2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

bende aynı durumdayım ilk deneme negatif tekrar başladım ama en baştan neden oladığını araştırıyoruz genetik falan sen bunları yaptırdın mı sorun ne ve doktorun kim herşeyin hayırlısı .....

bacım değerin 5 ten yüksekk biz kaç tanenee bu değerlerle gebe olanlarıı duydukk senin 0 çıkmamışş sonuçta yarınn tekrarrla bakk göreceksinn bebişinn ordaa inşallahhh sitress etmee kendinee ,üzülmee sakınn her şeyy yolunn da duaa edyorumm seninn içinn

dekopa cnm benım degerım 6.5 cıktı yanı hıc bı sy yok.dr aradım ptesı tekrarlayalım dıo henuz erken ama geveledı o da resmen...hayırlısı buymus.cok degısık bı duygu daha aglayamadım bıle....

ama 5 in üstü pozitif demek değil mi??? üzme şimdiden kendini..

Naber kızlar nasılsınız? Yine uğramadım birkaç gündür.. Bende hala bir gelişme yok, doktor 5 gün daha devam edelim ilaca perşembe yine bakalım dedi ama hiç ümidim de yok, kendimi doktorum deneme tahtası gibi hissediyorum.. Çok sıkıldım uzuuuuun bir ara vermek istiyorum..

canlar nasısınız ben iyi sayılırım bebişimi aldım geldim 7 hücreli transferim oldu beni bilgisayara oturtmuyorlar umarım hepiniz iyisinizdir bana dua edin nazayşe canım test tarihin yarın inşallah güzel haberler bekliyorum canım kendinize iyi bakın...

canım 10 günemi uzun diyosun..ben adetimin 17.günü çatlatma iğnesi vuruldum 19.günü toplandı..24.günü transfer oldu...bide benim en kısa süre olanı bu deneme...kafanı takma böyle şeylere,rahat ol...iğneler erken menepoza sokmaz...menepoz dediğin doğuştan bulunan belli sayıdaki yumurtalarımızın bitmesi..tabi tedavilerde çok fazla yumurta kaybediyoruz..bu normalden daha önce yumurtalarımızın tükeneceği demek...ama sende gençsin şimdiden düşünme bunu böyle bişey olsa hormon testlerinde çıkıyor,söylerlerdi sana...

ilaç dozlarını yumurtalıkların verdiği tepkiye göre ayarlamaları gerek..150 lik yüksek değil ama sen belki fazla tepki veriyorsun..ben 375 lik bile kullanmıştım daha önce..

Nazayse neredesin kader arkadasım, umarım iyisindir. Bak herkes aynı şeyi söylüyor, umut var hala test sonucun asıl yarın belli olacak. Dualarım seninle, dün gece yatarken çok dua ettim sana...

ben bu konuları çok bilmiyorum benim hep 0 ama 5 üstü hamile oluyosun demk belkide kendini yıpratıyosun boşuna

gorcez keseyi ins, ranacim senin randevu pazaretsimiydi kese icin, daha benim beeli degil hemsire kan icin gel dedi cumartesi, cok suur gecti canim, iyi korkuttu beni ama ucuz atlattik,

evet canım pazartesi ama bu önümüzdeki degil diger hafta pazartesiiiiii2kez kan verdim tamam sonra ultrasyon merak içindeyim yanii her dr farklı demekki sizin kan tahlili 3 4 olcak bana göre ne güzelll

canım 6.5 negatif demek değil..bikere bir tutunma sözkonusu olmuş ama ya düşüyor yada katlanacak..ben burda değeri 2 lerden katlananları gördüm...umut vermek gibide olmasın ama pazartesi mutlaka tekrarla 15-20 civarı olması gerek..inşallah katlanacak canım..dualarımız seninle...

canım hem tebrik ederim hemde çok geçmiş olsun...büyük korku yaşamışsın..inşallah herşey yoluna girmiştir...

kızlar bana bi yardımcı olun

şimdi dün sık sık karın alt kısmımda, tam kasıkta değil biraz ortaya doğru ara ara böyle iğne batırılışı gibi ince sızılarım oldu..böyle bişey yaşayan varmı? :44::44::44:

daha çok erken aslında 4.günüm bugün...2 adet blast transfer oldu..adet sancım da oluyor ara ara..gerçi tedavide olmasaydım dün adet günümdü..

ben daha önce 1 tüp bebek denedim negatif sorun bende kist cd 56 yüksek doktor olsada düşerdi dedi adetlerim hep düzensi ama bu sefer olacak ilkinde çok tecrübesizdim ve umutsuz bakıyodum canım olacak de emin ol allah yardımcı olur sakın olumsuz düşün me

malesef ilkler hep öyle oluyor..benim bu 4. denemem..şimdi düşünüyorumda bende ilkinde çok tecrübesizmişim ve kendime işkence ettirmişim..rabbim inşallah daha fazla tecrübe ettirmesin..

kızlarr selammm benim de transferin 4.günü bu günn,diğer denemeleerimle kendimi kıyasladım onlar pozitifti biliyosunuzz onlarda karnım düm düz olmuştu ve sivilceelerim çıkmamıştıı ama bunda her ikiside var karnımm adet olcakken şişer aynen öyle şişimm şuann,:18: sanırımm benimde olmadıı bu sefer ALLAH bilir ama

bu son olucak ve mutlu son inşallah senin sorunun neydi

çok zor hemde allah sabrını vermiş ben ilkinde deli gibi oldum o günleri hatırlamak istemem ama zaten genelde ilkinde olmuyomuş yada kendime teselli veriyorum ama burası çok iyi biz anca birbirimizin halinden anlarız ben 1.5 senelik evliyim ve bıktım insanların sorularından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…