anladım cnm tskkr ederım bılgı ıcın bana neden vermedı acaba ?
oyle canim sayiden oyle, ins. rabbim korusun baya sakinlestim ezcanaden haber geldi , baska bir ezcanede var oraya yonlendircekelr tamam, dedim esim gelsin allahin izni ile hastaneden alip, basimi gitcem, biaz kafam dagilir, ilaci alir gelirim, oo benim esimde, ne kapilar, ne camlar indirdide, bu geri tepti iste, uzuluyorum be yavrum seker hastlagi sayiden cok zor sonra cok pisman oluyolar, nerde neye sinirlenceklerini kestire o kadar zorki 7 yillik hayat arkadasim olcak, boyle bir tepki verceni tahmin etmedim, benim korktumu gorunce o hepten fena oldu, ter kan birbirine karisti inan, rabbim butun seker hastlarina sifa versin, insalalh cocuk olsun o yuzden cok istiyorum esim icin bir donem noktasi biel olabilir,
bende ilk kez dorduncu denemede kullandim cnaim, mutlaka onun yerine baska ilac kullaniyorusndur, takilma o seylere guven dokturuna
kızlar cok kotu bı haberım var kanamam basladı sanırım hastaneye gıdıyorum ne olur bana dua edın ne olur..... allahım lutfen yanımda ol....
telefon geldide cnaim, benim kafa yerinden gitti, sonra ariycam yine, hersey yolundaymis 3000 kusur olmus, haftaya cumartesi kan vermeye gel, ilaclarina devam et dedi, konusamaidm, zaten cnaim cok sukur yolunda imis o kotu sahneden sonra bisey olmadiysa, yarim saattir banyodaki kani, halilari, duvalari siliyodum...
kızlar hayrlı akşamlar
bu akşam benimde 3-4 damla krımızı kan geldi hemen hastaneye koşturduk eşimle
kan yaptrdık yine
sonucu bekleyene kadar öldüm öldüm dirildim resmen amamaaaaaa
sonç 3000 çıktı
veee kesemizide gördük
hayrlısı bakalım hala riskler devam ediyor Rabbim yarım bırakmasın ınş
netim yoktu hepinizn haberleirni takip edemedim neler oldu biri bana özet geçsin
dekopa cnm benım degerım 6.5 cıktı yanı hıc bı sy yok.dr aradım ptesı tekrarlayalım dıo henuz erken ama geveledı o da resmen...hayırlısı buymus.cok degısık bı duygu daha aglayamadım bıle....
6.5 demek gebelik yok demek cnm...iyi değilim tabii....
Ciddi olamazsın. Sok oldum, bu kadar erken bu kadar emin olamazlar bence. Ben sizin gibi pek bu degerlerden anlamıyorum. Daha 10. Gundesin, sacmaliyorsam affet gercekten göçtüm suanda.
dekopa cnm benım degerım 6.5 cıktı yanı hıc bı sy yok.dr aradım ptesı tekrarlayalım dıo henuz erken ama geveledı o da resmen...hayırlısı buymus.cok degısık bı duygu daha aglayamadım bıle....
hakkında hayırlısını versin Mevlam inşaAllah canım....ama yine de bir umut vardır belki daha 10. gün bugün Rabbimden umut kesilmezzz inşaAllah iyi yönde gelişmeler olur yaaaa dualarımız seninle canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?