gibi pek bu degerlerden anlamıyorum. Daha 10. Gundesin, sacmaliyorsam affet gercekten göçtüm suanda.

hakkında hayırlısını versin Mevlam inşaAllah canım....ama yine de bir umut vardır belki daha 10. gün bugün Rabbimden umut kesilmezzz inşaAllah iyi yönde gelişmeler olur yaaaa dualarımız seninle canımm

hakkında hayırlısını versin Mevlam inşaAllah canım....ama yine de bir umut vardır belki daha 10. gün bugün Rabbimden umut kesilmezzz inşaAllah iyi yönde gelişmeler olur yaaaa dualarımız seninle canımm

saol cnm allah razı olsun...

Nazayse kendini bırakma canım, daha erken belki bir umut vardır. Hem doktor p.tesi tekrar test demiş. Kesin negatif olsa söylerdi, doktorlar bu konularda acımasız biliyorsun. Dur bakalım, hayırlısı. Bu gece senin için dua edeceğim...

merhaba arkadaşlar benimde bugun transferimin 4.gunu dondurulmuşlarla 2.denemem mahalesef ilk negatifi 2 ay once gordum inşallah o son negatifim olur.sonuc beklemek cok zor tecrubeli olmamama ragmen hala aynı sabırsızlık var ben 7.gun kanda baktırıcam inşallah pozitifi goruruz hepimiz rabbim hepimize yardım etsin

NAZAYSE canım lütfen üüzlme biliyorsun benimde kanamam oldu ve benimde değerim düşüktü,bence hemen bi proginex iğne olsydın dr vermedi mi,ben nette araltrırken birinişn değeri aynı senin gibiydi ama sonra katlanmştı ınş seninde katlanır,seni öyle iyi anlıyorum ki ben kaç defa yaşadım bu duyguları,ama üzülmek için çok erken testi tekrarla ve hemen iğne yaptr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…