bu son olucak ve mutlu son inşallah senin sorunun neydi
daha çok erken aslında 4.günüm bugün...2 adet blast transfer oldu..adet sancım da oluyor ara ara..gerçi tedavide olmasaydım dün adet günümdü..
kızlarr selammm benim de transferin 4.günü bu günn,diğer denemeleerimle kendimi kıyasladım onlar pozitifti biliyosunuzz onlarda karnım düm düz olmuştu ve sivilceelerim çıkmamıştıı ama bunda her ikiside var karnımm adet olcakken şişer aynen öyle şişimm şuann,:18: sanırımm benimde olmadıı bu sefer ALLAH bilir ama
bu son olucak ve mutlu son inşallah senin sorunun neydi
kızlarr selammm benim de transferin 4.günü bu günn,diğer denemeleerimle kendimi kıyasladım onlar pozitifti biliyosunuzz onlarda karnım düm düz olmuştu ve sivilceelerim çıkmamıştıı ama bunda her ikiside var karnımm adet olcakken şişer aynen öyle şişimm şuann,:18: sanırımm benimde olmadıı bu sefer ALLAH bilir ama
sen şimdiden böyle yaparsan olmaz hep olucak de
seninle transfer günümüz aynı sanırımm ama seninki 5. benimm okadar kaliteli deill 3.gün embriyosu senin test günün ne benim 3 mayıss
benim 2 tüpümde tıkalı..yumurtalıklarımda tembel...dünya ilaçlara iğnelere rağmen çok geç büyüyorlar...o yüzden transferim bile adetimin 24. günü ancak yapıldı..
kaç yumurtan oldu kaçıncı gün transferi
benim sonuç günümde haftaya cuma sudenazcım....senin tranfer günün hangi gündü
tranfer günü biriyle tanışmıştımda acaba dedimmm
herkese tskkr ederım ama ben sızın kdr umutlu dıılım kabullendım hatta.tahmer cnm testın yarın demıssın ama benim dun gece kanamam basladı ve kan vermeye gttım.sonuc 6.5 yanı gebelık mebelık yok.adet oluyorum hayırlısı olsun hakımda hakkımızda ne dıyelım...ben de nzar boncugu oldum sayfanın...
canım 29 yumurta toplandı...24 olgun yumurta işlem gördü
1.gün___ 24 üde döllendi
3.gün___ 3adet 8 hücreli 1.kalite--3adet 7 hücreli 1.kalite--3adet 6 hücreli 1.kalite--1adet 8 hücreli 2. kalite--1 adet 7 hücreli 2. kalite kalanı 5-4 hücreliydi
5.gün___ yine hepsi devam etti..ama en iyi kaliteli olanlarda 2 si transfer oldu..7 tanede donduruldu..
canım 29 yumurta toplandı...24 olgun yumurta işlem gördü
1.gün___ 24 üde döllendi
3.gün___ 3adet 8 hücreli 1.kalite--3adet 7 hücreli 1.kalite--3adet 6 hücreli 1.kalite--1adet 8 hücreli 2. kalite--1 adet 7 hücreli 2. kalite kalanı 5-4 hücreliydi
5.gün___ yine hepsi devam etti..ama en iyi kaliteli olanlarda 2 si transfer oldu..7 tanede donduruldu..
sen şimdiden böyle yaparsan olmaz hep olucak de
öyle canımm ama işte insan yattığı yerdenn senaryo yazıyorr:18:
yawrrruların anasııı öleöle dşnme nüffenn üsmee bebeklerımısııı nüffennnn..onlrr kesın senledır sımdııı allahın ıznıyleeeeöyle canımm ama işte insan yattığı yerdenn senaryo yazıyorr:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?