2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

hlycn sen hangi aşamadasın

herkese iyi pazarlar kızlar nasılsınız bakalım bugün

maşallah canım değerin çok güzel olmuşşş darısı başımıza inşallahh
dekopa cnm benım degerım 6.5 cıktı yanı hıc bı sy yok.dr aradım ptesı tekrarlayalım dıo henuz erken ama geveledı o da resmen...hayırlısı buymus.cok degısık bı duygu daha aglayamadım bıle....
canım benim çok geçmiş olsun . dur önce sakin ol doktora gittin mi ? kanaman ne durumda çokmu ? doktor ne dedi tam olarak ? 5 in üstü gebelik işareti evet senin biraz düşük görünüyor ama imkansız görünmüyr canım gerçekten arkadaşların dediği bu değerlerden yükselenler var.. tutunması geç olanların değerleri düşün oluyormuş. sana umut vermek istemiyorum canım ama hemen salma kendini sakın ilaçlarını bırakma yarına kadar soncu gör zaten yoksa sıfıra düşer varsa yükselme eğilimi gösterir canım. lütfen hemen yıkılma canım.. sen hepimize destek oldun bizlere moral verdin güçlü ol canım benim
merhaba arkadaşım.. hayırlı olsun tedavinn.. dualarımız seninle ve tüm arkadaşlarımızla..
merhaba arkadaşım geçmiş olsun.. seninde tedavin hayırlı olsun.. umarım hayırlı haberlerinizi alırız . dualarımız sizlerlee
canım hoşgeldin.. çok zor bir süreç evet canım sabırlı ol. doktorun kimdi senin
benimde olmuştu canım
hayatım nolur umutsuz olmaa . inşallah hayırlısı ile bebişine kavuşucaksın..Rabbim korusun sizleri
benim 2 tüpümde tıkalı..yumurtalıklarımda tembel...dünya ilaçlara iğnelere rağmen çok geç büyüyorlar...o yüzden transferim bile adetimin 24. günü ancak yapıldı..
canım benimde tüplerim tıkalıydı. senin ne durumda benim tedaviden önce alındı. birde doktorunkim

adet olduğuna eminmisin canım doktorun ne dedi? kanaman çok yoğunmu ? sen yinede lütfen ilaçlarını bırakma ve yat

canım bence hemen umudunu kaybetme ben daha önceki denemelerimdeki yaptırdığım test sonuçları hep 0 ve 0 rın altıydı hiç böyle 6 ve ya üstü çıkmadı içinde bir bebek olabilir o yüzden kendini üzüpde onuda üzme pozitif düşünmeye çalış

sagolun kızlar alıyorum fıtılımı ya ılaca devam kanamam kestı yanı suan gelmıo ama adet gbı sonucta yrn yıne kan verıcem sanmıyorum cıksın ben de duydum 5.8lerden cıkanı ama mucıze...dekopa senın kactı cnm.

neden sende bir mucize yaşamayasın?

ben yumurtalarımın ne zaman toplanacağını çok merak ediyorum
yarınki kontrolde söylesem mi doktora?
bi de yumurta toplandığı gün dinlenmek mi gerekiyor?
yatmak falan?

yawrrruların anasııı öleöle dşnme nüffenn üsmee bebeklerımısııı nüffennnn..onlrr kesın senledır sımdııı allahın ıznıyleeee

inşallahhhh öyledirrrrrrrrrr canımm ama artık düşünmek istemiyorumm kafamdaN ATMAK İSTİYORUMM AMA OLMUYOR OLMUYORR RABBİM SABIR VERR BİZLEREE ÇOKK SIKINTILI BİR DÖNEMM YAAAA.......... SENN NASILSINN

inşallahhhh öyledirrrrrrrrrr canımm ama artık düşünmek istemiyorumm kafamdaN ATMAK İSTİYORUMM AMA OLMUYOR OLMUYORR RABBİM SABIR VERR BİZLEREE ÇOKK SIKINTILI BİR DÖNEMM YAAAA.......... SENN NASILSINN

bnnn bldgnn gıbııı cnmm nfes alıos gecıp gıdo gunlerr allha duacııı dwmmmm

ben yumurtalarımın ne zaman toplanacağını çok merak ediyorum
yarınki kontrolde söylesem mi doktora?
Bi de yumurta toplandığı gün dinlenmek mi gerekiyor?
Yatmak falan?

yarın sor canımm doktoruna ben yumurta toplandıktan sonra normal hayatıma dönmüştüm ama bazılarıı ağır geçiriyor tabii bu bünye ile alakalı inşallah sendee iyii geçirirsin canımm

iyi işte kanaman durmuş üzülmeee

umut et iste gerisi elimizden bişey gelmiyo allah herkese tattırsın evlat hasreti çektirmesin senin sorun neydi hangi hastane soruyorum ama ikincisinde hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum merkez önemli

ewt canımm allah herkezinn gönlündeki muradını nasip etsin inşallahhh benim sorun polikist over eşim de sorun yok şükür bu 3.benim konya eeurofertil de tedavi gördüm sen nerdesin nereyi düşünüyosnn

Son düzenleme:
ewt canımm allah herkezinn gönlündeki muradını nasip etsin inşallahhh benim sorun polikist over eşim de sorun yok şükür bu 3.benim konya eeurofertil de tedavi gördüm sen nerdesin nereyi düşünüyosnn

ben ilkini anatolıa da yaptırdım şimdi ise fulya istanbul halil fırat erdem benimde eşimde problem yok çikolata kisti var doktorun biri pcolusun diyo öbürüdeyilsin diyo adetlerim düzensiz öyle işte bakalım şimdiki doktorum iyi araştıralım dedi neden olmamış cd 56 yüksek çıktı ben haziran gibi düşünüyorum bu adetin 3. günü yumurtalıklara bakacaklar bakalım ne çıkacak

sen 3ünüde aynı yerde yaptırdın

kızlar bugün 5.günüm.dün sol kasığımda çok keskin batmalar oldu sağ kasığmdada çok hafif adet ağrısı gibi bişey.ama bugün hiçbirşey yok ya.bide dün akıntımda vardı bugün oda yok.transferden düne kadarda yine sol kasığımda böyle bikini bölgesine doğru bir sızı vardı sonra dün batma oldu işte.hamile arkadaşlar sizde nasıl olmuştu?acaba dün tutunmaya çalıştıda tutunamadı gittimi acaba diyorum hiçbir belirti kalmayınca.

29 yumurtami cok degilmi kaclik igne vuruldunuz yani gonalin dozaji neydi ve kac gün ??

şimdi canım benim acayip bi durumum var.şimdi benim daha önceki denemelerdede hep bu kadar fazla yumurta çıkıyor..

az olsun istiyoruz ama mecburen yükseltiyorlar dozu...az doz uygulandımı az yumurta oluyor ama büyümüyorlar,dozu artırınca bu sefer sayı artıyor..onun dengesini bulamıyoruz...bu seferki doktorum puregon 200 ile başladı,sayı azdı sonra baktı büyümüyor 225 yaptı,sayı biraz arttı ,yine büyümüyor 275 le bitirdim ama sayıda arttı...ben en az 16 günde toplatabiliyorum...

ilk denememde 21.günümde çatlatma oldum..düşün artık...günü azaltmak için dozu artırıyolar mecburen ve sayıda bu yüzden artıyor...

bence çok güzel hadi hayırlısı ama sana tavsiyem banyo yapma bence benim banyo yaptığım gün kanamam başlamıştı

sağol canım valla yaptım ben kısa duş şeklinde yoksa kokacaktım :)

benimde olmuştu canım

canım benimde tüplerim tıkalıydı. senin ne durumda benim tedaviden önce alındı. birde doktorunkim

canım benim tüpler alınmadı..doktorum prof.aydın arıcı

senin sanırım sıvı topluyo diyemi aldılar...aslında benimde bi tarafta çok az varmış ama dr.bi sorun teşkil etmez dedi..eğer artarsa bizde aldırıcaz..inşallah olurda gerek kalmaz...

ankaraaa bı topıcte yazını gordum
25.12.2009da
kızlar yardım edin bana ne olur
kan sonucum 6.52 çıktı
ne şimdi bu?
demıssın neymıs bana yardım eder mısın

ankaraaa bı topıcte yazını gordum
25.12.2009da
kızlar yardım edin bana ne olur
kan sonucum 6.52 çıktı
ne şimdi bu?
demıssın neymıs bana yardım eder mısın

canım ne olduğunu bilemedik değerim öyle çıkmştı ama tekrarlayınca sıfır çıktı,belki kimyasal gebelik falandı,sana önceki sayfalarda cevap yazdım ama görmedin snaırım,kanaman yoksa şuan üzülme bak ben nette deli gibi arşatrma yaptım geçtiğimiz günlerde zira benim değerim çok düşüktü ama şükürler olsun Rabbime ki bu günlere geldik,2.değer önemli lütfen kendini yıpratma bebişin belkide tutnmaya çalışıyor,birinin değeri 5 küsürdü ama arttı sürekli ve hamişti yani tutunuyor olablr

aynı batmalar banada oldu sonra durdu sonra yine oldu
göğsüm bile bi şişti bi indi
bunlara takılma canım bebiş geliyor ınş
ınş müjde verceksin bize
dualarımız sneinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…