slm arkadaşlar bugün hayatımın en kötü günü biliyorsunuz kahverengi lekelenmelerim vardı dr normal diyince bişey yapmadan bekledim pütür pütür jelle koyulaşınca korktum ve kanama oldu biraz hemen dr aradım igne verdi şuan pütürlük devam ediyor aglamaktan mahvoldum yarın kan testi istedi drum düştüyse degerim gitti benim melegim igne vurdurmaya giderken yalvardım ALLAHIM ne olur onu alma beni alllbana dua edin olurmu ayetelkürsi okursanız sevinirim
son gunler geldimi oyle oluyor canim ebnde 10.gune kadar cok iyi hissediyodsum, kendimi ama ondan sonra korkular basladi, ama ins, hayirli sonuclar alcaniz, seninle nisa ayni gun rabbim yuzumuze guler ins. belirti arma canim hic belli olmuyor oyle seylere hic takilma, inanki bende hic takilmadim cunku belli olmuyor kendini vebebsini uzdunle kaliyosun canim, ilkinde guler insallah yuzun, heycanla bekliyorum sonuclarinizi....
mersenem canım evet lütfen bu kadar olumsuz olma canım. bende son ana kadar olmadı gözüyle bakıyordum ne olacağı belli olmuyor canım hadi toparlan birazzzzz
silanaz ayduman ankara lahor ve diğer hamişlerr nasılsınız kızlarr.. benim yarın 13 günüm ve ağrı sızı hiçbişi kalmadı kanamam da duru korkuyorum biraz yarın için inşallah değerim artar.. sanki şuan hiçbii hissetmiyorum unutuyorum bile ... sizin nasıldı bugünleriniz
iyiyim canım ya kanamalar geldikçe arkadaşların bende yarım saatte bir tuvalete gidiyom kontrole allaha çok şükür bişey yok yarına az kaldı sabah olsun artık doktoruma gidim sağlıklı olduğunu öğreneyim kocaman bir oh çekicem seninde ne güzel ağrı sızı kanama kalmamış herşey yolunda görünüyo
Slm kızlar, benim test gunüm salı, bugün 10.gunüm ne ağrım var, ne sızım sizce bu ne demek? Heyecanım yoktu bu güne kadar ama artık çok gerginim. Son gün salı, ya herro ya merro... Bu benim ilk denemem sonucu almaktan korkuyorum.
evet canım beklemek çok zor kaderimiz böyleymiş... ilk deneme daha kolay oluyor sanki insan ne olduğunu anlamyor caım sonrakiler billinçli olduğundan daha zor inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına.
seni çok iyi anlıyorum canım bende 10.günde sürekli ağlamaya başlamıştım heyacandan kendimi tutamıyodum benimde ilk denemem sonuçum pozitif inşallah seninde pozitif olucak sitres yapma kendine üzme bebekleri sonuçu öğren birlikte büyütelim göbeklerimizi
slm arkadaşlar bugün hayatımın en kötü günü biliyorsunuz kahverengi lekelenmelerim vardı dr normal diyince bişey yapmadan bekledim pütür pütür jelle koyulaşınca korktum ve kanama oldu biraz hemen dr aradım igne verdi şuan pütürlük devam ediyor aglamaktan mahvoldum yarın kan testi istedi drum düştüyse degerim gitti benim melegim igne vurdurmaya giderken yalvardım ALLAHIM ne olur onu alma beni alllbana dua edin olurmu ayetelkürsi okursanız sevinirim
iyiyim canım ya kanamalar geldikçe arkadaşların bende yarım saatte bir tuvalete gidiyom kontrole allaha çok şükür bişey yok yarına az kaldı sabah olsun artık doktoruma gidim sağlıklı olduğunu öğreneyim kocaman bir oh çekicem seninde ne güzel ağrı sızı kanama kalmamış herşey yolunda görünüyo
ewt canımm çokk olumsuz havadayımm karnımm şiştii adet olmadan önce ben böyle olurumm ve sivilcem çıkar şuan böyleyimmsen nasılsınn canımm
Slm kızlar, benim test gunüm salı, bugün 10.gunüm ne ağrım var, ne sızım sizce bu ne demek? Heyecanım yoktu bu güne kadar ama artık çok gerginim. Son gün salı, ya herro ya merro... Bu benim ilk denemem sonucu almaktan korkuyorum.
aynen hep kontrollll gecelri çok raatsızım uyuyamıyorum sürekli wc kalkıyorum.. yarın için herkes heyecanlı umarım hepimiz için güzel bir gün olur.. inşallah herşey yolundadır canım.. hayırlı haberlerini bekliyorum dualarımız herkeslee .. bebişlerimizi Rabbim korusun
bende bilmiyorum canim neresi olacagini iyi bi arastirma yapmak zorundayim erol tavmergen diye bi doktoru cok öneriyolar gerci kimi iyi konusuyo kimi kötü ege tüpbebek varmis irenbe diye yer varmis bende tam bilmiyorum sende izmirdeymissin senin bilgin vardir beni bilgilendirirsen sevinirim birde bizim saglik sigortamiz orda gecerli degil herseyi kendimiz karsilamak zorundayiz acaba nekadar tutar ? Rabbim anne olmayi bizede nasip eder insallah...Slm canım, öncelikle gecmis olsun. Umarım bir sonraki sonuncu olur. Ben de izmirdeyim. Burada nereyi düşünüyorsun?
dekopa senin sonuç pozitif dimi bana sorunneydi bide hangi merkez yazarmısın allah tamamına erdirsin
amin canım cümlemizi inşallahhilk test pozitif çıktı şükür ikincisi yarın.. umut tüp bebekteyim dr süleyman tosun.. çok memnunum dr umdan. sorun tüplerim tıkalıydı..
bende halil fırat erdeme gidiyorum murat beye yönlendirdi beslen me uzmanı tahliiller yaptırdı cd 56 yüksek eşimde problem yok biliyoduk clamidya varmış ilaç verdi benim transfr-erim umutta yapılacak olursa sskdan yararlanmak için ben şimdiden çok korkuyorum bazen kafayı bozacam bu konularla diye düşünüyorum her tahlilde bişey çıkıyo doktor başlamayacağız erken dedi ama burada sizleri okudukça ne biliyim çok seviniyorum
amin canım cümlemizi inşallahhilk test pozitif çıktı şükür ikincisi yarın.. umut tüp bebekteyim dr süleyman tosun.. çok memnunum dr umdan. sorun tüplerim tıkalıydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?