2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ınş görürsün canım dualarımız seninle

Gulsum canim, hadi gozun aydin coook sevibndim,kardesim korkular azalmaya basliyor, bak cok uldun, ama ne guzel her sey yolunda, rabbime cok sukur, darisi basima insallah benimde 3000'lerde cok sukur ama kese gormeden insan sevinemiyor darisi basima ve butun arkadaslarimizin basina insalllah, yat dinlen gerisi hikaye, tebrikler cnaim

cok sukru canim uc bes dikislae atlatti, hersey yolunda, ne yapalim canim kolay degil onlarin bunye hic kaldirmiyo sinir, stresi, gule gule sohbet ediyoz simdi, bak diyo bi daha cami acmayla hic ugrasmiycan ben ne guzel actim diyo godik kafali kocam, degerim cok sukur iyi gidiyor ikiye katliyor cok sukurler olsun, bakalim cumartesi nasil gecek dorduncu kan icin, insalalh keselrinide, kal atislarinida, sancilariylada gunlerimiz dolu dolu gecerde kucaklarimiza aliriz,bunada cok sukur

canımmm aynen valla ya,aslında bu akşam giymeycektim ama 3-4 damla kan gelince korktuk koştuk hemen,darısı başına olsun ınşş,dr 2 tane görüyorum sanki ama belli değil henüz dedi,bakalm ikiz mi olcak,vay be nerden nereye 18 den 3000 lere
kızlar bu yüzden ümitsizliğe kapılmayın sanki ben hiç kapılmamaşım gibi
RABBİM hepimize kucağımza almayı naisp etsin
eşin nasıl oldu canım okudum üzüldüm çok geçmiş olsun

dekopa cnm benım degerım 6.5 cıktı yanı hıc bı sy yok.dr aradım ptesı tekrarlayalım dıo henuz erken ama geveledı o da resmen...hayırlısı buymus.cok degısık bı duygu daha aglayamadım bıle....

nazayse canim ne denir bilmiyorum, inaki ama degerin sifir degil benim oki denemdede 0.50 idi hic umut yoktu 5 ustu gebe sayiliyor guzelim, hic belli olmaz rabbimin mucizeleri cok umudunu kaybetme, ins, cumartesi cok guzel haberler alcaz, taze portakal suyu ic kan degerini artiriyor, hurma ceviz, findik ye kardesim.... hersey cok guzel olcak ben inaniyorum sende inan, sen cok destek verdin bize dualarimiz seninle, kardesim esim cok iyi cok sukur, benimde dualarim saninle ve bebisinle, yada bebislerinle

ayyyyy gulsum insallah kardesim ins. ikiz olur, hayirlisi insallah, hadi hayirlisi, atlattin cok sukur, hadi hayirlisi bende bugunku haberle biraz rahatladim ama su keseyide gorsem insallahh, ay ayay ikiz ikiz olur insallah sagligi siyati ile gelsin, nazayseninde allah yardimcisi olsun, insallah bosuan uzlumustur,

evet biraz rahatladım ama bide kalp atışlarını duysam ohhh diyeceğim o gün zaten adağım var şeker çikolta alıp çocuklara dağıtacağım zaten daha kimsye söyleyemdk o zaman söyleriz ınş
ınş sende görürsün canım
ben en çok dış gebelikten korkuyordum zira tüp bebek dr um dış gebelik olablr falan dedi,ben bu akşam keseyi gördğme değil dış gebelik yok diye sevindim başka bi dr a gittik,dr a diyorum ki dış gebelik yok dimi diyorum o da yok diyor,düşün yani korkumu keseyi değil dış gebeliği soruyorum,ama şükür atlattık,zaten beklerken hep aytel kürsi okudum anca skainleştim
hadi darısı sana,bugün mü gidicektin

ANKARAo6 oh 18 den 3000nemiay benimkide çıkacakmı görcemmi şu keseyi ve içini inşallaaaaaaaaah sılanaz tabi geldi geçti güler artık eşin olan o anda sana oldu aman yinede ucuz atlatmış geçmiş olsun tekrar
NAZEYSE aaa hiç duymadım 6lı degerlerle hamile kalmayanı benim negatiflerimde hep sıfırla başlardı yada sadece 1 benim teyze kızı 5di deger dr ne var ne yok diyebilirim dedi yükseldi degeri şimdi 6aylık çocugu kucaagında inan inş seninkide öyle bişeydir

ahh cnaim ben niye keseyi gormek istiyom saniyosn, kac tane olduklarini ogrenmek icinmi alakasi yok, dis gebelikten korktum icin bide benim deger yuksek hepten korkutuyo beni, hayirlisi bakalim kardesim benim kontrol haftaya cumartesi bakalim bir hafta ansil gecicek, bu seferde ben sisrcem kafanizi, tekrar tebrikler

gorcez keseyi ins, ranacim senin randevu pazaretsimiydi kese icin, daha benim beeli degil hemsire kan icin gel dedi cumartesi, cok suur gecti canim, iyi korkuttu beni ama ucuz atlattik,

ohh ohhh yükselsin değerler inşallah benim 3000 falan olmuştur keseyi benden önce gördün benimde moralim düzeldi valla sen görünce alttanmı baktı canım kese için benimde bişey olmadan göünür inşallah heyacanla pazartesiyi bekliyom :18::18: rabbim hepimize yardım etsin

çokk geçmiş olsun silanaz eşinin iyi olmasına sevindim senin değerde süper hadi bakalım gelsin bebişler

offff nisaaa cok kötüsünnnnnnnn...sabaksabakkk ağlattın beniiiiiiiii.....gelınce dünyayay bebeğin poposuna poposuna ffffurrrrr onun tamam mıııı

bi
bıtanemm cnm üzülmee olabılırrr ama yılma sakınnnnn zamanı sımdı deılmıs annesııı..daha işleri var ebbeinin demkkkiiii..naslıııııı ya ondannn ..üzülme sakınnn allahım blir de rahatlat kndınıı nüffenn..nasıbınde varsaaa napılırrsa yapılsınnn yanlıs yada dooru o senıı bulkurduuuu....yok şölemı yok bölemı dıerek kndını üzmee

cnmmm çoook gecmiş olsun bebeimmm..umarım hafif bişeydırrrrr.bişey olmasın bitanemmm..nasar catlamıss dıelımmmmm...bu tabak yada canakla olsaaa daha iii olurduu ama senın bebebkler süperr iiler yaaaaa bole nasar catlamıssss

slm dostlar.bende aralık 2010 da ilk denememi yaptım ama malesef düşükle sonuçlandı tekrar deneyecek gücüm yoktu çünkü son 4 yıldır hem aşılama hem tedavi hemde son olarak tüp bebek tedavisinin sonuçları olumsuzdu ama içimde nedense son bir umut yeniden doğdutedaviye başladım şimdilik herşey yolunda gibi 27 nisan çarşamba 2011 günü transferim gerçekleşecek umarım bu sefer sonuç alırım. bu dünyanın en muhteşem olayına siz isteyen dostlarımla beraber sonuç alrız dualarım sizlerle ve kendimle

offfff ankaracımmm çok güsell allahım tamamına erdursınnnnnn.....

dekopa cnm benım degerım 6.5 cıktı yanı hıc bı sy yok.dr aradım ptesı tekrarlayalım dıo henuz erken ama geveledı o da resmen...hayırlısı buymus.cok degısık bı duygu daha aglayamadım bıle....
cnmm şimdi okudumm ama ınann okurken bıle hadı cnm dedımmmmm yanee ıcımde bı hısss nedenseee hamişsin gıbııııı cok istedıgım ıcındır belkı ammmaa....cnm bnm 0,1 diii yanıı kesın bişi yokkk.ama senın erknnn yukselmesmiii cnmmmmm blkı yukselırr..hep kötü dşnmeeeee posıtıf olursaa cnmm.blkıde ustune gruosundurrrr bnm huc kanammam gelmedı meselaa..tam tersız tyanıııı yanıı sen hamiş olabılın kuzuuuu

iii bakalım ucuz atlatmıs cnmmmmm

slm cnm hgeldınnn.allahımdan umut kesılmezzzz..sakın aman haaa..yenıden umutlanmana sevındım cnmm.umarım hersey yolunda gder ve anne olursunnnn hepımıssssssss ııcınn dularımmmmmmmm...nerde yaptrıosun tedavını

huhuuuuuuuuuhh bacılarım sızden baskasıı kk da yalannben sımdı reglıyım yaaaaa sogan kürüne baslıcammmmmmm..ne zmn nasıllll km bılıoooooo cvppp nuffennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…