2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ranacım snein için dua ettim canım namazmn ardından ayetel kürsi okudum sende oku bol bol elini karnına koy 99 kez ya mübdi oku
biz her akşam eşimle okuyoruz Rabbim hepimizi korusun
ama korkma bak benimde oldu kanamam ama şükür bişey olmadı ınş da olmaz
hepimiz alalım yavrularımızı kucaklarmza ınşş

Nazayse cnm benim yol arkadasim uzulme ne olur.seni cok merak ediyodum.Umarim yukselmistir degerin.Allah yardimcin olsun...anne olmani cok ama cok istiyorum.hayirlisi artik

selam aydumancim cok ama cok tebrik ediyorum insallah soruunsuz bir hamilleik gecirirsin ve bebegini kucagina alirsin.darisi artik bizim basimiza.bu arada benim mayisa kaldi.1 embriyoyla devam etmek istmedim.hayirlisi artik.ama sizleri takip ediyorum..

hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr

gündüzleri giremiyorum geceleride bakıyorum ki sayfalar uçmuş gitmiş geriye dönüp okumak çoooooook zaman alıyo yaaaa birazını okudum ama hızınıza yetişmek mümkün diil

dekopa iyiyim canım sen nasılsın??ne diyeyim canım bana hala şaka gibi geliyo 2 mayısda ultrasona gidecem bakalım hayırlısı inşaAllah karınmın şişmasi daha inmadi 5 aylık hamile gibiyim göbeğim iğnelerden mor çiçekler açmış gibi ay aklıma gelmişkene iğnelere nasılsa devam etcem adımı yazayım bareiğne dövmesi olsun hahahahaha kalçalarım da mor mor oldu sen ne durumdasın canım
mersenem nasıl gidiyo canım test günün ne zamandı ??biraz umutsuz gördüm seniiii hayırdır ama bende de olmuştu biliyomusun dedim ki tüm belirtilerim gitti yok olmayacak galiba ama bak şimdilik çok şükür iyi gidiyo sen nasıl olursan bebişin de o psikolojide olur canım pozitif düşün pozitif olsun

canım çok saol ALLAHIM yavrularımızı bize bagışlasın canım senin jelde geldimi
?benim jelle pütür pütür kahverengi gelince aklım gitti halada yerinde degil
sudenaz o anda inan onu istedim karmaşık bir durumdu rabbim büyük biliyor içimi anneli bebişli saglıklı olalım inş

ara ara belitiler geliyodu ara ara hiçbişey yokmuş gibi geliyodu yaniiiiaslında senin yaşadıklarının aynısını yaşadım bende hatta 9. gün pembemsi bi kanama oldu ama hemen geçti son uç pozitif ama daha yolun başındayız tabiiii bi keseyi görsek rahat edecez yine günler geçmiyor yine günler geçmiyor

Cnm çok teşekkürler hepimizin duası bu bebeklerimizi kucağımıza almak. Hepimize göstersin Allah

Ben izmirde yasıyorum. Bence de çok iyi araştır cnm. Merkez, doktor, ekip çok önemli. Benim ilk denemem, Bornova Sifa hastanesinde Erol tavmergen ve ekibiyle yaptık bu ilk denemeyi. Sana sonra uzun uzun yazarım, saat çok geç oldu. Salı gunü benim test gunüm. Ama aklında olsun bilmek istediğin herseyi sorabilirsin.

'Üzülme' der Mevlana ve;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle kirini, tozunu alır,
niye kederlenirsin?
taş taşlıktan geçmedikçe,parmaklara yüzük olamaz.
yüzük olmayı dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı gözealmalıdır"
MEVLANA
VE SON OLARAK
Üzülme Der Mevlana.. Ve Devam Eder; Kaybettiğin Herşey Bir Gün Başka Surette Geri Döner..

dekopa benimde sorunum tüplerimin tıkalı olması ,
bi de benim tek yumurtalığım yok
senin de ilk denemendi değil mi, umut olursun bana,benimki de ilk denemede tutar inşallah
canım benim 3 denemem umutta ilk denemem.. inşallah tutar canım deneyen herkesin..

aynen canım ya benimde karnım şiş nerdeyse 3-4 aylık hamile gibi bende size sorucaktım sizlerin nasıl diyee. kan verdim geldim şimdi inşallah değerim yükselmiştir. gece sabaha kadar kabus gördüm kan veriyorum çıkmıyor çıkıyor doktora ulaşamıyorum ... iyice psikolojimiz bozuldu yaa. Rabbim hakkımızda hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsşinn benim kalçalar mosmor oldu yürürken bile acıyor hemşire vurucak yer bualmıyor..

günaydın kızlarrrrrrrr

yav ben belirti rekoru kıracam

gece aşırı ağrım oldu ,adet sancıları ,kasık batmaları,baş ağrısı..bi ateş basıyor bi üşüyorum..vücudum benle resmen dalga geçiyor

5.günede geldim sonunda son 5 gün daha

bide kızlar günlerdir sağ gözüm pıt pıt atıyor,bu sabahta kalktım sol gözüm atıyor,görüş alanımı bozuyolar,gıcık oldum

bana transfer günü nü salı yada çarşamba demişlerdi ama şimdi aradılar bu gün saat 2 de transferim gerçekleşecek kendimi çarşambaya o kadar çok hazırlamıştımki sanki bi sorun var endişesine kapıldım umarım bi sorun yokturhazırlansam iyi olacak belkide hazırlıksız gitmek daha ii olur

kızlarrr doktordan geldim kesemi gördüm minicik bişey bebeğim benim çok mutlu oldum içim çok rahatladı ohhh ohhh herşey yolunda dedi doktor allahım nazarladan koru inşallah allahın izniyle 11 mayısta kalp atışlarını duyucaz ama yanlız tansiyon benim heyacandanmıdır nedir 16/8 çıktı doktor çok yüksek dedi sonra bana 7 gün 4 saat arayla ölç yaz dedi işe gelince ölçtüm 13.8 olmuş bol bol sarımsak yiyim bari allah herkese yardım etsin herkes bebeklerini görsün biran önce

canlar bu gün aradılar diğer yumurtam gelişmemiş dondurulmuş yok o gelişmedi diye bendeki de gelişmeyecek diye bi kural yok değil mi canım yaaa bu gün transferimin 4. günü kasıklarımda adet ağrısı gibi bazende sızlama şeklinde ağrılar oluyor bu normal mi yoksa adet mi olcam yaaaa sizi de sıkıyorum ama kusuruma bakmayın ne olur karnım şişiyor bunlar adet belirtisi mi sizce??

boşver dışarda kalan yumurtaları benimde hiç kalmamıştı önemli olan içindeki oda annesine sımsıkı tutunmuştur benimde kasıklarım sürekli ağryodu adet olucakmışım gibi daha halada oluyo onlar hamilelik belirtisi canım inşallah allah yüzüne güler

dekopa kan sonucun ne zaman çıkcak..heyecan yaptım şimdiii

sudenazcım bebişler çok aktif içerde herhal..seni hiç rahat bırakmıyo şimdideden..

Sakin ol canımmm bişi yoktur benimde öle olmuştu bir anda çağırdılar demekki bbeişlerhazır anne karnına girmeyeee... hazırlanmana ne geek var bir abdest al dua et sonra giyin süslen gitt ben öyle yaptım makyaj bile yaptım takılarımıda taktım gittimm

oleyyyy maşallah canımmmmm günün ilk güzel haberi geldii işteeeeeee. Ayyy ilk bebeğimiz göründüü canım benim hadi bakalımmmm inşallah sağlıkla kucağına aldığınıda görürürz...... darısı başımıza bnede kan verdim 1 saat kaldı çıkıcak sonuç inşallahh değerim artmıştırr.. ayy çok mutlu oldum canım yaa bebişimiz göründüüüüüü

sevinmen lazım daha erken buluşacaksın kuzularınla hadi al getir onlarıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…