2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

hadi kizlar ins. yarin uyandimda mutlu haberlerinizle sevincem, nazayse senin deger atcak canim bak gorursun, uzme kendini, nisaa senin sali gunuydu, sabirszilkla bekliyorum

su beklemek ne kadar zor arkadaslar ben iki gun bekliyomiyordum simdi cumartesiye kadar nasil bekliycem bakalim]

fitil kullanan arkadaslar benimde gunde dort tanye cikti, her taktimda, yarim saat sonra inanki ic camasi degictiroyorum gunde dort kez, cok su geliyo, ilacdanda haiff geliyor, hemsire normal dedi, ama kendimi altina kaciran cocuk gibi hissetmey basladim,sizlerdede oluyormu?

ben bugun kendimi disari atiyorum evde kaldikc bantlari kasiammak icin zor tutuyorum, gidem azcik gecem, kulot alaam kendimi , geldimde gorusuruz, olmadi yarin mutlu yunadircaniz beni

yok canım işim ağır değilde insan tedirgin oluyor işteee iyiceee paranoyak oldukk
kesinlikle canım bu sefer inşallah hayırlııs ile olucak ama olmazsa kesinlikle aldır tüplerini bence. zaten bir işimize yaramıyorlar benim doktorum süleyman beyy çok memnun kaldım sen neden değiştirdin umutu..

oh oh gez bakalımm....inşallah canım yarın herkes güzel haberler verirrrr. sen mışıl mışıl uyurken bizler heyecandan üçbuçuk atıcazzzzzzzz:18::18: canım bende günde 3 kere fitil alıyorum mecburen peçete tuvalet kağıdı filan koyuyorum çok akıyor çünki ped koymuyorum çok hijyenik bulmadığımdan . yoksa dakikada kilot değişmem gerekecek. zor iş..

umuttan mennun kalmadınmı

aslında bi memnuniyetsizlik yaşamadım..ulun beyde sevecen iyi bir doktor..ama bana hiç umutlu yorumlar yapmadı..ve sorularıma mantıklı cevaplar alamadım hiç...hata bana çok üzüldü ve sana son kez ücretsiz yapmak istiyorum dedi(yani tüp bebek paket fiyatından kendi ücretini düşürdü 2500tl fiyatla)..ben çok düşündüm ama içimden gitmek gelmedi,çünkü heyecanım bitit,sanki herşey aynı olacakmış gibi...

şimdi anadolu sağlık merkezine başladım ve buranın bu işte umuttan daha tecrübeli olduğunu anladım...(bu benim fikrim ve benim durumum için yaptığım bir yorum )

anlatmam çok uzun sürer ordaki ve burdaki denemeleri anlatsanm aradaki farkı anlarsın.....
aydın bey doktorum benim çok iyi aydınlatıyor..muayenelerde bana ekranda herşeyi tek tek gösterek acele etmeden muayene yapıyor...bilemiyorum ben çok memnunum..ve olmazsada burda devam edeceğim..

aslında hiç bir memnuniyetsizliğim yoktu,sadece artık aynı yerde yapmak istemediğim için değiştirdim..ama şimdi ki yerle ve doktorumla tanışınca bir sürü neden varmış bırakmam için diye düşündüm...mesela başta bu tüpler,ulun bey hiç tüplerimle ilgilenmedi..ama bura ilk denilen tüplerdeki sıvı..sonra orada toplanan birçok yumurtam oluyordu..şöyle daha net açıklarım

2.deneme umut__38 yumurta toplandı__19 işlem gördü__10 u döllendi__3.gün 5 taneden 3 ü transfer kalan 2 si dondurulcak kalitede değilmiş...

3.deneme umut__28 yumurta toplandı__25 i işlem gördü__14 embriyo 5. güne geldi__2 si transfer kalan 12 embriyo dondurulcak kalitede değilmiş(en çok buna takıldım 1 tanedemi çıkmaz)

4.deneme anadolu__29 yumurta toplandı__24 ü işlem gördü__24üde 5. güne geldi__2 si transfer kalanlardan en iyi 7 tane donduruldu (bu ilk dondurma e çok mutlu oldum)

bide şu var umuttaki tedavilerimde aşırı dozla 17 günde büyütülüp buduruma getirildi (femara-puregon 300-merionel 15o)

ama aydın beyde düşük doz ve sadece puregonla aynı sayılarda ve daha kaliteli yumurtala 15 günde çıktı..

bu iş ekip işi hem doktor hem labaratuvar çok önemliymiş..ben burda çok yol katettim..ulun bey bana en sonki denemede sana uygulanabilecek herşeyi uyguladık..bu şekilde hep deniyceksin dedi..alternatif hiç sunmadı..ama aydın beyin bi sonraki için planları bile var..

kimse yanlış anlamasın ben zor hastalardanım..bu benim için gereçerli bir durum...nihayetinde umut çok memnun kalınan ve bi çok pozitif sonuç alınan bir yer,ama bana yaramadı..

evet canım sana katılıyorum merkez konusu çok farklı,ben güya iyi diye evimden 6-7 saat uzakta bi yerde yatptrdım yani il dışında ama 2 negatf aldım

ama birde isimi duyulmamş bi yerde ama evime yakın bi yerde yaptrdım şükürler olsun sonç pozitif,sanırım Rabbim OL diyecek..yoksa başka açıklaması yok inanın..

kesinlikle canlarımm... ben diğer denemeler Medical Parkta olmuştu ve hiç memnun kalmadım sonra süleyman beyi önerdi akrabamız ona gittim keşke daha önce gitseymişimm... çok memnun kaldım sudenazcım senin yaşadığını bende başka bir hastanede yaşadım canım 6 sağlıklı blast embriyom çöpe atıldı... ve konuşacak doktor bulamadım... ulun beyi tanımıyorum ama süleyman beyden ve merkezdeki hemşiresinden hastabakıcısna kadar herkesten çok memnun kaldım.. transferde opuda muayenede hepsi elimden tuttu benimle dua etti benimle duygulandı.. bu beni çok etkiledi ve sonunda çok şükür şuan iyi gidiyorrr.. umarım sende olumlu sonuç alırsın canım. Hepimiz için Rabbim tamamına erdirsin.

Son düzenleme:

sen niye bu olumsuz havaya girdin güzelim ben onu anlamadım
adet falan olamazsın kusura bakma öyle bi lüksün yok

slm arkadaşlar bugün hayatımın en kötü günü biliyorsunuz kahverengi lekelenmelerim vardı dr normal diyince bişey yapmadan bekledim pütür pütür jelle koyulaşınca korktum ve kanama oldu biraz hemen dr aradım igne verdi şuan pütürlük devam ediyor aglamaktan mahvoldum yarın kan testi istedi drum düştüyse degerim gitti benim melegim igne vurdurmaya giderken yalvardım ALLAHIM ne olur onu alma beni alllbana dua edin olurmu ayetelkürsi okursanız sevinirim

canım sakın panik yapma hayırlısını dile önce ,yaa benn den 3 defa istediler kanı neden senden 2 istediler biz ne zorluklarla buralara geliyoruz ve onlar normal diyolar valla çokk sinirlendim inşallah bir şey yoktur canımm kanama mı yoksa lekelen me mii geliyor

sen niye bu olumsuz havaya girdin güzelim ben onu anlamadım
adet falan olamazsın kusura bakma öyle bi lüksün yok

ewt canımm çokk olumsuz havadayımm karnımm şiştii adet olmadan önce ben böyle olurumm ve sivilcem çıkar şuan böyleyimmsen nasılsınn canımm

canım geçmiş olsun inşallahhhh... kaçıncı günündeydinki canım bu doktorları da bazen anlamak mümkün değil.. dualarımız seninle canım inşallah bebişine birşey olmayacak seninle kalıcak

ranacım üzülme meleğin bırakmaz seni şakır şakır kanaması olanları biliyorum hepsi bebeğini aldı kuçağına sakın kokrma panik yapma hiç bişey olmaz yat dinlen aklına kötü şeyler getirme ben dua ediyorum sana canımsın ya

ewt canımm çokk olumsuz havadayımm karnımm şiştii adet olmadan önce ben böyle olurumm ve sivilcem çıkar şuan böyleyimmsen nasılsınn canımm

mersenem ama böyle olumsuz düşünürsen kötü enerjiyi üzerine çekiyosun olumlu düşün herşey güzel olsun

:13:bacımcımmmm neyi değişik karısık geldı..alışlırsınnnnnn meraq etmeee.ilk gnler herkexse ole glmıstrrr....sımdı ne zmn dr gtcen tekrr senn

zamanla alisirim insallah. ben simdi iki ay ara vermem lazim ama kararsizim 3. türkiyede izmirde denemek istiyom ,istanbuldada cok iyi yerler oldugunu duydum ama ailem izmirde oldugu icin izmirde yaptiririm herlade bu iki ay zarfindada kendime cok iyi bakcam ve tabiki esime ,iki gün hep agladim bugün cok iyiyim iste Rabbim sabrini da veriyo umudunuda.

Slm kızlar, benim test gunüm salı, bugün 10.gunüm ne ağrım var, ne sızım sizce bu ne demek? Heyecanım yoktu bu güne kadar ama artık çok gerginim. Son gün salı, ya herro ya merro... Bu benim ilk denemem sonucu almaktan korkuyorum.

mersenem canım evet lütfen bu kadar olumsuz olma canım. bende son ana kadar olmadı gözüyle bakıyordum ne olacağı belli olmuyor canım hadi toparlan birazzzzz

silanaz ayduman ankara lahor ve diğer hamişlerr nasılsınız kızlarr.. benim yarın 13 günüm ve ağrı sızı hiçbişi kalmadı kanamam da duru korkuyorum biraz yarın için inşallah değerim artar.. sanki şuan hiçbii hissetmiyorum unutuyorum bile ... sizin nasıldı bugünleriniz

Son düzenleme:

Slm canım, öncelikle gecmis olsun. Umarım bir sonraki sonuncu olur. Ben de izmirdeyim. Burada nereyi düşünüyorsun?

son gunler geldimi oyle oluyor canim ebnde 10.gune kadar cok iyi hissediyodsum, kendimi ama ondan sonra korkular basladi, ama ins, hayirli sonuclar alcaniz, seninle nisa ayni gun rabbim yuzumuze guler ins. belirti arma canim hic belli olmuyor oyle seylere hic takilma, inanki bende hic takilmadim cunku belli olmuyor kendini vebebsini uzdunle kaliyosun canim, ilkinde guler insallah yuzun, heycanla bekliyorum sonuclarinizi....

evet canım beklemek çok zor kaderimiz böyleymiş... ilk deneme daha kolay oluyor sanki insan ne olduğunu anlamyor caım sonrakiler billinçli olduğundan daha zor inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına.

gulsumcun canim ebdne ayni, turkiye'ye geldim iki kez denemek icin Canada'da hem cok pahali maddi yonden, hemde manevi yonden turkiye'de daha iyi olurum diye ikiz kez geldim ama olmadi, cok sukur, ikinci vatanda ins, boyle hayirlisi ile ilerse seye bebeklerimle gelcem, kisirmisin diyenlerde belki utanir o zaman, utanmasi olan zaten boyel yakistirma kimseye yapmaz ayri bir mesele ama merkez sayiden onemli canim, hemde cok bazen cok uzakalrda umut araken, cok yakinizimda oluyor, hersey nasip tabiki rabbim ol demedikten sorna olmaz ama isin ehli birinin elinde olmakta bambaska birsey tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…