2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

daha çok erken aslında 4.günüm bugün...2 adet blast transfer oldu..adet sancım da oluyor ara ara..gerçi tedavide olmasaydım dün adet günümdü..

seninle transfer günümüz aynı sanırımm ama seninki 5. benimm okadar kaliteli deill 3.gün embriyosu senin test günün ne benim 3 mayıss

sen şimdiden böyle yaparsan olmaz hep olucak de

bu son olucak ve mutlu son inşallah senin sorunun neydi

olurmu böyle canım şimdiden saldın kendini

her gebelik birbirinden farklı olurmuş..o zaman yaşadın diye şimdide aynı belirtileri arama lütfen.

seninle transfer günümüz aynı sanırımm ama seninki 5. benimm okadar kaliteli deill 3.gün embriyosu senin test günün ne benim 3 mayıss

aynı gün olmuşuz bana hemşireler 2 mayıs verdi ama..transferde doktorum 10 gün sonra bakabilirsin dedi..5 gün embriyoları olduğu için..ben önümüzdeki cuma kanda baktırıcam..

kaç yumurtan oldu kaçıncı gün transferi

canım 29 yumurta toplandı...24 olgun yumurta işlem gördü

1.gün___ 24 üde döllendi

3.gün___ 3adet 8 hücreli 1.kalite--3adet 7 hücreli 1.kalite--3adet 6 hücreli 1.kalite--1adet 8 hücreli 2. kalite--1 adet 7 hücreli 2. kalite kalanı 5-4 hücreliydi

5.gün___ yine hepsi devam etti..ama en iyi kaliteli olanlarda 2 si transfer oldu..7 tanede donduruldu..

Arkadaslar hepinize iyi hafta sonları sohbetinize paaat diye geldim ama kusura bakmayın insallah hepiniz sıra sıra hamis haberleri verirsiniznisa34 canım biz seninle lemi beyin muayenehanesinde tanısmısdık özelden yazıcaktım ama atamadım neyse bel agrılarını kafana takma benim hala cok agrıyo .bide ates basması oldugunu yazmıssın bende de var .sakin ol diyicem ama biliyorum cok zor cok dua ediyorum insallah sonucun pozitif olucak iyi bak bebisine tamam mı güzel haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:
herkese tskkr ederım ama ben sızın kdr umutlu dıılım kabullendım hatta.tahmer cnm testın yarın demıssın ama benim dun gece kanamam basladı ve kan vermeye gttım.sonuc 6.5 yanı gebelık mebelık yok.adet oluyorum hayırlısı olsun hakımda hakkımızda ne dıyelım...ben de nzar boncugu oldum sayfanın...

cnmmm wlla senın ıcın umutluyummmm pzartesiii yii bklee...ilçlarına dwmettt...cok mu gelıoo kanamannnn.....o çok öenmlı deıllll hastanede bi ikize gebe bayanla tanıstım..tüp bebek odaaa....dıokııı ben umıdı kesmıstımmm cok fazla gunlerce kanamamm geldııııı.ama ınatla tutunmus ıksıdee annejıkkk...bu topicte tekk nazar boncugu bnmmm cnmmm

29 yumurtami cok degilmi kaclik igne vuruldunuz yani gonalin dozaji neydi ve kac gün ??

bence çok güzel hadi hayırlısı ama sana tavsiyem banyo yapma bence benim banyo yaptığım gün kanamam başlamıştı

öyle canımm ama işte insan yattığı yerdenn senaryo yazıyorr:18:

umut et iste gerisi elimizden bişey gelmiyo allah herkese tattırsın evlat hasreti çektirmesin senin sorun neydi hangi hastane soruyorum ama ikincisinde hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum merkez önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…