merhaba arkadaşlar benimde bugun transferimin 4.gunu dondurulmuşlarla 2.denemem mahalesef ilk negatifi 2 ay once gordum inşallah o son negatifim olur.sonuc beklemek cok zor tecrubeli olmamama ragmen hala aynı sabırsızlık var ben 7.gun kanda baktırıcam inşallah pozitifi goruruz hepimiz rabbim hepimize yardım etsin
kızlar hayrlı akşamlar
bu akşam benimde 3-4 damla krımızı kan geldi hemen hastaneye koşturduk eşimle
kan yaptrdık yine
sonucu bekleyene kadar öldüm öldüm dirildim resmen amamaaaaaa
sonç 3000 çıktı
veee kesemizide gördük
hayrlısı bakalım hala riskler devam ediyor Rabbim yarım bırakmasın ınş
netim yoktu hepinizn haberleirni takip edemedim neler oldu biri bana özet geçsin
canım çok geçmiş olsuuuuun ah bu erkekler sanırım senin eşin şeker hastası demi benimkide aynı çıktımı şeker gözü döner şükür biyeri indirmedi dahada o anlık bişey inş herşey yolundadır kan degerinde güzel hadi hayırlısı sen kendini yorma üzülme fazla
Gulsum canim, hadi gozun aydin coook sevibndim,kardesim korkular azalmaya basliyor, bak cok uldun, ama ne guzel her sey yolunda, rabbime cok sukur, darisi basima insallah benimde 3000'lerde cok sukur ama kese gormeden insan sevinemiyor darisi basima ve butun arkadaslarimizin basina insalllah, yat dinlen gerisi hikaye, tebrikler cnaim
dekopa cnm benım degerım 6.5 cıktı yanı hıc bı sy yok.dr aradım ptesı tekrarlayalım dıo henuz erken ama geveledı o da resmen...hayırlısı buymus.cok degısık bı duygu daha aglayamadım bıle....
canımmm aynen valla ya,aslında bu akşam giymeycektim ama 3-4 damla kan gelince korktuk koştuk hemen,darısı başına olsun ınşş,dr 2 tane görüyorum sanki ama belli değil henüz dedi,bakalm ikiz mi olcak,vay be nerden nereye 18 den 3000 lere
kızlar bu yüzden ümitsizliğe kapılmayın sanki ben hiç kapılmamaşım gibi
RABBİM hepimize kucağımza almayı naisp etsin
eşin nasıl oldu canım okudum üzüldüm çok geçmiş olsun
ayyyyy gulsum insallah kardesim ins. ikiz olur, hayirlisi insallah, hadi hayirlisi, atlattin cok sukur, hadi hayirlisi bende bugunku haberle biraz rahatladim ama su keseyide gorsem insallahh, ay ayay ikiz ikiz olur insallah sagligi siyati ile gelsin, nazayseninde allah yardimcisi olsun, insallah bosuan uzlumustur,
evet biraz rahatladım ama bide kalp atışlarını duysam ohhh diyeceğim o gün zaten adağım var şeker çikolta alıp çocuklara dağıtacağım zaten daha kimsye söyleyemdk o zaman söyleriz ınş
ınş sende görürsün canım
ben en çok dış gebelikten korkuyordum zira tüp bebek dr um dış gebelik olablr falan dedi,ben bu akşam keseyi gördğme değil dış gebelik yok diye sevindim başka bi dr a gittik,dr a diyorum ki dış gebelik yok dimi diyorum o da yok diyor,düşün yani korkumu keseyi değil dış gebeliği soruyorum,ama şükür atlattık,zaten beklerken hep aytel kürsi okudum anca skainleştim
hadi darısı sana,bugün mü gidicektin
ANKARAo6 oh 18 den 3000nemiay benimkide çıkacakmı görcemmi şu keseyi ve içini inşallaaaaaaaaah sılanaz tabi geldi geçti güler artık eşin olan o anda sana oldu aman yinede ucuz atlatmış geçmiş olsun tekrar
NAZEYSE aaa hiç duymadım 6lı degerlerle hamile kalmayanı benim negatiflerimde hep sıfırla başlardı yada sadece 1 benim teyze kızı 5di deger dr ne var ne yok diyebilirim dedi yükseldi degeri şimdi 6aylık çocugu kucaagında inan inş seninkide öyle bişeydir
6.5 demek gebelik yok demek cnm...iyi değilim tabii....
kızlar hayrlı akşamlar
kan yaptrdık yine
sonç 3000 çıktı
veee kesemizide gördük
netim yoktu hepinizn haberleirni takip edemedim neler oldu biri bana özet geçsin
cok sukru canim uc bes dikislae atlatti, hersey yolunda, ne yapalim canim kolay degil onlarin bunye hic kaldirmiyo sinir, stresi, gule gule sohbet ediyoz simdi, bak diyo bi daha cami acmayla hic ugrasmiycan ben ne guzel actim diyo godik kafali kocam, degerim cok sukur iyi gidiyor ikiye katliyor cok sukurler olsun, bakalim cumartesi nasil gecek dorduncu kan icin, insalalh keselrinide, kal atislarinida, sancilariylada gunlerimiz dolu dolu gecerde kucaklarimiza aliriz,bunada cok sukur
daraldım..
en iyi yaptığım şeyleri bile yapamıyorum şu aralar...kitap okuyamıyorum ,yemek yapamıyorum,şiir yazamıyorum,gülemiyorum....
bi kokuşmuşluk var üzerimde.hantallık.bezginlik...hayatımın en zor bekleyişi bu...bir gün hadi bir gün daha....insan canının yanmasından hoşnut olur mu?ben oluyorum...her acı bir umut benim için...
biliyor musun benim hayatımda hiçbir şey kolay olmadı..hep bir yanım eksik,hep yarım kalmışlık ,hep gözyaşı...hiç kolay bir çocukluk geçirmedim,çok istedim ama kardeşim olmadı,babanla da kolay evlenmedim...bunları anlatıp seni üzmek değil niyetim...seninde hayatıma kolay gelmeyeceğini söylediklerine şaşırmadım...hem de hiç...zora alışkınım çünkü...hayatımın tek piyangosu baban...ha bir de anneannen onun da hakkını yiyemem..tamam kolay olmayacaktı biliyordum ama bu çok zor geldi...bu kadar umut,bu kadar çaresizlik,bu kadar gel git çok zor geldi....
şimdi bütün dualara sana dair....gel bebeğim Allah'ın aşkına gel...dudaklarımıza takılı kalmış olan o gülümsemeyi as artık yüzümüze...tükenmişliğimizi çoğalt...sana söz ...anne sözü sana üzülmeyeceksin....çok seveceğin ve seni çok seven anne baban olacak....yeter ki gel...seni çok seviyorum...
annen....
bislmlar
akadaslar ben tedavimi almanyada yaptiriyorum (burda yasadgim icin)
benim sorum gonal 150 ml igne kullandim bana cok agir geldi igneler , ilk denememde bi gün gonal 75 ml bi gün 112 ml vurulmustum yan etki olmamisti,yanliz ikincisinde toplama isleminden sonra 2-3 saat sonra acayip mide ve böbrek kiramplari gecirdim yürüyemedim resmen o gün zar zor dayandim ertesi gün gittigimde yumurtaliklarin sistigini ve cok uyarildigini söylediler,ama cok uyarilmasina ragmen 4 yumurta toplayabildiler cogunu alamadiklarini söylediler,neyse 4 yumurtadan 3 döllenmisti merkezde 3 gün bekletildi embriyolar 8 hücreye bölünmüslerdi
kafama takilan soru orda nasill veriyolar igneleri gonal 150 ml gercekten cokmu yüksek dozaj ???
diger sorum adetimin ikinci günü igne vurulmaya basladim (24.03.2011) ve 11 gün igne vuruldum 10. gün catlatma ignesi vuruldum 13. gün ise toplama islemi yapildi bu sizcede cok uzun bi süre degilmi bi kac tanidgim var 8 gün de toplama islemi yapildi
kafam cok karisik birde bende bi ates basma basladi hala adet olmadim dün sadece kahverengi bi leke geldi karnimda sis bi zarar gelmemistir demi yumurtaligima rahime.bidahakiini türkiyede denemek istiyom...türkiyedeki tedavi sistemi nasil isliyo bana bilgi verirseniz sevinrim nasil ignelr kullaniliyo dozaj ne oluyo yasim bu arada 28,bi sorumda bu igneler erken menopoza sokarmi hic böyle bisey duydunuzmu ...
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...RABBIM SABIR GÜC VERSIN... ben dünden beri cok kötü durumdayimm
nNOLUR BANA BISEYLER YAZIN
kizlar oyle bir sey yasadimki, oyle bir korku bu korkuyla bebeklere bisey olmadiysa bundna sonrada olmaz evel allahin izni ile, hale kendime gelemedim, inanki zor nefes aliyorum,
Sonucu beklerken 17.gun kan degeri icin odama indim toparlamaya zaman gecins, diye, cam benim biraz zor aciliyor, baya bir zorlluyo benim diye trasnferden sonra hem gorumceme actiriyodum, bugun esim'i cagirdim, acmaya calisti, birak dedim onemli degil sonra havalandiririm, esim bir sinirle cama'a yumrugu yapistirdi, birden kanlar hali, lavabo, her yer kan gonlune dondu, ne yapcami sasirdim, soka girdim inanki bir an, sonra hemen yukari firladim kayinpederim geldi, hemen hastanye goturduler ama korkarimki atar damara filan geldi, cok kotu kan geldi, kizlar, havlular filan islemedi, icerdede cam var kesin, beni goturmediler hala bekliyorum, bogulcak gibi oldum, disari ciktim tel geldi benim deger 3.000 bisey dedi ama hatirlamiyorum yeminle, cumartesi gel bidaha haftaya dedler her sey yolundaymis, ben hepten bir kotu oldum hungur hungur, kayinvaldemde bana kizdi nicin asagi cagirdin, senin yuzunden oldu gibilerinden , ben zaten tutulmusum, kizim ne oldu demeden oda anne ama hepten bir kotu oldum, ben ne bileyim sinirlenip yumrugu indirceni, dua edin arkadalsar esimin elinde bir sorun cikmasin.
offfff ankaracımmm çok güsell allahım tamamına erdursınnnnnn.....kızlar hayrlı akşamlar
kan yaptrdık yine
sonç 3000 çıktı
veee kesemizide gördük
cnmm şimdi okudumm ama ınann okurken bıle hadı cnm dedımmmmm yanee ıcımde bı hısss nedenseee hamişsin gıbııııı cok istedıgım ıcındır belkı ammmaa....cnm bnm 0,1 diii yanıı kesın bişi yokkk.ama senın erknnn yukselmesmiii cnmmmmm blkı yukselırr..hep kötü dşnmeeeee posıtıf olursaa cnmm.blkıde ustune gruosundurrrr bnm huc kanammam gelmedı meselaa..tam tersız tyanıııı yanıı sen hamiş olabılın kuzuuuudekopa cnm benım degerım 6.5 cıktı yanı hıc bı sy yok.dr aradım ptesı tekrarlayalım dıo henuz erken ama geveledı o da resmen...hayırlısı buymus.cok degısık bı duygu daha aglayamadım bıle....
cnmmm çoook gecmiş olsun bebeimmm..umarım hafif bişeydırrrrr.bişey olmasın bitanemmm..nasar catlamıss dıelımmmmm...bu tabak yada canakla olsaaa daha iii olurduu ama senın bebebkler süperr iiler yaaaaa bole nasar catlamıssss
slm dostlar.bende aralık 2010 da ilk denememi yaptım ama malesef düşükle sonuçlandıtekrar deneyecek gücüm yoktu çünkü son 4 yıldır hem aşılama hem tedavi hemde son olarak tüp bebek tedavisinin sonuçları olumsuzdu ama içimde nedense son bir umut yeniden doğdu tedaviye başladım şimdilik herşey yolunda gibi 27 nisan çarşamba 2011 günü transferim gerçekleşecek umarım bu sefer sonuç alırım. bu dünyanın en muhteşem olayına siz isteyen dostlarımla beraber sonuç alrız dualarım sizlerle ve kendimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?