dr un proginex iğne vermedi mi sana???
aynı batmalar banada oldu sonra durdu sonra yine oldu
göğsüm bile bi şişti bi indi
bunlara takılma canım bebiş geliyor ınş
ınş müjde verceksin bize
dualarımız sneinle
sen 3ünüde aynı yerde yaptırdın
canım benim 65 di ama herkesin bir olmuyor değeri önemli olan sınırdan yüksek olması ve katlamasıı .. dua et canım bak kanamanda kesilmiş inşaallah hepimzin duası kabul olur canım.sagolun kızlar alıyorum fıtılımı ya ılaca devam kanamam kestı yanı suan gelmıo ama adet gbı sonucta yrn yıne kan verıcem sanmıyorum cıksın ben de duydum 5.8lerden cıkanı ama mucıze...dekopa senın kactı cnm.
herkeste farklı canım ben bu sefer daha rahattım. markozun uyuşukluğu oluyor tabi ama ağır bişi değil bir iki saate toplanıyor insan. geçmiş olsun şimdidenben yumurtalarımın ne zaman toplanacağını çok merak ediyorum
yarınki kontrolde söylesem mi doktora?
bi de yumurta toplandığı gün dinlenmek mi gerekiyor?
yatmak falan?
şimdi canım benim acayip bi durumum var.şimdi benim daha önceki denemelerdede hep bu kadar fazla yumurta çıkıyor..
az olsun istiyoruz ama mecburen yükseltiyorlar dozu...az doz uygulandımı az yumurta oluyor ama büyümüyorlar,dozu artırınca bu sefer sayı artıyor..onun dengesini bulamıyoruz...bu seferki doktorum puregon 200 ile başladı,sayı azdı sonra baktı büyümüyor 225 yaptı,sayı biraz arttı ,yine büyümüyor 275 le bitirdim ama sayıda arttı...ben en az 16 günde toplatabiliyorum...
ilk denememde 21.günümde çatlatma oldum..düşün artık...günü azaltmak için dozu artırıyolar mecburen ve sayıda bu yüzden artıyor...
sağol canım valla yaptım ben kısa duş şeklinde yoksa kokacaktım :)
canım benim tüpler alınmadı..doktorum prof.aydın arıcı
senin sanırım sıvı topluyo diyemi aldılar...aslında benimde bi tarafta çok az varmış ama dr.bi sorun teşkil etmez dedi..eğer artarsa bizde aldırıcaz..inşallah olurda gerek kalmaz...
Arkadaslar hepinize iyi hafta sonları sohbetinize paaat diye geldim ama kusura bakmayın insallah hepiniz sıra sıra hamis haberleri verirsiniznisa34 canım biz seninle lemi beyin muayenehanesinde tanısmısdık özelden yazıcaktım ama atamadım neyse bel agrılarını kafana takma benim hala cok agrıyo .bide ates basması oldugunu yazmıssın bende de var .sakin ol diyicem ama biliyorum cok zor cok dua ediyorum insallah sonucun pozitif olucak iyi bak bebisine tamam mı güzel haberlerini bekliyorum
dekopa ayduman mersenem sizler nasılsınız kızlarrr
dekopa ayduman mersenem sizler nasılsınız kızlarrr
bi
bıtanemm cnm üzülmee olabılırrr ama yılma sakınnnnn zamanı sımdı deılmıs annesııı..daha işleri var ebbeinin demkkkiiii..naslıııııı ya ondannn ..üzülme sakınnn allahım blir de rahatlat kndınıı nüffenn..nasıbınde varsaaa napılırrsa yapılsınnn yanlıs yada dooru o senıı bulkurduuuu....yok şölemı yok bölemı dıerek kndını üzmee
sağol canım benim iyiyiz çok şükür bende yarını bekliyorum sabırsızlıkla işte zaman geçmiyor.. ne yapıcağımı bilmiyorummm... işe dönmem lazım ama tedirginim bişi olur diyede offff. sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
hamiş kızlar sizler işe döndünüzmü hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz
zaman geçmemesi konusu fena yaasağol canım benim iyiyiz çok şükür bende yarını bekliyorum sabırsızlıkla işte zaman geçmiyor.. ne yapıcağımı bilmiyorummm... işe dönmem lazım ama tedirginim bişi olur diyede offff. sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
hamiş kızlar sizler işe döndünüzmü hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz
inşallah görürsün sonra kalp atışını duyarsın...sonra kucağına alırsın...darısı başımızaaaiyi canım ya bugün evdeyim tv karşısında yatıyorum sürekli tıkınıyomyarın olsun diye bakıyorum kesemi görmek için sen neler yapıosun nasıl bebişler salıyada az kaldı biran önce alalım güzel haberi artık
zaman geçmemesi konusu fena yaahepimizde aynı dert var...canım doktoruna bi sor bakalım kendini sakın ama sakın ağır şeyler yapma nerde çalışıyorsun işin ağır mı?
inşallah görürsün sonra kalp atışını duyarsın...sonra kucağına alırsın...darısı başımızaaa
sagolun kızlar alıyorum fıtılımı ya ılaca devam kanamam kestı yanı suan gelmıo ama adet gbı sonucta yrn yıne kan verıcem sanmıyorum cıksın ben de duydum 5.8lerden cıkanı ama mucıze...dekopa senın kactı cnm.
cok sagolasin ,bi sayfaya üye oldugumdan beri daha iyi durumdayim en azindan yanliz olmadigimi gördüm ,toparladim biraz bugün kendimi ama gecen o iki günümü anlatamam...yanliz sayfa biraz karisik geliyo bana, cözemedim daha...
canım benim 65 di ama herkesin bir olmuyor değeri önemli olan sınırdan yüksek olması ve katlamasıı .. dua et canım bak kanamanda kesilmiş inşaallah hepimzin duası kabul olur canım.
herkeste farklı canım ben bu sefer daha rahattım. markozun uyuşukluğu oluyor tabi ama ağır bişi değil bir iki saate toplanıyor insan. geçmiş olsun şimdiden
hangi hastane bu canım.. benim diğer denemeler negatif çıkınca alınması gerektiğine karar verildi birde benim gibi sorunlu arkadaşım aldırdı ve sonraki denemesinde hamile kalınca banada ışık oldu açıkcası.. iyiki aldırmışım rahatladım bana bir faydası yok .. çıkarılınca görümki o haldeyken zaten normal yolla çocuğumun olması imkansızmış.
canım anadolu sağlık merkezinde yaptırdım..benimde normal olması imkansız..önceki 2 denememi umutta yaptım ,ulun beye sürekli soruyordum bu tüpler sıvı toplarmı diye..bana sürekli senin böyle bi sorunun yok dedi,laparoskopi olmamada karşıydı(daha önce 1 kere oldum)
şimdiki doktorun aslında önce biraz takip edelim gerekirse alalım dedi..sonra önemli boyutta değil böyle deneyelim dedi..aslında bu olmazsa benimde ilk işim tüpleri aldırma durumuna gitmek olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?