2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Rana'cim ins, hic birsey olmiycak guzelim, pozitif dusun, iste bu yuzden ehr an igne ustunde oturuyoruz, cok zor canim beklemek, insalalh yarin hersey yolunda gitcek, dualarim senle ve butun sonuc alcak arkadaslarimla, degerine hic bisey olmiycak insallah, umit kesilmez, cok ornek var anam herkese kanama oluyor, cok sukurde devam ediyor, sen bol bol dua et aglayip uzme bebislerimizi ahhhhhaahhhhh, benim bu gece uyku girmez gozume saliya kadar sizle bende gun saycam inanki, senin insallah yarin gorcen cok guzel olcak, uzulme kardesim sakin, mutlu eden seni seyler dusun...

Evet Nisa ile aynı gün umarım güleriz ikimiz de. Ben çok rahat geçirdim bu süreci, ne iğne , ne ağrılar, ilk gün hariç hiç yatmadım. Normaldi hersey takii bugüne kadar. Hele de ağrılar geçince çok gerildim. Sagol yazdıkların için umarım benimledir bebeğim...

iyiyim canım ya kanamalar geldikçe arkadaşların bende yarım saatte bir tuvalete gidiyom kontrole allaha çok şükür bişey yok yarına az kaldı sabah olsun artık doktoruma gidim sağlıklı olduğunu öğreneyim kocaman bir oh çekicem seninde ne güzel ağrı sızı kanama kalmamış herşey yolunda görünüyo

aynen hep kontrollll gecelri çok raatsızım uyuyamıyorum sürekli wc kalkıyorum.. yarın için herkes heyecanlı umarım hepimiz için güzel bir gün olur.. inşallah herşey yolundadır canım.. hayırlı haberlerini bekliyorum dualarımız herkeslee .. bebişlerimizi Rabbim korusun

seni çok iyi anlıyorum canım bende 10.günde sürekli ağlamaya başlamıştım heyacandan kendimi tutamıyodum benimde ilk denemem sonuçum pozitif inşallah seninde pozitif olucak sitres yapma kendine üzme bebekleri sonuçu öğren birlikte büyütelim göbeklerimizi

Sagol cnm âmin, hayirlisiyla hepimiz görelim o günleri..

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz' besinci cicek Rana'la, altinci cicek Lahor'la yedinci cicek Dekopa ve simdilik sekinci cicek kardelen ile yesercek."

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 nisan

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?

Nazayse........29............1.................... .....25 nisan.......................?

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Serap

Ayduman

RAna

Lahur....... YAs 35...23 nisan

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?

Kyr....26 Nisan?

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, Dekopa, kardelen icin Halay'a Ikoncan'lar

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi
Besinci kupa Rana'dan geldi
Altinci kupa LAhur'dan geldi
Yedinci kupa dekopa'dan geldi
Sekicinci kupa Kardelen'den geldi
YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISISi dokuzuncu, VE 49 UNCULERIN BASINA insalllaHH

Arkadaslar bilgi eklememi yani trANsfer, test gunu, yas, bebeis ismi isteyenler lutfen listeyi kopyalayip altina yazsin, sasiriyorum sonra, unutuyorumda bazi arkadaslari eklemeey valalhi uzuluyyorum

Ayy inşallah, çok gerildim bugün çok. Bütün gün disardaydik esimle. Allahım beni siniyor sanırsam heryer hamile doluydu. Kafamı çeviriyorum bakmayayım diye başka bir tane görüyorum. Arkadaslar var yanımda ve kimse bilmiyor benim suan yaşadıklarımı, aglayamiyorum, gulemiyorum. Esimle gozgoze geliyoruz o da görünce hamileleri beni kontrol ediyor aklı sıra gördüm mü diye )) çok gerildim çok...

Allah onlara da hayirlisiyla kucaklarına almayı nasip etsin, hislerim kıskançlık değil ama icim gidiyor hamile görünce. Zaten aylardır bebeklere bakamıyorum gözlerim doluyor... Ayyyy çok zor allahım isteyen herkese versin, bizlerin çektiklerini çektirmesin, bizleri de hayırlısı ile kavuştursun hayallerimize...

ÜZÜLME LÜTFEN belki de gerçekten normaldir lekelenme ve kanamalar hep oluyor
dua et, bizde dua ediyoruz sana, rabbim gönlündekini versin inşallah, bi kanamayla hemen gidecek değil ya ne zorluklarla geldi o bebiş , sakin ol biraz,hayırlısıyla sabahı bekle

aynen ayduman bende oyle hyarim satte bir tuvaleetteydim, inanki, kanam korkusu dort bir yanimi sarmis, benimde 18.gun cok sukur, bir problem yok kulot islatma disinda LOL,

cek arkadasim cek insallah, benimd aha var sizin cekinde banada umut olun iste

ewt canımm çokk olumsuz havadayımm karnımm şiştii adet olmadan önce ben böyle olurumm ve sivilcem çıkar şuan böyleyimmsen nasılsınn canımm

ben iyiyim yarın sabah yine kontrolüm var yumuşlarım büyümüş mü
bi bakıp gelcem , kan testim var bi de. sabırsızlıkla opuyu bekliyorum nezaman olur diye?

canım inşallah hayırlısıyla bebeğin tutunur sana burası bende bağımlılk yaptı yarın tedaviye başla dese doktor başlıycam çok hamişle var burda bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah hepinize dua ediyorum bana umut veriyo azminiz

dekopa senin sonuç pozitif dimi bana sorunneydi bide hangi merkez yazarmısın allah tamamına erdirsin

Slm canım, öncelikle gecmis olsun. Umarım bir sonraki sonuncu olur. Ben de izmirdeyim. Burada nereyi düşünüyorsun?
bende bilmiyorum canim neresi olacagini iyi bi arastirma yapmak zorundayim erol tavmergen diye bi doktoru cok öneriyolar gerci kimi iyi konusuyo kimi kötü ege tüpbebek varmis irenbe diye yer varmis bende tam bilmiyorum sende izmirdeymissin senin bilgin vardir beni bilgilendirirsen sevinirim birde bizim saglik sigortamiz orda gecerli degil herseyi kendimiz karsilamak zorundayiz acaba nekadar tutar ? Rabbim anne olmayi bizede nasip eder insallah...

dekopa senin sonuç pozitif dimi bana sorunneydi bide hangi merkez yazarmısın allah tamamına erdirsin

amin canım cümlemizi inşallahh ilk test pozitif çıktı şükür ikincisi yarın.. umut tüp bebekteyim dr süleyman tosun.. çok memnunum dr umdan. sorun tüplerim tıkalıydı..

amin canım cümlemizi inşallahh ilk test pozitif çıktı şükür ikincisi yarın.. umut tüp bebekteyim dr süleyman tosun.. çok memnunum dr umdan. sorun tüplerim tıkalıydı..

bende halil fırat erdeme gidiyorum murat beye yönlendirdi beslen me uzmanı tahliiller yaptırdı cd 56 yüksek eşimde problem yok biliyoduk clamidya varmış ilaç verdi benim transfr-erim umutta yapılacak olursa sskdan yararlanmak için ben şimdiden çok korkuyorum bazen kafayı bozacam bu konularla diye düşünüyorum her tahlilde bişey çıkıyo doktor başlamayacağız erken dedi ama burada sizleri okudukça ne biliyim çok seviniyorum

ilk denemen galiba

dekopa benimde sorunum tüplerimin tıkalı olması ,
bi de benim tek yumurtalığım yok
senin de ilk denemendi değil mi, umut olursun bana,benimki de ilk denemede tutar inşallah

MERSENEM:canım ne biliyim 2kez istedi leke var dedim bişey olmaz dedi sonrada igne verdi inş iş işten geçmemiştir du et bitanem benim için
DEKOPA :canım benim 20.gün inş dedigin gibi bebegim benimledir..
AYDUMAN: üzülmemek elde degil canım ama desteginiz mutlu etti beni iyi bak sende bebişine.
SILANAZ: bitanem evet iyi şeyler düşünmek istiyorum güzel bir güne bebegimle girmek istiyorum uyku girmez evet ben razıyım herşeye yeterki benimle olsuun melegim
GCNNN:A h canımya ne zorluklarla geliyorda neler yaşanıyor bundan beteri olmasın benimle olsunda yavrum ben unuturum herşeyi ..

Son düzenleme:

canım kendini üzme,bebişinide üzüyosun..olumlu düşün,rahatla biraz,herşey yolunda gidecek..

birde lütfen bir daha öyle dua etme Allahın gücüne gider kızz denirmi öyle..Allah korusun...hepimiz çok istiyoruz ama hayırlısını istiyoruz ve öyle istemeliyiz...

bak sana bişey anlatayım,sen böyle yazınca aklıma hemen o geldi..benim arkadaşımın teyzesi 16 sene çocuğu olmamış,artık dua ederken diyormuşki rabbim özürlü olsun ama benim olsun diye..sonra gerçekten özürlü çocuğu olmuş ve arkadaşıma diyomuşki hep, ben istemesini bilemedim rabbimden...şimdi pişman çocuğunun haline bakıp..rabbim bizi sınıyor canım,kimine vererek kimine vermeyerek,isyandan uzak hayırlısını isteyelim...

dualarım seninle..inşallah güzel haberlerle gelirsin...

heyecan doruktaaaa...canım inşallah pozitif olacak,sen sakin olmaya çalış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…