sagolun kızlar alıyorum fıtılımı ya ılaca devam kanamam kestı yanı suan gelmıo ama adet gbı sonucta yrn yıne kan verıcem sanmıyorum cıksın ben de duydum 5.8lerden cıkanı ama mucıze...dekopa senın kactı cnm.
nazayse arkadaşım olumlu düşün olumlu olsun ben değerin yükseliceğine inanıyorum en azında 0 değil inşallah canım katlar yarına yüzün güler bol bol dua et şuan için elimizden gelen o ve olumsuz olma sakın
ranacım snein için dua ettim canım namazmn ardından ayetel kürsi okudum sende oku bol bol elini karnına koy 99 kez ya mübdi oku
biz her akşam eşimle okuyoruz Rabbim hepimizi korusun
ama korkma bak benimde oldu kanamam ama şükür bişey olmadı ınş da olmaz
hepimiz alalım yavrularımızı kucaklarmza ınşş
kızlar bugün 5.günüm.dün sol kasığımda çok keskin batmalar oldu sağ kasığmdada çok hafif adet ağrısı gibi bişey.ama bugün hiçbirşey yok ya.bide dün akıntımda vardı bugün oda yok.transferden düne kadarda yine sol kasığımda böyle bikini bölgesine doğru bir sızı vardı sonra dün batma oldu işte.hamile arkadaşlar sizde nasıl olmuştu?acaba dün tutunmaya çalıştıda tutunamadı gittimi acaba diyorum hiçbir belirti kalmayınca.
canım inşallah hayırlısıyla bebeğin tutunur sana burası bende bağımlılk yaptı yarın tedaviye başla dese doktor başlıycam çok hamişle var burda bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah hepinize dua ediyorum bana umut veriyo azminiz
Ben izmirde yasıyorum. Bence de çok iyi araştır cnm. Merkez, doktor, ekip çok önemli. Benim ilk denemem, Bornova Sifa hastanesinde Erol tavmergen ve ekibiyle yaptık bu ilk denemeyi. Sana sonra uzun uzun yazarım, saat çok geç oldu. Salı gunü benim test gunüm. Ama aklında olsun bilmek istediğin herseyi sorabilirsin.bende bilmiyorum canim neresi olacagini iyi bi arastirma yapmak zorundayim erol tavmergen diye bi doktoru cok öneriyolar gerci kimi iyi konusuyo kimi kötü ege tüpbebek varmis irenbe diye yer varmis bende tam bilmiyorum sende izmirdeymissin senin bilgin vardir beni bilgilendirirsen sevinirim birde bizim saglik sigortamiz orda gecerli degil herseyi kendimiz karsilamak zorundayiz acaba nekadar tutar ? Rabbim anne olmayi bizede nasip eder insallah...
canım benim 3 denemem umutta ilk denemem.. inşallah tutar canım deneyen herkesin..dekopa benimde sorunum tüplerimin tıkalı olması,
bi de benim tek yumurtalığım yok
senin de ilk denemendi değil mi, umut olursun bana,benimki de ilk denemede tutar inşallah
hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr
gündüzleri giremiyorum geceleride bakıyorum ki sayfalar uçmuş gitmiş geriye dönüp okumak çoooooook zaman alıyo yaaaa birazını okudum ama hızınıza yetişmek mümkün diil
dekopa iyiyim canım sen nasılsın??ne diyeyim canım bana hala şaka gibi geliyo 2 mayısda ultrasona gidecem bakalım hayırlısı inşaAllah karınmın şişmasi daha inmadi 5 aylık hamile gibiyim göbeğim iğnelerden mor çiçekler açmış gibi ay aklıma gelmişkene iğnelere nasılsa devam etcem adımı yazayım bareiğne dövmesi olsun hahahahaha kalçalarım da mor mor oldu sen ne durumdasın canım
mersenem nasıl gidiyo canım test günün ne zamandı ??biraz umutsuz gördüm seniiii hayırdır ama bende de olmuştu biliyomusun dedim ki tüm belirtilerim gitti yok olmayacak galiba ama bak şimdilik çok şükür iyi gidiyo sen nasıl olursan bebişin de o psikolojide olur canım pozitif düşün pozitif olsun
günaydın kızlarrrrrrrr
yav ben belirti rekoru kıracam
gece aşırı ağrım oldu ,adet sancıları ,kasık batmaları,baş ağrısı..bi ateş basıyor bi üşüyorum..vücudum benle resmen dalga geçiyor
5.günede geldim sonundason 5 gün daha
bide kızlar günlerdir sağ gözüm pıt pıt atıyor,bu sabahta kalktım sol gözüm atıyor,görüş alanımı bozuyolar,gıcık oldum
canlar bu gün aradılar diğer yumurtam gelişmemiş dondurulmuş yok o gelişmedi diye bendeki de gelişmeyecek diye bi kural yok değil mi canım yaaa bu gün transferimin 4. günü kasıklarımda adet ağrısı gibi bazende sızlama şeklinde ağrılar oluyor bu normal mi yoksa adet mi olcam yaaaa sizi de sıkıyorum ama kusuruma bakmayın ne olur karnım şişiyor bunlar adet belirtisi mi sizce??
Sakin ol canımmm bişi yoktur benimde öle olmuştu bir anda çağırdılar demekki bbeişlerhazır anne karnına girmeyeee... hazırlanmana ne geek var bir abdest al dua et sonra giyin süslen gittbana transfer günü nü salı yada çarşamba demişlerdi ama şimdi aradılar bu gün saat 2 de transferim gerçekleşecek kendimi çarşambaya o kadar çok hazırlamıştımki sanki bi sorun var endişesine kapıldım umarım bi sorun yokturhazırlansam iyi olacak belkide hazırlıksız gitmek daha ii olur
kızlarrr doktordan geldim kesemi gördüm minicik bişey bebeğim benim çok mutlu oldum içim çok rahatladı ohhh ohhhherşey yolunda dedi doktor allahım nazarladan koru inşallah allahın izniyle 11 mayısta kalp atışlarını duyucaz ama yanlız tansiyon benim heyacandanmıdır nedir 16/8 çıktı doktor çok yüksek dedi sonra bana 7 gün 4 saat arayla ölç yaz dedi işe gelince ölçtüm 13.8 olmuş bol bol sarımsak yiyim bari allah herkese yardım etsin herkes bebeklerini görsün biran önce
bana transfer günü nü salı yada çarşamba demişlerdi ama şimdi aradılar bu gün saat 2 de transferim gerçekleşecek kendimi çarşambaya o kadar çok hazırlamıştımki sanki bi sorun var endişesine kapıldım umarım bi sorun yokturhazırlansam iyi olacak belkide hazırlıksız gitmek daha ii olur
dekopa kan sonucun ne zaman çıkcak..heyecan yaptım şimdiii
sudenazcım bebişler çok aktif içerde herhal..seni hiç rahat bırakmıyo şimdideden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?