cnmmm wlla senın ıcın umutluyummmm pzartesiii yii bklee...ilçlarına dwmettt...cok mu gelıoo kanamannnn.....o çok öenmlı deıllll hastanede bi ikize gebe bayanla tanıstım..tüp bebek odaaa....dıokııı ben umıdı kesmıstımmm cok fazla gunlerce kanamamm geldııııı.ama ınatla tutunmus ıksıdee annejıkkk...bu topicte tekk nazar boncugu bnmmm cnmmm
maşallah canım değerin çok güzel olmuşşş darısı başımıza inşallahhkızlar hayrlı akşamlar
bu akşam benimde 3-4 damla krımızı kan geldi hemen hastaneye koşturduk eşimle
kan yaptrdık yine
sonucu bekleyene kadar öldüm öldüm dirildim resmen amamaaaaaa
sonç 3000 çıktı
veee kesemizide gördük
hayrlısı bakalım hala riskler devam ediyor Rabbim yarım bırakmasın ınş
netim yoktu hepinizn haberleirni takip edemedim neler oldu biri bana özet geçsin
canım benim çok geçmiş olsun . dur önce sakin ol doktora gittin mi ? kanaman ne durumda çokmu ? doktor ne dedi tam olarak ? 5 in üstü gebelik işareti evet senin biraz düşük görünüyor ama imkansız görünmüyr canım gerçekten arkadaşların dediği bu değerlerden yükselenler var.. tutunması geç olanların değerleri düşün oluyormuş. sana umut vermek istemiyorum canım ama hemen salma kendini sakın ilaçlarını bırakma yarına kadar soncu gör zaten yoksa sıfıra düşer varsa yükselme eğilimi gösterir canım. lütfen hemen yıkılma canım.. sen hepimize destek oldun bizlere moral verdin güçlü ol canım benimdekopa cnm benım degerım 6.5 cıktı yanı hıc bı sy yok.dr aradım ptesı tekrarlayalım dıo henuz erken ama geveledı o da resmen...hayırlısı buymus.cok degısık bı duygu daha aglayamadım bıle....
merhaba arkadaşım.. hayırlı olsun tedavinn.. dualarımız seninle ve tüm arkadaşlarımızla..merhaba arkadaşlar benimde bugun transferimin 4.gunu dondurulmuşlarla 2.denemem mahalesef ilk negatifi 2 ay once gordum inşallah o son negatifim olur.sonuc beklemek cok zor tecrubeli olmamama ragmen hala aynı sabırsızlık var ben 7.gun kanda baktırıcam inşallah pozitifi goruruz hepimiz rabbim hepimize yardım etsin
merhaba arkadaşım geçmiş olsun.. seninde tedavin hayırlı olsun.. umarım hayırlı haberlerinizi alırız . dualarımız sizlerleeslm dostlar.bende aralık 2010 da ilk denememi yaptım ama malesef düşükle sonuçlandıtekrar deneyecek gücüm yoktu çünkü son 4 yıldır hem aşılama hem tedavi hemde son olarak tüp bebek tedavisinin sonuçları olumsuzdu ama içimde nedense son bir umut yeniden doğdu tedaviye başladım şimdilik herşey yolunda gibi 27 nisan çarşamba 2011 günü transferim gerçekleşecek umarım bu sefer sonuç alırım. bu dünyanın en muhteşem olayına siz isteyen dostlarımla beraber sonuç alrız dualarım sizlerle ve kendimle
canım hoşgeldin.. çok zor bir süreç evet canım sabırlı ol. doktorun kimdi seninNaber kızlar nasılsınız? Yine uğramadım birkaç gündür.. Bende hala bir gelişme yok, doktor 5 gün daha devam edelim ilaca perşembe yine bakalım dedi ama hiç ümidim de yok, kendimi doktorum deneme tahtası gibi hissediyorum.. Çok sıkıldım uzuuuuun bir ara vermek istiyorum..
benimde olmuştu canımkızlar bana bi yardımcı olun
şimdi dün sık sık karın alt kısmımda, tam kasıkta değil biraz ortaya doğru ara ara böyle iğne batırılışı gibi ince sızılarım oldu..böyle bişey yaşayan varmı? :44::44::44:
hayatım nolur umutsuz olmaa . inşallah hayırlısı ile bebişine kavuşucaksın..kızlarr selammm benim de transferin 4.günü bu günn,diğer denemeleerimle kendimi kıyasladım onlar pozitifti biliyosunuzz onlarda karnım düm düz olmuştu ve sivilceelerim çıkmamıştıı ama bunda her ikiside var karnımm adet olcakken şişer aynen öyle şişimm şuann,:18: sanırımm benimde olmadıı bu sefer ALLAH bilir ama
canım benimde tüplerim tıkalıydı. senin ne durumda benim tedaviden önce alındı. birde doktorunkimbenim 2 tüpümde tıkalı..yumurtalıklarımda tembel...dünya ilaçlara iğnelere rağmen çok geç büyüyorlar...o yüzden transferim bile adetimin 24. günü ancak yapıldı..
herkese tskkr ederım ama ben sızın kdr umutlu dıılım kabullendım hatta.tahmer cnm testın yarın demıssın ama benim dun gece kanamam basladı ve kan vermeye gttım.sonuc 6.5 yanı gebelık mebelık yok.adet oluyorum hayırlısı olsun hakımda hakkımızda ne dıyelım...ben de nzar boncugu oldum sayfanın...
herkese tskkr ederım ama ben sızın kdr umutlu dıılım kabullendım hatta.tahmer cnm testın yarın demıssın ama benim dun gece kanamam basladı ve kan vermeye gttım.sonuc 6.5 yanı gebelık mebelık yok.adet oluyorum hayırlısı olsun hakımda hakkımızda ne dıyelım...ben de nzar boncugu oldum sayfanın...
kemkümmm şeyhhhh başarısızlıkla sonuclanan 1.tup bebek tedavsı soncuu reglımın 4.gunu bekleyen ne yapcagına henus karar veremeynn kooooooskoca bı bosuklta olan aşamadayımm cnmmmmhlycn sen hangi aşamadasın
sagolun kızlar alıyorum fıtılımı ya ılaca devam kanamam kestı yanı suan gelmıo ama adet gbı sonucta yrn yıne kan verıcem sanmıyorum cıksın ben de duydum 5.8lerden cıkanı ama mucıze...dekopa senın kactı cnm.
yawrrruların anasııı öleöle dşnme nüffenn üsmee bebeklerımısııı nüffennnn..onlrr kesın senledır sımdııı allahın ıznıyleeee
inşallahhhh öyledirrrrrrrrrr canımm ama artık düşünmek istemiyorumm kafamdaN ATMAK İSTİYORUMM AMA OLMUYOR OLMUYORR RABBİM SABIR VERR BİZLEREE ÇOKK SIKINTILI BİR DÖNEMM YAAAA.......... SENN NASILSINN
ben yumurtalarımın ne zaman toplanacağını çok merak ediyorum
yarınki kontrolde söylesem mi doktora?
Bi de yumurta toplandığı gün dinlenmek mi gerekiyor?
Yatmak falan?
sagolun kızlar alıyorum fıtılımı ya ılaca devam kanamam kestı yanı suan gelmıo ama adet gbı sonucta yrn yıne kan verıcem sanmıyorum cıksın ben de duydum 5.8lerden cıkanı ama mucıze...dekopa senın kactı cnm.
umut et iste gerisi elimizden bişey gelmiyo allah herkese tattırsın evlat hasreti çektirmesin senin sorun neydi hangi hastane soruyorum ama ikincisinde hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum merkez önemli
ewt canımm allah herkezinn gönlündeki muradını nasip etsin inşallahhh benim sorun polikist over eşim de sorun yok şükür bu 3.benim konya eeurofertil de tedavi gördüm sen nerdesin nereyi düşünüyosnn
ben ilkini anatolıa da yaptırdım şimdi ise fulya istanbul halil fırat erdem benimde eşimde problem yok çikolata kisti var doktorun biri pcolusun diyo öbürüdeyilsin diyo adetlerim düzensiz öyle işte bakalım şimdiki doktorum iyi araştıralım dedi neden olmamış cd 56 yüksek çıktı ben haziran gibi düşünüyorum bu adetin 3. günü yumurtalıklara bakacaklar bakalım ne çıkacak
29 yumurtami cok degilmi kaclik igne vuruldunuz yani gonalin dozaji neydi ve kac gün ??
bence çok güzel hadi hayırlısı ama sana tavsiyem banyo yapma bence benim banyo yaptığım gün kanamam başlamıştı
benimde olmuştu canım
canım benimde tüplerim tıkalıydı. senin ne durumda benim tedaviden önce alındı. birde doktorunkim
ankaraaa bı topıcte yazını gordum
25.12.2009da
kızlar yardım edin bana ne olur
kan sonucum 6.52 çıktı
ne şimdi bu?
demıssın neymıs bana yardım eder mısın
aynı batmalar banada oldu sonra durdu sonra yine oldukızlar bugün 5.günüm.dün sol kasığımda çok keskin batmalar oldu sağ kasığmdada çok hafif adet ağrısı gibi bişey.ama bugün hiçbirşey yok ya.bide dün akıntımda vardı bugün oda yok.transferden düne kadarda yine sol kasığımda böyle bikini bölgesine doğru bir sızı vardı sonra dün batma oldu işte.hamile arkadaşlar sizde nasıl olmuştu?acaba dün tutunmaya çalıştıda tutunamadı gittimi acaba diyorum hiçbir belirti kalmayınca.
dr un proginex iğne vermedi mi sana???sagolun kızlar alıyorum fıtılımı ya ılaca devam kanamam kestı yanı suan gelmıo ama adet gbı sonucta yrn yıne kan verıcem sanmıyorum cıksın ben de duydum 5.8lerden cıkanı ama mucıze...dekopa senın kactı cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?