slm dostlar.bende aralık 2010 da ilk denememi yaptım ama malesef düşükle sonuçlandıtekrar deneyecek gücüm yoktu çünkü son 4 yıldır hem aşılama hem tedavi hemde son olarak tüp bebek tedavisinin sonuçları olumsuzdu ama içimde nedense son bir umut yeniden doğdu tedaviye başladım şimdilik herşey yolunda gibi 27 nisan çarşamba 2011 günü transferim gerçekleşecek umarım bu sefer sonuç alırım. bu dünyanın en muhteşem olayına siz isteyen dostlarımla beraber sonuç alrız dualarım sizlerle ve kendimle
6.5 demek gebelik yok demek cnm...iyi değilim tabii....
dekopa cnm benım degerım 6.5 cıktı yanı hıc bı sy yok.dr aradım ptesı tekrarlayalım dıo henuz erken ama geveledı o da resmen...hayırlısı buymus.cok degısık bı duygu daha aglayamadım bıle....
slmlar
akadaslar ben tedavimi almanyada yaptiriyorum (burda yasadgim icin)
benim sorum gonal 150 ml igne kullandim bana cok agir geldi igneler , ilk denememde bi gün gonal 75 ml bi gün 112 ml vurulmustum yan etki olmamisti,yanliz ikincisinde toplama isleminden sonra 2-3 saat sonra acayip mide ve böbrek kiramplari gecirdim yürüyemedim resmen o gün zar zor dayandim ertesi gün gittigimde yumurtaliklarin sistigini ve cok uyarildigini söylediler,ama cok uyarilmasina ragmen 4 yumurta toplayabildiler cogunu alamadiklarini söylediler,neyse 4 yumurtadan 3 döllenmisti merkezde 3 gün bekletildi embriyolar 8 hücreye bölünmüslerdi
kafama takilan soru orda nasill veriyolar igneleri gonal 150 ml gercekten cokmu yüksek dozaj ???
diger sorum adetimin ikinci günü igne vurulmaya basladim (24.03.2011) ve 11 gün igne vuruldum 10. gün catlatma ignesi vuruldum 13. gün ise toplama islemi yapildi bu sizcede cok uzun bi süre degilmi bi kac tanidgim var 8 gün de toplama islemi yapildi
kafam cok karisik birde bende bi ates basma basladi hala adet olmadim dün sadece kahverengi bi leke geldi karnimda sis bi zarar gelmemistir demi yumurtaligima rahime.bidahakiini türkiyede denemek istiyom...türkiyedeki tedavi sistemi nasil isliyo bana bilgi verirseniz sevinrim nasil ignelr kullaniliyo dozaj ne oluyo yasim bu arada 28,bi sorumda bu igneler erken menopoza sokarmi hic böyle bisey duydunuzmu ...
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...RABBIM SABIR GÜC VERSIN... ben dünden beri cok kötü durumdayimm
nNOLUR BANA BISEYLER YAZIN
bacım değerin 5 ten yüksekk biz kaç tanenee bu değerlerle gebe olanlarıı duydukk senin 0 çıkmamışş sonuçta yarınn tekrarrla bakk göreceksinn bebişinn ordaa inşallahhh sitress etmee kendinee ,üzülmee sakınn her şeyy yolunn da duaa edyorumm seninn içinn
gorcez keseyi ins, ranacim senin randevu pazaretsimiydi kese icin, daha benim beeli degil hemsire kan icin gel dedi cumartesi, cok suur gecti canim, iyi korkuttu beni ama ucuz atlattik,
kızlar bana bi yardımcı olun
şimdi dün sık sık karın alt kısmımda, tam kasıkta değil biraz ortaya doğru ara ara böyle iğne batırılışı gibi ince sızılarım oldu..böyle bişey yaşayan varmı? :44::44::44:
senin transferin kaçıncı günü
daha çok erken aslında 4.günüm bugün...2 adet blast transfer oldu..adet sancım da oluyor ara ara..gerçi tedavide olmasaydım dün adet günümdü..
ben daha önce 1 tüp bebek denedim negatif sorun bende kist cd 56 yüksek doktor olsada düşerdi dedi adetlerim hep düzensi ama bu sefer olacak ilkinde çok tecrübesizdim ve umutsuz bakıyodum canım olacak de emin ol allah yardımcı olur sakın olumsuz düşün me
malesef ilkler hep öyle oluyor..benim bu 4. denemem..şimdi düşünüyorumda bende ilkinde çok tecrübesizmişim ve kendime işkence ettirmişim..rabbim inşallah daha fazla tecrübe ettirmesin..
bu son olucak ve mutlu son inşallah senin sorunun neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?