yok canım işim ağır değilde insan tedirgin oluyor işteee iyiceee paranoyak oldukkzaman geçmemesi konusu fena yaahepimizde aynı dert var...canım doktoruna bi sor bakalım kendini sakın ama sakın ağır şeyler yapma nerde çalışıyorsun işin ağır mı?
inşallah görürsün sonra kalp atışını duyarsın...sonra kucağına alırsın...darısı başımızaaa
kesinlikle canım bu sefer inşallah hayırlııs ile olucak ama olmazsa kesinlikle aldır tüplerini bence. zaten bir işimize yaramıyorlarcanım anadolu sağlık merkezinde yaptırdım..benimde normal olması imkansız..önceki 2 denememi umutta yaptım ,ulun beye sürekli soruyordum bu tüpler sıvı toplarmı diye..bana sürekli senin böyle bi sorunun yok dedi,laparoskopi olmamada karşıydı(daha önce 1 kere oldum)
şimdiki doktorun aslında önce biraz takip edelim gerekirse alalım dedi..sonra önemli boyutta değil böyle deneyelim dedi..aslında bu olmazsa benimde ilk işim tüpleri aldırma durumuna gitmek olacak..
hadi kizlar ins. yarin uyandimda mutlu haberlerinizle sevincem, nazayse senin deger atcak canim bak gorursun, uzme kendini, nisaa senin sali gunuydu, sabirszilkla bekliyorum
su beklemek ne kadar zor arkadaslar ben iki gun bekliyomiyordum simdi cumartesiye kadar nasil bekliycem bakalim]
fitil kullanan arkadaslar benimde gunde dort tanye cikti, her taktimda, yarim saat sonra inanki ic camasi degictiroyorum gunde dort kez, cok su geliyo, ilacdanda haiff geliyor, hemsire normal dedi, ama kendimi altina kaciran cocuk gibi hissetmey basladim,sizlerdede oluyormu?
ben bugun kendimi disari atiyorum evde kaldikc bantlari kasiammak icin zor tutuyorum, gidem azcik gecem, kulot alaam kendimi, geldimde gorusuruz, olmadi yarin mutlu yunadircaniz beni
umuttan mennun kalmadınmı
kesinlikle canım bu sefer inşallah hayırlııs ile olucak ama olmazsa kesinlikle aldır tüplerini bence. zaten bir işimize yaramıyorlarbenim doktorum süleyman beyy çok memnun kaldım sen neden değiştirdin umutu..
aslında hiç bir memnuniyetsizliğim yoktu,sadece artık aynı yerde yapmak istemediğim için değiştirdim..ama şimdi ki yerle ve doktorumla tanışınca bir sürü neden varmış bırakmam için diye düşündüm...mesela başta bu tüpler,ulun bey hiç tüplerimle ilgilenmedi..ama bura ilk denilen tüplerdeki sıvı..sonra orada toplanan birçok yumurtam oluyordu..şöyle daha net açıklarım
2.deneme umut__38 yumurta toplandı__19 işlem gördü__10 u döllendi__3.gün 5 taneden 3 ü transfer kalan 2 si dondurulcak kalitede değilmiş...
3.deneme umut__28 yumurta toplandı__25 i işlem gördü__14 embriyo 5. güne geldi__2 si transfer kalan 12 embriyo dondurulcak kalitede değilmiş(en çok buna takıldım 1 tanedemi çıkmaz)
4.deneme anadolu__29 yumurta toplandı__24 ü işlem gördü__24üde 5. güne geldi__2 si transfer kalanlardan en iyi 7 tane donduruldu (bu ilk dondurma e çok mutlu oldum)
bide şu var umuttaki tedavilerimde aşırı dozla 17 günde büyütülüp buduruma getirildi (femara-puregon 300-merionel 15o)
ama aydın beyde düşük doz ve sadece puregonla aynı sayılarda ve daha kaliteli yumurtala 15 günde çıktı..
bu iş ekip işi hem doktor hem labaratuvar çok önemliymiş..ben burda çok yol katettim..ulun bey bana en sonki denemede sana uygulanabilecek herşeyi uyguladık..bu şekilde hep deniyceksin dedi..alternatif hiç sunmadı..ama aydın beyin bi sonraki için planları bile var..
kimse yanlış anlamasın ben zor hastalardanım..bu benim için gereçerli bir durum...nihayetinde umut çok memnun kalınan ve bi çok pozitif sonuç alınan bir yer,ama bana yaramadı..
evet canım sana katılıyorum merkez konusu çok farklı,ben güya iyi diye evimden 6-7 saat uzakta bi yerde yatptrdım yani il dışında ama 2 negatf aldım
ama birde isimi duyulmamş bi yerde ama evime yakın bi yerde yaptrdım şükürler olsun sonç pozitif,sanırım Rabbim OL diyecek..yoksa başka açıklaması yok inanın..
ne yapam canımm iştee yatıyorum film izliyorumm dün duşumu aldımm namazlarımıda oturduğum yerden kılmaya çalışıyorumm ağrım felan yokk aslında olması iyii benm diğerlerinde vardı:18:sivilcelendim bu kötü bir belirti şimdi buna taktım kafayı rüyamda sivilce sıkıyordum haftaya cumartesi adet günüm heralde günümde olurum bennn sen nasılsın yarın mı test gününn
slm arkadaşlar bugün hayatımın en kötü günü biliyorsunuz kahverengi lekelenmelerim vardı dr normal diyince bişey yapmadan bekledim pütür pütür jelle koyulaşınca korktum ve kanama oldu biraz hemen dr aradım igne verdi şuan pütürlük devam ediyor aglamaktan mahvoldum yarın kan testi istedi drum düştüyse degerim gitti benim melegim igne vurdurmaya giderken yalvardım ALLAHIM ne olur onu alma beni alllbana dua edin olurmu ayetelkürsi okursanız sevinirim
sen niye bu olumsuz havaya girdin güzelim ben onu anlamadım
adet falan olamazsın kusura bakma öyle bi lüksün yok
slm arkadaşlar bugün hayatımın en kötü günü biliyorsunuz kahverengi lekelenmelerim vardı dr normal diyince bişey yapmadan bekledim pütür pütür jelle koyulaşınca korktum ve kanama oldu biraz hemen dr aradım igne verdi şuan pütürlük devam ediyor aglamaktan mahvoldum yarın kan testi istedi drum düştüyse degerim gitti benim melegim igne vurdurmaya giderken yalvardım ALLAHIM ne olur onu alma beni alllbana dua edin olurmu ayetelkürsi okursanız sevinirim
ewt canımm çokk olumsuz havadayımm karnımm şiştii adet olmadan önce ben böyle olurumm ve sivilcem çıkar şuan böyleyimmsen nasılsınn canımm
:13:bacımcımmmm neyi değişik karısık geldı..alışlırsınnnnnn meraq etmeee.ilk gnler herkexse ole glmıstrrr....sımdı ne zmn dr gtcen tekrr senn
zamanla alisirim insallah. ben simdi iki ay ara vermem lazim ama kararsizim 3. türkiyede izmirde denemek istiyom ,istanbuldada cok iyi yerler oldugunu duydum ama ailem izmirde oldugu icin izmirde yaptiririm herlade bu iki ay zarfindada kendime cok iyi bakcam ve tabiki esime ,iki gün hep agladim bugün cok iyiyim iste Rabbim sabrini da veriyo umudunuda.
Slm kızlar, benim test gunüm salı, bugün 10.gunüm ne ağrım var, ne sızım sizce bu ne demek? Heyecanım yoktu bu güne kadar ama artık çok gerginim. Son gün salı, ya herro ya merro... Bu benim ilk denemem sonucu almaktan korkuyorum.
Slm kızlar, benim test gunüm salı, bugün 10.gunüm ne ağrım var, ne sızım sizce bu ne demek? Heyecanım yoktu bu güne kadar ama artık çok gerginim. Son gün salı, ya herro ya merro... Bu benim ilk denemem sonucu almaktan korkuyorum.
evet canım sana katılıyorum merkez konusu çok farklı,ben güya iyi diye evimden 6-7 saat uzakta bi yerde yatptrdım yani il dışında ama 2 negatf aldım
ama birde isimi duyulmamş bi yerde ama evime yakın bi yerde yaptrdım şükürler olsun sonç pozitif,sanırım Rabbim OL diyecek..yoksa başka açıklaması yok inanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?