2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

aynı batmalar banada oldu sonra durdu sonra yine oldu
göğsüm bile bi şişti bi indi
bunlara takılma canım bebiş geliyor ınş
ınş müjde verceksin bize
dualarımız sneinle

sağol canım inşallah öyledir bugün bişey hissetmeyince korktum.aslında kasık ağrıları olunca seviniyorum sanki onun varlığını hissediyomuşum gibime geliyor.şu cuma bi gelse.

canım benim 65 di ama herkesin bir olmuyor değeri önemli olan sınırdan yüksek olması ve katlamasıı .. dua et canım bak kanamanda kesilmiş inşaallah hepimzin duası kabul olur canım.
ben yumurtalarımın ne zaman toplanacağını çok merak ediyorum
yarınki kontrolde söylesem mi doktora?
bi de yumurta toplandığı gün dinlenmek mi gerekiyor?
yatmak falan?
herkeste farklı canım ben bu sefer daha rahattım. markozun uyuşukluğu oluyor tabi ama ağır bişi değil bir iki saate toplanıyor insan. geçmiş olsun şimdiden

hangi hastane bu canım.. benim diğer denemeler negatif çıkınca alınması gerektiğine karar verildi birde benim gibi sorunlu arkadaşım aldırdı ve sonraki denemesinde hamile kalınca banada ışık oldu açıkcası.. iyiki aldırmışım rahatladım bana bir faydası yok .. çıkarılınca görümki o haldeyken zaten normal yolla çocuğumun olması imkansızmış.

canım şimdi gördüm mesajını...çok sağolasın moral oldun banasalı günü test günüm İnşallah senin gözlerinde gördüğüm o sevinci bende yuaşarım.bebişlerimiz nasıl annesi...dikkat et onlara...ağrılarım hala sürüyor umarım iyi haber işaretidir...psikolojiktir diye çok korkuyorum.tekrar teşekkür ederim canım ara ara yaz olur mu bebişlerden ve senden haber almak isterim...ablana selam öptüm çokkk

ayşecimmm çok geçmiş olsun canım..İnşallah yarın çok çok katlanmış bir değer çıkarda bebişin seni bile şaşırtır...dua ediyorum canım hepimiz için...

sılacımmm tekrar çok geçmiş olsun...eşinin iyi olmasına sevindim bant sorununun çözülmesine de...sıkıntıya girme bebiş üzülmesin annesii

dekopa ayduman mersenem sizler nasılsınız kızlarrr

sağol canım benim iyiyiz çok şükür bende yarını bekliyorum sabırsızlıkla işte zaman geçmiyor.. ne yapıcağımı bilmiyorummm... işe dönmem lazım ama tedirginim bişi olur diyede offff. sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

hamiş kızlar sizler işe döndünüzmü hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz

dekopa ayduman mersenem sizler nasılsınız kızlarrr

iyi canım ya bugün evdeyim tv karşısında yatıyorum sürekli tıkınıyom yarın olsun diye bakıyorum kesemi görmek için sen neler yapıosun nasıl bebişler salıyada az kaldı biran önce alalım güzel haberi artık

cok sagolasin ,bi sayfaya üye oldugumdan beri daha iyi durumdayim en azindan yanliz olmadigimi gördüm ,toparladim biraz bugün kendimi ama gecen o iki günümü anlatamam...yanliz sayfa biraz karisik geliyo bana, cözemedim daha...

dekopacım ben transferin 3.günü başladım işe benim işim oturduğum yerden ayakta kalmıyorum sürekli arabayla gelip gidiyorum ama allah şükür bebişim tutundu bence tutunmanın hareketlerle çok ilgisi yok hemşire bana ağır kaldırma uzanma normal yaşamına dön demişti sürekli yatmak bence insanı daha çok psikolajik yıpratıyo bugün süpürge yaptım toz aldımçok severim temizlik yapmasını kendimi daha iyi hissettim bebeğim bırakmaz artık o tutundu annesine sımsıkı

zaman geçmemesi konusu fena yaahepimizde aynı dert var...canım doktoruna bi sor bakalım kendini sakın ama sakın ağır şeyler yapma nerde çalışıyorsun işin ağır mı?

inşallah görürsün sonra kalp atışını duyarsın...sonra kucağına alırsın...darısı başımızaaa

amin canım hepimiz alalım bebeklerimi kucağımıza

nazayse arkadaşım olumlu düşün olumlu olsun ben değerin yükseliceğine inanıyorum en azında 0 değil inşallah canım katlar yarına yüzün güler bol bol dua et şuan için elimizden gelen o ve olumsuz olma sakın

cok sagolasin ,bi sayfaya üye oldugumdan beri daha iyi durumdayim en azindan yanliz olmadigimi gördüm ,toparladim biraz bugün kendimi ama gecen o iki günümü anlatamam...yanliz sayfa biraz karisik geliyo bana, cözemedim daha...

:13:bacımcımmmm neyi değişik karısık geldı..alışlırsınnnnnn meraq etmeee.ilk gnler herkexse ole glmıstrrr....sımdı ne zmn dr gtcen tekrr senn

ne yapam canımm iştee yatıyorum film izliyorumm dün duşumu aldımm namazlarımıda oturduğum yerden kılmaya çalışıyorumm ağrım felan yokk aslında olması iyii benm diğerlerinde vardı:18:sivilcelendim bu kötü bir belirti şimdi buna taktım kafayı rüyamda sivilce sıkıyordumhaftaya cumartesi adet günüm heralde günümde olurum bennnsen nasılsın yarın mı test gününn

canım anadolu sağlık merkezinde yaptırdım..benimde normal olması imkansız..önceki 2 denememi umutta yaptım ,ulun beye sürekli soruyordum bu tüpler sıvı toplarmı diye..bana sürekli senin böyle bi sorunun yok dedi,laparoskopi olmamada karşıydı(daha önce 1 kere oldum)

şimdiki doktorun aslında önce biraz takip edelim gerekirse alalım dedi..sonra önemli boyutta değil böyle deneyelim dedi..aslında bu olmazsa benimde ilk işim tüpleri aldırma durumuna gitmek olacak..

kızlar bugün bende transferden sonra ilk duşumu aldım abdestli olarak, elimden geldiğince kuran okudum,hepinize bol bol dua ettim..

rabbim inşallah kabul eder...

umuttan mennun kalmadınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…